Tilføj datoer

Paris
Ture

Ture

Vores mest anbefalede Paris Ture

Paris: 1-times krydstogt på Seinen

1. Paris: 1-times krydstogt på Seinen

Tag med på et krydstogt på Seinen, der begynder ved foden af Eiffeltårnet. Glid under broerne i Paris, og beundr en række smukke monumenter langs vandvejen, mens du lytter til kommentarer om Paris og de seværdigheder, du passerer. Under dit krydstogt kommer du forbi Eiffeltårnet, Notre Dame, Hotel de Ville, Louvre og meget mere. Hvis du vælger at sejle om natten, får du et helt andet perspektiv på Lysets By, når byen bliver oplyst, når aftenen nærmer sig. Individuelle audioguides er tilgængelige på 14 sprog og giver kommentarer om Paris og dens historie, monumenter og arkitektur. Bemærk, at audioguiden er tilgængelig via din smartphone ved at oprette forbindelse til Wi-Fi om bord.

Disneyland Paris: 1-dagsbillet

2. Disneyland Paris: 1-dagsbillet

Disneyland® Park: I en fantasiverden ikke så langt væk lever Disneys helte og heltinder i eventyr, der heldigvis er uendelige. Nyd endeløs sjov i forskellige magiske lande. Oplev dine yndlings Disney-historier, præcis som du husker dem fra de klassiske Disney-film. Det er her, eventyrene virkelig bliver til virkelighed. Spændingen i Disneyland® Park kommer i alle former og størrelser. Big Thunder Mountain og Star Wars® Hyperspace Mountain byder på et sus for de voksne, mens de små kan sejle højt op i måneskinnet med 'Peter Pan's Flight'. Selvfølgelig er der familiehygge i alle hjørner af parken, fra 'Pirates of the Caribbean' til 'Mad Hatter's Tea Cups'. Mød Disney-figurer. Gå ikke glip af hovedattraktionen: en meet 'n' greet med elskede Disney-figurer. Hav din pen og dit kamera klar, og mød de figurer, du elsker. Hver dag er en fest i Disneyland® Park. Oven i alle de vidunderlige attraktioner og figurer er der masser af spektakulære familieparader og shows at nyde hele året rundt. Vær vidne til den fascinerende Disney Electrical Sky Parade ved Sleeping Beauty Castle! Fra den 8. januar, når solen går ned, skal du forberede dig på at blive forbløffet over et blændende display før vores fortryllende natforestilling, Disney Dreams! Se med, når droner maler nattehimlen med magiske farver. Walt Disney Studios® Park: Oplev den magiske verden af film og tv i Walt Disney Studios® Park. Udforsk 4 Cinemagic studio lots med spændende attraktioner og spektakulære shows. Vær i centrum i studierne, kun få skridt fra Disneyland® Park. Du ved aldrig, hvilken stjerne du kan møde. Slå dig sammen med Avengers, og tag på de mægtigste MARVEL-missioner Avengers Campus land. Fans af fantastisk live-underholdning - hør efter! For første gang nogensinde i Disneyland® Paris kan du forberede dig på en musikalsk rejse gennem Pixars mange vidunderlige verdener i Together: a Pixar Musical Adventure - en original, fordybende ny produktion, der rammer alle de rigtige toner. Gå bag kulisserne og prøv Worlds of Pixar-området. Bliv ført til farverige verdener fulde af attraktioner, underholdning, mad og sjov med figurer i omgivelser direkte fra Ratatouille, Find Nemo, Toy Story og mere til.

Paris: Billet til Louvre-museet med tidsindstillet adgang

3. Paris: Billet til Louvre-museet med tidsindstillet adgang

Udforsk Louvre i dit eget tempo med en billet med tidsbestemt entré, der sikrer, at du kan komme ind inden for 30 minutter. Se ikoniske kunstværker såsom Mona Lisa og Venus fra Milo. Oplev mesterværker fra renæssancen og gamle egyptiske levn sammen med malerier fra det 13. til det 20. århundrede. Museet åbnede første gang den 10. august 1793 og udstillede kun 537 malerier. Efter at være blevet lukket i 1796 på grund af strukturelle problemer, genåbnede det i 1801 med en større samling under navnet Musée Napoléon (Napoleons museum).  Samlingen har siden da fået 20.000 værker. Nu er der 8 afdelinger: Egyptiske oldtidsfund, oldtidsfund fra det nære Østen, græske, etruskiske og romerske oldtidsfund, islamisk kunst, skulptur, dekorativ kunst, malerier, tryk og tegninger.

