Tilføj datoer

Peterskirkens kuppel

Peterskirkens kuppel: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Rom: Vatikanmuseerne, rundvisning i det Sixtinske Kapel og adgang til basilikaen

1. Rom: Vatikanmuseerne, rundvisning i det Sixtinske Kapel og adgang til basilikaen

Opdag kunstsamlingen i Vatikanmuseerne på en tur med en kunsthistorisk guide, med valgfri adgang til Gandolfo-slottet. Gå gennem gallerierne og beundre mesterværker af Michelangelo inde i det sixtinske kapel. Mød din guide, en kunsthistoriker, der vil fortælle dig alt om de mesterværker, du vil støde på. Hør fascinerende fakta og historier, når du besøger Gallery of the Maps, Gallery of the Tapestries og Gallery of the Candelabra. Afrund turen med at møde vidunderne i det sixtinske kapel, komplet med freskomalerier af Michelangelo. Bliv forbløffet over at komme ansigt til ansigt med Michelangelos mest berømte kunstværk: Den sidste dom. Du kan også få mest muligt ud af din oplevelse ved at vælge muligheden for en ekstra indgangsbillet til Gandolfo-slottet og Peterskirken, som du kan besøge i dit eget tempo uden guiden.

Peterskirken: Guidet rundvisning med besøg til kuplen

2. Peterskirken: Guidet rundvisning med besøg til kuplen

Tag med på en privat eller delt rundvisning i Peterskirken, og oplev den ikoniske attraktion. Start din rundvisning med at gå op ad trappen til toppen af kuplen. Nyd kuplens indvendige mosaikker tæt på, mens din guide giver dig information om historien om denne kirke i renæssancestil. Fortsæt din opstigning til toppen af kuplen, og nå udsigtsdækket. Nyd den slående udsigt over Peterspladsen og Vatikanhaverne ovenfra. Se Rom fra en højde af 136 meter, og nyd Colosseum, Pantheon, Engelsborg og andre historiske steder. Herfra går du direkte ned i basilikaen og skipper de lange køer udenfor. Lad dig betage af det storslåede interiør, og hør, hvorfor kirken tog 150 år at genopbygge. Oplev det farverige marmor, de gyldne lofter og Michelangelos imponerende Pietà.

Peterskirken: Guidet rundvisning fra kuplen til krypten

3. Peterskirken: Guidet rundvisning fra kuplen til krypten

Udforsk ikoniske seværdigheder i Rom på denne guidede rundvisning til fods. Gå en tur over Peterspladsen, og nyd udsigten over byen fra toppen af Peterskirken. Beundr kunstværker som Michelangelos følelsesladede "Pietà"-statue, og gå ned under basilikaen for at afdække Skt. Peters sidste hvilested. Mød din guide på Peterspladsen, og start derefter rundvisningen med at tage op til toppen af basilikaens kuppel. Nyd et eksklusivt kig på kuplens imponerende mosaikker, og tag derefter videre op til den øverste balkon. Herfra kan du beundre panoramaudsigten over byen, se Colosseum, Panteon og andre ikoniske vartegn. Gå ned i basilikaen, beundr det imponerende interiør, og find ud af, hvorfor det tog 150 år at bygge den. Lad dig betage af det farverige marmor, gyldne lofter og detaljerige mosaikker, der omgiver dig. Lær om de berømte værker af de renæssance- og neoklassiske kunstnere, du finder her.  Derefter kan du gå under jorden til basilikaens historiske grotter og besøge Petersgraven. Rør ved de oldgamle vægge i den oprindelige basilika fra det 4. århundrede, og se de smukke og imponerende freskoer. Afslut turen på Peterspladsen, og nyd dens majestætiske arkitektur. 

Vatikanet: Museum, Det Sixtinske Kapel og Basilika Fast Track Tour

4. Vatikanet: Museum, Det Sixtinske Kapel og Basilika Fast Track Tour

Oplev et niveau af ro ved at benytte dig af den guidede rundvisning, hvor du kan springe køen over og udforske Vatikanets fantastiske skønhed og gamle historie. Få chancen for at beundre de omfattende kunstsamlinger fra renæssancetiden, der tilhører den katolske kirke, og som har fået stor historisk og kunstnerisk betydning gennem årene. Gå rundt i Vatikanmuseet, udforsk de mest spektakulære rum og sofistikerede gallerier, og gå gennem de imponerende malerier i Galleriet af Kortgalleri . Lad dig hypnotisere af skønheden i det Sixtinske Kapel og beundre det ikoniske loft malet af Michelangelo vært for hans unikke mesterværker. Peter's Basilika, den største af alle kristenhedens kirker, hjemsted for de berømte mosaikker, Michelangelos Pietà og Berninis ikoniske Baldachin.

