Tilføj datoer

Pergamonmuseet

Pergamonmuseet

Pergamonmuseet: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Berlin: Sightseeing-krydstogt fra Berlins hovedbanegård

1. Berlin: Sightseeing-krydstogt fra Berlins hovedbanegård

Udforsk Berlin fra vandet under et vidunderligt sightseeing-krydstogt. Start dit krydstogt ved Moltke Bridge/Main Station Pier, og tag af sted for at se nogle af Berlins vigtigste seværdigheder fra vandsiden. Beundr, hvordan store dele af den gamle og nye arkitektur i byen blev bygget ud mod vandet, mens du sejler langs Spree-flodens bred. Føl dig som en ægte insider, når du lærer Berlin at kende fra det øverste dæk på panoramaskibene. Under turen kommer du forbi adskillige seværdigheder, herunder Nikolaikvarteret, tv-tårnet, Berlins domkirke, det gamle nationalgalleri, det nye og gamle museum, Pergamonmuseet, Bode-museet, Tårepaladset, Friedrichstraße Station, forbundsregeringens presse- og informationsagentur, ARD Capital Television Studio, Rigsdagsbygningen, Paul-Löbe-huset, Marie-Elisabeth-Lüders-huset, Moltke-broen, den schweiziske ambassade, det tyske kanslerkontor og Verdenskulturernes Hus.

Berlin: "Pergamonmuseum. Das Panorama": Entrébilletter

2. Berlin: "Pergamonmuseum. Das Panorama": Entrébilletter

Rejs tilbage i tiden til år 129 e.Kr. i denne midlertidige udstillingsbygning ved Pergamon. Se den antikke by Pergamon på Lilleasiens vestkyst.  Oplev helt nye og omarbejdede rekonstruktioner af byen, som den var under det højromerske imperium under kejser Hadrians styre (117-138 e.Kr.). Denne 360-graders panoramaudstilling af den berømte iranske arkitekt Yadegar Asisi inkluderer 40 nye scener, han har inkluderet i billedet. Gå videre, og kom tæt på 80 af Antikensammlungens vigtigste værker fra Pergamon, inklusive det største stykke af Telephos-frisen fra Pergamon-alteret. Kun i et bestemt tidsrum vil du være i stand til at opleve Pergamon-alteret i sin oprindelige arkitektoniske kontekst på Akropolis. Alle byens bemærkelsesværdige skulpturer kan ses, inklusive det smukke hoved, Herakles' gigantiske hoved, portrætskulpturer af kongen, den arkaistiske danser fra paladset, Prometheus-gruppen og Athena med korsspændt skjold. Denne udstilling er velegnet til hele familien takket være kombinationen af arkæologisk forskning og moderne kunstneriske visioner.

Berlin: Sightseeing med flagskibsbåd på elektrisk motoryacht

3. Berlin: Sightseeing med flagskibsbåd på elektrisk motoryacht

Forslag fra besætningen: Hvis denne aktivitet er udsolgt, så tjek en af vores andre ture. Udforsk vartegnene langs Spree i Berlin ombord på en helelektrisk motoryacht ved navn Fitzgerald. Få mulighed for at købe forfriskninger undervejs som kølige drinks, kaffespecialiteter og snacks fra en besætning, der er glad for at tage sig af dit velbefindende. Blev budt velkommen ombord på båden af et uniformeret besætning ved anløbsbroen, der er bekvemt placeret ved Berlin-katedralen. Vælg at sidde på komfortable loungemøbler på soldækket, i et køligt skyggefuldt område på agterdækket eller i første række på fordækket. Du har en rummelig salon at trække dig tilbage til i tilfælde af regn. Krydstogt gennem regeringskvarteret, mens du lytter til fascinerende kommentarer. Sejl forbi det nye Berlin-slot, Nikolaiviertel, Tränenpalast (Tårernes Palads), Rigsdagen og det tyske kanslerkontor. Se vandudsigten over House of the World´s Cultures og Bellevue Palace, før du når Moabit Bridge. Vend om og gå tilbage til udgangspunktet, mens du lytter til chill loungemusik.