Paris: Triumfbuen Rooftop billetter

4. Paris: Triumfbuen Rooftop billetter

Triumfbuen er en nyklassicistisk fortolkning af den gamle romerske triumfbue. Udsigten fra platformen på toppen af buen, der er 50 meter høj, er værd at gå turen værd. Se de snesevis af parisiske avenuer, der stråler ud fra buen ind i Lysets by. Paris er et af de mest fascinerende steder i verden, og du vil finde dig selv lige i centrum af det. Inspireret af de store buer i det gamle Rom bestilte Napoleon Triumfbuen kort efter sin sejr ved Austerlitz. Desværre nåede han aldrig at opleve dens færdiggørelse. Ved foden af buen er den ukendte soldats grav en hyldest til de 1,3 millioner franske soldater, der døde under Første Verdenskrig. Se den evige flamme, der tændes igen hver aften kl. 18.30. Desuden er der en udstilling, der skal ses, og som forklarer den symbolske betydning af dette monument. Udsigten fra toppen af buen er værd at bestige de 284 trapper. Fra din privilegerede position kan du overskue hele Paris. I modsætning til den obligatoriske tur i Eiffeltårnet er det ikke alle turister, der tager sig af at komme op på Triumfbuen.

Paris: Reserveret adgang til Louvre og bådtur

5. Paris: Reserveret adgang til Louvre og bådtur

Få nøglerne til byen Paris med en kombineret billet til Louvre-museet og et flodkrydstogt. Besøg det ikoniske Louvre-museum med en billet med reserveret adgang, og tag med på et krydstogt på Seinen på et hvilket som helst tidspunkt af dagen. Se på kunstværker fra det gamle Egypten til renæssancen, mens du går i dit eget tempo. Slap derefter af på et 1-times flodkrydstogt, og se byen fra en anden vinkel. Se verden passere forbi fra komforten på en krydstogtbåd, der afgår fra Eiffeltårnet hver dag. Flodkrydstogtbilletten er gyldig alle dage i de næste seks måneder; den sejler ca. hvert 30. minut, 7 dage om ugen, med afgang fra Alma-broen, få minutters gang fra Eiffeltårnet. Book den reserverede adgang til Louvre, krydstogt og Eiffeltårnet, og opgrader dit ophold i Paris med et besøg i Eiffeltårnet. Fra Eiffeltårnet kan du nyde udsigten over Paris i fugleperspektiv fra Eiffeltårnets observationsdæk på anden etage. Mød din guide ved siden af Eiffeltårnet til en kort introduktion til tårnets historie. Derefter kan du tage elevatoren op til anden sal og høre interessante fortællinger og anekdoter om tårnets unikke historie fra din guide. Lær mere om "Lysets by", og nyd den privilegerede udsigt over Notre Dame, Louvre, Triumfbuen og Les Invalides. Din guide vil derefter lade dig nyde Eiffeltårnet i dit eget tempo.

Paris: Versailles-slottet og haverne Fuld adgangsbillet

6. Paris: Versailles-slottet og haverne Fuld adgangsbillet

Besøg Versailles-slottet og -haverne med et forudbestilt 1-dags-pas med fuld adgang. Udforsk de udsmykkede statslejligheder og den betagende spejlsal inde i det franske monarkis officielle residens fra 1682 til 1789. Lær mere om Ludvig XIV og andre franske kongelige. Få en fornemmelse af livet ved det franske hof, når du går en tur gennem den glitrende Spejlsal. Spadser gennem de legendariske haver i dit eget tempo, og beundr springvand, skulpturer og smukt velplejede plæner. Nyd adgangen til Grand og Petit Trianon på deres egen grund. Se, hvor "Solkongen" underholdt privat, og hvor han tog hen for at undslippe det hårde liv ved hoffet. Tag derefter til Marie Antoinettes ejendom, og find ud af, hvor hun ville søge tilflugt privat. Om foråret og sommeren kan du vælge springvandet og den musikalske have for at nyde et spektakulært springvandsshow eller de ikoniske musikalske haver som afslutning på dit besøg. Horace Vernet: Udstillingen afholdes på Versailles-slottet fra 14. november 2023 til 17. marts 2024.

Paris: Billet til Louvre-museet og flodkrydstogt på Seinen

7. Paris: Billet til Louvre-museet og flodkrydstogt på Seinen

Besøg mesterværkerne på Louvre-museet, et af de mest populære turistmål i verden. Tag derefter på et valgfrit krydstogt langs den storslåede Seine-flod og beundr de berømte monumenter i byen. Louvre er verdens største museum og rummer 35.000 kunstværker på et 73.000 kvadratmeter stort udstillingsområde i tre fløje. Hver fløj har mere end 70 rum og udstiller omfattende malerier og kunstgenstande. Se den ikoniske Mona Lisa, forundres over tusindvis af fantastiske malerier og gå blandt perfekte skulpturer. Book tilvalget med en audioguide inkluderet og få en bedre oplevelse og forståelse af de udstillede værker. Efter besøget på Louvre-museet kan du tage en valgfri 1-times sejltur på Seinen. Se flere af Paris' ikoniske monumenter som Institut de France, Eiffeltårnet, Notre Dame, Conciergerie, Musee de Orsay, Hotel de Ville og meget mere. Ombord har du gratis adgang til en audioguide på dit valgte sprog, som hjælper dig med at lære mere om den enorme historie, der er knyttet til hvert monument.

