Peggy Guggenheim Collection
Kultur og historie

Kultur og historie
5 aktiviteter fundet

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Topaktiviteter i Venedig

801 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Vores mest anbefalede Peggy Guggenheim Collection Kultur og historie

Venedig: Gondoltur på Canal Grande med app-kommentarer

Venedig: Gondoltur på Canal Grande med app-kommentarer

Mærk essensen af Venedig, når du udforsker skjulte og maleriske vandveje nær Canal Grande med en gondoltur. Lyt til kommentarer i appen for at lære mere om byen, mens du beundrer seværdighederne. Start din aktivitet med at møde værten, som vil forklare nogle kuriositeter om gondolernes og gondolførernes historie. Få gratis adgang til en app med kommentarer til din rute i gondolen. Mens du nyder den smukke Canal Grande, kan du beundre de fantastiske paladser som Peggy Guggenheim Collection Palace, Gritti Palace, Salute-kirken og Punta della Dogana. Oplev det verdensberømte La Fenice-teater og Mozart-huset langs de romantiske og skjulte vandveje. For enden af din tur kan du nyde en betagende udsigt over Markusbækkenet med San Giorgio-øen. Til sidst kan du opleve en tur i en unik virtual reality, mens du glider over Canal Grande's rolige vand ved solnedgang gennem århundrederne, og derefter opdage håndværket og hemmelighederne bag Venedigs ikoniske båd med et kig på en model i sektioner.

Venedig: Grand Canal med gondol med livekommentar

Venedig: Grand Canal med gondol med livekommentar

Udforsk Venedigs kanaler ombord på en gondol. Nyd live-kommentarer fra din guide, mens din gondolier tager dig ned ad smalle veje og langs Canal Grande. Lær om byens paladser, kirker og attraktioner. Hør om lokale historier og om gondolens og gondoliernes historie. På din rejse kan du beundre Mozarts hus og komme forbi det storslåede La Fenice-teater og kanalen "De le Ostreghe". Fortsæt til den vigtigste kanal i Venedig, Canal Grande. Gå mod Salute-kirken, Peggy Guggenheim-samlingen og nogle af de fantastiske venetianske paladser, der løber langs kanalen, som Ca' Dolfin, Ca' Loredan, Grimani-paladset og mange andre. Du vil også se Punta de la Dogana og Markusbækkenet, før du går tilbage til Campo San Moisè. Til sidst kan du opleve en tur i en unik virtual reality, mens du glider over Canal Grande's rolige vand ved solnedgang gennem århundrederne, og derefter opdage håndværket og hemmelighederne bag Venedigs ikoniske båd med et kig på en sektioneret model.

Venedig: Privat gondoltur langs Canal Grande

Venedig: Privat gondoltur langs Canal Grande

Stig om bord på en autentisk gondol og tag på en romantisk tur langs Canal Grande i Venedig. Se de historiske seværdigheder langs kysten, mens du glider ned ad kanalen. Sæt af fra afgangsstedet, og beundr vidunderlige paladser, såsom Peggy Guggenheim-samlingen og Basilica Santa Maria della Salute. Udforsk Venedigs hemmelige vandveje, og indsnus byens atmosfære sammen med dine venner eller din elskede. Kør med gondol tæt på Markuspladsen, Fenice-operaen, Punta della Dogana og mange andre charmerende paladser. Kør under en lille bro, mens du opdager de skjulte steder, som kun kan nås med gondol.

Venedig: Romantisk fælles gondoltur ved solnedgang

Venedig: Romantisk fælles gondoltur ved solnedgang

Oplev Venedigs fortryllende charme med vores eksklusive gondoltur ved solnedgang gennem Markusbækkenet og de charmerende mindre kanaler. Tag med på en rejse gennem tiden, mens vores kyndige guide afslører den rige historie og tradition bag de venetianske gondoler. Lær om deres unikke design og udsøgte håndværk, før du stiger ombord. Hvis du ønsker et ekstra strejf af romantik, kan du vælge serenaden og lade de beroligende melodier synge for dig, mens du glider langs det fredfyldte vand. Glem ikke at forevige magien med din maske på, og del de uforglemmelige øjeblikke med dine kære på de sociale medier. Mens du glider yndefuldt under de maleriske broer, kan du fordybe dig i den betagende atmosfære i San Marco og lade Venedigs skønhed indfange dit hjerte og din sjæl. Til sidst kan du opleve en tur i en unik virtual reality, mens du glider over Canal Grande's rolige vand ved solnedgang gennem århundrederne, og derefter opdage håndværket og hemmelighederne bag Venedigs ikoniske båd med et kig på en sektionsmodel.

