Tilføj datoer

Peterskirken

Denne storslåede kirke er centrum for den katolske verden og blev bygget på Apostlen Peters gravsted.

Peterskirken: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Rom: Vatikanmuseerne, rundvisning i det Sixtinske Kapel og adgang til basilikaen

1. Rom: Vatikanmuseerne, rundvisning i det Sixtinske Kapel og adgang til basilikaen

Opdag kunstsamlingen i Vatikanmuseerne på en tur med en kunsthistorisk guide, med valgfri adgang til Gandolfo-slottet. Gå gennem gallerierne og beundre mesterværker af Michelangelo inde i det sixtinske kapel. Mød din guide, en kunsthistoriker, der vil fortælle dig alt om de mesterværker, du vil støde på. Hør fascinerende fakta og historier, når du besøger Gallery of the Maps, Gallery of the Tapestries og Gallery of the Candelabra. Afrund turen med at møde vidunderne i det sixtinske kapel, komplet med freskomalerier af Michelangelo. Bliv forbløffet over at komme ansigt til ansigt med Michelangelos mest berømte kunstværk: Den sidste dom. Du kan også få mest muligt ud af din oplevelse ved at vælge muligheden for en ekstra indgangsbillet til Gandolfo-slottet og Peterskirken, som du kan besøge i dit eget tempo uden guiden.

Peterskirken: Guidet rundvisning med besøg til kuplen

2. Peterskirken: Guidet rundvisning med besøg til kuplen

Tag med på en privat eller delt rundvisning i Peterskirken, og oplev den ikoniske attraktion. Start din rundvisning med at gå op ad trappen til toppen af kuplen. Nyd kuplens indvendige mosaikker tæt på, mens din guide giver dig information om historien om denne kirke i renæssancestil. Fortsæt din opstigning til toppen af kuplen, og nå udsigtsdækket. Nyd den slående udsigt over Peterspladsen og Vatikanhaverne ovenfra. Se Rom fra en højde af 136 meter, og nyd Colosseum, Pantheon, Engelsborg og andre historiske steder. Herfra går du direkte ned i basilikaen og skipper de lange køer udenfor. Lad dig betage af det storslåede interiør, og hør, hvorfor kirken tog 150 år at genopbygge. Oplev det farverige marmor, de gyldne lofter og Michelangelos imponerende Pietà.

Peterskirken: Guidet rundvisning fra kuplen til krypten

3. Peterskirken: Guidet rundvisning fra kuplen til krypten

Udforsk ikoniske seværdigheder i Rom på denne guidede rundvisning til fods. Gå en tur over Peterspladsen, og nyd udsigten over byen fra toppen af Peterskirken. Beundr kunstværker som Michelangelos følelsesladede "Pietà"-statue, og gå ned under basilikaen for at afdække Skt. Peters sidste hvilested. Mød din guide på Peterspladsen, og start derefter rundvisningen med at tage op til toppen af basilikaens kuppel. Nyd et eksklusivt kig på kuplens imponerende mosaikker, og tag derefter videre op til den øverste balkon. Herfra kan du beundre panoramaudsigten over byen, se Colosseum, Panteon og andre ikoniske vartegn. Gå ned i basilikaen, beundr det imponerende interiør, og find ud af, hvorfor det tog 150 år at bygge den. Lad dig betage af det farverige marmor, gyldne lofter og detaljerige mosaikker, der omgiver dig. Lær om de berømte værker af de renæssance- og neoklassiske kunstnere, du finder her.  Derefter kan du gå under jorden til basilikaens historiske grotter og besøge Petersgraven. Rør ved de oldgamle vægge i den oprindelige basilika fra det 4. århundrede, og se de smukke og imponerende freskoer. Afslut turen på Peterspladsen, og nyd dens majestætiske arkitektur. 

Rom: Skip køen til Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel

4. Rom: Skip køen til Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel

Lav din egen rute med en heldagsbillet med skip køen-adgang, et kort og en kort orientering, så du kan nyde højdepunkterne i Vatikanmuseerne berømte samlinger i dit eget tempo. Start med at udforske områder, som de fleste turgrupper aldrig får at se, som malerierne i Pinacoteca-galleriet, og det etruskiske museum, eller brug tiden på at beundre synet af berømte steder som gården omkring Fontana della Pigna eller Galleria delle Carte Geografiche.  Ingen tur til Vatikanet er komplet uden et besøg til dets største stjerne: Det Sixstinske Kapel. Din billet inkluderer adgang til kapellet, og din orientering indeholder oplysninger om, hvad du skal kigge efter, når du besøger denne sande perle.

