Peterskirkens kuppel

Booket mere end 1.500 gange i sidste uge

Peterskirkens kuppel
143 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Topseværdigheder tæt på Peterskirkens kuppel

Peterskirkens kuppel: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Rom: Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Basilika-tur

Rom: Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Basilika-tur

Få en rundvisning på et af kristenhedens helligste steder på denne guidede rundvisning til fods i Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Peterskirken. Besøg først Cortile della Pigna, Cortile del Belvedere, kortgalleriet, Candelabra-galleriet, Pio Clementino-museet, galleriet med vægtæpper, Raphaels værelser (kun på tidlige morgenture) og Det Sixtinske Kapel. Lad derefter en ekspertguide tage dig med til nogle af de store attraktioner samt til nogle mindre kendte steder, som andre turister ofte går glip af. Du vil også komme til at se andre gallerier i Vatikanets korridorer. Oplev Michelangelos "Pietà" i Peterskirken, inden din tur slutter i Det Sixtinske Kapel.

Rom: Vatikanmuseerne, rundtur i Det Sixtinske Kapel og adgang til basilikaen

Rom: Vatikanmuseerne, rundtur i Det Sixtinske Kapel og adgang til basilikaen

Opdag kunstsamlingen i Vatikanmuseerne på en tur med en kunsthistorisk guide, med valgfri adgang til Gandolfo-slottet. Gå gennem gallerierne og beundre mesterværker af Michelangelo inde i det sixtinske kapel. Mød din guide, en kunsthistoriker, der vil fortælle dig alt om de mesterværker, du vil støde på. Hør fascinerende fakta og historier, når du besøger Gallery of the Maps, Gallery of the Tapestries og Gallery of the Candelabra. Afrund turen med at møde vidunderne i det sixtinske kapel, komplet med freskomalerier af Michelangelo. Bliv forbløffet over at komme ansigt til ansigt med Michelangelos mest berømte kunstværk: Den sidste dom. Du kan også få mest muligt ud af din oplevelse ved at vælge muligheden for en ekstra indgangsbillet til Gandolfo-slottet og Peterskirken, som du kan besøge i dit eget tempo uden guiden.

Rom: Adgangsbillet til Peterskirken og kuplen og audiotur

Rom: Adgangsbillet til Peterskirken og kuplen og audiotur

Udforsk Peterskirken og kuplen som aldrig før, fra 136 meters højde. Nyd Roms udsigt fra højderne på en selvguidet tur. Peterskirken ligger i Vatikanstaten og er et bemærkelsesværdigt symbol på både mangeårig religiøs betydning og enestående arkitektonisk opfindsomhed. Denne grandiose basilika blev oprindeligt bestilt af pave Julius II i det 16. århundrede og blev bygget på det formodede sted, hvor Sankt Peter blev begravet, Jesus Kristus' værdsatte discipel, og indkapsler århundreders historie og åndelig ærbødighed. Først skal du bestige kuplen og se nærmere på de indvendige mosaikker, mens din audioguide fortæller dig om kirkens historie. Bliv forbløffet over panoramaudsigten over Peterspladsen og Vatikanets haver. Se derefter Colosseum på afstand, og se ud over Pantheon, Castel Sant'Angelo og andre gamle bygninger, der gør Rom unik. Når du er kommet ned fra kuplen, kan du beundre Michelangelos Pietà, Berninis Baldacchino og Sankt Peters og andre pavers sidste hvilested. Ved hjælp af et digitalt kort og 27 udpegede lyttepunkter vil audioturen føre dig på en rejse gennem basilikaens vigtigste højdepunkter. Udforsk de detaljerede udsmykninger og kunstfærdige mosaikker, der pryder de indvendige vægge. Dyk ned i La Pieta af Michelangelo og betydningen og den historiske betydning af den ekstraordinære belægning under dig. I overensstemmelse med vores forpligtelse til gennemsigtighed, respekt og lidenskab i alle aspekter af vores forretning præsenterer vi omkostningsfordelingen for denne pakke til din overvejelse: - Billetter til Peterskirkens kuppel med elevator: €10,00 - Audioguide til Peterskirken: €7,00 - Audioguide til Peterskirkens kuppel: €8,50 - Selvguidet tur i Vatikanområdet i Rom: €3,50