Venedig: Privat tur i gondol

Venedig: Privat tur i gondol

Føl dig som en del af den gamle venetianske tradition, og oplev byen som de lokale har gjort det i mere end tusind år på denne private gondoltur. På din 25-30 minutter lange tur kan du blive ført væk fra de vigtigste vandveje og turistattraktioner, mens din gondolier med ekspertise og præcision navigerer dig gennem nogle af Venedigs smallere og mere stille kanaler. Mens du læner dig tilbage og nyder landskabet, vil du uundgåeligt blive inddraget i gondoliernes venlige drillerier og deres særlige venetianske dialekt, som er en lige så stor del af den venetianske kultur som selve gondolen. Book din tur på forhånd og undgå at skulle forhandle med gondolieren eller stresse over detaljerne.

Venedig: 30-minutters gondoltur på Canal Grande med Serenade

Venedig: 30-minutters gondoltur på Canal Grande med Serenade

Intet besøg i Venedig er komplet uden at tage en tur i gondol på den verdensberømte Canal Grande - endnu bedre, når den ledsages af en levende musikers serenade! Nyd en afslappende aften på en sejltur ned ad de mange skjulte kanaler, der er så små, at du bogstaveligt talt kan røre ved paladserne, mens du flyder forbi dem. Udforsk byens skønhed, og indånd den italienske kultur, der er unik for Venedig. Det, der gør denne tur speciel, er den musikalske atmosfære - lokale musikere vil være om bord på gondolen for at give alle en serenade med Italiens traditionelle romantiske musik. Findes der en bedre måde at tilbringe en eftermiddag i Venedig på og komme i italiensk stemning med dine venner eller din familie!

Venedig: Privat 1-times gondoltur

Venedig: Privat 1-times gondoltur

Book din fortryllende private gondoltur i Venedig, og glid gennem århundreders historie, mens du lader dig betage af glamour og elegance i de venetianske Palazzi. Denne oplevelse er den perfekte måde at værdsætte skønheden, charmen og farverne i denne unikke by, der er bygget på vandet. Føl dig som en del af den gamle venetianske tradition og oplev Venedig, som de lokale har gjort det i mere end tusind år. Engang rejste de mest adelige og velhavende familier rundt i gondol - med den lidt excentriske Peggy Guggenheim som den sidste person, der havde sin egen private gondol i 1960'erne. På denne unikke udforskning af de romantiske venetianske kanaler kan du slappe af og slappe af til de blide rytmer og bevægelser på Canal Grande. Værdsæt den dygtighed, der er forbundet med at styre gondolturen, mens du bevæger dig gennem Venedigs indviklede vandveje. Mens du læner dig tilbage og nyder udsigten, kan du nyde gondolisternes venlige drillerier - en lige så stor del af den venetianske kultur som gondolen selv. Denne charmerende gondoltur bringer dig et skridt nærmere byens romantiske facader og giver dig mulighed for at forstå, hvad det vil sige at være ægte venetiansk.

Venedig: Gondoltur og vandretur på Canal Grande

Venedig: Gondoltur og vandretur på Canal Grande

Spadser gennem hjertet af byen med en guide på dit valgte sprog. Udforsk Rialto- og Markusområdet og netværket af kanaler og smalle gader. Ankom til Rialtobroen og se det historiske marked. Lyt til fortællinger om bydelen og lær mere om nogle af de historiske personer, der boede der, såsom Marco Polo. Fortsæt din oplevelse med en gondoltur, hvor du opdager Venedig fra en unik vinkel: Glid under Sukkenes Bro ind i det magiske San Marco-bassin, og hils på den charmerende San Giorgio-ø. En drømmerejse venter! Oplev Venedigs 5 distrikter med deres bedste attraktioner og pladser, dag eller nat, på en selvguidet tur. Denne mobilapp indeholder et kort, som ledsager dig gennem byen, så du selv kan bestemme, hvad du vil se. Lyt til den automatiske lydfortælling om byens højdepunkter med mere end 120 seværdigheder, herunder det storslåede teater La Fenice, Rialtobroen, den jødiske ghetto, Arsenale, den majestætiske Accademia-bro og meget mere. Takket være denne app kan du også nyde de mest hemmelige og maleriske steder i Venedig, som kun er kendt af ægte venetianere.