Berlin: Museumsøens billetkort til museer, der springer køen over

4. Berlin: Museumsøens billetkort til museer, der springer køen over

Museumsinsel-Billet/Museumsinsel-Ticket gælder for én dag i alle huse på Museumsinsel (Altes Museum, Neues Museum, Bodemuseum, Das Panorama, Alte Nationalgalerie). Fra 24.10. behøver gæster med denne billet ikke en time-slot-billet i museerne (kræves til Neues Museum, Panorama, Altes Nationalagalerie). Undtagelse: særudstillingen Secessions (her skal man stadig have billet til tidsvinduet). Ved at besøge dem alle kan du lære om antik græsk og romersk kultur, historie, egyptiske skatte og kunst fra forskellige perioder. Hvis du gerne vil se egyptisk og nubisk kunst, skal du tage til Neues Museum, som er mest kendt for den berømte buste af Nefertiti. Bode Museum byder på skulpturer fra middelalderen og frem til den tidlige renæssance og en samling af artefakter fra byzantinsk kunst. Hvis du ønsker at se græsk og romersk kunst, bør du besøge Altes Museum, som har en permanent samling af græske og romerske vaser og statuer. Udefra anses det for at være en af Berlins mest imponerende nyklassicistiske bygninger.

Berlin: Hop-on Hop-off Sightseeing-bustur

5. Berlin: Hop-on Hop-off Sightseeing-bustur

Nyd denne perfekte introduktion til Berlin på en Hop on Hop off Big Bus-tur. At læne sig tilbage og slappe af i en åben dobbeltdækker-sightseeingbus, mens man lytter til indsigtsfulde og meget lærerige lydkommentarer om den tyske hovedstad, er den bedste måde at besøge alle Berlins berømte mindesmærker, monumenter og museer på. Busruten er designet til at tage dig med på en fængslende rejse gennem Berlins rige historie, hvor du også kan fordybe dig i det moderne, pulserende liv. Du kommer forbi og har mulighed for at hoppe af og udforske byens mest ikoniske historiske seværdigheder som Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie, Rigsdagen, Museumsøen, Berliner Dom og East Side Gallery - hvor Berlinmuren stadig står som en påmindelse om den kolde krigs opdeling af Øst- og Vestberlin. Den fulde sightseeingtur i Berlin er 2 timer lang. Mange kunder vælger at køre en hel tur for at se byen og beslutte, hvor de vil hoppe af på den næste tur, men det er helt op til dig, hvordan du planlægger din dag og dit besøg. Busserne ankommer hvert 20-30. minut i løbet af dagen, så du kan vælge at stå af på Museumsøen for at besøge Pergamonmuseet eller de fire andre fantastiske museer og gallerier og stige på bussen igen et par timer senere for at fortsætte din rejse. Besøg et af de mest interaktive museer i verden, DDR-museet, som giver dig mulighed for at opleve lidt af, hvordan hverdagen bag Berlinmuren var i det tidligere Østtyskland. Dyk ned i Berlins omtumlede historie på vores 90-minutters vandretur, der udforsker byens fascinerende fortid fra Det Tredje Rige og Anden Verdenskrig til Den Kolde Krig og frem til Berlinmurens fald. Ud over alt dette kan du også nyde Berlins mest berømte streetfood, Currywurst. Næsten en milliard af disse svinekødspølser krydret med ketchup med karrysmag sælges årligt, og du er simpelthen nødt til at prøve en under dit Berlin-ophold. Fuldend din Berlin-oplevelse med en valgfri 75-minutters live-guidet (engelsk og tysk) aftentur, der tager dig med til East Side Gallery, Berlins trendy kvarterer Kreuzberg, Mitte og Prenzlauer Berg samt det uundværlige mindesmærke for Berlinmuren.

Berlin WelcomeCard: Museumsinselentré og offentlig transport

6. Berlin WelcomeCard: Museumsinselentré og offentlig transport

Berlin WelcomeCard Museum Island giver dig mulighed for at se mere af Berlin for mindre. Det er din billet til hovedattraktionerne i den tyske hovedstad med mange turisthøjdepunkter, herunder sightseeingture, attraktioner, teatre, restauranter og meget mere, med rabatter på op til 50%. Der medfølger også en gratis guidebog, som hjælper dig med at få mest muligt ud af dit ophold med forslag til ture og praktiske insidertips. Vælg gratis transport inden for zone A og B (Berlin) eller A, B og C (dækker Berlin og Potsdam), når du vælger dit Berlin WelcomeCard Museum Island. Berlins museumsø ligger i centrum af byen på en ø i Spree-floden og kan prale af et kompleks af 5 internationalt anerkendte museer: Pergamonmuseet - Das Panorama, det gamle museum, det nye museum, det gamle nationalgalleri og Bode-museet. Tilsammen udgør de et verdensberømt og unikt arkitektonisk ensemble, som blev erklæret for UNESCO-verdensarv i 1999. Med denne billet har du fri adgang til dem alle (ét besøg pr. dag pr. museum). Se de antikke samlinger fra Berlins statsmuseer på Det Gamle Museum, og tag tilbage til det gamle Egypten på Det Nye Museum. Bode-museet huser byzantinsk kunst og orientalske skulpturer, mens du på Pergamon-museet kan se pragtfulde eksempler på islamisk kunst.

