Vores mest anbefalede ting at gøre i Penedès

Penedès: Codorniu Winery Tour med Cava-smagning

1. Penedès: Codorniu Winery Tour med Cava-smagning

Gå ind i cavaens verden, mens du udforsker den historiske Codorníu Winery med din guide. Besøg godshaverne og museet for at lære mere om cava og fremstillingen af processen. Gå ned 20 meter under jorden og tag et tog gennem vinkældrene, før du afslutter din tur med en smagning af 2 premium cavaer. Dit besøg begynder i Sala Puig, katedralen i Cava, hvor du kan se en kort videointroduktion af Codornius historie og vinfremstilling. Følg derefter din guide til museet og udenfor gennem haverne, hvor du har en chance for at opdage den modernistiske arkitektur af Puig i Cadafalch. Efterhånden som du har lært mere om cava og processen med at lave den, er det tid til at gå mere end 20 meter ned under jorden for at besøge de udgravede kældertunneler med det elektriske tog. I slutningen af turen er det tid til at smage den lækre mousserende vin. Du tilbydes to forskellige cavaer af premium-sortiment efter smag.

Fra Barcelona: 6-timers vintur til Penedes med cava og tapas

2. Fra Barcelona: 6-timers vintur til Penedes med cava og tapas

Besøg Penedes-området på denne 6-timers udflugt, og lær alt om vinens fascinerende verden. Med sin beliggenhed mellem havet og bjergene nyder Penedes godt af både solens stråler og Middelhavet, hvilket gør det til et ideelt område for vinproduktion. Rejs i en luksuriøs Mercedes SUV, og besøg to udvalgte familievingårde. Dit første stop er ved en mindre, eksklusiv vingård, hvor man har dyrket vin i mere end 2.000 år. En ekspert i vinproduktion tager imod dig, fortæller vingårdens historie og fremviser den underjordiske vinkælder. På dette bemærkelsesværdige sted får du fascinerende fakta om forskellige druesorter, dyrkning og fremstilling af vin samt om de optimale betingelser for, hvordan vin opbevares. Du får mulighed for at smage 4 fine vine i et stilfuldt værelse, der er indrettet til formålet. Til vinsmagningen serveres et udvalg af gourmetdelikatesser, der fremhæver smagsnuancerne i hver enkelt vin. Derefter skal du besøge den traditionelle herregård (i dag familien, som ejer vingårdens, hjem) og vinmarkerne for at blive bekendt med kunsten og hemmelighederne bag vinproduktion. Fortsæt dit besøg i en 4-hjultrukket cabriolet sammen med din guide og en vitikulturist. Du kan beundre de betagende omgivelser med vinmarker, der synes at fortsætte ud i evigheden. Undervejs, midt i vinen, kører I forbi en romansk kirke, der tilhører herregården. Det andet og sidste besøg er på en ligeså historisk vingård, der fremstiller cava, som er en naturligt mousserende vin med en umiskendelig aroma stærkt rodfæstet i Catalonien. Godset, som er gået i arv i familien, er bygget over et gammelt bondehus, men karakteriseret ved sit topmoderne design. Benyt dig af muligheden for at trænge ind i capellaen, det vil sige kælderens hjerte og vingårdens ældste del. Efter besøget på vingården og i kælderen kan du smage fire enestående typer af cava. Hver af dem nydes med en lille anretning, der forstærker smagsoplevelsen.

Barcelona: Caves Codorniu Winery Tour baseret på Annas liv

3. Barcelona: Caves Codorniu Winery Tour baseret på Annas liv

Deltag i denne guidede vingårdstur og smagsoplevelse for at lære om Anna de Codorniu, den sidste person i familien, der bar efternavnet Codorníu. Den første cava, der bruger Chardonnay-druer, bærer hendes navn som en hyldest. Start din guidede tur i Puig Room, før du går videre til "Cava Cathedral", en modernistisk bygning og historisk monument. Besøg derefter museet og den vigtigste vinkælder. I kælderen kan du tage en togtur med stop ved Anna Space, et elegant og feminint område. Smag 3 af Anna de Codorniu-produkter ledsaget af en lille forret.