Venedig: Gåtur og gondoltur på Markuspladsen

Venedig: Gåtur og gondoltur på Markuspladsen

Start turen i Venedigs historiske hjerte med en morgenpromenade fra Markuspladsen til nogle af de vigtigste monumenter i Venedig. Se Santa Maria Formosa, Basilica di San Giovanni e Paolo, kendt som det venetianske Pantheon, og meget mere. Lær om disse monumenters fantastiske historie af din professionelle guide. Gå gennem den største shoppinggade, indtil du når Rialto-broen. Spadser gennem de typiske markeder, som engang var Europas kommercielle centrum. Fortsæt din oplevelse med en gondoltur, hvor du opdager Venedig fra en unik vinkel: Glid under Sukkenes Bro ind i det magiske San Marco-bassin, og hils på den charmerende San Giorgio-ø. En drømmerejse venter! Nyd kommentarer på din gondoltur ved at downloade mobilappen. Appen vil give lydkommentarer, der forklarer alt om de storslåede paladser og attraktioner omkring dig. Senere kan du nyde audioguiden med digitalt kort til at opdage de fem distrikter i Venedig og deres bedste attraktioner og pladser, dag eller nat, på en selvguidet tur. Lyt til den automatiske lydfortælling om byens højdepunkter med mere end 200 seværdigheder, herunder det fantastiske La Fenice-teater, Rialtobroen, den jødiske ghetto, Arsenale, den majestætiske Accademia-bro og meget mere. Takket være denne app kan du også nyde de mest hemmelige og maleriske steder i Venedig, som kun er kendt af ægte venetianere.

Venedig: Basilika- og Dogepalads-tur med gondoltur

Venedig: Basilika- og Dogepalads-tur med gondoltur

Få mest muligt ud af din tid i Venedig med denne tur med flere attraktioner, der kombinerer 3 af Venedigs vigtigste steder. Besøg Markusbasilikaen og Dogepaladset, og nyd en gondoltur langs kanalerne. Mød din professionelle guide foran klokketårnet (ikke klokketårnet) på Sankt Markuspladsen. Start din kombinationstur med at gå på opdagelse i bygningerne på pladsen. Gå ind i Dogepaladset "Palazzo Ducale", en storslået kombination af byzantinsk, gotisk og renæssancearkitektur, centrum for det venetianske imperium og sæde for den venetianske regering. Lyt til din guide, mens du går gennem de overdådige kamre, der viser mesterværker af Tintoretto, Titian og Veronese. Hør om de forskellige roller, som dogen og hans rådgivere spillede, og lær om de venetianske legender, mens du går gennem gangene mod fængselscellerne, mens du lærer om fangerne og Casanova, Venedigs mest fascinerende undvegne, at kende. Fortsæt derefter til Sankt Markusbasilikaen, der majestætisk symboliserer lagunen og rummer byens historie og hellige relikvier. Med sine imponerende guldmosaikker vil din dygtige guide vise dig rundt i kirken. Kl. 13.00 slutter den første del af turen, og du vil nyde 2 timers fritid til at slentre rundt på Markuspladsen. Du kan spise frokost (ikke inkluderet) eller besøge Correr-museet på egen hånd (allerede inkluderet i billetten til Dogepaladset). Start anden del af din kombinerede tur med en klassisk gondoltur kl. 15.00 eller 17.15. Aftalen vil være 15 minutter før afgangstidspunktet bag Correr-museet på Saint Marks-pladsen (foran posthuset). På denne unikke udforskning af de romantiske kanaler i Venedig kan du slappe af og slappe af i de blide rytmer og bevægelser på Canal Grande og værdsætte den dygtighed, der kræves for at styre gondolen gennem byens indviklede vandveje. Mens du læner dig tilbage og nyder udsigten, vil du uundgåeligt blive inddraget i gondolisternes venlige drillerier, som er en lige så stor del af den venetianske kultur som gondolen selv. REJSEKORT Afgang fra Dogepaladset og basilikaen kl. 10:45 Fra kl. 13.00-13.00 2 timers fritid Gondoltur afgang kl. 15.00 (hele året rundt) eller kl. 17.15 (kun april - oktober)

