Peterskirken, München

Peterskirken, München: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

München: Nattevagt i den gamle bydel

1. München: Nattevagt i den gamle bydel

Spæt dig til de sene aftentimer sammen med den udklædte nattevagt på sin rundtur i Münchens gamle bydel. Fordyb dig i en dejlig og mystisk verden, der er glemt for længe siden, og oplev byens historie på første hånd. Nattevagten er meget mere end blot en turistguide med en lanterne i hånden. Når Münchens beboere sover, skal nattevagten opretholde ro og orden i byens gyder og mørke hjørner. Han kender alle vinde i byens labyrint og er den betroede budbringer af mørke historier og hemmelige selskaber. Han foragter den moderne tid, irettesætter gæsterne, når de ikke kender til byens skytshelgener, men svarer altid gerne, når nogen spørger: "Hvorfor har man brug for så mange vandhaner her i München?" Hans svar: "For øllets skyld!" Nattevagten vogter sin flok på Marktplatz, men han foragter alligevel det livlige natteliv, der samles efter kl. 21.00 - lovlydige borgere er i seng på det tidspunkt. Før til Peterskirken og tag et kig på toppen af tårnene - nattevagten vil forklare, hvorfor de står skævt. På sydsiden kan du se den gamle kirkegård og høre historier fra gravstenene: begravelsesskikke og epitafier, forrådnende lig og manglende kirkebænke. I tårnet på Altes Rathaus på den historiske "Salzstraße" kommer den gamle Stadttor til live og klager over sin ombygning i 70'erne. Her stiller han spørgsmålstegn ved de besøgendes fromhed. Skytshelgen hellige Onuphrius og Henrik Løven vil beskytte folket mod den pludselige død. Fortsæt forbi torturkammeret og fængslet til Alter Hof, der blev bygget af Ludvig II. Få at vide, hvorfor denne hersker blev betragtet som så hård, hvordan huset Wittelsbach kom til München, og hvorfra Zwingerstocks navn stammer. Følg bymuren fra det 12. århundrede og kør mod vest fra Wasserburg. I Gruftgasse kan du høre Alois fortælle den uhyggelige historie om Waller i Walchensee, om den unge dame og hendes gyldne ring. Og i Schäfflergasse kan du lære, hvorfor vin frem for øl var den foretrukne drik i middelalderen. Ved domkirken kan du sætte blikket højere op på byens symboler, de to tårne. Hør om den rige enkes gravskrift og Fanny von Ickstats uheldige fald fra det nordlige tårn i Frauenkirche, mens turen i den indre by nærmer sig sin afslutning. Fortsæt derefter til Promenadeplatz med den gamle "Salzstadel". Passér forbi Palais Porcia og Palais Holstein, mens nattevagten fortæller historien om den suveræne fyrste Karl Albrecht, der lod paladserne bygge til sin elskerinde. I Salvatorkirken kan du lære om den enorme værtshussvineri og kærlighedshistorien om Henriette Adelaide, kurfyrst Ferdinand Marias gemal, ved "Theatinerkreuzgang". Efter 10 år blev den længe eftertragtede tronarving født, og på det tidspunkt blev Theatinerkirken bygget. Endeligt slipper nattevagten sin flok løs i natten for at fortsætte sine runder.

München: Middelaldertur med nattevagt på tysk

2. München: Middelaldertur med nattevagt på tysk

Oplev kirkegårde og forhør, sølvpenge og henrettelser, mens du går tilbage til middelalderen. Mød Wolfram, din nattevogterguide, på den centrale plads Marienplatz. De vil bære en lanterne, hellebard og horn for at hjælpe dig med at fordybe dig i middelalderens verden i München. Gå med din gruppe til Münchens bymur fra det 12. århundrede, og lær om middelalderens henrettelser og halshugninger. Duft til røgelse i de gamle rester af Peterskirken, og lær om straffen for dårlige bagere på Metzgerzeile. Vær vidne til lukningen af Talburgporten og en kamp med en hellebard. Lær om de skræmmende torturmetoder, der blev brugt i middelalderens fængsler. Du skal også udforske byens slot og Schwabingerporten, mens du opdager den fascinerende og grusomme historie om middelalderens München.

