Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Park Zrinjevac, Zagreb

Park Zrinjevac, Zagreb: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Zagreb: Byvandring med kabelbane og tunneler fra 2. verdenskrig

1. Zagreb: Byvandring med kabelbane og tunneler fra 2. verdenskrig

Tag en tur med os i et par timer, mens vi viser dig Zagrebs højdepunkter. Din guide vil have den lokale indsigt og de praktiske tips, så du får lyst til at udforske mere. Start turen ved Zagrebs berømte Zrinjevac Park, som vil give dig nogle fantastiske selfies og fotomuligheder. Fra parken fortsætter du til Bogovićeva-gaden, der er kendt for sine barer og restauranter. Derefter går du over Ban Jelačić-pladsen til næste stop ved den historiske Zagreb-katedral. Efter katedralen kan du gå gennem Dolac Farmers Market til tunnellerne fra 2. verdenskrig og få lidt nyere historie om byen. Nyd et lille hvil i kabelbanen til toppen af Grič Hill. På toppen af bakken ligger Gradec (den øvre by), hvor du kan nyde den smukke panoramaudsigt over byen. Fra Gradec skal du ned til Tkalčićeva-gaden. Gaden er også berømt for sine barer og restauranter, så du kan selv bestemme, hvor du vil stoppe for at få en snack. Afslut turen på Ban Jelačić-pladsen.

Zagreb: Byvandring med kabelbane og tunneller fra 2. verdenskrig

2. Zagreb: Byvandring med kabelbane og tunneller fra 2. verdenskrig

Få en introduktion til den kroatiske hovedstads rige historie, der går helt tilbage til middelalderen, på en 2,5 timers guidet gåtur. Din lokale guide fører dig fra Zrinjevac-parken til hovedtorvet Ban Jelacic, hvor du lærer, hvordan Zagreb fik sit navn, og derefter videre til katedralen, som er et af byens vigtigste vartegn. Hør om oprindelsen til Jomfru Marias Himmelfartskatedral, de vanskeligheder, den har været udsat for, og dens renovering. Din rute fører dig til Dolac-markedet, Zagrebs mave, og til den livlige Tkalciceva-gade, bedre kendt som bargaden, hvor der altid er en lind strøm af mennesker. Hør om filosofien bag lounging og andre af de lokales hverdagsvaner. Gå ikke glip af at se tunnelen fra 2. verdenskrig, før du fortsætter til den øvre bydel (Gradec). En kort spadseretur væk ligger den charmerende kabelbane. Det er den ældste form for offentlig transport i byen, som har bragt glæde til Zagrebs borgere i over 135 år. Hop på og tag en tur. Den øvre bydel (Gradec) er en af de to middelalderlige bebyggelser, der dannede Zagreb. Gå en tur langs den charmerende Strossmayer-promenade, som er det bedste sted at nyde panoramaudsigten over Zagrebs tage. Se Lotrscak-tårnet og Markuskirken. Kirken med dens maleriske tag er med på det postkort, der oftest sendes fra Zagreb. Gå ned til det ældste apotek i Zagreb, som stammer fra det 14. århundrede. Gå gennem Stenporten, når du forlader den øvre bydel. Porten var en del af bymuren og er den eneste port, der har overlevet. Indenfor er der et lille kapel, som huser det mirakuløse billede af Vor Frue, Zagrebs skytshelgen. Efter dit besøg i den gamle bydel vil din guide fortælle dig om heksekunst og vise dig nogle af byens skjulte perler. Turen slutter tilbage på hovedtorvet, hvor du siger farvel til din guide.

Zagreb: 2,5 timers cykeltur til højdepunkterne

3. Zagreb: 2,5 timers cykeltur til højdepunkterne

Hvad er bedre end at sidde komfortabelt og køre gennem Zagreb på en cykel med en let brise i ansigtet? Lær den kroatiske by at kende på den mest spændende måde, helt tæt på, og føl dig som en lokal. Oplev seværdigheder både tæt på og langt væk, mens din guide tager dig med til Zagrebs mest fantastiske og historiske monumenter. Der gøres hyppige stop, hver så længe du ønsker det. Lær historien bag den sagnomspundne by, mens du flyver forbi bygninger og gennem gader, der har eksisteret i århundreder. Både downtown og uptown vil blive dækket på denne tur. Udforsk Marshal Tito-pladsen, en af Kroatiens største og smukkeste pladser, som huser det kroatiske nationalteater og Zagrebs universitet. Kig ind i livets brønd og opdag den grønne hestesko. Slentre ned ad Tkalčićeva-gaden, og kryds den blodige bro sammen med meget mere på denne cykeltur i Zagreb.