Montserrat & Cava Wineries Day Trip fra Barcelona m / afhentning

4. Montserrat & Cava Wineries Day Trip fra Barcelona m / afhentning

Oplev skønheden ved Mount Montserrat og besøg Montserrat-klosteret på denne dagstur i en varevogn med aircondition fra Barcelona. Tag til Santa Cova og få chancen for at høre Montserrats drengekor. Nyd vin og tapas på en gammel vingård i Sant Sadurní d'Anoi. Tag afsted fra Barcelona og kør mod det catalanske præ-kystområde for et morgenbesøg i benediktinerklosteret Santa Maria de Montserrat, verdenskendt for sin helligdom til Jomfruen af Montserrat, også kendt som "den sorte madonna". Forundre klostret og dets omkringliggende landskab på en mærkværdig klippe, der rejser sig 2.380 fod over havets overflade. Gå ind i klostret for at se dets romanske ikon af "den sorte madonna", som menes at dateres tilbage til det 12. århundrede. Få uovertruffen udsigt over det magiske landskab, der blev erklæret en nationalpark i 1987. Tag til Santa Cova ("Hellige Grotte"), hvor jomfruen ifølge legenden dukkede op for nogle hyrdebørn i et syn. Drag fordel af chancen for at høre englestemmer fra La Escolania de Montserrat (Montserrats drengekor), et af de ældste børnekor i Europa (afhængigt af sæsonbestemt tilgængelighed). Tag til Sant Sadurní d'Anoia i hjertet af Cataloniens cava-vinproducerende region og besøg en førsteklasses cava-vingård, hvor traditionen med at lave mousserende vine går tilbage næsten 5 århundreder. Besøg kælderen og gå ned til fangehullerne, hvor vinen opbevares i flere år. Lær om vinproduktion og vedligeholdelse af vingårde. Smag 3 varianter af lokale vine og cavaer parret med traditionelle oste og pålæg. Se ud på udsigten over det catalanske landskab med Montserrat-bjerget i baggrunden. Hør om processen med at producere cava hos en familievirksomhed, der først producerede den efter traditionelle metoder i 1872, og ved at bruge druer fra Penedès-regionen. Vend tilbage til dit mødested i Barcelona ved afslutningen af din tur.

Fra Barcelona: Heldagstur til Montserrat og cava-vingård

5. Fra Barcelona: Heldagstur til Montserrat og cava-vingård

Nyd en dagstur i en lille gruppe fra Barcelona til Montserrat og vinregionen, Penedès. Turen starter fra Plaça Catalunya med en 1-times køretur til Montserrat. Der vil være masser af tid til at udforske Montserrat på egen hånd, men du må ikke gå glip af et besøg til helligdommen, hvor du finder La Moreneta. Pilgrimme og andre besøgende har besteget bjerget, for at besøge denne helligdom i næsten 1000 år. Du vil også få mulighed for at besøge det fascinerende Montserrat-museum og se samlingerne, der strækker sig fra den bibelske østlige arkitektur til moderne malerier og skulpturer. Et højdepunkt på turen til Montserrat er Europas ældste børnekor, La Escolania de Montserrat, der vil synge for dig. Der er masser af vandre- og klatreruter på bjerget, fra lette stier til mere seriøse vandreture. Hver rute byder på et anderledes perspektiv over det omkringliggende landskab, der er fyldt med små kirker og eremitager. Hvis du ikke ønsker at gå, kan du vælge at tage en af jernbanerne eller svævebanen, der byder på en fantastisk udsigt over området. Efter en morgen i Montserrat går turen videre til Sant Sadurni d'Anoia, der ligger i Penedès-vinregionen, hvor du vil holde inde ved en vingård  for at se de store vinkældre og smage nogle af de berømte produkter. Du får en rundvisning på vingården og ser, hvordan den mousserende vin produceres fra presning af druerne til fermenteringen i de store kældre. Et besøg på en vingård er ikke komplet uden en smagsprøve, så ved turens afslutning får du mulighed for at prøve noget af den bedste cava, som produceres i denne region.

Barcelona: Halvdags tur med vin og elektriske cykler

6. Barcelona: Halvdags tur med vin og elektriske cykler

Hvis du er vild med cykling, natur og vin, så er du velkommen til at komme til Penedès og nyde en uforglemmelig dag med cykling blandt vinmarkerne på dit foretrukne transportmiddel. I vil besøge en økologisk vingård og smage de bedste vine og cavas. Cykel blandt vinmarkerne og bliv kørt til en familievinhandel, hvor du vil deltage i en guidet vinudflugt på elektrisk cykel. Tag med på turen og cykl gennem vinmarkerne med din lejede elcykel og en engelsktalende, catalansk- og spansktalende guide. Nyd en fuldt guidet rundvisning i regionen og besøg vingårde for at smage vine og cavas. Dette er en lille gruppe for at sikre en personlig oplevelse med højst 12 personer. I mødes kl. 10:15 og tager toget tilbage kl. 14:00. Som store kendere af Penedès-regionen vil du møde fjerde generation af en familie med rødder i landet. Nyd den storslåede natur i dette vinområde og den fascinerende verden af vin og cava i et privilegeret miljø, som det er Subirats. I får mulighed for at nyde en halvdags vinudflugt omgivet af vinmarker og besøge en vingård, hvor I vil opleve de forskellige trin i processen med at fremstille cava og vin.

