Tilføj datoer
Paris

Væk fra alfarvej

Ofte stillede spørgsmål om Paris Væk fra alfarvej

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Paris end Væk fra alfarvej?

Disse andre ting at gøre i Paris må du ikke gå glip af:

Hvilke Paris Væk fra alfarvej har yderligere Covid-19-foranstaltninger?

Andre seværdigheder i Paris

Vil du se alle oplevelser i Paris? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Paris

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 5.755 anmeldelser

Jeg havde reserveret denne 2CV-tur som en overraskelse for min kæreste. Vores chauffør/guide kom med sin egen originale and. Han var lidt forsinket på grund af trafikken i Paris, men fortalte os det på mobiltelefonen. Da vi kender Paris meget godt, var det vigtigere for os at køre i 2CV end forklaringerne. Vores chauffør genkendte dette meget godt og sendte os ikke SMS med uvigtige oplysninger. Det var fedt!!!! Ren nostalgi og simpelthen en fantastisk tur. Tak igen Da det ikke er en billig fornøjelse, håber vi, at chaufføren bliver godt betalt.

De to teenagere, der fulgte med mig, var utålmodige over at kunne besøge dette mytiske sted. Vi blev ikke skuffede. Alt er meget velorganiseret, vi kan se alt, selv det sted, hvor republikkens præsident sidder, når han er på stadion. Guiden var meget god, hun fortalte os anekdoter og minder om gode møder. Der er ingen mangel på museet med arkiverne til opførelse af stadion og fotos af de forskellige større begivenheder. Du skal bare vide, at du skal gå meget, gå op og ned ad trappen, det er bedre at være i form og godt sko!

Vi havde en meget venlig italiensk-fransk chauffør, som tog os rundt i byen på engelsk. Vi opdagede store hjørner af Paris med hende, som vi bestemt ikke ville have fundet ellers. Hun viste os sine yndlingssteder og gav os muligheder for at stå af og slentre rundt. Helt utraditionelt. Bedst af alt var hendes restaurantanbefalinger for aftenen, som også inspirerede vores venner. 1 stjerne fradrag, fordi vi faktisk bookede turen på tysk.

Interessant for fodboldelskere

En fremragende - humoristisk guide - som gjorde turen sjov og spændende. Lige noget for mit fodboldinteresserede barnebarn på 14 år. Men kun trapper og guiden fortalte at vi havde gået 1,3 kilometer turen rundt. Så ikke for dårligt og langsom gående.

At se omklædningsrummet og al bonus info Fra guiden