Ting at foretage sig
Peniche

Vores mest anbefalede ting at gøre i Peniche

Peniche: Tur til øen Berlengas, vandring og grottetur

1. Peniche: Tur til øen Berlengas, vandring og grottetur

Opdag øgruppen Berlengas på en dagstur fra Peniche. Kryds havet i en båd med glasbund, udforsk grotterne på en tur, og slap af på stranden. Begynd dagen med en færgetur til øgruppen Berlegnas på en katamaran (normal sæson) eller zodiak/desportive yatch i lavsæsonen (færre mennesker), eller når katamaranen er fuld i højsæsonen. Mens du sejler, kan du nyde udsigten under bølgerne af flaksende fisk. Når du går i land, kan du slentre på de varme strande og nyde lyden af bølgerne, der roligt slår ind mod kysten. Tag med på en lokal vandretur for at lære om Berlengas kulturelle og historiske betydning. Udforsk øens geografi. Efter din vandretur kan du gå ind i de mystiske huler i området, inden du vender tilbage med færgen.

Peniche: Berlenga-øen og grottetur

2. Peniche: Berlenga-øen og grottetur

Nyd en tur til Berlengas Island på en katamaran eller hurtigbåd, og besøg grotterne på øen i en anderledes båd med glasbund. Beundr ydersiden og indersiden af forskellige grotter, som Elefantgrotten, Drømmegrotten, Furado Grande og meget mere. Bagefter kan du tage lidt tid på egen hånd til at udforske øen. Gå på stranden, kig op på fyrtårnet, opdag Forte S. João Batista, og gå på øens stier. Mød din guide og gå ombord på en katamaran (normal sæson) eller zodiak/desportive yatch i lavsæsonen (færre mennesker), eller når katamaranen er fuld i højsæsonen. Sæt kursen mod Berlengas Island, en øko-havn med besøgsgrænse, så du kan opleve dens sande skønhed uden menneskemængder. Først kan du tage en kort tur rundt på øen og lære alt om de forskellige huler, mens du kigger på det undersøiske marineliv gennem glasbundsbåden. Spot Elefantgrotten og bliv forbløffet over, hvordan de naturlige klippeformationer ligner snablen og ansigtet på en stor elefant. Ved drømmehulen kan du se et af naturens mesterværker og lære om dens historie. Ved Furado Grande kan du lære, hvorfor det betyder stort hul, og hvordan det strækker sig over hele øen. Tag dig tid bagefter til at guide dig selv rundt på øen. Kig ud over det turkise vand fra stranden. Gå op til fyrtårnet og forestil dig, at du er alene. Forstå derefter mere af Portugals historie ved at undersøge resterne af Forte S. Joao Batista. Medbring gerne dine egne snacks, eller nogle ekstra kontanter, så du kan købe dem på øen i månederne maj til september.

Peniche: Færge tur/retur til øen Berlengas

3. Peniche: Færge tur/retur til øen Berlengas

Berlengas-arkipelaget ligger 16 km vest for Peniche, en kraftig granitblok, der tilhører sognet St. Peter i Peniche Kommune. Øgruppen er et beskyttet område, der omfatter forskellige naturreservater og er siden 2011 blevet betragtet som et UNESCO-biosfærereservat. Tag af sted fra havnen i Peniche og nyd en 30-minutters færgetur langs det turkisblå havvand. Ankomst til Berlengas-havnen, hvorfra du frit kan udforske øgruppen. Start med et besøg på São João Baptista-fortet, der blev bygget i det 17. århundrede. Dette lille fort er en af de mest visuelt iøjnefaldende bygninger i Portugal. Herefter kan du tage en svømmetur på Praia do Carreiro do Mosteiro, den eneste strand, der er tilgængelig og sikker at svømme fra. Find derefter caféen og restauranten på øen, inden du tager færgen tilbage til Peniche

Peniche: Rundrejse i Berlengas og grottetur med glasbundbåd

4. Peniche: Rundrejse i Berlengas og grottetur med glasbundbåd

Start din tur ved at møde din kaptajn i havnen i Peniche. Tag en færge til Berlengas-arkipelaget, hvor din tur med glasbundbåd vil finde sted. Derefter skal du tage en 30-minutters sejltur rundt i Berlengas, et UNESCO-biosfærereservat, der omfatter forskellige naturbeskyttelsesområder. Kig ned i det klare vand og se havets liv. Du vil også komme ind i nogle grotter, såsom den blå grotte og São João Batista-grotten.

Fra Peniche: Bådtur rundt i Berlengas-øgruppen

5. Fra Peniche: Bådtur rundt i Berlengas-øgruppen

Med rolige strande, klart vand og en ubeskrivelig skønhed er øgruppen Berlengas den perfekte dagstur fra Peniche. Øgruppen ligger ca. 7 km fra Cape Carvoeiro i Peniche og består af 3 øgrupper: Berlenga Grande, Estelas og Farilhões-Forcadas. Øgruppen er også en del af UNESCO's verdensnetværk af biosfærereservater. Færgen tager dig fra Peniche til Berlengas, hvor du kan nyde og udforske øen på egen hånd. Du har næsten 2/3 timer til at udforske øgruppen, før du går om bord på færgen tilbage til udgangspunktet.