Rom: Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Basilika-tur

Rom: Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Basilika-tur

Oplev Vatikanmuseerne på denne guidede tur med "skip-the-line"-garanti. Besøg Peterskirken, og beundr Michelangelos og Berninis værker. Begynd din guidede vandretur på Vatikanmuseerne med deres enorme samling, der er bygget af paverne gennem århundreder, og oplev en af verdens mest bemærkelsesværdige kunstsamlinger. Se Pio Clementino-salen, Laokoon og Apollo Belvedere. Forundres over værker af gamle kartografer i kortgalleriet, og gå rundt i kandelabergalleriet og gobelingalleriet for at se flamske værker af Rafaels elever. Gå ind i Det Sixtinske Kapel for at se Michelangelos legendariske fresker. Fra museet går du direkte ind i Peterskirken, den vigtigste kristne kirke i verden, hvor du bl.a. kan beundre Michelangelos mesterværk Pietà og det imponerende Baldachin-alter af Bernini. Turen slutter på Peterspladsen, der domineres af Michelangelos imponerende kuppel og er omgivet af Berninis berømte dobbeltkolonnade.

Rom: Peterskirken, pavelige grave og bestigning af domkirken

Rom: Peterskirken, pavelige grave og bestigning af domkirken

Udforsk ikoniske seværdigheder i Rom på denne guidede rundvisning til fods. Gå en tur over Peterspladsen, og nyd udsigten over byen fra toppen af Peterskirken. Beundr kunstværker som Michelangelos følelsesladede "Pietà"-statue, og gå ned under basilikaen for at afdække Skt. Peters sidste hvilested. Mød din guide på Peterspladsen, og start derefter rundvisningen med at tage op til toppen af basilikaens kuppel. Nyd et eksklusivt kig på kuplens imponerende mosaikker, og tag derefter videre op til den øverste balkon. Herfra kan du beundre panoramaudsigten over byen, se Colosseum, Panteon og andre ikoniske vartegn. Gå ned i basilikaen, beundr det imponerende interiør, og find ud af, hvorfor det tog 150 år at bygge den. Lad dig betage af det farverige marmor, gyldne lofter og detaljerige mosaikker, der omgiver dig. Lær om de berømte værker af de renæssance- og neoklassiske kunstnere, du finder her.  Derefter kan du gå under jorden til basilikaens historiske grotter og besøge Petersgraven. Rør ved de oldgamle vægge i den oprindelige basilika fra det 4. århundrede, og se de smukke og imponerende freskoer. Afslut turen på Peterspladsen, og nyd dens majestætiske arkitektur. 

Rom: Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Peterspladsen

Rom: Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Peterspladsen

Oplev nogle af de mest populære attraktioner i Rom på en guidet vandretur i Vatikanstaten. Besøg Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Peterskirken med din guide, og beundre det udsmykkede interiør og de berømte kunstværker, der ligger her. Mød din guide tæt på indgangen til Vatikanmuseerne, og følg dem, mens du begiver dig ud for at udforske de mest interessante gallerier i museet. Se rotunden, galleriet med gobeliner og galleriet med kort. Nyd de udsmykkede lofter i hvert værelse og se de gamle statuer, fresker og gobeliner, der pryder væggene. Gå derefter ind i Det Sixtinske Kapel og beundre den indviklede fresco, der dækker hele loftet og væggene. Det sixtinske kapel, malet af Michaelangelo mellem 1508 og 1512, repræsenterer et hjørnestensværk af højrenæssancekunst. Fra Adams skabelse til den sidste dom dedikerede Michelangelo nogle af sine største år til Det Sixtinske Kapel, hvor han arbejdede dag og nat – endda sov i kapellet – for at tilfredsstille Roms paver. Kunstneren udtrykte også sin frustration gennem skjulte betydninger i sit værk, som siden er blevet afsløret og tydet. Lyt, mens din guide lader dig komme ind på Michelangelos private vittigheder. Tag til sidst til Peterskirken for den sidste del af din guidede vandretur. Katedralen er et af de mest berømte værker af renæssancearkitektur og har titlen som den største kirke i verden. Udforsk det indre af denne storslåede struktur med din guide og opdag de mange mesterværker af renæssance- og barokkunst, der fylder katedralen. Beundre den berømte Pietà af Michelangelo og den udførlige St. Peters Baldachin af Bernini. Din tur slutter uden for katedralen. Herfra er du velkommen til at vandre rundt på Peterspladsen eller besøge det nærliggende Castel Sant'Angelo på egen hånd.

