Tilføj datoer

Peggy Guggenheim Collection
Aktiviteter for par

Aktiviteter for par
10 aktiviteter fundet

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Topaktiviteter i Venedig

801 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Vores mest anbefalede Peggy Guggenheim Collection Aktiviteter for par

Venedig: Gondoltur på Canal Grande med app-kommentarer

1. Venedig: Gondoltur på Canal Grande med app-kommentarer

Føl essensen af Venedig, når du udforsker skjulte og maleriske vandveje nær Canal Grande med en gondoltur. Lyt til kommentarer i appen for at få mere at vide om byen, mens du beundrer seværdighederne. Start din aktivitet med at møde værten, som vil forklare nogle kuriositeter om gondolernes og gondoliernes historie. Få gratis adgang til en app med kommentarer til din rute på gondolen. Mens du nyder Grand Canals skønheder, kan du beundre de vidunderlige paladser som f.eks. paladset Peggy Guggenheim Collection Palace, Gritti-paladset, Salute-kirken og Punta della Dogana. Oplev det verdensberømte La Fenice-teater og Mozart-huset langs de romantiske og skjulte vandveje. Ved slutningen af turen kan du nyde en betagende udsigt over Markusbassinet med San Giorgio-øen.

Venedig: Grand Canal med gondol med livekommentar

2. Venedig: Grand Canal med gondol med livekommentar

Udforsk kanalerne i Venedig om bord på en gondol. Nyd livekommentarer fra din guide, mens din gondolier fører dig ned ad smalle veje og langs Canal Grande. Få mere at vide om byens paladser, kirker og seværdigheder. Hør om lokale historier og om gondolens og gondoliernes historie. Undervejs på turen kan du beundre Desdemonas hus og Mozarts hus. Du kommer også forbi det storslåede La Fenice-teater og kanalen "De le Ostreghe". Fortsæt til den vigtigste kanal i Venedig, Canal Grande. Kør mod Salute-kirken, Peggy Guggenheim-samlingen og nogle af de fantastiske venetianske paladser, der ligger langs kanalen, som Ca'Dolfin, Ca'Loredan, Grimani-paladset og mange andre. Du vil også se Punta de la Dogana og Markusbassinet, inden du vender tilbage til Campo San Moisè.

Venedig: Privat gondoltur langs Canal Grande

3. Venedig: Privat gondoltur langs Canal Grande

Stig om bord på en autentisk gondol og tag på en romantisk tur langs Canal Grande i Venedig. Se de historiske seværdigheder langs kysten, mens du glider ned ad kanalen. Sæt af fra afgangsstedet, og beundr vidunderlige paladser, såsom Peggy Guggenheim-samlingen og Basilica Santa Maria della Salute. Udforsk Venedigs hemmelige vandveje, og indsnus byens atmosfære sammen med dine venner eller din elskede. Kør med gondol tæt på Markuspladsen, Fenice-operaen, Punta della Dogana og mange andre charmerende paladser. Kør under en lille bro, mens du opdager de skjulte steder, som kun kan nås med gondol.

Venedig: Fælles karnevalstur i gondol og maske

4. Venedig: Fælles karnevalstur i gondol og maske

Oplev magien i Venedig med en særpræget gondoltur i Markusbassinet og mindre romantiske kanaler, og tag en karnevalsmaske på under karnevalsfesten. Oplev de venetianske gondolers rige historie og tradition med vores kyndige guide, som vil dele fascinerende indsigt i det unikke design og håndværk af disse ikoniske både. Turlederen vil introducere dig til gondoltraditionen, før du går ombord. Som en særlig gave giver vi dig en traditionel karnevalsmaske, som du kan bære under turen og tage med hjem (kun i karnevalsperioden). Tag masken på, læn dig tilbage og slap af, mens du nyder Venedigs smukke seværdigheder. Glem ikke at tage nogle uforglemmelige billeder med din maske om bord på gondolen, og del dem med dine venner på de sociale medier! Glid under små broer, og nyd den betagende atmosfære i Markusbækkenet!

Venedig: Privat tur i gondol

5. Venedig: Privat tur i gondol

Føl dig som en del af den gamle venetianske tradition, og oplev byen som de lokale har gjort det i mere end tusind år på denne private gondoltur. På din 25-30 minutter lange tur kan du blive ført væk fra de vigtigste vandveje og turistattraktioner, mens din gondolier med ekspertise og præcision navigerer dig gennem nogle af Venedigs smallere og mere stille kanaler. Mens du læner dig tilbage og nyder landskabet, vil du uundgåeligt blive inddraget i gondoliernes venlige drillerier og deres særlige venetianske dialekt, som er en lige så stor del af den venetianske kultur som selve gondolen. Book din tur på forhånd og undgå at skulle forhandle med gondolieren eller stresse over detaljerne.

