Tilføj datoer

Peggy Guggenheim Collection

Peggy Guggenheim Collection: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Venedig: Gondoltur på Canal Grande med app-kommentar

1. Venedig: Gondoltur på Canal Grande med app-kommentar

Føl essensen af Venedig, når du udforsker skjulte og maleriske vandveje nær Canal Grande med en gondoltur. Lyt til kommentarer i appen for at få mere at vide om byen, mens du beundrer seværdighederne. Start din aktivitet med at møde værten, som vil forklare nogle kuriositeter om gondolernes og gondoliernes historie. Få gratis adgang til en app med kommentarer til din rute på gondolen. Mens du nyder Grand Canals skønheder, kan du beundre de vidunderlige paladser som f.eks. paladset Peggy Guggenheim Collection Palace, Gritti-paladset, Salute-kirken og Punta della Dogana. Oplev det verdensberømte La Fenice-teater og Mozart-huset langs de romantiske og skjulte vandveje. Ved slutningen af turen kan du nyde en betagende udsigt over Markusbassinet med San Giorgio-øen.

Venedig: Grand Canal med gondol med livekommentar

2. Venedig: Grand Canal med gondol med livekommentar

Udforsk kanalerne i Venedig om bord på en gondol. Nyd livekommentarer fra din guide, mens din gondolier fører dig ned ad smalle veje og langs Canal Grande. Få mere at vide om byens paladser, kirker og seværdigheder. Hør om lokale historier og om gondolens og gondoliernes historie. Undervejs på turen kan du beundre Desdemonas hus og Mozarts hus. Du kommer også forbi det storslåede La Fenice-teater og kanalen "De le Ostreghe". Fortsæt til den vigtigste kanal i Venedig, Canal Grande. Kør mod Salute-kirken, Peggy Guggenheim-samlingen og nogle af de fantastiske venetianske paladser, der ligger langs kanalen, som Ca'Dolfin, Ca'Loredan, Grimani-paladset og mange andre. Du vil også se Punta de la Dogana og Markusbassinet, inden du vender tilbage til Campo San Moisè.

Venedig: Entrébillet til Peggy Guggenheim Collection

3. Venedig: Entrébillet til Peggy Guggenheim Collection

Se moderne kunst af Picasso og Pollock med en enkeltbillet til Peggy Guggenheim-samlingen på Canal Grande i Venedig. Udforsk et af Europas førende museer for moderne kunst i dit eget tempo, og se mesterværker fra kunststilarter som kubisme, surrealisme og abstrakt ekspressionisme. Samlingen blev oprindeligt skabt af den amerikanske arving Peggy Guggenheim og blev oprindeligt sat op til den første efterkrigsbiennale i Venedig efter krigen. Året efter købte Peggy Palazzo Venier dei Leoni, et ufærdigt palads fra det 18. århundrede ved Canal Grande. Samlingen blev sammensat med hjælp fra fremtrædende kunstnere og kritikere som Marcel Duchamp, Herbert Read, Nellie van Doesburg og Howard Putzel. Udforsk museet på egen hånd for at finde kunst af Picasso, Ernst, Magritte, Calder og mange andre avantgardekunstnere. Gå en tur i Patsy R. og Raymond D. Nasher Sculpture Garden og se værker af Arp, Duchamp-Villon, Fazzini, Giacometti, Holzer, Minguzzi, Mirko, Merz, Moore, Ono og Richier. Beundre en samling af kunst af italienske, europæiske og amerikanske kunstnere fra 1945 til i dag, herunder perler af Burri, Capogrossi, de Kooning, Dubuffet, Rothko, Oldenburg, Stella, Twombly, Warhol og Kapoor.

Venedig: Privat gondoltur langs Canal Grande

4. Venedig: Privat gondoltur langs Canal Grande

Stig om bord på en autentisk gondol og tag på en romantisk tur langs Canal Grande i Venedig. Se de historiske seværdigheder langs kysten, mens du glider ned ad kanalen. Sæt af fra afgangsstedet, og beundr vidunderlige paladser, såsom Peggy Guggenheim-samlingen og Basilica Santa Maria della Salute. Udforsk Venedigs hemmelige vandveje, og indsnus byens atmosfære sammen med dine venner eller din elskede. Kør med gondol tæt på Markuspladsen, Fenice-operaen, Punta della Dogana og mange andre charmerende paladser. Kør under en lille bro, mens du opdager de skjulte steder, som kun kan nås med gondol.

Venedig: 30-minutters gondoltur på Canal Grande med Serenade

5. Venedig: 30-minutters gondoltur på Canal Grande med Serenade

Intet besøg i Venedig er komplet uden at tage en tur i gondol på den verdensberømte Canal Grande - endnu bedre, når den ledsages af en levende musikers serenade! Nyd en afslappende aften på en sejltur ned ad de mange skjulte kanaler, der er så små, at du bogstaveligt talt kan røre ved paladserne, mens du flyder forbi dem. Udforsk byens skønhed, og indånd den italienske kultur, der er unik for Venedig. Det, der gør denne tur speciel, er den musikalske atmosfære - lokale musikere vil være om bord på gondolen for at give alle en serenade med Italiens traditionelle romantiske musik. Findes der en bedre måde at tilbringe en eftermiddag i Venedig på og komme i italiensk stemning med dine venner eller din familie!