München: Nattevægter-tur for børn

3. München: Nattevægter-tur for børn

Tag på en familievenlig natlig vandretur i München med en guide klædt ud som nattevagt med hellebardøkse. Bliv transporteret tilbage i tiden til middelalderen, mens du lytter til uhyggelige historier fra vagtmanden. Bliv mødt af din natvægterguide i sin historiske påklædning på Marienplatz. Hør din guide forklare nattevagternes opgaver. Oplev middelalderlige historier, mens du følger ham gennem gaderne og gyderne i Münchens gamle bydel. Gå langs den gamle bymur, og luk byportene sammen, så ingen kan komme ind i byen om natten. Find ud af, hvordan nattevagten beskytter München mod pøbel og ødelæggende brande. Se, hvordan han blæser i sit kaldshorn for at signalere en brand. Afslut din tur på Marienplatz.

München: TimeRide GO! VR Walking Tour

4. München: TimeRide GO! VR Walking Tour

Udforsk højdepunkterne i Münchens centrum på en rejse fra byens grundlæggelse til 1974, hvor München var vært for det spændende verdensmesterskab i fodbold. Gå forbi vigtige bygninger og pladser, og lær alt om Münchens rige historie fra din kyndige guide. Oplev på første hånd byens historie, og hvordan den har udviklet sig til det München af i dag gennem virtual reality-scener på flere stationer, der tager dig med til forskellige epoker. Brug dine virtual reality-briller, og sammenlign fortiden med nutiden. Fra oprindelsen i det 12. århundrede til det 20. århundrede. Tag et kig på udvalgte steder i München gennem tiderne fra grundlæggelsen over barokken, Belle Époche, nationalsocialismens ruiner til 70'erne i det forrige århundrede. Lyt til indsigtsfulde historier fra disse tider, som vil få din oplevelse til at føles endnu mere autentisk. Når du tager dine virtual reality-briller af, vil du se den forbløffende kontrast mellem nu og dengang.

München: Rickshaw-tur i den gamle bydel og den engelske have

5. München: Rickshaw-tur i den gamle bydel og den engelske have

VARSEL FØR BOOKING: Hvis I er to voksne, skal I tilføje to personer til indkøbskortet. (1 rickshaw) Hvis du har to børn (maks. op til otte år), skal du ikke booke dem som en ekstra person. De er gratis. Hvis I er tre voksne, skal I tilføje en ekstra person til indkøbskortet. (1 rickshaw) Dette er den eneste tur, vi tilbyder på GetyourGuide. Andre ture tilbydes af andre leverandører. Vores bedst sælgende tur på 2,5 timer. Oplev München som aldrig før. Med vores E-Rickshaw Tours og en af vores 60 lokale guider. Velkommen til en unik og miljøvenlig måde at udforske den smukke by München på en 2,5 timers tur med højdepunkter. Vores E-Rickshaw-ture byder på et uforglemmeligt eventyr gennem hjertet af Bayerns hovedstad, hvor historie, kultur og naturlig skønhed mødes i perfekt harmoni. > Miljøvenligt eventyr: Vores E-Rikshaws er emissionsfrie, hvilket sikrer en grøn og bæredygtig tur, der efterlader et minimalt CO2-fodaftryk. > Lokal indsigt: Oplev München fra en lokals perspektiv, når vores erfarne guider fortæller fascinerende historier og giver indsigt i byens historie, seværdigheder og skjulte perler. > Komfort og stil: Rejs med stil og komfort, mens du slapper af i vores E-Rikshaw, der er designet til din største bekvemmelighed. Uanset om du er solorejsende, et par eller en lille gruppe på op til fire personer, har vi den perfekte løsning til dig. > Ruter, der kan tilpasses: Skræddersy din tur til dine præferencer. Vælg mellem en række forskellige ruter, der dækker Münchens mest ikoniske attraktioner, naturskønne parker eller endda steder uden for alfarvej. Tal med guiden om, hvad du gerne vil se. Hvad du kan forvente: > Spektakulære udsigter: Få en fantastisk udsigt over Münchens historiske bygninger, frodige grønne områder og Münchens hovedflod, perfekt til billeder og minder, der vil vare hele livet. > Personlig oplevelse: Vores ture er små og intime, hvilket giver mulighed for en personlig og engagerende rejse gennem München med din guide. Gå ikke glip af denne fantastiske mulighed for at udforske München sammen med os. Book os i dag for at reservere din plads og gøre dit besøg i München uforglemmeligt!

