Tilføj datoer

ParisTure

Vores mest anbefalede Paris Ture

Paris: Vinsmagning ved Eiffeltårnet med lokal producent

1. Paris: Vinsmagning ved Eiffeltårnet med lokal producent

Gå med en lokal håndværksmæssig vinproducent på 1. sal i Eiffeltårnet til en særlig oplevelse, der er ideel for vinelskere. Beundr udsigten over Trocadéro fra restauranten Madame Brasserie, og smag et særligt udvalgt udvalg af 6 udsøgte lokale vine sammen med en række traditionelle oste. Når du ankommer, stiger du op på første etage af Paris' mest ikoniske vartegn og træder ind i det smukke loungeområde i Madame Brasserie. Slut dig til dine værter, som er en del af "La Guilde des Artisans de la Tour Eiffel", et netværk af håndværksmæssige cateringvirksomheder, kokke og vinproducenter, der er engageret i øko-bæredygtighed og ansvarlighed inden for lokal mad og drikke. Lær om vinproduktionens historie og moderne foryngelse i Paris-regionen fra dine værter gennem engelsk. Smag 6 vine af høj kvalitet, der alle stammer fra et område på 50 km fra Eiffeltårnet, og som alle er økologisk produceret uden brug af skrappe kemikalier i overensstemmelse med miljømæssigt bæredygtige produktionsmetoder. Par de første 4 vine med et udvalg af nøje udvalgte traditionelle oste. Se de medfølgende hæfter med specifikationerne for hver vin og ost, mens dine værter guider dig gennem din smagsoplevelse. Mens du nyder at smage disse lokale produkter, kan du stå og beundre udsigten over Lysets By fra loungen med dens unikke udsigt over Trocadéro, Pont d'Iéna og Seinen.

Paris: 1-times bådtur på Seinen

2. Paris: 1-times bådtur på Seinen

Tag på en bådtur t/r på Seinen, der begynder ved foden af Eiffeltårnet. Glid under Paris' broer, og nyd en række smukke monumenter langs vandvejen, mens du lytter til audioguiden om Paris og de seværdigheder, du passerer. På bådturen passerer du Eiffeltårnet, Notre Dame, rådhuset, Louvre og meget mere. Tag en bådtur om aftenen for at få et anderledes perspektiv på Lysenes By, når byen oplyses efter mørkets frembrud.  Individuelle audioguider tilbydes på 14 sprog og giver kommentarer om Paris og byens historie, monumenter og arkitektur. Bemærk, at audioguiden er tilgængelig via din smartphone, når du opretter forbindelse til wi-fi ombord.

Paris: Tootbus Hop-on Hop-off opdagelsesbustur

3. Paris: Tootbus Hop-on Hop-off opdagelsesbustur

Oplev det bedste af Paris på kun en, to eller tre dage med denne hop-on hop-off-tur! De 100 % rene busser giver dig en komfortabel og bekvem måde at se byens største seværdigheder og attraktioner, herunder Louvre-museet, Notre-Dame-katedralen, Champs-Elysées, Triumfbuen, Eiffeltårnet og meget mere. Mens du går rundt i byen, kan du bruge audioguide-kommentaren til at lære mere om Paris og hoppe af ved et hvilket som helst stop for at udforske seværdighederne mere detaljeret. Besøg Louvre-museet, beundr Notre Dame-katedralen, gå på shopping på Champs-Elysées, besøg toppen af Triumfbuen eller Eiffeltårnet, og nyd den fantastiske udsigt over byen. Gå en tur i Latinerkvarteret, Marais eller Ile de Saint Louis, og lær mere om Paris gennem audioguide-kommentaren. Der er en børnevenlig kanal til rådighed for de små på engelsk og fransk. Din billet er gyldig i 24, 48 eller 72 timer ved første validering, og du kan hoppe på og af bussen så mange gange du vil inden for gyldighedsperioden. Rutens stoppesteder er som følger: 1. Haussmann - Grands Magasins - 11, Rue Auber 75009 Paris2. Opera Garnier - 49, Avenue De L'opéra 75002 Paris3. Musee Du Louvre - Place Du Carrousel 75002 Paris4. Notre-Dame - 4, Rue Du Petit Pont 75005 Paris5. Musee D'orsay - 8, Quai Anatole-France 75007 Paris6. Concorde - 12, Place De La Concorde 75008 Paris7. Champs-Elysées - Georve V -116, Avenue Des Champs-Elysées 75008 Paris8. Trocadero - 50, Avenue Du Président Wilson 75016 Paris9. Tour Eiffel - 69, Quai Branly 75007 Paris10. Pont Alexandre III - Invalides - 41, Quai D'orsay 75007 Paris