Berlin: E-Boat Sightseeing Spree Cruise med audioguide

7. Berlin: E-Boat Sightseeing Spree Cruise med audioguide

Oplev det centrale Berlins skønhed fra vandet på et panoramisk krydstogt på Spree-floden. Udforsk stederne langs Kupfergraben-kanalen, såsom Lustgarten og Schloßbrücke. Køb en drink ombord og sejl med en drink i hånden. Hop ombord på aktivitetsudbyderens centralt placerede lanceringssted. Sæt dig ned i det komfortable sæde efter eget valg. Nyd bådens glastag, der kan trækkes tilbage i godt vejr eller bådens varmesystem, der holder dig hygge på kølige dage. Har adgang til faciliteter såsom toiletter. Tag billeder af Museumsøen fra vandet på begge sider. Gå gennem det rekonstruerede historiske hjerte af Berlin, Nikolai-kvarteret. Nyd den hippe stemning i Friedrichstrasse og den elegante arkitektur i regeringskvarteret. Dyk ned i seværdighederne undervejs med den medfølgende lydguide på tysk og engelsk. Vend tilbage til dit startpunkt i slutningen af din tur.

Berlin: Aftensejltur med aperitif og valgfri middag

8. Berlin: Aftensejltur med aperitif og valgfri middag

Tag med på et fortryllende aftencruise med dejlig musik langs Spree-floden, og beundr Berlins vartegn, mens natten falder på. Bemærk venligst, at dette ikke er en guidet sightseeingtur, men en afslappende tur, der starter din aften i Berlin. Turen begynder ved vores landingsplads "FLAGSHIP.BERLIN", direkte ved Berlins domkirke. Her vil du blive budt velkommen om bord af vores uniformerede besætning. Derefter har du frit valg af pladser: behagelige loungemøbler venter på dig på soldækket, der er kølige skyggefulde områder på agterdækket, mens du opdager Berlin fra første række på fordækket. Skulle det regne, er der plads nok i salonen. Oplev seværdighederne med en aperitif af mousserende vin, en longdrink eller en alkoholfri drink fra vores menu i hånden, og få mulighed for at inkludere en 4-retters middag på visse datoer. Fordyb dig i Spree-flodens ro, mens vandet blidt skvulper mod båden, og se en levende og farverig atmosfære komme til live på flodbredden. Hvis du vælger at inkludere middag, nyder du din aperitif på en envejstur om bord på FITZGERALD til din endelige destination - Patio Restaurant Ship, hvor du bliver forkælet med en lækker 4-retters menu. Når du ankommer til den fortryllende atmosfære i PATIO Restaurant, venter der dig en uforglemmelig kulinarisk oplevelse: en udsøgt fireretters menu, tilberedt af vores professionelle køkkenteam, som vil glæde dine smagsløg. Eksempel på menu: (som spontant kan ændre sig afhængigt af tilgængelighed og tilbud) *** Hilsen fra Patio-kabyssen *** Røget ørred med cannelloni af syltede æbler, braiserede porrer og fløjlsblød løg-urteemulsion løg-urte-emulsion *** Confiteret økologisk kartoffel fyldt med Époisses, på en skum af grøn sauce og italiensk trøffel *** Pandestegt helleflynderfilet med smeltende skalotteløg, årstidens grøntsager i tekstur og kaffejus *** Saftig olivenkage med olivenolieis, blodappelsin- og safranmarmelade og sprød appelsintuile Denne aften vil blive husket i lang tid!