Venedig: Privat tur i gondol

6. Venedig: Privat tur i gondol

Føl dig som en del af den gamle venetianske tradition, og oplev byen som de lokale har gjort det i mere end tusind år på denne private gondoltur. På din 25-30 minutter lange tur kan du blive ført væk fra de vigtigste vandveje og turistattraktioner, mens din gondolier med ekspertise og præcision navigerer dig gennem nogle af Venedigs smallere og mere stille kanaler. Mens du læner dig tilbage og nyder landskabet, vil du uundgåeligt blive inddraget i gondoliernes venlige drillerier og deres særlige venetianske dialekt, som er en lige så stor del af den venetianske kultur som selve gondolen. Book din tur på forhånd og undgå at skulle forhandle med gondolieren eller stresse over detaljerne.

Venedig: Markuspladsen: Vandretur og gondoltur

7. Venedig: Markuspladsen: Vandretur og gondoltur

Start turen i Venedigs historiske centrum med en morgenpromenade fra Markuspladsen til nogle af de vigtigste monumenter i Venedig. Se Santa Maria Formosa, Basilica di San Giovanni e Paolo, der er kendt som det venetianske Pantheon, og meget mere. Lær om disse monumenters fantastiske historie af din professionelle guide. Kør gennem den største butiksgade, indtil du når Rialtobroen. Slentre gennem de typiske markeder, som engang var Europas handelscentrum. Fortsæt din oplevelse med en tur i gondol på Canal Grande, mod Salute-kirken og Peggy Guggenheim-samlingen. Se nogle af de fantastiske venetianske paladser, der ligger langs kanalen, såsom Mozarts hus, Gritti Hotel og mange andre. Kør forbi Punta de la Dogana, inden du vender tilbage til startstedet foran Campo San Moisè. Nyd kommentarerne på din gondoltur ved at downloade mobilappen på din telefon. Appen giver lydkommentarer, der forklarer alt om de storslåede paladser og attraktioner omkring dig. Senere kan du nyde audioguiden med digitalt kort for at opleve Venedigs fem distrikter og deres bedste attraktioner og pladser, dag eller nat, på en selvledende rundvisning. Lyt til den automatiske lydfortælling om byens højdepunkter med mere end 200 seværdigheder, herunder det herlige La Fenice-teater, Rialtobroen, den jødiske ghetto, Arsenale, den majestætiske Accademia-bro og meget mere. Takket være denne app vil du også kunne nyde de mest hemmelige og maleriske steder i Venedig, som kun er kendt af ægte venetianere.

Venedig: Grand Canal Gondola Serenade med karnevalsmaske

8. Venedig: Grand Canal Gondola Serenade med karnevalsmaske

Oplev Venedigs magi med en særpræget gondoltur i en lille gruppe langs Canal Grande og de romantiske kanaler, mens du får en serenade af en sanger og musiker og bærer din egen karnevalsmaske. Oplev den rige historie og tradition for venetianske gondoler med vores kyndige guide, som vil dele fascinerende indblik i disse ikoniske bådes unikke design og håndværk. Guiden vil introducere dig til gondoltraditionen, inden du går om bord. Som en særlig gave giver vi dig en traditionel karnevalsmaske, som du kan bære under turen og tage med hjem. Tag din maske på, læn dig tilbage og slap af og nyd de smukke seværdigheder i Venedig, ledsaget af levende musik. Glem ikke at tage nogle uforglemmelige billeder med din maske om bord på gondolen og dele dem med dine venner på dine sociale medier! Beundr La Fenice-teatret, Peggy Guggenheim-samlingsmuseet og La Salute-kirken fra et privilegeret synspunkt om bord på gondolen. Glid under små broer, og nyd den betagende atmosfære på Canal Grande, der er det perfekte sted for livemusik spillet af professionelle musikere og sangere.

Venedig: 1 times gondoltur på Canal Grande med guide

9. Venedig: 1 times gondoltur på Canal Grande med guide

Tag en rundtur i Venedig fra vandvejene for at få den bedste og mest betagende udsigt over byen. Denne 1 times rundvisning er til en pris for en gruppe på op til 5 personer. Du vil blive styret med stil af din egen personlige gondolier gennem århundreders historie langs den ikoniske Canal Grande, en af de mest elegante gader i verden. Du kommer forbi Ca Dario, Casanovas hjem, Palazzo Grassi, Ca Rezzonico, Ca Bembo, Ca Pesaro, Rialtobroen, Campo Manin og Mozarts hus. Læn dig tilbage og slap af, mens du nyder omgivelserne, og din ekspertguide underholder dig med anekdoter om byen. Lær historien bag La Serenissima, kom forbi Peggy Guggenheim-museet, og gå under Accademia-broen. Hør historier om selve gondolen, mens du nærmer dig den majestætiske Rialtobro. Når du drejer ind på en af Venedigs smukke sidekanaler, kan du opleve den pragtfulde Canal Grande og samtidig nyde den maleriske charme i de mindre, mere beboede områder. Din informative guide vil fortælle dig alt om gondolen og dens unikke struktur og om de venetianske gondolisters traditioner. Dette er en fremragende måde at kombinere en informativ og stimulerende guidet tur med en romantisk gondoltur.