Fra Paris: Heldagstur til Mont Saint-Michel

4. Fra Paris: Heldagstur til Mont Saint-Michel

Tag fra Paris, og kør i en luksuriøs bus med aircondition til den fantastiske fæstningsby Mont Saint-Michel ved Normandiets kyst. Læn dig tilbage, slap af, og nyd de fantastiske omgivelser undervejs. Hold et stop i en nærliggende landsby, der kan dateres tilbage til normannerne, og gå en tur i de snoede gader og smalle veje for at finde det bedste udsigtspunkt over bugten. Fortsæt til Couesnon-flodens udløb, hvor Mont Saint-Michel blev bygget på en lillebitte ø et par hundrede meter fra fastlandet. Udforsk den fantastiske arkitektur og de bemærkelsesværdig monumenter i den befæstede by i dit eget tempo. Gå langs bymuren for at nå klosteret på toppen af byen. Det blev bygget i det 11. århundrede af William af Volpiano og har spillet en afgørende historisk rolle i forhold til den kommune og det feudale samfund, det repræsenterer. Tag fra Mont Saint-Michel sidst på eftermiddagen, og kør tilbage til Paris, hvor du bliver sat af ved turens startsted.

Paris: Big Bus hop-on hop-off-sigthseeingtur

5. Paris: Big Bus hop-on hop-off-sigthseeingtur

Få fantastisk udsigt, og oplev den charmerende atmosfære i Paris ombord på en dobbeltdækker sightseeingbus. Vælg mellem en 24- eller 48-timers hop-on hop-off -billet eller opgrader til den 48-timers deluxe-billet, som inkluderer en billet til en bådtur på Seinen. Kør forbi ikoniske attraktioner som Notre Dame og Sacre Coeur. Se seværdighederne langs den overdådige Champs-Elysees, det historiske Grand Palais, Opera Garnier og Louvre. Oplev Paris på en rundvisning med daglige afgange. Du kan slutte dig til turen på et hvilket som helst af rutens stoppesteder: EiffeltårnetChamp de MarsOpéra GarnierLouvre-pyramiden / Big Bus-informationscentretLouvre Pont des ArtsNotre DameMusée d'OrsayChamps-ElyséesGrand PalaisTrocadéro

Eiffeltårnet: Direkte adgang til 2. niveau eller toppen

6. Eiffeltårnet: Direkte adgang til 2. niveau eller toppen

Nyd udsigten i fugleperspektiv over Paris fra Eiffeltårnets observationsdæk på 2. niveau. Mød din guide ved siden af Eiffeltårnet for en kort introduktion til tårnets historie. Nyd derefter direkte adgang til 2. niveau, og hør interessante historier og anekdoter om tårnets unikke historie fra din guide. Lær mere om "Lysets by", og nyd en privilegeret udsigt over Notre Dame, Louvre, Triumfbuen og Les Invalides. Din guide vil derefter lade dig nyde Eiffeltårnet i dit eget tempo. Stig op til toppen uden en guide og på egen hånd for endnu mere betagende udsigt. Du kan også nyde 1 glas bobler i Champagne Bar (hvis muligheden bookes). På vej ned skal du sørge for at stoppe på 1. niveau for at gå på det nye glasgulv, 61 meter over jorden.

Paris: Bådtur på Seinen med panoramaudsigt og middag

7. Paris: Bådtur på Seinen med panoramaudsigt og middag

Få en uforglemmelig oplevelse på en af vores middagsbådture på Seinen i Paris. Tag på et 1 time og 45 minutters bådtur, som sejler fra Île aux Cygnes til Île Saint-Louis, og lad dig fortrylle af Lysets By. Forkæl dig selv med en dejlig middag, mens du sidder i en lænestol og nyder den betagende udsigt over Seinen. Ud over bådens hyggelige og elegante interiør har båden også en udendørs terrasse. Nyd den friske luft og panoramaudsigten når som helst på bådturen, hvad enten det er for at tage mindeværdige fotos eller blot for at nyde den romantiske atmosfære i Paris. Denne middagsbådtur på Seinen er den perfekte mulighed for at fejre en særlig lejlighed, nyde en romantisk aften for to eller slappe af med vennerne. Book nu, og forkæl dig selv med en unik oplevelse, der kombinerer lækker mad, fantastisk udsigt og fængslende stemning i hjertet af Paris.