Berlin: Sightseeingtur i klassisk Volkswagen T1 Samba-bus

9. Berlin: Sightseeingtur i klassisk Volkswagen T1 Samba-bus

Oplev alle de største seværdigheder, og genoplev næsten 800 års historie i Berlin på en byrundtur i en klassisk Volkswagen T1 Samba Bus. Mens du kører, kan du nyde live-kommentarer fra din chauffør og se seværdighederne rulle forbi, inklusive Berlinmuren og TV-tårnet. Stig ombord på T1 Samba-bussen, og tag af sted på dit guidede byeventyr. Tag den naturskønne rute, mens din chauffør navigerer ad små, men charmerende sideveje. Rejs gennem Berlins forskellige epoker, opdag glemte steder, og opdag den tyske hovedstads oprindelse. Få et glimt af Berlins fortid ved hjælp af et fotohæfte. Det er skræddersyet til de enkelte steder på turen, så du kan se, hvordan stederne og interiørerne så ud i gamle dage. Ruten omfatter: - Berlins domkirke - Lustgarten - Gammelt museum - Alte Nationalgalerie - Neues Museum - Pergamon Museum - Bode Museum - Berlins statsbibliotek - Maxim Gorki Theater - Tysk Historisk Museum - Neue Wache - Alte Kommandantur - Kronprinzenpalais - Prinzessinnenpalais - Humboldt Universitet - Statsoperaen i Berlin - Bebelplatz - Altes Palais - Unter den Linden - Pariser Platz - Brandenburger Tor - Rigsdagen - Regeringskvarter - Forbundskancelliet - Hovedbanegården - Moltke-broen - Kongresshalle - Bellevue-slottet - Siegessäule - Skandinaviske ambassader - Zoologischer Garten - Theater des Westens - Savignyplatz - Kurfürstendamm - Gedächtniskirche - Tauentzienstraße - KaDeWe - Ambassadekvarteret - Berliner Philharmonie - Kulturforum - Potsdamer Platz - Berlinmuren - Niederkirchner Straße - Anhalter Station - Holocaust-mindesmærke - Førerbunkeren - Rigskancelliet - Friedrichstraße - Checkpoint Charlie - Gendarmenmarkt - Berlins byslot - Jungfernbrücke - Galgenhaus - Rotes Rathaus - TV-tårn - Neptun-fontænen - St. Mary's Church

Berlin: Selvguidet skattejagt for familier og skoleklasser

10. Berlin: Selvguidet skattejagt for familier og skoleklasser

Udforsk det spændende Berlin på egen hånd med denne scavenger hunt-tur, der giver familier, skoleklasser og dagsturister mulighed for at lære Berlin at kende på en unik måde. Den kompakte version af Berlin City Scavenger Hunt fører dig til de mest berømte seværdigheder i denne pulserende by. Udgangspunktet for denne unikke Scavenger Hunt City Walk gennem Berlin vil være verdensuret på Alexanderplatz. Fortsæt til tv-tårnet, hvorfra der er en vidunderlig udsigt over Berlin fra sin udsigtsplatform (billet er ikke inkluderet i prisen). Der venter dig også et puslespil ved Berlins domkirke, et perfekt sted at tage et lille pusterum. Du vil kunne tage en pause fra Scavenger Hunt City Tour Berlin, når du har lyst til det. Måske vil du f.eks. se nærmere på domkirken i Berlin eller besøge Pergamonmuseet på museumsøen. Bagefter kan du fortsætte til Neue Wache, Humboldt-universitetet og det nok smukkeste sted i Berlin, Gendarmenmarkt med de maleriske franske og tyske katedraler. Det er overflødigt at sige, at gåderne også fører dig til Pariser Platz, hvor symbolet på Berlin, Brandenburger Tor, står. Turen slutter ved Potsdamer Platz med det berømte Sony Center. Byspilæsken indeholder 9 forseglede og nummererede kuverter med gåder, der skal løses. Med klare og utvetydige vejledninger vil du bevæge dig gennem Berlin. Løs gåderne, og lad sporene føre dig til den næste destination. Kuverterne vil også indeholde detaljerede baggrundsoplysninger om hver enkelt attraktion - dens historie og brug i dag, som bl.a. kan bruges til opfølgning i klassen.

30 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Pergamonmuseet

Andre seværdigheder i Pergamonmuseet

Vil du se alle oplevelser i Pergamonmuseet? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Pergamonmuseet

Samlet bedømmelse

4.6
(4.358 anmeldelser)

Et virkelig imponerende vægmaleri med et realistisk udseende. Nogle få steder var lidt for oplyste, men lydene og dag/nat-effekterne var meget atmosfæriske. Den foregående udstilling er en vigtig og overskuelig tematisk introduktion til 360 graders billedet.

Panorama overgik mine forventninger. Det er en sjov, underholdende sanseoplevelse, der efterlader dig med åben mund.

Meget godt. Du kan se alt vigtigt og kan komme ind og ud hvor som helst. Jeg ville gøre det igen når som helst.

Nyttig aktivitet til at få et samlet overblik over byen og så tillade mere dybdegående besøg.

Mega imponerende. Vi var altid i stand til at opdage nye ting.