Venedig: 30-minutters gondoltur på Canal Grande med Serenade

6. Venedig: 30-minutters gondoltur på Canal Grande med Serenade

Intet besøg i Venedig er komplet uden at tage en tur i gondol på den verdensberømte Canal Grande - endnu bedre, når den ledsages af en levende musikers serenade! Nyd en afslappende aften på en sejltur ned ad de mange skjulte kanaler, der er så små, at du bogstaveligt talt kan røre ved paladserne, mens du flyder forbi dem. Udforsk byens skønhed, og indånd den italienske kultur, der er unik for Venedig. Det, der gør denne tur speciel, er den musikalske atmosfære - lokale musikere vil være om bord på gondolen for at give alle en serenade med Italiens traditionelle romantiske musik. Findes der en bedre måde at tilbringe en eftermiddag i Venedig på og komme i italiensk stemning med dine venner eller din familie!

Venedig: Gåtur og gondoltur på Markuspladsen

7. Venedig: Gåtur og gondoltur på Markuspladsen

Start turen i Venedigs historiske hjerte med en morgenpromenade fra Markuspladsen til nogle af de vigtigste monumenter i Venedig. Se Santa Maria Formosa, Basilica di San Giovanni e Paolo, kendt som det venetianske Pantheon, og meget mere. Lær om disse monumenters fantastiske historie af din professionelle guide. Gå gennem den største shoppinggade, indtil du når Rialto-broen. Spadser gennem de typiske markeder, som engang var Europas kommercielle centrum. Fortsæt din oplevelse med en gondoltur, hvor du opdager Venedig fra en unik vinkel: Glid under Sukkenes Bro ind i det magiske San Marco-bassin, og hils på den charmerende San Giorgio-ø. En drømmerejse venter! Nyd kommentarer på din gondoltur ved at downloade mobilappen. Appen vil give lydkommentarer, der forklarer alt om de storslåede paladser og attraktioner omkring dig. Senere kan du nyde audioguiden med digitalt kort til at opdage de fem distrikter i Venedig og deres bedste attraktioner og pladser, dag eller nat, på en selvguidet tur. Lyt til den automatiske lydfortælling om byens højdepunkter med mere end 200 seværdigheder, herunder det fantastiske La Fenice-teater, Rialtobroen, den jødiske ghetto, Arsenale, den majestætiske Accademia-bro og meget mere. Takket være denne app kan du også nyde de mest hemmelige og maleriske steder i Venedig, som kun er kendt af ægte venetianere.

Venedig: Basilika- og Dogepalads-tur med gondoltur

8. Venedig: Basilika- og Dogepalads-tur med gondoltur

Få mest muligt ud af din tid i Venedig med denne tur med flere attraktioner, der kombinerer 3 af Venedigs vigtigste steder. Besøg Markusbasilikaen og Dogepaladset, og nyd en gondoltur langs kanalerne. Mød din professionelle guide foran klokketårnet (ikke klokketårnet) på Sankt Markuspladsen. Start din kombinationstur med at gå på opdagelse i bygningerne på pladsen. Gå ind i Dogepaladset "Palazzo Ducale", en storslået kombination af byzantinsk, gotisk og renæssancearkitektur, centrum for det venetianske imperium og sæde for den venetianske regering. Lyt til din guide, mens du går gennem de overdådige kamre, der viser mesterværker af Tintoretto, Titian og Veronese. Hør om de forskellige roller, som dogen og hans rådgivere spillede, og lær om de venetianske legender, mens du går gennem gangene mod fængselscellerne, mens du lærer om fangerne og Casanova, Venedigs mest fascinerende undvegne, at kende. Fortsæt derefter til Sankt Markusbasilikaen, der majestætisk symboliserer lagunen og rummer byens historie og hellige relikvier. Med sine imponerende guldmosaikker vil din dygtige guide vise dig rundt i kirken. Kl. 13.00 slutter den første del af turen, og du vil nyde 2 timers fritid til at slentre rundt på Markuspladsen. Du kan spise frokost (ikke inkluderet) eller besøge Correr-museet på egen hånd (allerede inkluderet i billetten til Dogepaladset). Start anden del af din kombinerede tur med en klassisk gondoltur kl. 15.00 eller 17.15. Aftalen vil være 15 minutter før afgangstidspunktet bag Correr-museet på Saint Marks-pladsen (foran posthuset). På denne unikke udforskning af de romantiske kanaler i Venedig kan du slappe af og slappe af i de blide rytmer og bevægelser på Canal Grande og værdsætte den dygtighed, der kræves for at styre gondolen gennem byens indviklede vandveje. Mens du læner dig tilbage og nyder udsigten, vil du uundgåeligt blive inddraget i gondolisternes venlige drillerier, som er en lige så stor del af den venetianske kultur som gondolen selv. REJSEKORT Afgang fra Dogepaladset og basilikaen kl. 10:45 Fra kl. 13.00-13.00 2 timers fritid Gondoltur afgang kl. 15.00 (hele året rundt) eller kl. 17.15 (kun april - oktober)