München: Der Nachtwächter für Kinder - Führung auf Deutsch

6. München: Der Nachtwächter für Kinder - Führung auf Deutsch

Vores nattevagt byder dig velkommen ved fiskefontænen på Marienplatz, det tidligere marked i München. Nattevagten bærer sit traditionelle tøj, hans lanterne lyser din vej op, og han har selvfølgelig sin hellebard med. Efter en første introduktion til, hvordan livet i München var i middelalderen, tager nattevagten dig med på en underholdende og spændende tur rundt i den gamle bydel. Oplev forladte kirkegårde, middelalderlige bygninger og byporte, fascinerende historier og utrolige fortællinger fra fortiden - denne tur er spændende, men familievenlig og passer perfekt til børn i alderen 6 til 12 år. Turen slutter i nærheden af Frauenkirche.

München gennem århundreder: En selvledende audiotur

7. München gennem århundreder: En selvledende audiotur

Vandre gennem det historiske München i dit eget tempo, mens du lærer om byens seværdigheder fra en app-baseret audioguide, der bruger GPS-teknologi. Lær byen og dens historie at kende på en guidet rute, hvor du kommer forbi seværdigheder som fødevaremarkedet Viktualienmarkt, bryggeriet Hofbrauhaus og Peterskirken. Start din gåtur på den historiske Marienplatz, Münchens livlige centrale torv med det neogotiske rådhus. Herfra går du forbi Peterskirken, den ældste kirke i byen, det berømte fødevaremarked Viktualienmarkt og en traditionel bayersk ølhave. Når ruten fortsætter, kan du beundre steder som Max Joseph-operaen, gå ind i gårdene i Residenz, Münchens tidligere kongepalads, og lære om legenden om djævelens fodaftryk i Frauenkirche (Vor Frue Kirke) fra det 15. århundrede. Undervejs kan du opleve Münchens rige historie og traditioner fra audioguiden, der fortælles af en lokal. Guiden bruger GPS-teknologi til at følge dit tempo og afspille de relevante lydspor, mens du går, så du kan fokusere på seværdighederne omkring dig.

München: Guidet vandretur i den gamle bydel med frokoststop

8. München: Guidet vandretur i den gamle bydel med frokoststop

Træd tilbage i tiden, mens du afdækker historien og historierne bag Münchens gamle bydel på denne guidede vandretur. Afdæk hemmelighederne i denne kulturelt rige bayerske hovedstad. Find ud af, hvor du kan shoppe som en lokal med et stop på et bondemarked. Mød din guide ved Karlstor, en imponerende byport fra middelalderen. Lyt med, når din guide fortæller om byens historiske rødder, der går tilbage til år 800. Se de største seværdigheder udefra som Marienplatz og Frauenkirche, mens du også støder på nogle skjulte perler. Dyk ned i fascinerende historier om kongelige, religion, krig og fred for at få indsigt i Münchens mangfoldige fortid. Besøg det travle bondemarked i centrum af München (Viktualienmarkt) for at se boder med gourmetmad. Køb nogle lokale fødevarer med et stop for forfriskninger undervejs. Hør om Münchens bryggeriarv fra din guide, og få anbefalinger til de fineste bryg. Afslut turen på det verdensberømte Hofbräuhaus, hvor du efter turen kan nyde store øl og traditionelle bayerske retter.