Sesimbra: Ribeiro Cavalo-stranden, grotter og Arrábida i kajak

6. Sesimbra: Ribeiro Cavalo-stranden, grotter og Arrábida i kajak

Er du på udkig efter et spændende eventyr? Tag afsted fra Sesimbra og fordyb dig i de forskellige levesteder, fra de beskyttede bjerge og havområder i Arrábida. Tag på kajaktur langs kysten, og udforsk de afsidesliggende grotter, som kun er tilgængelige fra havet, og oplev den bemærkelsesværdige karstformation i Frades grotte. Og på vejen? Oplev en hemmelig strand. Din guide vil hjælpe dig med at komme tæt på de imponerende klippeformationer, og du vil kunne nyde det betagende kystlandskab. På vej tilbage til Sesimbra stopper vi ved den fredelige strand Ribeira do Cavalo for at slappe af og nyde en snack og en svømmetur i det gennemsigtige og rolige vand, omgivet af dramatiske klippeformationer. For at gøre denne oplevelse endnu mere mindeværdig, må du ikke glemme at smage nogle af regionens typiske søde sager.

Peniche: Surfinglektioner til alle niveauer

7. Peniche: Surfinglektioner til alle niveauer

Nyd at lære at surfe, uanset hvad dit niveau er, med disse 90/120 minutters lektioner fra fantastiske lærere på G3 i Peniche. Vælg mellem privatundervisning og undervisning i små grupper for at få den bedste undervisning til dig. Få undervisning på dit niveau, hvor begyndere lærer de grundlæggende regler og teknikker med lektioner i at vælge din bølge, fange den og placere dig på brættet. Begyndere og øvede kan forbedre deres teknik og præstation ved at arbejde med selvstændighed, sikkerhedsregler, strømninger og bølgernes gang. Vælg den mulighed, der passer dig bedst, så du kan opleve spændingen ved bølgerne i fuld sikkerhed.

Fra Lissabon: Sightseeingtur til Berlenga Grande

8. Fra Lissabon: Sightseeingtur til Berlenga Grande

Nyd skønheden i naturreservatet, der omfatter øen Berlenga Grande, som har været beskyttet af den portugisiske regering siden 1465 og er blevet erklæret biosfærereservat af UNESCO. Se havhulerne og befæstningsanlæggene, der rager ud i havet ved Fortet S. João Baptista. Start med at blive hentet af din venlige guide fra dit hotel i Lissabon. Rejs til Berlenga Grande på en komfortabel båd for at udforske nogle stier med en ekspertguide, inden du sejler til nogle dramatiske havgrotter med båd. Derefter skal du besøge Fortet S. João Baptista, som i århundreder forsvarede søfolkene i dette øhav i århundreder. Bliv blændet af det krystalklare og vilde vand og af den naturlige skønhed på dette afsidesliggende sted på den portugisiske kyst, inden du kører tilbage til Lissabon.

Fra Lissabon: Dagstur til Berlengas på kanten af Atlanten

9. Fra Lissabon: Dagstur til Berlengas på kanten af Atlanten

På denne heldagsudflugt starter du i byen Peniche, en traditionel fiskerby, hvor du finder en båd, der venter på at sejle din gruppe til øen Berlenga. Når I ankommer til øen, går I om bord på en mindre båd for at se Sankt Johannes Døberen-fæstningen. Baptist-fæstningen blev bygget i det 17. århundrede og var en vigtig del af kystforsvarssystemet. Hør historier om de modige soldater, der forsvarede det under angrebet fra den spanske flåde. Gå en tur tilbage til havnen ad de autoriserede stier i naturreservatet og beundr de fantastiske udsigter i dette UNESCO-biosfærearvsområde. I havnen har du lidt fritid til frokost (ikke inkluderet) eller til en hurtig svømmetur eller snorkling (udstyr stilles til rådighed) på den nærliggende strand. Der er kun 1 restaurant på øen, men den er af god kvalitet, og der er altid frisk fisk til rådighed. Hvis du tager en snack med på turen, finder du øens eneste strand få skridt væk. Snorkling her er en god mulighed, da der er et rigt undervandsliv, og vandet er roligt. Efter frokost har du mulighed for at sejle rundt på øen i kajak, hvis du har lyst. Øens klipper er fulde af huler, og du kan kajakke gennem dem. For de mindre aktive er der mulighed for at tage rundt i grotterne i en lille båd med glasbund. Bagefter tager I tilbage til fastlandet for at tage turen tilbage til Lissabon.

Peniche: Bådtur på delfinruten

10. Peniche: Bådtur på delfinruten

Nyd en tur fra Peniche Marina, der tager dig rundt langs kysten. Undervejs vil du se en række forskellige havdyr, herunder hajer, havfugle og delfiner. Den mest almindeligt sete delfin er Roaz Corvineiro, også kendt som den almindelige tunddelfin. Når du sejler langs vestkysten med båd, vil du kunne se delfiner i deres naturlige habitat. I denne region kan delfinerne blive op til 4 meter lange og op til 45 år gamle. Bådturen kan tage mellem 1 og 2 timer

Alle aktiviteter

Ofte stillede spørgsmål om Peniche

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Peniche?

Topattraktionerne, der skal opleves i Peniche:

Hvad er de bedste indendørsaktiviteter i Peniche på regnvejrsdage?

Andre seværdigheder i Peniche

Vil du se alle oplevelser i Peniche? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Peniche

Samlet bedømmelse

4.7
(1.173 anmeldelser)

En rigtig god tur! Smuk natur og sød guide. Man skal lige være opmærksom på det er havkajak, og man skal ro i havet, så det skal man kunne.