Venedig

Venedig

Vores mest anbefalede Peggy Guggenheim Collection Kultur og historie

Venedig: Gondoltur på Canal Grande med app-kommentarer

Venedig: Gondoltur på Canal Grande med app-kommentarer

Mærk essensen af Venedig, når du udforsker skjulte og maleriske vandveje nær Canal Grande med en gondoltur. Lyt til kommentarer i appen for at lære mere om byen, mens du beundrer seværdighederne. Start din aktivitet med at møde værten, som vil forklare nogle kuriositeter om gondolernes og gondolførernes historie. Få gratis adgang til en app med kommentarer til din rute i gondolen. Mens du nyder den smukke Canal Grande, kan du beundre de fantastiske paladser som Peggy Guggenheim Collection Palace, Gritti Palace, Salute-kirken og Punta della Dogana. Oplev det verdensberømte La Fenice-teater og Mozart-huset langs de romantiske og skjulte vandveje. For enden af din tur kan du nyde en betagende udsigt over Markusbækkenet med San Giorgio-øen. Til sidst kan du opleve en tur i en unik virtual reality, mens du glider over Canal Grande's rolige vand ved solnedgang gennem århundrederne, og derefter opdage håndværket og hemmelighederne bag Venedigs ikoniske båd med et kig på en model i sektioner.

Venedig: Grand Canal med gondol med livekommentar

Venedig: Grand Canal med gondol med livekommentar

Udforsk Venedigs kanaler ombord på en gondol. Nyd live-kommentarer fra din guide, mens din gondolier tager dig ned ad smalle veje og langs Canal Grande. Lær om byens paladser, kirker og attraktioner. Hør om lokale historier og om gondolens og gondoliernes historie. På din rejse kan du beundre Mozarts hus og komme forbi det storslåede La Fenice-teater og kanalen "De le Ostreghe". Fortsæt til den vigtigste kanal i Venedig, Canal Grande. Gå mod Salute-kirken, Peggy Guggenheim-samlingen og nogle af de fantastiske venetianske paladser, der løber langs kanalen, som Ca' Dolfin, Ca' Loredan, Grimani-paladset og mange andre. Du vil også se Punta de la Dogana og Markusbækkenet, før du går tilbage til Campo San Moisè. Til sidst kan du opleve en tur i en unik virtual reality, mens du glider over Canal Grande's rolige vand ved solnedgang gennem århundrederne, og derefter opdage håndværket og hemmelighederne bag Venedigs ikoniske båd med et kig på en sektioneret model.

Venedig: Privat gondoltur langs Canal Grande

Venedig: Privat gondoltur langs Canal Grande

Stig om bord på en autentisk gondol og tag på en romantisk tur langs Canal Grande i Venedig. Se de historiske seværdigheder langs kysten, mens du glider ned ad kanalen. Sæt af fra afgangsstedet, og beundr vidunderlige paladser, såsom Peggy Guggenheim-samlingen og Basilica Santa Maria della Salute. Udforsk Venedigs hemmelige vandveje, og indsnus byens atmosfære sammen med dine venner eller din elskede. Kør med gondol tæt på Markuspladsen, Fenice-operaen, Punta della Dogana og mange andre charmerende paladser. Kør under en lille bro, mens du opdager de skjulte steder, som kun kan nås med gondol.

Venedig: Romantisk fælles gondoltur ved solnedgang

Venedig: Romantisk fælles gondoltur ved solnedgang

Oplev Venedigs fortryllende charme med vores eksklusive gondoltur ved solnedgang gennem Markusbækkenet og de charmerende mindre kanaler. Tag med på en rejse gennem tiden, mens vores kyndige guide afslører den rige historie og tradition bag de venetianske gondoler. Lær om deres unikke design og udsøgte håndværk, før du stiger ombord. Hvis du ønsker et ekstra strejf af romantik, kan du vælge serenaden og lade de beroligende melodier synge for dig, mens du glider langs det fredfyldte vand. Glem ikke at forevige magien med din maske på, og del de uforglemmelige øjeblikke med dine kære på de sociale medier. Mens du glider yndefuldt under de maleriske broer, kan du fordybe dig i den betagende atmosfære i San Marco og lade Venedigs skønhed indfange dit hjerte og din sjæl. Til sidst kan du opleve en tur i en unik virtual reality, mens du glider over Canal Grande's rolige vand ved solnedgang gennem århundrederne, og derefter opdage håndværket og hemmelighederne bag Venedigs ikoniske båd med et kig på en sektionsmodel.