Venedig: Basilika- og Dogepalads-tur med gondoltur

10. Venedig: Basilika- og Dogepalads-tur med gondoltur

Få mest muligt ud af din tid i Venedig med denne tur med flere attraktioner, der kombinerer 3 af Venedigs vigtigste steder. Besøg Markusbasilikaen og Dogepaladset, og nyd en gondoltur langs kanalerne. Mød din professionelle guide foran klokketårnet (ikke klokketårnet) på Sankt Markuspladsen. Start din kombinationstur med at gå på opdagelse i bygningerne på pladsen. Gå ind i Dogepaladset "Palazzo Ducale", en storslået kombination af byzantinsk, gotisk og renæssancearkitektur, centrum for det venetianske imperium og sæde for den venetianske regering. Lyt til din guide, mens du går gennem de overdådige kamre, der viser mesterværker af Tintoretto, Titian og Veronese. Hør om de forskellige roller, som dogen og hans rådgivere spillede, og lær om de venetianske legender, mens du går gennem gangene mod fængselscellerne, mens du lærer om fangerne og Casanova, Venedigs mest fascinerende undvegne, at kende. Fortsæt derefter til Sankt Markusbasilikaen, der majestætisk symboliserer lagunen og rummer byens historie og hellige relikvier. Med sine imponerende guldmosaikker vil din dygtige guide vise dig rundt i kirken. Kl. 13.00 slutter den første del af turen, og du vil nyde 2 timers fritid til at slentre rundt på Markuspladsen. Du kan spise frokost (ikke inkluderet) eller besøge Correr-museet på egen hånd (allerede inkluderet i billetten til Dogepaladset). Start anden del af din kombinerede tur med en klassisk gondoltur kl. 15.00 eller 17.15. Aftalen vil være 15 minutter før afgangstidspunktet bag Correr-museet på Saint Marks-pladsen (foran posthuset). På denne unikke udforskning af de romantiske kanaler i Venedig kan du slappe af og slappe af i de blide rytmer og bevægelser på Canal Grande og værdsætte den dygtighed, der kræves for at styre gondolen gennem byens indviklede vandveje. Mens du læner dig tilbage og nyder udsigten, vil du uundgåeligt blive inddraget i gondolisternes venlige drillerier, som er en lige så stor del af den venetianske kultur som gondolen selv. REJSEKORT Afgang fra Dogepaladset og basilikaen kl. 10:45 Fra kl. 13.00-13.00 2 timers fritid Gondoltur afgang kl. 15.00 (hele året rundt) eller kl. 17.15 (kun april - oktober)

Tilgængelige aktiviteter

20 aktiviteter fundet
Sortér efter:
Side 1 af 2

Andre seværdigheder i Peggy Guggenheim Collection

Vil du se alle oplevelser i Peggy Guggenheim Collection? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Peggy Guggenheim Collection

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 14.516 anmeldelser

Vores tur gennem Vatikanstaten var grundig og komplet. Vatikanmuseet var utroligt overfyldt, men at være en del af denne tur opvejede det meste af ventetiden og de lange køer. Vores tour guide, Tony, var fabelagtig. Han delte dine sædvanlige fakta om Vatikanet, men han delte også lidt vidende historier om dets historie, jeg er ikke en religiøs person, og jeg fandt alle Tonys indsigt fascinerende. Stærkt anbefale denne tour, og hvis du er heldig nok til at få Tony til at guide dig - det vil ikke skuffe.

Smuk oplevelse, frem for alt takket være vores guide Alessandra, som var i stand til at involvere os med sympati i historien om venetiansk historie under den indledende vandretur, især den, der vedrører Canal Grande, gondoler og gondolier. Dette blev efterfulgt af en gondoltur på omkring en halv time, hvor gondolieren var lige så tilgængelig til at besvare alle spørgsmål, vi måtte have.

Jeg elskede gondolturen, jeg elskede vores guide, der tog os til stedet for at fange gondolen og talte om Venedigs historie. Vores gondolier havde et godt ord til os. Men guiden var spektakulær. Ah der står 50m, men ja, jeg er kort, turen varer omkring 25 til 30m

Super passioneret og sød guide, alt fungerede. Dejligt med fakta om gondolerne og historien bag. Fed oplevelse.

Jeg er taknemmelig for at kunne ride til denne pris! Jeg tog en masse billeder, og det var meget sjovt.