2 vingårde: Sitges Wine Tour med afhentning på hotellet

7. 2 vingårde: Sitges Wine Tour med afhentning på hotellet

Besøg 2 vingårde uden for Sitges i en behagelig, airconditioneret varevogn. Smag nogle af de lokale vine og cavas, oplev processen med cava-fremstilling og beundr landskaberne i Penedes-regionen. Du bliver hentet fra dit hotel om morgenen og kører til vingården, der producerer nogle af områdets bedste vine og cava. Du får insiderviden om vingårdene fra din guide og lærer om de vine og den cava, der produceres. Rejs gennem det frodige landskab i Penedes-regionen og smag på nogle af de lokale prisbelønnede produkter. Der findes ikke nogen bedre måde at nyde den majestætiske stil af Barcelonas omkringliggende vinregion. Denne vinsmagningstur i Sitges er perfekt til små grupper, der fejrer enhver lejlighed. Denne tur er perfekt for vinentusiaster og dem, der ønsker at lære mere om regionens vinproduktionstraditioner og kultur. På hver vingård vil en professionel sommelier guide dig gennem en vinsmagning og forklare historien, terroiret og vinfremstillingsteknikkerne for hver vin. Du får også mulighed for at se vinmarkerne og kældrene på tæt hold og lære om produktionsprocessen. Vi starter vores vinsmagningstur i Sitges, Barcelona ved at hente dig på din indkvartering eller et udpeget sted i Sitges kl. 3.30 om morgenen. Vega De Ribes og Villadelops er to vingårde i vinregionen Penedès i Catalonien, Spanien. Begge vinhuse er kendt for deres produktion af vine af høj kvalitet. Vega De Ribes er et familieejet vinhus, der har produceret vin siden 1954. Deres cava er fremstillet af de lokale druesorter Macabeu, Xarel-lo og Parellada og lagres i mindst 18 måneder. Vega De Ribes producerer også røde og hvide stille vine, som også er af høj kvalitet. Villadelops er et andet familieejet vinhus, der har produceret vin siden det 14. århundrede. Deres vine lagres på egetræsfade og har en unik karakter på grund af brugen af vild gær under gæringen. Villadelops producerer også en dessertvin, som er fremstillet af overmodne druer, der er blevet ramt af ædelråd. Vega De Ribes og Villadelops er fremragende eksempler på kvaliteten og mangfoldigheden af de vine, der produceres i Penedès-regionen i Catalonien. Bemærk venligst, at vi nogle gange, afhængigt af tilgængelighed, kan være nødt til at besøge andre vingårde. Men bare rolig, de er lige så gode...

Fra Barcelona: Vinsmagningstur med lokal brunch

8. Fra Barcelona: Vinsmagningstur med lokal brunch

Denne halvdagstur tager dig på en eksklusiv udflugt til den ældste og mest spektakulære vingård og butik, Llopart. Denne vingård blev valgt af Guy Fieri til optagelserne af hans program Guy Fieri's Spain Adventure.  Bliv kørt fra Barcelona til Penedès-regionen, som ligger 20 km fra kysten. Solen og Middelhavets indflydelse gør dette sted til det perfekte område for vinhøst, og stedet er derfor blevet oprindelsessted for nogle af Penedès vine. Xarel-Lo er den mest dyrkede druesort i området, fordi den har tilpasset sig godt til vejret og de geografiske forhold. Andre typiske druesorter i Penedés er Macabeu og Perallada. I de senere år er andre sorter blevet indført med god succes, herunder Chardonnay, Riesling, og hvid Sauvignon.  Efter en varm velkomst med et glas cava og et møde med fra en ekspert på vingården, vil du lære om økologisk landbrug   og udarbejdelse af cava og vin, der bliver værdsat af de lokale vinelskere. På turen kan du også udforske familien Lloparts private landhus, som de arvede fra Bernardus Leopardi i det 14. århundrede. Deltag i en olivenoliesmagning.  Fortsæt din tur, og udforsk både den gamle og den moderne vingård, hvor du vil lære om udarbejdelsen og ældning af mousserende vine fra denne prestigefyldte catalanske vingård. Tag så til det  lille kælderrum i husets kælder, hvor den første flaske Llopart cava blev produceret i 1887. Besøg en af de ældste vingårde i området, La Vinya de Paulino, med vinstokke der er mere end 75 år gamle. Se de nuværende faciliteter, hvor hele Lloparts cavasortiment bliver produceret.  I ExVite-smagsværelset kan du nyde to smagninger mere, et glas vin og et glas cava, denne gang af Gran Reserva-typen. Disse drikkevarer vil blive serveret med en brunch af lokale produkter, herunder brød toppet med tomat, pålæg og ost.