Venedig: Privat tur i gondol

Venedig: Privat tur i gondol

Føl dig som en del af den gamle venetianske tradition, og oplev byen som de lokale har gjort det i mere end tusind år på denne private gondoltur. På din 25-30 minutter lange tur kan du blive ført væk fra de vigtigste vandveje og turistattraktioner, mens din gondolier med ekspertise og præcision navigerer dig gennem nogle af Venedigs smallere og mere stille kanaler. Mens du læner dig tilbage og nyder landskabet, vil du uundgåeligt blive inddraget i gondoliernes venlige drillerier og deres særlige venetianske dialekt, som er en lige så stor del af den venetianske kultur som selve gondolen. Book din tur på forhånd og undgå at skulle forhandle med gondolieren eller stresse over detaljerne.

Venedig: 30-minutters gondoltur på Canal Grande med Serenade

Venedig: 30-minutters gondoltur på Canal Grande med Serenade

Intet besøg i Venedig er komplet uden at tage en tur i gondol på den verdensberømte Canal Grande - endnu bedre, når den ledsages af en levende musikers serenade! Nyd en afslappende aften på en sejltur ned ad de mange skjulte kanaler, der er så små, at du bogstaveligt talt kan røre ved paladserne, mens du flyder forbi dem. Udforsk byens skønhed, og indånd den italienske kultur, der er unik for Venedig. Det, der gør denne tur speciel, er den musikalske atmosfære - lokale musikere vil være om bord på gondolen for at give alle en serenade med Italiens traditionelle romantiske musik. Findes der en bedre måde at tilbringe en eftermiddag i Venedig på og komme i italiensk stemning med dine venner eller din familie!

Venedig: Privat 1-times gondoltur

Venedig: Privat 1-times gondoltur

Book din fortryllende private gondoltur i Venedig, og glid gennem århundreders historie, mens du lader dig betage af glamour og elegance i de venetianske Palazzi. Denne oplevelse er den perfekte måde at værdsætte skønheden, charmen og farverne i denne unikke by, der er bygget på vandet. Føl dig som en del af den gamle venetianske tradition og oplev Venedig, som de lokale har gjort det i mere end tusind år. Engang rejste de mest adelige og velhavende familier rundt i gondol - med den lidt excentriske Peggy Guggenheim som den sidste person, der havde sin egen private gondol i 1960'erne. På denne unikke udforskning af de romantiske venetianske kanaler kan du slappe af og slappe af til de blide rytmer og bevægelser på Canal Grande. Værdsæt den dygtighed, der er forbundet med at styre gondolturen, mens du bevæger dig gennem Venedigs indviklede vandveje. Mens du læner dig tilbage og nyder udsigten, kan du nyde gondolisternes venlige drillerier - en lige så stor del af den venetianske kultur som gondolen selv. Denne charmerende gondoltur bringer dig et skridt nærmere byens romantiske facader og giver dig mulighed for at forstå, hvad det vil sige at være ægte venetiansk.

Venedig: Gondoltur og vandretur på Canal Grande

Venedig: Gondoltur og vandretur på Canal Grande

Spadser gennem hjertet af byen med en guide på dit valgte sprog. Udforsk Rialto- og Markusområdet og netværket af kanaler og smalle gader. Ankom til Rialtobroen og se det historiske marked. Lyt til fortællinger om bydelen og lær mere om nogle af de historiske personer, der boede der, såsom Marco Polo. Fortsæt din oplevelse med en gondoltur, hvor du opdager Venedig fra en unik vinkel: Glid under Sukkenes Bro ind i det magiske San Marco-bassin, og hils på den charmerende San Giorgio-ø. En drømmerejse venter! Oplev Venedigs 5 distrikter med deres bedste attraktioner og pladser, dag eller nat, på en selvguidet tur. Denne mobilapp indeholder et kort, som ledsager dig gennem byen, så du selv kan bestemme, hvad du vil se. Lyt til den automatiske lydfortælling om byens højdepunkter med mere end 120 seværdigheder, herunder det storslåede teater La Fenice, Rialtobroen, den jødiske ghetto, Arsenale, den majestætiske Accademia-bro og meget mere. Takket være denne app kan du også nyde de mest hemmelige og maleriske steder i Venedig, som kun er kendt af ægte venetianere.

