Tilføj datoer

Paris Vandaktiviteter

Vi fandt 52 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 4

Ofte stillede spørgsmål om Paris

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Paris?

De topattraktionerne der skal opleves i Paris er:

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Paris?

De bedste dagsture og -udflugter fra Paris er:

Versailles-slottet

Andre seværdigheder i Paris

Vil du se alle oplevelser i Paris? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Paris

Smuk oplevelse ombord på båden. Alle borde har udsigt, så der er ingen fare for at gå glip af byens show med udsigt om aftenen. Punktet er let tilgængeligt takket være informationen fra arrangørerne få dage før arrangementet. 3-retters middagen er god og med typiske franske retter er den eneste fejl ikke særlig varieret, og der er ingen mulighed for at ændre menuen med yderligere ønsker. På stedet kan du købe drikkevarer uden for menuen til rimelige priser. Besætningen er venlig og til stede under gudstjenesten. Sammenlignet med gennemsnitsprisen for denne aktivitet giver det bestemt fremragende værdi for pengene. Jeg anbefaler det stærkt

Maden var fremragende såvel som servicen og den samlede oplevelse. Jeg ville overraske min forlovede til vores jubilæum, og mange af de andre krydstogter lød som en dårlig aftale eller havde ikke et generelt godt tilbud. Denne her var bare perfekt. Jeg betalte for den privilegerede service, vi fik et bord til to ved vinduet og vin, vand og kaffe. Jeg kan kun anbefale oplevelsen, vi var super glade for krydstogtet!

Museet er virkelig stort og krævende at besøge med lange køer både ved indgangen (selvom man har en reservation) og for at se nogle værker som "Gioconda". Tjenesterne er gode, og værkernes arv er bemærkelsesværdig. Turen på Seinen er meget tankevækkende og anvendelig på ethvert tidspunkt af dagen. Vi gjorde det i skumringen for at se monumenterne både i naturligt lys og oplyst efter mørkets frembrud.

Det var nemt at købe billetter, og alt gik som aftalt. (Jeg var lidt i tvivl, efter at jeg så, at tiden for muligheden for at aflyse ville være gået, før jeg modtog billetterne, men det var ikke nødvendigt!) Louvre er fantastisk, stort og ikke muligt på 1 dag. Helt sikkert tilbage igen! Turen var pæn og velorganiseret. Dejligt at se Paris fra vandet....og slappe af efter så meget gåture i Louvre!

Vi havde ikke de store forventninger, men generelt var vi positivt overrasket og meget tilfredse. Maden var ok, kom hurtigt og stemningen var meget behagelig. Ingen ekstra omkostninger. Hvis du ikke vil have taget billeder (og derefter betale 10 euro pr. 1 billede), skal du bare sige 'nej'.