Fra Sitges: Cykeltur med vingårdsbesøg og smagning

9. Fra Sitges: Cykeltur med vingårdsbesøg og smagning

Tag på en guidet vin-cykeltur fra Sitges og opdag en lille vingård, der har været i den samme familie i 9 generationer i Penedés vinregion. Cykle i roligt tempo rundt i de maleriske vinmarker. Besøg kælderen, smag de håndlavede produkter, og øg din viden om vin-til-flaske-processen. Inden for den første kilometer af turen vil du slappe af, mens du indser, at tempoet virkelig er designet til afslappede ryttere. Nyd en flot udsigt over det naturlige landskab på din cykel, og afslut dagen med et besøg på en vingård, hvor du lærer og smager nogle af de lokale vine og cava. Bliv ledet af en lokal guide og forbedre din uddannelse i vin- og cavafremstillingsprocessen. Du cykler i gennemsnit 20 til 28 km. Mød nye venner og opdag fantastiske produkter undervejs.

Fra Barcelona: Penedès E-Bike Tour med 2 vingårdsbesøg

10. Fra Barcelona: Penedès E-Bike Tour med 2 vingårdsbesøg

Mød din guide i centrum af Barcelona og tag toget til vores bureau, der ligger i den søvnige catalanske by Vilafranca del Penedès. Du henter din Premium Scott mountainbike (eller elcykel) og begynder din tur blandt Penedès' vinmarker med en betagende udsigt over "Massif de Montserrat", det mest hellige bjerg i Catalonien. Sammen med din guide vil du opleve de smukkeste vinruter i området, afdække Penedès-regionens historie og lære om den lokale vinkultur og fremstillingen af Cava, Cataloniens mest ikoniske drik. Under turen vil vi få den første smagning på en autentisk familieejet vingård. Du vil opleve en verden af naturlige og biodynamiske vine og opleve deres unikke smag. Efter en naturskøn cykeltur kommer vi til den anden vingård. Vores guide vil vise dig rundt i kælderen og forklare dig i detaljer om vin/cava-fremstillingsprocessen. Derefter vil du smage flere økologiske kvalitetsvine og cava for at opleve smagen af regionen, kombineret med nogle lokale snacks. Efter smagningerne vender vi tilbage til byens centrum på en let tur langs vinmarkerne. Udnyt resten af eftermiddagen til at opleve den charmerende kystby Sitges, som ligger kun 25 km væk. Hvis du allerede har haft en stor dag, er du velkommen til bare at tage toget direkte tilbage til Barcelona (tog hver 30. minut).

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Penedès

Alle aktiviteter

28 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 2

Intense oplevelser

Udforsk omegnen af Penedès

Udforsk alle

Andre seværdigheder i Penedès

Vil du se alle oplevelser i Penedès? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Penedès

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 960 anmeldelser

Alt i alt var det en god oplevelse, men jeg vil sige, at det hele føltes meget corporate. Jeg ville hellere have besøgt mindre uafhængige vingårde i stedet for. Også for en tur, der løber indtil kl. 15.00, mener jeg, at der bør tilbydes et mere omfattende madtilbud. Tapas var intet andet end nogle små prøver til at parre med smagningerne.

Turen er fantastisk, vidunderlige steder, billederne er smukke, guidernes opmærksomhed er fantastisk, de taler meget klart engelsk, langsom let at forstå, det eneste negative punkt er om turens reklame, da bedstemor havde Monteserrat, men da jeg så voucher hun ikke denne tur var ikke klar ved køb

Professionel fra start til slut. Den vidunderlige guide Eva viste os den første vingård. Og så fik vi set den anden gård og fremstillingen. Meget bedre og sjovere, end vi troede. Vil anbefale dette til alle, der skal til Barcelona

Dette var virkelig en kæmpe overraskelse, min ægtefælle og jeg nød denne vidunderlige oplevelse meget! Jeg anbefaler dette stærkt til andre rejsende, der snart vil besøge Barcelona, specielt til dem, der elsker vine.

Super spændende hyggeligt og meget passioneret værtinder på vingårdene.