Rom: Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Peterspladsen

5. Rom: Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Peterspladsen

Se højdepunkterne i Vatikanstaten på en praktisk guidet dagstur. Nyd en fascinerende rejse gennem Vatikanmuseernes enorme samling, inklusive Michelangelos ikoniske Sixtinske Kapel. Bagefter kan du besøge Peterskirken og beundre dens ærefrygtindgydende arkitektur. Mød din guide og få adgang til Vatikanmuseerne uden om køen. Oplev den enorme samling af artefakter og kunstværker indsamlet af paverne gennem årene, herunder Laocoön og hans sønner, Apollo Belvedere og Belvedere Torso. Lær om samlingens oprindelse, og spadser gennem berømte gallerier som Gallery of Maps. Ankom til det fantastiske Sixtinske Kapel, hvor din guide vil give dig tid til at beundre de fantastiske freskomalerier, der pryder væggene og loftet. Se med ærefrygt på Michelangelos levende skildringer af forskellige bibelske scener, herunder Den sidste dom. Gå derefter ind i Peterskirken, og tag et øjeblik til at suge strukturens størrelse ind og opdage de forskellige skulpturer og kunstværker, der findes i den. Se "Pietà" og "Baldacchino", før du afslutter turen. Bagefter kan du blive, så længe du vil, og udforske de pavelige grave eller kuplen i dit eget tempo.

Rom: Tur til Vatikanet og Det Sixtinske Kapel med adgang til basilikaen

6. Rom: Tur til Vatikanet og Det Sixtinske Kapel med adgang til basilikaen

På en guidet tur i Rom kan du opleve nogle af de vigtigste mesterværker fra den græsk-romerske verden og renæssancekunsten på Vatikanmuseerne og i Det Sixtinske Kapel med adgangsbilletter, hvor du kan springe køen over. Senere kan du besøge Peterskirken for at udforske den i dit eget tempo. Gå ind i Vatikanmuseerne fra den prioriterede indgang og spring over de lange ventetider i billetkøen. Start turen i Armor-gården for at få et glimt af Vatikanets haver, og fortsæt til Pine Cone-gården, der ligger midt i de gamle pavelige bygninger. Gå gennem nogle af værelserne i Belvedere-paladset, pavens tidligere sommerresidens, som i dag er hjemsted for Pius Clementine-museet, der er vært for vigtige fund af græsk-romersk kunst, herunder Apollo Belvedere og Laocoön-gruppen. Derefter ankommer du til de 3 gallerier, der fører dig til de pavelige lejligheder - kandelabergalleriet, gobelingalleriet med værker fra det flamske atelier af Peter Van Aelst udstillet og kortgalleriet med freskomalede kort over det italienske territorium, bestilt af pave Gregor XIII. Afslut turen med at se 2 uundgåelige steder i Vatikanets samling - Raphaels værelser i pave Julius II's lejlighed og det sixtinske kapel, hvor du kan beundre Michelangelos mesterværker som scenerne fra Første Mosebog og Den sidste dom. Fra det sixtinske kapel skal du bruge den private passage til at ankomme til Peterskirken, hvor du kan finde strålende værker som statuen af Pietà, lavet igen af den store Michelangelo, Baldachin af Bernini og pavernes grave, der alle indeholder hundreder af års historie. Bemærk dog, at passagen mellem museerne og Peterskirken er lukket onsdag morgen, og at den også kan være lukket på andre uventede tidspunkter. På sådanne dage vil vi i stedet tilbringe hele turen på museerne.

Vatikanstaten: Peterskirken med digital audioguide

7. Vatikanstaten: Peterskirken med digital audioguide

Tag på en rejse gennem kunst og religion med denne audioguidede tur i Peterskirken. Oplev de storslåede kunstværker og arkitektur, der pryder basilikaens vægge og lofter, herunder Michelangelos Pieta og Berninis Baldacchino. Lær om basilikaens historie og de forskellige paver, der har sat deres præg på denne historiske bygning. Denne audioguidede tur tilbyder en praktisk måde at udforske stedet på, med insiderviden og historier om dets kunst og arkitektur. Udforsk basilikaen i dit eget tempo, sæt audioguiden på pause og spol den tilbage efter behov for fuldt ud at absorbere informationen.

Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel: Skip billetkøen-tur

8. Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel: Skip billetkøen-tur

Tag på en guidet 3-timers rundvisning til kristendommens helligste sted på en guidet gåtur i Vatikanmuseet, inklusive et omfattende besøg i Det Sixtinske Kapel og til mesterværkerne i Peterskirken. Ved at bruge den eksklusive skip billetkøen-billet kan du komme gennem Vatikanmuseernes partnerindgang og spare lang ventetid i de køer, der som regel er udenfor en af verdens mest populære seværdigheder. Stedet anses for at være et af de vigtigste steder i den menneskelige civilisations historie. Begynd din tur på museet for at se de vigtige kunstsamlinger, som forskellige paver har erhvervet sig igennem århundrederne. Se berømte skulptører og mesterværker fra renæssancen. Føl historiens betydning, og få en fornemmelse af det hellige, når du ser billeder af Raphael, Giotto, Leonardo da Vinci, Caravaggio og Michelangelo, inklusive dennes mesterværk i Det Sixtinske Kapel.

Rom: Peter's Tour: Vatikanmuseerne, det Sixtinske Kapel og Peterskirken

9. Rom: Peter's Tour: Vatikanmuseerne, det Sixtinske Kapel og Peterskirken

Da Vatikanmuseerne er hjemsted for omkring 70.000 kunstværker, er det umuligt at besøge alt på én dag. én dag. Hvis du kigger bare 1 minut på hvert kunstværk, vil det tage dig 12 år at gøre det hele færdigt. Derfor er vores 2,5-timers besøg den perfekte måde at få mest muligt ud af det hele på. Under besøget kan du lade dig tryllebinde af værker af mestermalere som Raphael, Bernini, da Vinci og selvfølgelig Michelangelos verdensberømte Sixtinske Kapel og Dommedag. Derefter vil du blive betaget af skønheden i Peterskirken med en særlig indgang, fra Michelangelos Pietà til Berninis enorme bronzealter.

Vatikanet: Peterskirken, kuppel og rundvisning i krypterne

10. Vatikanet: Peterskirken, kuppel og rundvisning i krypterne

Oplev Peterskirken fra toppen af kuplen, og beundr udsigten over Vatikanet og Rom. Lad din guide vise dig kuplens indre og Vatikanets krypter. Mød din guide på Peterspladsen, og gå derefter op til udsigtsbalkonen på kuplens første niveau. Her kan du nyde synet af de utrolige mosaikker, der afbilleder helgener, samt de latinske inskriptioner, som pryder kuppelen, og toppen af Berninis 3-etagers baldakin nedenfor. Hør din guide fortælle fakta og historier om kuplens historie, og lær alt om kuplens kunstnere og renæssance pragt. Fra første niveau går turen videre ad vindeltrappen op til toppen af kuplen, hvor du får lidt tid på egen hånd til at udforske i dit eget tempo. Derefter fører turen dig hen over kuplens dobbelte struktur forbi vinduer, som byder på smukke glimt af Vatikanets tage nedenfor. Efter 320 trin befinder du dig på udsigtsplatformen 136,5 meter over kirkens gulv. Fra Vatikanets højeste punkt kan du beundre den betagende panoramaudsigt over byen, heriblandt Vatikanhaverne nedenfor. Hvis du spejder ud mod horisonten, vil du også kunne se monumenter fra antikke Rom, såsom Colosseum, Pantheon med mere. Det eneste, der befinder sig højere oppe end dig i Vatikanstaten, er et kors, som indeholder rester fra "det sande kors". Når du forlader kuplen er der ingen grund til igen at stå i kø for at komme ind i kirken. Trappen fører dig direkte ned på kirkegulvet, så du undgår de lange køer, du fra toppen har set vokse ude på Peterspladsen. Din guide fører dig gennem kirken, hvor du kan beundre stedets mange statuer, kapeller og pilgrimsmål, inden I fortsætter ned i de underjordiske krypter. Her kan du se, hvor hundredvis af paver og kongelige er blevet begravet siden det 11. århundrede.

Tilgængelige aktiviteter

113 aktiviteter fundet
Sortér efter:
Side 1 af 8

Andre seværdigheder i Peterskirkens kuppel

Vil du se alle oplevelser i Peterskirkens kuppel? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Peterskirkens kuppel

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 54.439 anmeldelser

Kortet er super praktisk. Dette gjorde, at vi kunne undgå at stå i kø flere gange takket være køklippet. Jeg anbefaler dette kort på trods af den ret høje pris. Det er et budget, men det værd.

Det var en meget positiv oplevelse at få hele historien omkring Peterskirken og Vatikanstaten og få kælder og udsigten fra kuplens top med.

Fantastisk sød og vidende guide, der i et roligt tempo og på letforståeligt engelsk udøste af sin viden. Fremragende og alle pengene værd!!

Fantastisk Turguide Barbara, hendes indlevelse i den længe specielle historie var fantastisk

Lorenzo - our guide - was so dedicated and enthusiastic. Absolutely amazing.