Paris: Indgang til katakomberne og flodkrydstogt på Seinen med audioguide

8. Paris: Indgang til katakomberne og flodkrydstogt på Seinen med audioguide

Oplev de fascinerende levn fra Paris' fortid med en billet til de mystiske katakomber. Oplev byens romantiske side på et malerisk krydstogt på Seinen. Vær vidne til ikoniske vartegn, og afdæk hemmelighederne under byen. Begynd i de fængslende katakomber i Paris, et indviklet underjordisk netværk, der ligger under byens gader. Gå gennem tunnellerne, der huser resterne af millioner af parisere, og mærk, hvordan deres historier og fortællinger er ætset ind i de tavse sten. Efter din rejse gennem byens skjulte undergrund stiger du op til det pulserende bybillede og finder vej til Seine-flodens bredder. Gå ombord på en komfortabel cruiser og sejl gennem hjertet af Paris. Se på de fantastiske seværdigheder i Paris' ikoniske vartegn, såsom Eiffeltårnet, Louvre-museet og Notre-Dame-katedralen, mens du soler dig i byens glød.

Fra Paris: Loires eventyrslotte inkl. vinsmagning

9. Fra Paris: Loires eventyrslotte inkl. vinsmagning

Tag fra Paris direkte til Château de Chambord. Disney-fans vil kunne genkende tårnene på dette slot, da de inspirerede slottet i "Skønheden og Udyret". Selvom det oprindeligt var tænkt som en kongelig jagthytte, blev det bygget i en skala, man ikke kan forestille sig, før man har oplevet det. Lær alt om slottets fængslende historie fra din guide, inden du får chancen for at gå på opdagelse på egen hånd. Gå op ad en trappe, som angivelig er designet af Leonorda da Vinci, nyd den spektakulære udsigt over tårnene fra taget, og kig efter vilde rådyr i den omkringliggende natur, mens du samler appetit til turens næste stop. En guidet vinsmagning og et traditionelt 3-retters måltid venter på et charmerende chateau. Familien der ejer dette charmerende slot fra det 15. århundrede, vil stolt vise deres vine og retter fra det franske landkøkken frem, inden du får frie tøjler til at udforske stedet. Der følger ubegrænset vin med måltidet, men husk lidt mådehold, så dine sanser holder sig skarpe til turens næste seværdigheder. Sidst men ikke mindst venter det elegante Château de Chenonceau. Kirkerummet, soveværelserne og de mageløse hvælvede køkkener er stadig møblerede og dekorerede i den oprindelige stil, der fremviser slottets mange smukke stenudskæringer. Gå ikke glip af den imponerende store sal, der krydser floden Cher, eller haverne anlagt af Diane de Poitiers og Catherine de Medici, 2 af de berømte ejere, der gav Chenonceau øgenavnet "Kvindernes Château". Efter en guidet rundvisning kan du vælge mellem at udforske videre eller give dig i kast med endnu en vinsmagning i slottets hvælvede vinkælder. Dagen lang vil din velinformerede, engelsktalende turguide underholde dig mellem stoppene med viden og historier om landskabet og adelen, der engang herskede over regionen. 3 enestående smukke slotte, god mad og vin og den storslåede natur i Loire-dalen gør denne tur til en fest for sanserne.

Paris: Trappe til Eiffeltårnets 2. etage og mulighed for at besøge til toppen

10. Paris: Trappe til Eiffeltårnets 2. etage og mulighed for at besøge til toppen

Udforsk Eiffeltårnet som aldrig før ved at bestige det til fods. Hør din guide fortælle om den ikoniske bygning, inden vedkommende leder dig hen til billetkøen. Bliv underholdt med anekdoter, mens du står i kø (se varighed nedenfor) til at hente dine billetter. Når I går opad, hører du historien om tårnets tilblivelse, og hvorfor det var tæt på at blive revet ned, mens du nyder den unikke udsigt fra trappen. Du vil blive ledsaget af din ekspertguide hele vejen op til udsigtsplatformen på 2. etage, hvor du kan se Triumfbuen og andre af Paris' ikoner fra et fugleperspektiv, mens du lytter til din guides indsigtsfulde og underholdende kommentarer. Når du er færdig med at beundre den fantastiske udsigt, kan du tage trapperne ned igen. Du kan vælge at opgradere din billet, så du har adgang til tårnets top (kan kun gøres når du booker). Her kan du se Gustave Eiffels originale kontor og nyde udsigten over hele byen fra den højeste platform med panoramaudsigt i Paris.

815 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 51

Seværdigheder, som du ikke må gå glip af

Andre seværdigheder i Paris

Vil du se alle oplevelser i Paris? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Paris

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 38.532 anmeldelser

Louise er et fantastisk sted med meget at se . I stedet for Mona Lisa vil vi anbefale Bonaparte lejlighed. Helt overvældende.

Vi havde Gabriella som guide, helt fantastisk til at fortælle om de rum vi oplevede igennem slottet. Tak!

Vores guide Monica var virkelig sød og rigtig god til at fortælle!! Rigtig god tur og alle penge værd.

Enormt stor oplevelse. Behind the scenes. Fantastisk god og energisk guide.

Super smuk og estetisk oplevelse. Maden og betjeningen var god