München: Skræmmende tur med skuespillere på TYSK

9. München: Skræmmende tur med skuespillere på TYSK

Professionelle skuespillere vil genopføre grundigt undersøgte fakta og underholdende historier. De tager de besøgende med på en rejse ind i en for længst glemt verden fuld af liv og skæbner. Byens historie bliver levende og håndgribelig på denne tur. Bødler, ludere og hekse - hvad havde disse tre "erhverv" til fælles i München? Tja, bødlerne sad ikke kun i torturkamre eller på en galge, de var også alfonser! Denne populære vandretur er centreret omkring heksejagt, prostitution, tortur og henrettelser. Hvorfor flyver hekse f.eks. på koste? Hvorfor blev henrettelsesstedet placeret uden for byen? Og hvorfor eksisterer prostitution ikke længere i det historiske centrum siden 1970'erne? Denne vandretur begynder ved Neuhauser Tor, hvor forbrydere blev ført til deres henrettelse uden for byen. Du går gennem den historiske Salzstraße og når frem til den tidligere jesuitterskole fra heksejagtens tid. Et skænderi mellem hertuginden Renata og jesuitpater Ignatius bringer dig helt tilbage til det mørke 16. århundrede: Da tårnet styrtede sammen under opførelsen af Michaeliskirken, var det indlysende, at "en så usædvanlig storm blev skabt af de forbandede onde kvinder". Men det var ikke kun hekse, der blev henrettet: I Schöner Turm kan du høre den sørgelige historie om den uheldige guldsmed. En kraftig vindstorm fører dig til Münchens vartegn, Frauenkirche, hvor du vil møde Mørkets Fyrste selv: Du vil få at vide, hvorfor djævelen hjalp bygmesteren med at bygge kirken, og hvorfor det blæser så meget her, samt det transcendentale spørgsmål om djævelens skostørrelse. Undervejs vil du høre heksehistorier om trylledrikke, rideture på koste, tudetunger og børnehænder, indtil du når frem til det storslåede rådhus, hvor alkymisten Marco Bragadino venter på os. Den formodede guldsmed forsøger at varme os op for hans kunst. I Peterskirken får vi kendskab til en bødlers hverdag, hvordan han så ud, hvorfor han helst skulle undgås, eller hvordan man skaffer sig et galgenreb. Vi bliver også vidne til en smuk kvinde, der undslipper den sikre død. På det gamle rådhus vil vi krydse det tidligere torturkammer, mens vi lytter til grusomme historier. Platzl var hjemsted for Münchens rødt lyskvarter indtil de olympiske lege i 1972. Det, som Spider Murphy Gang sang om i "Skandal im Sperrbezirk", er Münchens byhistorie: I den rene, anstændige "kosmopolitiske by med et hjerte" var der ikke længere plads til Rosi og hendes kolleger.

München: Spøgelsesjæger-oplevelse

10. München: Spøgelsesjæger-oplevelse

Oplev München ved at følge ledetråde og løse gåder, mens du udforsker Marienplatz, Frauenkirche og andre hjemsøgte steder. Ved hjælp af en interaktiv app til udforskning af byen på din telefon kan du følge en trinvis guide til de forbandede bygninger og monumenter i München, mens du lytter til historier om disse skrækkelige steder. Løs hver ledetråd for at låse op for den næste destination, og vandr rundt i byens gader og besøg nogle af de mest ikoniske vartegn, herunder Marienplatz, Peterskirken og meget mere. Mens du går på opdagelse, kan du opdage de skjulte legender og hjemsøgte historier og lytte til nervepirrende historier fra start til slut. Denne tur er designet til rejsende, der ønsker at se byen München fra et andet perspektiv og få en oplevelse, der ikke ligner nogen anden. Undervejs vil du finde steder, som selv de lokale ikke kender til, og se seværdigheder, som du ellers ville have misset på en traditionel turoplevelse. Du kan nyde godt af friheden til at gennemføre turen i dit eget tempo og sætte spillet på pause når som helst. For større grupper kan en person købe adgang for hele gruppen ved at vælge antallet af personer i gruppen. Alle gruppemedlemmer vil kunne spille byspillet på deres smartphone. Alternativt kan hver person købe sin egen kupon. I kan spille som en gruppe og løse ledetrådene sammen, mens I går, eller I kan dele jer op i mindre grupper/hold og konkurrere mod de andre. Hver person kan også spille alene, adskilt fra gruppen, og mødes med gruppen til sidst.

