Park Güell

Park Güell

Park Güell: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Barcelona: Adgangsbillet til Park Güell

1. Barcelona: Adgangsbillet til Park Güell

Besøg Parc Güell med din tidsbestemte adgangsbillet, og oplev den unikke seværdighed i dit eget tempo. Bliv forundret over Antoni Gaudis farverige mosaikkunst såsom Dragetrappen med den verdensberømte salamander. Få en pause fra byens liv, mens du slentrer gennem de grønne østrigske haver, og tag fantastiske billeder af Barcelona fra parkens udsigtspunkter.  Planen til parken fik Gaudi af Eusebi Güell, en catalansk entreprenør, der gerne ville genskabe en britisk park på Muntanya Pelada (det nøgne bjerg). Den blev åbnet som en kommunal park i 1926 og anerkendt som et kunstnerisk monument i 1969, og den kom på UNESCOs Verdensarvsliste i 1984. Du skal gå ind i parken på dit bookede tidspunkt, men du kan blive der, så længe du vil, så du er sikker på at få set det hele.

Barcelona: Guidet tur i Park Guell med adgang uden om køen

2. Barcelona: Guidet tur i Park Guell med adgang uden om køen

Besøg havekomplekset Park Guell på Carmel Hill på en vandretur med en ekspertguide og skip-the-line-billetter til prioriteret indgang. Lær om et af Antoni Gauds mest varige værker, og tag en spadseretur gennem et århundredes kunst. Begynd din rejse til Carmel Hill for at se den offentlige park designet af Gaudi for over et århundrede siden. Spot Gaudis karakteristiske stil i de farverige mosaikfliser i firbenstatuen ("El Drac") ved indgangen. Spor parkens begyndelse tilbage til 1900, da Barcelona var ved at forvandle sig til en global metropol. Hør om ingeniøren Ildefons Cerdà, som undersøgte de vanskeligheder, en voksende by stod over for, og håndterede Barcelonas krav, da den voksede hurtigt i anden del af det 20. århundrede. Lad din guide demonstrere, hvordan parkens vigtigste arkitektoniske træk er inspireret af Art Nouveau. Lær, hvordan historiske konstruktionsteknikker påvirkede Modernisme-bevægelsen i Barcelona, mens du undrer dig over parkens skulpturer og design. Afslut din tur på en høj note ved at gå gennem parken og op ad bakken for at blive behandlet med en ærefrygtindgydende udsigt over byen Barcelona nedenfor fra naturpladsen.

Barcelona: 24- eller 48-timers hop-on hop-off-bustur

3. Barcelona: 24- eller 48-timers hop-on hop-off-bustur

Se Barcelonas højdepunkter på en hop-on-hop-off-tur i en dobbeltdækkerbus. Få adgang til to ruter med én billet for en komplet sightseeingoplevelse. Hver rute har en varighed på cirka 2 timer. Få et gratis kort, der kan hjælpe dig med at beslutte, hvor du vil hen, og lyt til en audioguide. Ud over det åbne øvre dæk har busserne også et elektrisk tag på øverste dæk, der kan benyttes i tilfælde af regn. Busserne er egnet til bevægelseshæmmede personer og er udstyret med anatomiske sæder og opvarmning på begge dæk. Der er også en billetkontrollør om bord, der kan hjælpe dig med alt, du måtte have brug for. Østruten • Plaça de Catalunya • Port Vell • Museum for Cataloniens historie • La Barceloneta • Port Olímpic • Poble Nou - Zoo • Teatre Nacional - Auditori • Glories- Torre Agbar • Sagrada Familia-katedralen • Recinte Modernista de Sant Pau • Park Güell • Tibidabo • La Pedrera • Casa Batlló Vestruten • Plaça Catalunya • Triumfbuen • El Born- Ciutadella-zoo • Passeig Colom • World Trade Center • Jardines de Miramar • Fundació Joan Miró • Anella Olímpica • Mnac (Museo Nacional de Catalunya) • Poble Espanyol • Caixa Fòrum-Pavelló Mies Van Der Rohe • Plaça d'Espanya • Estació de Sants • Spotify Camp Nou (F.C. Barcelona) • Plaça Pius XII-Palau Reial - Pavellons Guell-Monestir de Pedralbes • L'illa diagonal • Avinguda Diagonal • La Pedrera • Casa Batlló • Plaça Catalunya