Zagreb: 3-timers klassisk cykeltur

4. Zagreb: 3-timers klassisk cykeltur

Oplev de grundlæggende seværdigheder og attraktioner, som Zagreb har at tilbyde sine gæster. Dine lokale guider vil fortælle dig alt, hvad du har brug for at vide om det moderne Zagreb og den måde, folk lever og tilbringer deres tid på. Vælg mellem en morgen- eller en eftermiddagstur. Start dit eventyr fra leverandørens butik, hvor din guide og cykel venter på dig. Udforsk de storslåede gamle bygninger i den øvre bydel, og beløn dig selv med en dejlig nedstigning mod den nedre bydel. Lær detaljerne om utrolige begivenheder og mennesker, der formede Zagreb til denne smukke mellemeuropæiske hovedstad. Hold en pause midt på turen og få en gratis espresso som de lokale og med de lokale! Få mere at vide om de bedste steder til middag, shopping, romantiske gåture, trendy steder og andre sightseeingmuligheder.

Fra Zagreb: Barokbyen Varazdin og slottet Trakoscan

5. Fra Zagreb: Barokbyen Varazdin og slottet Trakoscan

Start dagen med at blive hentet i Park Zrinjevac. Hop ind i en AC-bil og kør mod barokbyen Varazdin. Din guide vil fortælle interessante historier undervejs. Oplev den barokke perle Varazdin med en lokal, autoriseret guide. Besøg en af de smukkeste kirkegårde i Europa. Tag på en vandretur fra fæstningen i den gamle bydel til rådhuset, katedralen og sognekirken Sankt Nikolaj. Efter rundvisningen har du tid til egne aktiviteter. Kør til Trakoscan-slottet. Eventyrslottet stammer fra slutningen af det 13. århundrede, men blev rekonstrueret i det 19. århundrede i romantisk ånd af den adelige Draskovic-familie. På slottet kan du se en værdifuld samling af malerier, møbler og våben. Retur til Zagreb i de sene eftermiddagstimer.

Privat vandretur i Zagreb

6. Privat vandretur i Zagreb

Vælg mellem en morgen- eller eftermiddagsafgang, og start din tur til fods med afhentning fra dit centralt beliggende hotel eller hostel i Zagreb. En tur med verdens korteste kabelbane vil tage os til den øvre bydel - Gradec, en af de to middelalderlige bosættelser, som Zagreb stammer fra. Nyd charmen og harmonien på Strossmayer-promenaden, et af de bedste steder for panoramaudsigt over Zagrebs hustage og landskab. Vi skal se Lotrscak-tårnet, der huser Gric-kanonen, som affyres hver dag for at markere middagstid, Sankt Katharinas barokkirke, der blev bygget af jesuitterne, hvor det kroatiske parlament og regeringen har sæde, og Sankt Markus-kirken, der er berømt for sit maleriske tag med våbenskjolde, der repræsenterer de tre kroatiske kongeriger. Fortsæt mod Stenporten, som var en del af Gradec's forsvarssystem, og det er den eneste byport, der er bevaret indtil i dag. Inde i porten er der et lille kapel med et billede af Vor Frue, byens skytshelgen. Stig ned til den nedre bydel gennem den populære Tkalciceva-gade. En kort spadseretur over det åbne marked Dolac (markedet er lukket under eftermiddagsturen) fører dig til den anden middelalderlige bebyggelse - Kaptol. Dolac-markedet er det største marked i Zagreb, hvor du får mulighed for at tale om det lokale køkken. Du skal også lære noget mere om den interessante historie om den monumentale katedral for Jomfru Marias optagelse. Ladislas I, konge af Ungarn, grundlagde Zagreb bispedømme i slutningen af det 11. århundrede. Fortsæt mod Zagrebs vigtigste torv, Jelacic-pladsen. Ban Jelacic var en vigtig historisk figur for kroaterne, og i dag er pladsen et populært mødested for alle de lokale. Afslut turen med et besøg i den smukke park Zrinjevac, den mest charmerende park i den berømte "Lenuci hestesko".