49 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Peterskirken, München

Peterskirken, München: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

München: Nattevagt i den gamle bydel

München: Nattevagt i den gamle bydel

Spæt dig til de sene aftentimer sammen med den udklædte nattevagt på sin rundtur i Münchens gamle bydel. Fordyb dig i en dejlig og mystisk verden, der er glemt for længe siden, og oplev byens historie på første hånd. Nattevagten er meget mere end blot en turistguide med en lanterne i hånden. Når Münchens beboere sover, skal nattevagten opretholde ro og orden i byens gyder og mørke hjørner. Han kender alle vinde i byens labyrint og er den betroede budbringer af mørke historier og hemmelige selskaber. Han foragter den moderne tid, irettesætter gæsterne, når de ikke kender til byens skytshelgener, men svarer altid gerne, når nogen spørger: "Hvorfor har man brug for så mange vandhaner her i München?" Hans svar: "For øllets skyld!" Nattevagten vogter sin flok på Marktplatz, men han foragter alligevel det livlige natteliv, der samles efter kl. 21.00 - lovlydige borgere er i seng på det tidspunkt. Før til Peterskirken og tag et kig på toppen af tårnene - nattevagten vil forklare, hvorfor de står skævt. På sydsiden kan du se den gamle kirkegård og høre historier fra gravstenene: begravelsesskikke og epitafier, forrådnende lig og manglende kirkebænke. I tårnet på Altes Rathaus på den historiske "Salzstraße" kommer den gamle Stadttor til live og klager over sin ombygning i 70'erne. Her stiller han spørgsmålstegn ved de besøgendes fromhed. Skytshelgen hellige Onuphrius og Henrik Løven vil beskytte folket mod den pludselige død. Fortsæt forbi torturkammeret og fængslet til Alter Hof, der blev bygget af Ludvig II. Få at vide, hvorfor denne hersker blev betragtet som så hård, hvordan huset Wittelsbach kom til München, og hvorfra Zwingerstocks navn stammer. Følg bymuren fra det 12. århundrede og kør mod vest fra Wasserburg. I Gruftgasse kan du høre Alois fortælle den uhyggelige historie om Waller i Walchensee, om den unge dame og hendes gyldne ring. Og i Schäfflergasse kan du lære, hvorfor vin frem for øl var den foretrukne drik i middelalderen. Ved domkirken kan du sætte blikket højere op på byens symboler, de to tårne. Hør om den rige enkes gravskrift og Fanny von Ickstats uheldige fald fra det nordlige tårn i Frauenkirche, mens turen i den indre by nærmer sig sin afslutning. Fortsæt derefter til Promenadeplatz med den gamle "Salzstadel". Passér forbi Palais Porcia og Palais Holstein, mens nattevagten fortæller historien om den suveræne fyrste Karl Albrecht, der lod paladserne bygge til sin elskerinde. I Salvatorkirken kan du lære om den enorme værtshussvineri og kærlighedshistorien om Henriette Adelaide, kurfyrst Ferdinand Marias gemal, ved "Theatinerkreuzgang". Efter 10 år blev den længe eftertragtede tronarving født, og på det tidspunkt blev Theatinerkirken bygget. Endeligt slipper nattevagten sin flok løs i natten for at fortsætte sine runder.

München: Middelaldertur med nattevagt på tysk

München: Middelaldertur med nattevagt på tysk

Oplev kirkegårde og forhør, sølvpenge og henrettelser, mens du går tilbage til middelalderen. Mød Wolfram, din nattevogterguide, på den centrale plads Marienplatz. De vil bære en lanterne, hellebard og horn for at hjælpe dig med at fordybe dig i middelalderens verden i München. Gå med din gruppe til Münchens bymur fra det 12. århundrede, og lær om middelalderens henrettelser og halshugninger. Duft til røgelse i de gamle rester af Peterskirken, og lær om straffen for dårlige bagere på Metzgerzeile. Vær vidne til lukningen af Talburgporten og en kamp med en hellebard. Lær om de skræmmende torturmetoder, der blev brugt i middelalderens fængsler. Du skal også udforske byens slot og Schwabingerporten, mens du opdager den fascinerende og grusomme historie om middelalderens München.