Barcelona: City Sightseeing Hop-On Hop-Off-bustur

4. Barcelona: City Sightseeing Hop-On Hop-Off-bustur

Tag på en sightseeingtur i Barcelona, hvor du kan vælge mellem 2 forskellige ruter og 34 stop. Se de vigtigste steder ombord på en åben dobbeltdækkerbus, hop af ved vigtige steder af interesse for dig, såsom det gotiske kvarter eller Picasso-museet, før du hopper tilbage på bussen for at fortsætte ruten. Læn dig tilbage og slap af på en åben dobbeltdækker hop-on hop-off-bus. Se alle de vigtigste steder i Barcelona, og hop af og på, når det passer dig. Stop for at se Picasso-museet, som har en af de største samlinger af Picassos kunstværker i hele verden. Gå ned ad La Rambla og oplev et af byens mest livlige områder med utallige barer og spisesteder. Se de mange steder på UNESCOs verdensarvsliste, som Barcelona kan prale af. Særligt bemærkelsesværdig er Sagrada Familia, et af de mest ikoniske værker af den berømte arkitekt Antoni Gaudi, som kan ses i hele byen på din tur. Turens stop langs ruterne er som følger: Rød linje: - Plaça de Catalunya - Casa Batlló - Fundació Antoni Tàpies - Passeig de Gràcia - La Pedrera - Francesc Macià - Diagonal - Estació de Sants - Plaça d'Espanya - Caixa Fòrum - Pavelló Mies van der Rohe - Poble Espanyol - Museu Nacional d'Art de Catalunya - Anella Olímpica - Fundació Joan Miró - Telefèric de Montjuïc - Miramar - Jardins Costa i Llobera - World Trade Center - Colom - Museu Marítim - Port Vell - Museu d'Història de Catalunya - Port Olímpic - Zoo - Parc de la Ciutadella Blå linje: - Plaça de Catalunya - Casa Batlló - Fundació Antoni Tàpies - Passeig de Gràcia - La Pedrera - Sagrada Família - Sant Pau Recinte Modernista - Park Güell - Tramvia Blau - Tibidabo - Sarrià - Monestir de Pedralbes - Palau Reial - Pavillon Güell - Futbol Club Barcelona - Camp Nou - Diagonal Les Corts - Francesc Macià - Diagonal - Eixample

Barcelona: Park Güell Skip-the-Line-billet og guidet tur

5. Barcelona: Park Güell Skip-the-Line-billet og guidet tur

Få en spektakulær udsigt over Barcelona, når du besøger Park Güell med en lokal guide, og udforsk dette unikke grønne område med modernistisk arkitektur og livlige keramiske fliser. Mød din guide foran Park Güell-hovedgruppens indgang. Spring over billetkøen og oplev denne storslåede park designet af Antoni Gaudí for mere end 100 år siden. Se de storslåede broer, viadukten og den monumentale zone. Gå en tur gennem hovedtorvet med den smukke, bugtende og farverige bænk og marked. Se Dragon Stairway med dens verdensberømte salamander og de to pavilloner, der var porterhuset og receptionslokalet. Når du er færdig med turen ved den monumentale zone, skal du blive så længe du kan lide at vandre i dit eget tempo og tage det hele ind.

Sagrada Familia og Park Güell: Skip køen-rundvisning

6. Sagrada Familia og Park Güell: Skip køen-rundvisning

Oplev Barcelona gennem øjnene på byens mest berømte arkitekt: Antoni Gaudí. Tag med på en guidet tur til Sagrada Familia og Parc Güell, der er på UNESCO's verdensarvsliste, med billetter til at springe køen over. Indgang via en stor trappe, der domineres af en drage af mosaikkeramikfliser. Udforsk parken og lær om denne catalanske stil, kendt som "trencadís", på en guidet tur. Beundre de 86 doriske søjler, der er arrangeret som træer. Fortsæt med bus til La Sagrada Familia, Gaudís ufærdige basilika i Eixample-kvarteret. Spring køerne over og gå indenfor i katedralen. Beundre dens hvælvinger, der tårner sig 70 meter op, samt de rige ornamenter i Gaudis latinske korsplan. Lær om Gaudis brug af symbolisme, og se originale tegninger og modeller, der følger opførelsen af kirken på Sagrada Familia-museet.