Venedig: Gåtur og gondoltur på Markuspladsen

Venedig: Gåtur og gondoltur på Markuspladsen

Start turen i Venedigs historiske hjerte med en morgenpromenade fra Markuspladsen til nogle af de vigtigste monumenter i Venedig. Se Santa Maria Formosa, Basilica di San Giovanni e Paolo, kendt som det venetianske Pantheon, og meget mere. Lær om disse monumenters fantastiske historie af din professionelle guide. Gå gennem den største shoppinggade, indtil du når Rialto-broen. Spadser gennem de typiske markeder, som engang var Europas kommercielle centrum. Fortsæt din oplevelse med en gondoltur, hvor du opdager Venedig fra en unik vinkel: Glid under Sukkenes Bro ind i det magiske San Marco-bassin, og hils på den charmerende San Giorgio-ø. En drømmerejse venter! Nyd kommentarer på din gondoltur ved at downloade mobilappen. Appen vil give lydkommentarer, der forklarer alt om de storslåede paladser og attraktioner omkring dig. Senere kan du nyde audioguiden med digitalt kort til at opdage de fem distrikter i Venedig og deres bedste attraktioner og pladser, dag eller nat, på en selvguidet tur. Lyt til den automatiske lydfortælling om byens højdepunkter med mere end 200 seværdigheder, herunder det fantastiske La Fenice-teater, Rialtobroen, den jødiske ghetto, Arsenale, den majestætiske Accademia-bro og meget mere. Takket være denne app kan du også nyde de mest hemmelige og maleriske steder i Venedig, som kun er kendt af ægte venetianere.

Venedig: Basilika- og Dogepalads-tur med gondoltur

Venedig: Basilika- og Dogepalads-tur med gondoltur

Få mest muligt ud af din tid i Venedig med denne tur med flere attraktioner, der kombinerer 3 af Venedigs vigtigste steder. Besøg Markusbasilikaen og Dogepaladset, og nyd en gondoltur langs kanalerne. Mød din professionelle guide foran klokketårnet (ikke klokketårnet) på Sankt Markuspladsen. Start din kombinationstur med at gå på opdagelse i bygningerne på pladsen. Gå ind i Dogepaladset "Palazzo Ducale", en storslået kombination af byzantinsk, gotisk og renæssancearkitektur, centrum for det venetianske imperium og sæde for den venetianske regering. Lyt til din guide, mens du går gennem de overdådige kamre, der viser mesterværker af Tintoretto, Titian og Veronese. Hør om de forskellige roller, som dogen og hans rådgivere spillede, og lær om de venetianske legender, mens du går gennem gangene mod fængselscellerne, mens du lærer om fangerne og Casanova, Venedigs mest fascinerende undvegne, at kende. Fortsæt derefter til Sankt Markusbasilikaen, der majestætisk symboliserer lagunen og rummer byens historie og hellige relikvier. Med sine imponerende guldmosaikker vil din dygtige guide vise dig rundt i kirken. Kl. 13.00 slutter den første del af turen, og du vil nyde 2 timers fritid til at slentre rundt på Markuspladsen. Du kan spise frokost (ikke inkluderet) eller besøge Correr-museet på egen hånd (allerede inkluderet i billetten til Dogepaladset). Start anden del af din kombinerede tur med en klassisk gondoltur kl. 15.00 eller 17.15. Aftalen vil være 15 minutter før afgangstidspunktet bag Correr-museet på Saint Marks-pladsen (foran posthuset). På denne unikke udforskning af de romantiske kanaler i Venedig kan du slappe af og slappe af i de blide rytmer og bevægelser på Canal Grande og værdsætte den dygtighed, der kræves for at styre gondolen gennem byens indviklede vandveje. Mens du læner dig tilbage og nyder udsigten, vil du uundgåeligt blive inddraget i gondolisternes venlige drillerier, som er en lige så stor del af den venetianske kultur som gondolen selv. REJSEKORT Afgang fra Dogepaladset og basilikaen kl. 10:45 Fra kl. 13.00-13.00 2 timers fritid Gondoltur afgang kl. 15.00 (hele året rundt) eller kl. 17.15 (kun april - oktober)

Ofte stillede spørgsmål om Peggy Guggenheim Collection Kultur og historie

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Venedig end Peggy Guggenheim Collection Kultur og historie?

Disse andre ting at gøre i Venedig må du ikke gå glip af:

Store seværdigheder i Venedig

Ting at lave i Peggy Guggenheim Collection

Byer i Italien

Andre seværdigheder i Peggy Guggenheim Collection

Vil du se alle oplevelser i Peggy Guggenheim Collection? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Peggy Guggenheim Collection

Samlet bedømmelse

4.5
(42 anmeldelser)