München: Nattevægter-tur for børn

München: Nattevægter-tur for børn

Tag på en familievenlig natlig vandretur i München med en guide klædt ud som nattevagt med hellebardøkse. Bliv transporteret tilbage i tiden til middelalderen, mens du lytter til uhyggelige historier fra vagtmanden. Bliv mødt af din natvægterguide i sin historiske påklædning på Marienplatz. Hør din guide forklare nattevagternes opgaver. Oplev middelalderlige historier, mens du følger ham gennem gaderne og gyderne i Münchens gamle bydel. Gå langs den gamle bymur, og luk byportene sammen, så ingen kan komme ind i byen om natten. Find ud af, hvordan nattevagten beskytter München mod pøbel og ødelæggende brande. Se, hvordan han blæser i sit kaldshorn for at signalere en brand. Afslut din tur på Marienplatz.

München: TimeRide GO! VR Walking Tour

München: TimeRide GO! VR Walking Tour

Udforsk højdepunkterne i Münchens centrum på en rejse fra byens grundlæggelse til 1974, hvor München var vært for det spændende verdensmesterskab i fodbold. Gå forbi vigtige bygninger og pladser, og lær alt om Münchens rige historie fra din kyndige guide. Oplev på første hånd byens historie, og hvordan den har udviklet sig til det München af i dag gennem virtual reality-scener på flere stationer, der tager dig med til forskellige epoker. Brug dine virtual reality-briller, og sammenlign fortiden med nutiden. Fra oprindelsen i det 12. århundrede til det 20. århundrede. Tag et kig på udvalgte steder i München gennem tiderne fra grundlæggelsen over barokken, Belle Époche, nationalsocialismens ruiner til 70'erne i det forrige århundrede. Lyt til indsigtsfulde historier fra disse tider, som vil få din oplevelse til at føles endnu mere autentisk. Når du tager dine virtual reality-briller af, vil du se den forbløffende kontrast mellem nu og dengang.

München: Rickshaw-tur i den gamle bydel og den engelske have

München: Rickshaw-tur i den gamle bydel og den engelske have

VARSEL FØR BOOKING: Hvis I er to voksne, skal I tilføje to personer til indkøbskortet. (1 rickshaw) Hvis du har to børn (maks. op til otte år), skal du ikke booke dem som en ekstra person. De er gratis. Hvis I er tre voksne, skal I tilføje en ekstra person til indkøbskortet. (1 rickshaw) Dette er den eneste tur, vi tilbyder på GetyourGuide. Andre ture tilbydes af andre leverandører. Vores bedst sælgende tur på 2,5 timer. Oplev München som aldrig før. Med vores E-Rickshaw Tours og en af vores 60 lokale guider. Velkommen til en unik og miljøvenlig måde at udforske den smukke by München på en 2,5 timers tur med højdepunkter. Vores E-Rickshaw-ture byder på et uforglemmeligt eventyr gennem hjertet af Bayerns hovedstad, hvor historie, kultur og naturlig skønhed mødes i perfekt harmoni. > Miljøvenligt eventyr: Vores E-Rikshaws er emissionsfrie, hvilket sikrer en grøn og bæredygtig tur, der efterlader et minimalt CO2-fodaftryk. > Lokal indsigt: Oplev München fra en lokals perspektiv, når vores erfarne guider fortæller fascinerende historier og giver indsigt i byens historie, seværdigheder og skjulte perler. > Komfort og stil: Rejs med stil og komfort, mens du slapper af i vores E-Rikshaw, der er designet til din største bekvemmelighed. Uanset om du er solorejsende, et par eller en lille gruppe på op til fire personer, har vi den perfekte løsning til dig. > Ruter, der kan tilpasses: Skræddersy din tur til dine præferencer. Vælg mellem en række forskellige ruter, der dækker Münchens mest ikoniske attraktioner, naturskønne parker eller endda steder uden for alfarvej. Tal med guiden om, hvad du gerne vil se. Hvad du kan forvente: > Spektakulære udsigter: Få en fantastisk udsigt over Münchens historiske bygninger, frodige grønne områder og Münchens hovedflod, perfekt til billeder og minder, der vil vare hele livet. > Personlig oplevelse: Vores ture er små og intime, hvilket giver mulighed for en personlig og engagerende rejse gennem München med din guide. Gå ikke glip af denne fantastiske mulighed for at udforske München sammen med os. Book os i dag for at reservere din plads og gøre dit besøg i München uforglemmeligt!