Barcelona: Park Güell Guided Tour med Skip-the-line Entry

7. Barcelona: Park Güell Guided Tour med Skip-the-line Entry

Heldigvis er der en måde at springe de lange køer over på og få prioriteret adgang til attraktionen - ved at booke en skip-the-line-tur! Med disse ture kan du gå uden om de lange køer og gå direkte ind i attraktionen, hvilket sparer tid og energi. Oplev den finurlige Park Guell på en spring køen over-tur med en kyndig guide. Denne ikoniske park er en af Barcelonas største attraktioner og tiltrækker besøgende fra hele verden. Spring de ofte lange køer over, og lær om historien og designet af denne smukke park med vores ekspertguide. På denne tur vil du udforske parkens mange farverige mosaikker, unikke skulpturer og snoede stier, alt imens du nyder den fantastiske udsigt over byen. Guiden vil tage dig med til de mest berømte steder i parken, herunder Salamanderen, Hypostylsalen og Middelhavsterrassen. Din guide vil fortælle fascinerende historier og detaljer om Park Guell, Gaudis inspiration til parken og de unikke materialer, der blev brugt i parkens konstruktion. Du vil lære om, hvordan Gaudi inkorporerede romerske, gotiske og mauriske arkitektoniske stilarter, og hvordan han gjorde parken til et sandt kunstværk. Når turen er slut, har du mulighed for at fortsætte med at udforske parken på egen hånd eller tage tilbage til dit hotel. Med denne spring køen over-tur og ekspertguide vil du opdage magien i Park Guell på en måde, som kun få turister får mulighed for at opleve.

Park Güell: Guidet tur med skip køen-adgang

8. Park Güell: Guidet tur med skip køen-adgang

Eusebi Güell gav arkitekten Antoni Gaudi opgaven for at udvikle en bolig for velhavende familier på en stor ejendom, han havde erhvervet sig i Barcelona. Güell ønskede at genskabe de britiske boligparker, hvilket er grunden til, at han kaldte den det engelske Park Güell. Denne ideelle kombination af catalansk moderne arkitektur, vegetation og landskab blev erklæret et UNESCO-fredet område i 1984, og det er nu en af de store attraktioner i Barcelona. Besøg viadukterne, den store plads med den bedste udsigt over Barcelona, de 100 kolonner og den berømte Gaudi Salamander blandt andre steder. Oplev en af de mest specielle steder i Spanien med din officielle turguide.

Barcelona: Privat byrundtur med øko-tuk-tuk

9. Barcelona: Privat byrundtur med øko-tuk-tuk

Tag med på en elektrisk tuk-tuk-tur i Barcelona, og oplev nogle af byens vigtigste højdepunkter. Nyd den perfekte introduktion til Barcelona, når du kører forbi vartegn som Sagrada Familia på denne tur. Beundre det ydre af nogle af Barcelonas mest ikoniske vartegn, herunder La Pedrera, Casa Batlló og Sagrada Familia. Kør gennem Catalunya Square og det gotiske kvarter. Se Port Vell, Ciudadela Park og Arc de Triomf. Kør forbi gågaden La Rambla. Kør forbi Plaza de Cataluña, og kør gennem den olympiske havn, der blev brugt til sommer-OL i 1992, på dette sjove og spændende eventyr gennem byen. Få anbefalinger fra din guide om steder, du skal besøge, og mad, du skal prøve, mens du kører.