Paris: Flodkrydstogt om aftenen med musik

8. Paris: Flodkrydstogt om aftenen med musik

Nyd nattens skær i Paris på et sightseeing-krydstogt på Seinen. Tag på rundtur i lysets by, og nyd den afslappende atmosfære om bord, mens musikken spiller. Få en panoramaudsigt over Eiffeltårnet, Louvre-museet, Notre-Dame de Paris, Orsay-museet, Alexandre III-broen, Concorde-pladsen, Petit- og Grand Palace, Marie-broen og mange flere, mens du sejler. Hvis du vil vide mere om de monumenter, du ser, kan du downloade tur-appen, som du kan bruge under krydstogtet (instruktioner til download findes på bekræftelseskuponen).

Paris: Opera Garnier Entrébillet

9. Paris: Opera Garnier Entrébillet

Opéra Garnier, som er opført i et eklektisk og overdådig barokdesign, er et af de mest ekstravagante eksempler på arkitekturen i det 2. franske kejserrige. Benyt dig af den hurtige og nemme adgang til denne mageløse bygning i centrum af Paris. Opéra Garnier, der blev indviet i 1875, er opkaldt efter sin spændende unge arkitekt, Charles Garnier og er Europas største operahus. Se de snoende slanger i bronzeskulpturen "Pythonisse", inden du går op ad dobbelttrappen "Grand Escalier" (hovedtrapperne). Du kan forestille dig krinolinernes bevægelser, mens du beundrer den betagende indretning og går gennem de uendelige foyerer fyldt med funklende mosaikker, farverige marmorsøjler og bladgulddekorationer. Overalt har dine øjne nok at se på. Du modtager din digitale billet umiddelbart efter din booking. Bare fremvis billetten ved indgangen til operaen og nyd dit besøg.

Paris: Billet til Eiffeltårnet med valgfri adgang til topmødet

10. Paris: Billet til Eiffeltårnet med valgfri adgang til topmødet

Nyd adgangen til Eiffeltårnet, og beundr den betagende udsigt fra den udvalgte etage i den ikoniske struktur. Tilbring så meget tid, du har lyst til i tårnet, og udforsk de forskellige niveauer i ro og mag. Se Paris fra oven og fra et helt nyt perspektiv. Se den gamle facade på Louvre og finansdistriktet La Defense. Beundre det farverige Pompidou-museum og Sacré-Coeur-basilikaens enorme hvide vidder. Hvis du vælger at gå op på toppen, får du det privilegium at beundre Paris fra det højeste punkt. På vej ned kan du deltage i de mange interessante aktiviteter på første sal. Test dit mod ved at gå på glasgulvet!

830 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Seværdigheder, som du ikke må gå glip af

Paris

Paris

Andre seværdigheder i Paris

Vil du se alle oplevelser i Paris? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Paris

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 38.532 anmeldelser

Oplevelsen har været utrolig! Jeg anbefaler det 100%, den romantiske udsmykning, der var levende musik, der gjorde oplevelsen meget mere speciel, efter hovedretten giver de dig mulighed for at gå op for at se Eiffeltårnet (jeg gjorde det om vinteren). Når jeg er færdig med middag og dessert, kommer der en DJ med rigtig god musik og man kan danse på dansegulvet, hvilket jeg syntes var skønt at lukke aftenen af. Det har været en uforglemmelig aften. Det eneste, der er enormt, er badeværelset, jeg tror, det ikke var på niveau med hele krydstogtet.

Jeg valgte det tidspunkt, der ville fange byens mørketid, og det var perfekt. den første halve time med dagtimerne og den anden med bynatten og tårnet helt oplyst. Det var virkelig det værd, og jeg anbefaler det.

Salome vores guide var fantastisk og sjov og lavede turen for os. Hun er meget god og gjorde det til en vidunderlig oplevelse ❤️❤️❤️

Turen er meget dynamisk og sjov. Vores guide Jesús forklarede os alt meget godt og fik timerne til at flyve afsted.

Det var meget sjovt.. dejlig guide. Med et par sjove jokes imellem. Og god information..