München: Der Nachtwächter für Kinder - Führung auf Deutsch

München: Der Nachtwächter für Kinder - Führung auf Deutsch

Vores nattevagt byder dig velkommen ved fiskefontænen på Marienplatz, det tidligere marked i München. Nattevagten bærer sit traditionelle tøj, hans lanterne lyser din vej op, og han har selvfølgelig sin hellebard med. Efter en første introduktion til, hvordan livet i München var i middelalderen, tager nattevagten dig med på en underholdende og spændende tur rundt i den gamle bydel. Oplev forladte kirkegårde, middelalderlige bygninger og byporte, fascinerende historier og utrolige fortællinger fra fortiden - denne tur er spændende, men familievenlig og passer perfekt til børn i alderen 6 til 12 år. Turen slutter i nærheden af Frauenkirche.

München gennem århundreder: En selvledende audiotur

München gennem århundreder: En selvledende audiotur

Vandre gennem det historiske München i dit eget tempo, mens du lærer om byens seværdigheder fra en app-baseret audioguide, der bruger GPS-teknologi. Lær byen og dens historie at kende på en guidet rute, hvor du kommer forbi seværdigheder som fødevaremarkedet Viktualienmarkt, bryggeriet Hofbrauhaus og Peterskirken. Start din gåtur på den historiske Marienplatz, Münchens livlige centrale torv med det neogotiske rådhus. Herfra går du forbi Peterskirken, den ældste kirke i byen, det berømte fødevaremarked Viktualienmarkt og en traditionel bayersk ølhave. Når ruten fortsætter, kan du beundre steder som Max Joseph-operaen, gå ind i gårdene i Residenz, Münchens tidligere kongepalads, og lære om legenden om djævelens fodaftryk i Frauenkirche (Vor Frue Kirke) fra det 15. århundrede. Undervejs kan du opleve Münchens rige historie og traditioner fra audioguiden, der fortælles af en lokal. Guiden bruger GPS-teknologi til at følge dit tempo og afspille de relevante lydspor, mens du går, så du kan fokusere på seværdighederne omkring dig.

München: Guidet vandretur i den gamle bydel med frokoststop

München: Guidet vandretur i den gamle bydel med frokoststop

Træd tilbage i tiden, mens du afdækker historien og historierne bag Münchens gamle bydel på denne guidede vandretur. Afdæk hemmelighederne i denne kulturelt rige bayerske hovedstad. Find ud af, hvor du kan shoppe som en lokal med et stop på et bondemarked. Mød din guide ved Karlstor, en imponerende byport fra middelalderen. Lyt med, når din guide fortæller om byens historiske rødder, der går tilbage til år 800. Se de største seværdigheder udefra som Marienplatz og Frauenkirche, mens du også støder på nogle skjulte perler. Dyk ned i fascinerende historier om kongelige, religion, krig og fred for at få indsigt i Münchens mangfoldige fortid. Besøg det travle bondemarked i centrum af München (Viktualienmarkt) for at se boder med gourmetmad. Køb nogle lokale fødevarer med et stop for forfriskninger undervejs. Hør om Münchens bryggeriarv fra din guide, og få anbefalinger til de fineste bryg. Afslut turen på det verdensberømte Hofbräuhaus, hvor du efter turen kan nyde store øl og traditionelle bayerske retter.