Venedig: 1-times gondoltur på Canal Grande med guide

9. Venedig: 1-times gondoltur på Canal Grande med guide

Tag en rundtur i Venedig fra vandvejene for at få den bedste og mest betagende udsigt over byen. Denne 1 times rundvisning er til en pris for en gruppe på op til 5 personer. Du vil blive styret med stil af din egen personlige gondolier gennem århundreders historie langs den ikoniske Canal Grande, en af de mest elegante gader i verden. Du kommer forbi Ca Dario, Casanovas hjem, Palazzo Grassi, Ca Rezzonico, Ca Bembo, Ca Pesaro, Rialtobroen, Campo Manin og Mozarts hus. Læn dig tilbage og slap af, mens du nyder omgivelserne, og din ekspertguide underholder dig med anekdoter om byen. Lær historien bag La Serenissima, kom forbi Peggy Guggenheim-museet, og gå under Accademia-broen. Hør historier om selve gondolen, mens du nærmer dig den majestætiske Rialtobro. Når du drejer ind på en af Venedigs smukke sidekanaler, kan du opleve den pragtfulde Canal Grande og samtidig nyde den maleriske charme i de mindre, mere beboede områder. Din informative guide vil fortælle dig alt om gondolen og dens unikke struktur og om de venetianske gondolisters traditioner. Dette er en fremragende måde at kombinere en informativ og stimulerende guidet tur med en romantisk gondoltur.

Venedig: Privat 1-times gondoltur

10. Venedig: Privat 1-times gondoltur

Book din fortryllende private gondoltur i Venedig, og glid gennem århundreders historie, mens du lader dig betage af glamour og elegance i de venetianske Palazzi. Denne oplevelse er den perfekte måde at værdsætte skønheden, charmen og farverne i denne unikke by, der er bygget på vandet. Føl dig som en del af den gamle venetianske tradition og oplev Venedig, som de lokale har gjort det i mere end tusind år. Engang rejste de mest adelige og velhavende familier rundt i gondol - med den lidt excentriske Peggy Guggenheim som den sidste person, der havde sin egen private gondol i 1960'erne. På denne unikke udforskning af de romantiske venetianske kanaler kan du slappe af og slappe af til de blide rytmer og bevægelser på Canal Grande. Værdsæt den dygtighed, der er forbundet med at styre gondolturen, mens du bevæger dig gennem Venedigs indviklede vandveje. Mens du læner dig tilbage og nyder udsigten, kan du nyde gondolisternes venlige drillerier - en lige så stor del af den venetianske kultur som gondolen selv. Denne charmerende gondoltur bringer dig et skridt nærmere byens romantiske facader og giver dig mulighed for at forstå, hvad det vil sige at være ægte venetiansk.

Venedig

Venedig

Ofte stillede spørgsmål om Peggy Guggenheim Collection Aktiviteter for par

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Venedig end Peggy Guggenheim Collection Aktiviteter for par?

Disse andre ting at gøre i Venedig må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Peggy Guggenheim Collection

Vil du se alle oplevelser i Peggy Guggenheim Collection? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Peggy Guggenheim Collection

Vores unge mandlige guide var kyndig og hjælpsom. Som forventet fra turbeskrivelsen er der ca. 10 minutters gang fra mødestedet uden for Markuspladsen til indskibningsstedet med nogle guidede kommentarer. Mens gondolturen er relativt kort, nød vi turen gennem de smalle kanaler, ud på Canal Grande og derefter rundt til indskibningsstedet igen. Bemærk, da guiden ikke følger dig på gondolen, er der ingen kommentarer til størstedelen af rejsen fra guiden, der er på land eller fra gondolbanen. Vi nød turen og stemningen. Turen er ikke billig, men hvis du er ok med en kort tur på en gondol, så vil vi anbefale denne tur.

Vores guide gav interessante kommentarer, da hun førte os fra mødestedet til gondolerne. Yderligere kommentarer skulle gives, når vi nåede Canal Grande, men vi kunne ikke få signalet på vores enheder - men dette påvirkede ikke nydelsen af oplevelsen. Hvis der er noget, tror jeg, at det at have ingen kommentarer, mens man var på vandet, gjorde det endnu mere behageligt. Jeg følte ren glæde over denne oplevelse og kan ærligt sige, at det var et absolut højdepunkt på mine tre uger i Italien. Elskede hvert minut af det. Mit råd til rejsende i Venedig er ikke at gå glip af denne mulighed!!!

Vi nød virkelig denne aktivitet! Vores guide Marta var fremragende - hun gav os masser af interessant info om Venedig og gondolerne og var meget venlig. Vores gondolier var fantastisk - han var venlig og meget dygtig. Jeg kan godt lide, at vi kom til at ride gennem de mindre kanaler og også en del af Canal Grande.

Meget godt, guiden forklarede tilstrækkeligt historien om gondolerne, deres konstruktion og om de områder, vi ville se. Gondolieren meget opmærksomme.

Vores guide talte fransk meget godt og var til vores rådighed for alle spørgsmål! Gondolturen var fantastisk! Virkelig intet at sige!