Barcelona: Go City All-Inclusive Pass med 45+ attraktioner

10. Barcelona: Go City All-Inclusive Pass med 45+ attraktioner

Oplev Barcelona med et all-inclusive-pas, og besøg så mange seværdigheder, som du vil, i løbet af 2, 3, 4 eller 5 dage. Dette praktiske digitale pas dækker dig med over 45 håndplukkede guidede ture, museer, vartegn og andre ikoniske steder. Du skal blot vælge passets varighed og downloade det til din mobile enhed. Gennemse den medfølgende digitale guide eller Go City-appen for yderligere oplysninger, herunder attraktionernes åbningstider og reservationsinstruktioner, hvis det er nødvendigt før dit besøg. På dagen skal du blot vise dit pas ved hver attraktion eller tur for at komme ind - så er du inde (ingen yderligere betaling er nødvendig). Go City Barcelona All-Inclusive Pass inkluderer adgang til følgende aktiviteter: Ture og oplevelser - Sagrada Familia guidet tur (R) - Guidet tur i Park Guell (R) - FC Barcelona - fordybende tur - Las Golondrinas Boat Cruise - Barcelona Bus Turístic - Life of Picasso Tour med adgang til museet (reservation nødvendig) - Montjuic vandretur: Den magiske side af Barcelona (kræver reservation) - Andorra og Frankrig fra Barcelona (reservation nødvendig) - Dagstur til vingård og vinkælder (kræver reservation) - Montserrat på egen hånd med bustransport (reservationer nødvendige) - Barcelona Segway Tour (reservationer nødvendige) - Gåtur til Barcelonas markeder: Las Ramblas, La Boquería og mere (reservation nødvendig) - Tapas-smagning og rundtur i det gotiske kvarter (kræver reservation) - Barcelona Architecture Tour (reservation nødvendig) - Best of Barcelona Bike Tour (reservationer nødvendige) - Vandretur i den gamle bydel og det gotiske kvarter (reservationer nødvendige) - Modernisme og Gaudi Walking Tour (reservationer nødvendige) - Raval Walking Tour: Barcelonas mørke historie (reservationer nødvendige) Museer og andre steder af interesse - Casa Battló - La Pedrera - Poble Espanyol de Barcelona - L'Aquarium de Barcelona - Mirador Torre Glories Skydeck - Barcelonas svævebane - Moco Museum Barcelona - Kombineret adgang til Museum of Illusions og Big Fun Museum - Casa Vicens - Voks-museet i Barcelona - Casa Museu Amatler - Recinte Modernista de Sant Pau - Gaudí Experience 4D - Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA) - Barcelonas zoologiske have - Det egyptiske museum i Barcelona - Museu d'Historia de Catalunya - Gaudis krypt i Colonia Guell - Olympisk museum og sportsmuseum - Escape Hunt Barcelona - Estrella Damm Brewery i el Prat de Llobregat (kræver reservation) - MEAM - Museum Europeu d'Art Modern (Europæisk museum for moderne kunst) - Museu de la Musica - CosmoCaixa Barcelona - CaixaForum Barcelona - Catalunya en Miniatura - KBr Fundación MAPFRE Barcelona Foto Center - Mordet ved katedralen - Roca Village Outlet (reservation nødvendig) Bemærk venligst, at attraktioner og ture kan ændres. Aktiviteter markeret med (R) kræver forudgående reservation. Se den digitale guide, der er inkluderet i din bekræftelseskupon, for den fulde liste over inkluderede aktiviteter, åbningstider og reservationsinstruktioner. * Besparelser baseret på eksempler på rejseplaner på Go Citys hjemmeside.

99 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Park Güell

Andre seværdigheder i Park Güell

Vil du se alle oplevelser i Park Güell? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Park Güell

Samlet bedømmelse

4.3
(32.607 anmeldelser)

Jeg anbefaler. Denne park er meget behagelig at besøge. Vi finder Gaudi touch der. Meget god oplevelse.

Værd at forudbestille og mangler køerne. Ankom kl. 11.00 før folkemængderne. Fantastisk sted.

Meget smukt sted. Venlig guide giver interessant information om stedet. Det er et besøg værd

Lokal guide der med stor entusiasme fortalte om den fantastiske park og kirke…

En fremragende måde at komme rundt i Barcelona på til seværdighederne.