München: Skræmmende tur med skuespillere på TYSK

München: Skræmmende tur med skuespillere på TYSK

Professionelle skuespillere vil genopføre grundigt undersøgte fakta og underholdende historier. De tager de besøgende med på en rejse ind i en for længst glemt verden fuld af liv og skæbner. Byens historie bliver levende og håndgribelig på denne tur. Bødler, ludere og hekse - hvad havde disse tre "erhverv" til fælles i München? Tja, bødlerne sad ikke kun i torturkamre eller på en galge, de var også alfonser! Denne populære vandretur er centreret omkring heksejagt, prostitution, tortur og henrettelser. Hvorfor flyver hekse f.eks. på koste? Hvorfor blev henrettelsesstedet placeret uden for byen? Og hvorfor eksisterer prostitution ikke længere i det historiske centrum siden 1970'erne? Denne vandretur begynder ved Neuhauser Tor, hvor forbrydere blev ført til deres henrettelse uden for byen. Du går gennem den historiske Salzstraße og når frem til den tidligere jesuitterskole fra heksejagtens tid. Et skænderi mellem hertuginden Renata og jesuitpater Ignatius bringer dig helt tilbage til det mørke 16. århundrede: Da tårnet styrtede sammen under opførelsen af Michaeliskirken, var det indlysende, at "en så usædvanlig storm blev skabt af de forbandede onde kvinder". Men det var ikke kun hekse, der blev henrettet: I Schöner Turm kan du høre den sørgelige historie om den uheldige guldsmed. En kraftig vindstorm fører dig til Münchens vartegn, Frauenkirche, hvor du vil møde Mørkets Fyrste selv: Du vil få at vide, hvorfor djævelen hjalp bygmesteren med at bygge kirken, og hvorfor det blæser så meget her, samt det transcendentale spørgsmål om djævelens skostørrelse. Undervejs vil du høre heksehistorier om trylledrikke, rideture på koste, tudetunger og børnehænder, indtil du når frem til det storslåede rådhus, hvor alkymisten Marco Bragadino venter på os. Den formodede guldsmed forsøger at varme os op for hans kunst. I Peterskirken får vi kendskab til en bødlers hverdag, hvordan han så ud, hvorfor han helst skulle undgås, eller hvordan man skaffer sig et galgenreb. Vi bliver også vidne til en smuk kvinde, der undslipper den sikre død. På det gamle rådhus vil vi krydse det tidligere torturkammer, mens vi lytter til grusomme historier. Platzl var hjemsted for Münchens rødt lyskvarter indtil de olympiske lege i 1972. Det, som Spider Murphy Gang sang om i "Skandal im Sperrbezirk", er Münchens byhistorie: I den rene, anstændige "kosmopolitiske by med et hjerte" var der ikke længere plads til Rosi og hendes kolleger.

München: Spøgelsesjæger-oplevelse

München: Spøgelsesjæger-oplevelse

Oplev München ved at følge ledetråde og løse gåder, mens du udforsker Marienplatz, Frauenkirche og andre hjemsøgte steder. Ved hjælp af en interaktiv app til udforskning af byen på din telefon kan du følge en trinvis guide til de forbandede bygninger og monumenter i München, mens du lytter til historier om disse skrækkelige steder. Løs hver ledetråd for at låse op for den næste destination, og vandr rundt i byens gader og besøg nogle af de mest ikoniske vartegn, herunder Marienplatz, Peterskirken og meget mere. Mens du går på opdagelse, kan du opdage de skjulte legender og hjemsøgte historier og lytte til nervepirrende historier fra start til slut. Denne tur er designet til rejsende, der ønsker at se byen München fra et andet perspektiv og få en oplevelse, der ikke ligner nogen anden. Undervejs vil du finde steder, som selv de lokale ikke kender til, og se seværdigheder, som du ellers ville have misset på en traditionel turoplevelse. Du kan nyde godt af friheden til at gennemføre turen i dit eget tempo og sætte spillet på pause når som helst. For større grupper kan en person købe adgang for hele gruppen ved at vælge antallet af personer i gruppen. Alle gruppemedlemmer vil kunne spille byspillet på deres smartphone. Alternativt kan hver person købe sin egen kupon. I kan spille som en gruppe og løse ledetrådene sammen, mens I går, eller I kan dele jer op i mindre grupper/hold og konkurrere mod de andre. Hver person kan også spille alene, adskilt fra gruppen, og mødes med gruppen til sidst.

De mest populære seværdigheder i München

Oplevelser i Peterskirken, München

Byer i Tyskland

Andre seværdigheder i Peterskirken, München

Vil du se alle oplevelser i Peterskirken, München? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Peterskirken, München

Samlet bedømmelse

4.7
(1.036 anmeldelser)