Rom: 24-, 48- eller 72-timers hop-on hop-off med audioguide

5. Rom: 24-, 48- eller 72-timers hop-on hop-off med audioguide

Oplev den evige stad om bord på en hop-on hop-off-sigthseeingbus med en 24-, 48- eller 72-timers billet. Kør forbi byens ikoner, stå af ved ethvert af de 8 stop, og hop på igen, når du vil fortsætte. Se alle Roms fantastiske seværdigheder på en fleksibel måde. Legender fortæller om Romulus, Remus og Roms 7 Høje. Idag er byen hjemsted for en af verdens største kirker, Peterskirken i Vatikanet, der ligger på en vidunderlig, elliptisk plads, det storslåede Colosseum, den filmiske Trevi-fontæne og den romantiske Spanske Trappe. Med dens livlige cafékultur og hyggelige trattoria'er formår Rom altid at inspirere. Hele rundturen tager 100 minutter, og du kan hoppe af ved følgende stop undervejs: Stoppesteder: Stop 1: Terminal A. Termini Marsala / Terminal B. Largo di Villa Peretti / Terminal C Piazza dei Cinquecento, på hjørnet af Via Cavour Stop 2: Santa Maria Maggiore Stop 3: Colosseum Stop 4: Circus Maximus Stop 5: Piazza Venezia Stop 6: Vatikanet  Stop 7: Trevi-fontænen  Stop 8: Piazza Barberini 1-dagsbillettens gyldighed udløber med dagens sidste bustur. Du kan dog ændre den fra en 1-dags til en 24-timers billet, hvor eksempelvis billetprisen udløber præcis 24 timer efter billetten blev ændret. For eksempel: En 1-dags billet bliver ændret til en 24-timers voucher mandag kl. 14.00. Før ville billetten have været gyldig indtil udgangen af den sidste bustur om mandagen. Efter ændring, vil billetten være gyldig indtil tirsdag kl. 14.00. Den samme logik gælder for 48- og 72-timers billetterne.

Vatikanet: Museum, Det Sixtinske Kapel og Basilika Fast Track Tour

6. Vatikanet: Museum, Det Sixtinske Kapel og Basilika Fast Track Tour

Oplev et niveau af ro ved at benytte dig af den guidede rundvisning, hvor du kan springe køen over og udforske Vatikanets fantastiske skønhed og gamle historie. Få chancen for at beundre de omfattende kunstsamlinger fra renæssancetiden, der tilhører den katolske kirke, og som har fået stor historisk og kunstnerisk betydning gennem årene. Gå rundt i Vatikanmuseet, udforsk de mest spektakulære rum og sofistikerede gallerier, og gå gennem de imponerende malerier i Galleriet af Kortgalleri . Lad dig hypnotisere af skønheden i det Sixtinske Kapel og beundre det ikoniske loft malet af Michelangelo vært for hans unikke mesterværker. Peter's Basilika, den største af alle kristenhedens kirker, hjemsted for de berømte mosaikker, Michelangelos Pietà og Berninis ikoniske Baldachin.

Rom: Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Peterspladsen

7. Rom: Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Peterspladsen

Se højdepunkterne i Vatikanstaten på en praktisk guidet dagstur. Nyd en fascinerende rejse gennem Vatikanmuseernes enorme samling, inklusive Michelangelos ikoniske Sixtinske Kapel. Bagefter kan du besøge Peterskirken og beundre dens ærefrygtindgydende arkitektur. Mød din guide og få adgang til Vatikanmuseerne uden om køen. Oplev den enorme samling af artefakter og kunstværker indsamlet af paverne gennem årene, herunder Laocoön og hans sønner, Apollo Belvedere og Belvedere Torso. Lær om samlingens oprindelse, og spadser gennem berømte gallerier som Gallery of Maps. Ankom til det fantastiske Sixtinske Kapel, hvor din guide vil give dig tid til at beundre de fantastiske freskomalerier, der pryder væggene og loftet. Se med ærefrygt på Michelangelos levende skildringer af forskellige bibelske scener, herunder Den sidste dom. Gå derefter ind i Peterskirken, og tag et øjeblik til at suge strukturens størrelse ind og opdage de forskellige skulpturer og kunstværker, der findes i den. Se "Pietà" og "Baldacchino", før du afslutter turen. Bagefter kan du blive, så længe du vil, og udforske de pavelige grave eller kuplen i dit eget tempo.