Zagreb tur med fotosession

7. Zagreb tur med fotosession

Velkommen til en eksklusiv Zagreb-tur, hvor din guide ikke kun er en kyndig ekspert, men også en professionel fotograf, der tager fantastiske billeder af dit eventyr, redigerer dem og leverer dem til dig med det samme. Når du begynder din tur, vil du blive budt varmt velkommen af din guide-fotograf, som vil ledsage dig i en venlig atmosfære gennem den 1,5-2 timer lange tur. Udforsk den maleriske Øvre By, Zagrebs historiske hjerte, gå gennem de smalle brostensbelagte gader, beundr den middelalderlige arkitektur, og indsnus den charmerende atmosfære. Din guide vil dele fængslende historier og indsigt i byens historie, kultur og skjulte perler. Under hele turen vil din fotograf-guide være ekspert i at tage oprigtige billeder, unikke vinkler og fantastiske kompositioner, der viser din oplevelse i Zagreb. Fra øjeblikke med latter til poserede billeder mod ikoniske baggrunde - hvert billede vil fortælle en historie og bevare dine minder for evigt. Udforsk det største og ældste udendørs madmarked i Zagreb, de farverige gader Tkalčićeva og Radićeva, tunnelen, Bloody Bridge Street og gå til Markuspladsen med den berømte Markuskirke, et højdepunkt på turen. Kirkens farverige tegltag og indviklede detaljer giver en fængslende baggrund for dine fotos. Med fotografens vejledning kan du finde de perfekte positurer og tage uforglemmelige billeder i disse historiske omgivelser. Når du fortsætter med at udforske den øvre bydel, får du mulighed for at stoppe ved naturskønne udsigtspunkter og tage panoramabilleder af Zagrebs hustage og vartegn. Din fotograf vil være der for at sikre, at du har betagende billeder, som du kan nyde. Ud over det fotografiske aspekt vil din guide også give dig en dybdegående viden om Zagreb og give dig indsigt i lokale traditioner, kulturelle nuancer og de bedste steder at spise, drikke og besøge interessante museer, så du kan opleve byen som en ægte lokal. Oplev den fortryllende Øvre By, men hav også en professionel fotograf og guide ved din side. Fordyb dig i byens rige historie, tag fantastiske billeder, og skab varige minder om dit besøg i Zagreb.

Privat arkæologisk Zagreb-vandring

8. Privat arkæologisk Zagreb-vandring

Turen tager 3 timer. Den starter i centrum af Zagreb ved Maquette of a city of Zagreb eller på et andet mødested efter kundens ønske. Du vil kort blive introduceret til turens rute og til de grundlæggende arkæologiske begreber i Zagreb og Kroatien. Denne fængslende tur inkluderer adskillige byattraktioner, startende med katedralen i Zagreb og Dolac-markedet. Efter at have stiftet bekendtskab med skønheden i Tkalčićeva-gaden fortsætter vi til bymuseet. Det bliver et kort besøg, men det er bestemt det værd. På Markuspladsen vil du lære flere arkæologiske metoder og finde ud af, hvorfor dette er et vigtigt sted for Zagrebs og Kroatiens historie. To originale arkæologiske steder omfatter også Grič-parken, Ban Jelačić-pladsen og Zrinjevac-parken, som alle ligger i den øvre og nedre bydel. På et tidspunkt vil vi holde en kaffepause, selvom der ikke er tegn på kaffedrikke i det gamle Zagreb :) ! Bare rolig, vi har fremragende vine og øl i Kroatien! Tag behagelige sko på, medbring god vilje, og voila, vi kan gå i gang! Vi er meget fleksible, når det drejer sig om at tage en fotopause eller gå på toilettet.

Privat dagstur til Kroatiens hovedstad Zagreb inkl. lokal guide

9. Privat dagstur til Kroatiens hovedstad Zagreb inkl. lokal guide

Udforsk Zagreb, og lær om byens historie fra middelalderen til den kolde krig på en dagstur fra Venedig. Følg med og lyt til fascinerende historier fra din lokale guide, mens du ser historiske seværdigheder som Zagreb-katedralen og Sankt Markus-kirken. Nyd fri tid til at udforske byen på egen hånd. Begynd din tur med en afhentning på et bestemt tidspunkt ved din indkvartering i Wien. Efter en kort introduktion fortsætter du med en køretur gennem det østrigske og slovenske landskab med en kaffe- og morgenmadspause på halvvejen til Zagreb. Ved ankomsten til Zagreb bliver du mødt af din engelsktalende lokalguide, som vil introducere dig til den kroatiske hovedstads historie, herunder de mest berømte steder. Se Ban Jelacic-pladsen, den øvre bydel, den middelalderlige stenport, Zagreb-katedralen i gotisk stil, Sankt Markus-kirken og -pladsen samt Zrinjevac-parken. Spørg om lokale legender og myter og om skjult guld under Zagreb. Lær om sammenlægningen af de to byer Kaptol og Gradec til den nuværende by Zagreb og om den tyrkiske invasion af byen og dens forsvar med Gric-kanoner, som er blevet til en moderne tradition. Brug fritiden til at spise frokost, shoppe eller besøge et af de mange centralt beliggende museer eller udstillinger i området, inden du nyder en smuk køretur tilbage til din indkvartering i Wien.

12 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Andre seværdigheder i Park Zrinjevac, Zagreb

Vil du se alle oplevelser i Park Zrinjevac, Zagreb? Klik her for en fuld oversigt