Vatikanmuseerne og Peterskirken inkl. pavegrave: Guidet tur

8. Vatikanmuseerne og Peterskirken inkl. pavegrave: Guidet tur

Udforsk UNESCOs Verdensarvsted, Vatikanstaten, på en guidet tur rundt til de mest betydningsfulde skatte. Oplev Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel, Peterskirken og pavegravene inklusive fast-track-entré for at få mest ud af din dag. Begynd din tur med at opleve kunstværkerne, som nogle af de mest anerkendte kunstnere har lavet, i Vatikanmuseerne. Følg en guide på dit valgte sprog til museets vigtigste områder, inklusive Galleria delle Carte Geografiche og Gallery of Tapestries. Træd ind i Det Sixtinske Kapel, og oplev den særlige stemning ved Michelangelos anerkendte mesterværk "Den sidste dom", som er et af de mest berømte kunstværker nogensinde. Oplev derefter det mageløse interiør i Peterskirken med skip køen-entré. Lad dig betage af en af de helligste seværdigheder i verden, og beundr Michelangelos fantastiske "La Pieta". Fuldfør dit besøg i Vatikanstaten ved de pavelige grave for at se det sidste hvilested for mange paver og kongelige. Beundr den religiøse betydning af dette begravelsessted, mens du betragter sarkofager, kalkmalerier og grave tæt ved apostlen Peters grav.

Rom: Tur til Vatikanet og Det Sixtinske Kapel med adgang til basilikaen

9. Rom: Tur til Vatikanet og Det Sixtinske Kapel med adgang til basilikaen

På en guidet tur i Rom kan du opleve nogle af de vigtigste mesterværker fra den græsk-romerske verden og renæssancekunsten på Vatikanmuseerne og i Det Sixtinske Kapel med adgangsbilletter, hvor du kan springe køen over. Senere kan du besøge Peterskirken for at udforske den i dit eget tempo. Gå ind i Vatikanmuseerne fra den prioriterede indgang og spring over de lange ventetider i billetkøen. Start turen i Armor-gården for at få et glimt af Vatikanets haver, og fortsæt til Pine Cone-gården, der ligger midt i de gamle pavelige bygninger. Gå gennem nogle af værelserne i Belvedere-paladset, pavens tidligere sommerresidens, som i dag er hjemsted for Pius Clementine-museet, der er vært for vigtige fund af græsk-romersk kunst, herunder Apollo Belvedere og Laocoön-gruppen. Derefter ankommer du til de 3 gallerier, der fører dig til de pavelige lejligheder - kandelabergalleriet, gobelingalleriet med værker fra det flamske atelier af Peter Van Aelst udstillet og kortgalleriet med freskomalede kort over det italienske territorium, bestilt af pave Gregor XIII. Afslut turen med at se 2 uundgåelige steder i Vatikanets samling - Raphaels værelser i pave Julius II's lejlighed og det sixtinske kapel, hvor du kan beundre Michelangelos mesterværker som scenerne fra Første Mosebog og Den sidste dom. Fra det sixtinske kapel skal du bruge den private passage til at ankomme til Peterskirken, hvor du kan finde strålende værker som statuen af Pietà, lavet igen af den store Michelangelo, Baldachin af Bernini og pavernes grave, der alle indeholder hundreder af års historie. Bemærk dog, at passagen mellem museerne og Peterskirken er lukket onsdag morgen, og at den også kan være lukket på andre uventede tidspunkter. På sådanne dage vil vi i stedet tilbringe hele turen på museerne.

Vatikanstaten: Peterskirken med digital audioguide

10. Vatikanstaten: Peterskirken med digital audioguide

Tag på en rejse gennem kunst og religion med denne audioguidede tur i Peterskirken. Oplev de storslåede kunstværker og arkitektur, der pryder basilikaens vægge og lofter, herunder Michelangelos Pieta og Berninis Baldacchino. Lær om basilikaens historie og de forskellige paver, der har sat deres præg på denne historiske bygning. Denne audioguidede tur tilbyder en praktisk måde at udforske stedet på, med insiderviden og historier om dets kunst og arkitektur. Udforsk basilikaen i dit eget tempo, sæt audioguiden på pause og spol den tilbage efter behov for fuldt ud at absorbere informationen.

Tilgængelige aktiviteter

259 aktiviteter fundet
Sortér efter:
Side 1 af 17

Andre seværdigheder i Peterskirken

Vil du se alle oplevelser i Peterskirken? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Peterskirken

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 108.130 anmeldelser

Det var en meget positiv oplevelse at få hele historien omkring Peterskirken og Vatikanstaten og få kælder og udsigten fra kuplens top med.

Fantastisk sød og vidende guide, der i et roligt tempo og på letforståeligt engelsk udøste af sin viden. Fremragende og alle pengene værd!!

Vi vidste ikke så meget i forvejen og havde ikke fået så meget ud af besøget uden hjælp fra Pauline.

Fantastisk Turguide Barbara, hendes indlevelse i den længe specielle historie var fantastisk

Lorenzo - our guide - was so dedicated and enthusiastic. Absolutely amazing.