Rom: Peterskirken og de pavelige grave Audioguide

Rom: Peterskirken og de pavelige grave Audioguide

Oplev Peterskirkens fascinerende historie og ærefrygtindgydende skønhed med en 60 minutters audioguidet tur på din smartphone. Fordyb dig i storheden ved et af de mest berømte vartegn i Rom, og dyk ned i dens rige fortid og storslåede arkitektur. Peterskirken, som ligger i Vatikanstaten, står som et vidnesbyrd om århundreders religiøs betydning og arkitektonisk genialitet. Denne majestætiske basilika blev oprindeligt bestilt i det 16. århundrede af pave Julius II og blev bygget på det sted, der menes at være gravstedet for Sankt Peter, en af Jesu Kristi tolv apostle. Tag med på en fængslende rejse, mens du udforsker legenderne og myterne omkring Peterskirken. Lær om konstruktionen af den tårnhøje kuppel, et vidunder af renæssanceteknik, og forundres over oculus, der bader det indre i himmelsk lys. Oplev de berømte grave i basilikaen, hvor mange paver og andre bemærkelsesværdige personer har fundet deres sidste hvilested. Gennem 27 lyttepunkter og et praktisk digitalt kort vil audioturen guide dig gennem basilikaens mest betydningsfulde træk. Afdæk de indviklede detaljer i basilikaens indre, fra de udsmykkede dekorationer til de indviklede mosaikarbejder, der pryder væggene. Få indsigt i symbolikken og den historiske kontekst bag den bemærkelsesværdige belægning under dine fødder. Uanset om du er kunstentusiast, historieinteresseret eller spirituelt søgende, tilbyder denne audioguidede rundvisning i Peterskirken en omfattende og engagerende oplevelse. Fordyb dig i storheden og majestæten i dette ikoniske mesterværk, og uddyb din forståelse af dets dybe kulturelle og religiøse betydning. Fuldend dit besøg i Peterskirken med Papal Tombs Audio Guide, der beriger din tur med fascinerende indsigter og kommentarer, mens du afdækker dette historiske, bemærkelsesværdige sted. Gå ikke glip af denne fantastiske mulighed for at dykke ned i den fascinerende verden af pavelig historie og blive overvældet af den tidløse skønhed i Peterskirkens pavegrave.

Rom: Peterskirken og de pavelige grave - tur med kuppelbestigning

Rom: Peterskirken og de pavelige grave - tur med kuppelbestigning

Den mest berømte og største plads i Vatikanstaten. I midten af den enorme plads kan du nyde obelisken fra Egypten (over 2500 år gammel). Start din tur på Peterspladsen, og oplev den altomfattende karakter af dens majestætiske arkitektur. Forstå spillet af visuelle effekter, som det blev tænkt af designeren, Bernini, og find de to "specielle" steder på pladsen. Når du er kommet ind i basilikaen, vil du opdage de smukke kunstværker, der fylder rummet. Mens du går på de farverige marmorkugler, vil du blive fascineret af bygningens enorme dimensioner og lofterne, der er helt dækket af guld. Her vil guiden tage dig gennem de vigtigste højdepunkter. Du vil opdage det utrolige pavealter under Berninis Baldachin, og beundre Michelangelos andet tidløse mesterværk, La Pietà, mens du udforsker den vigtigste kirke i den kristne verden. Nyd et besøg i de pavelige grotter, den enorme krypt under Peterskirken. De er bygget 3 meter under basilikaens niveau og ligger lige under det store alter i midten af midterskibet. Her kan du se, hvor hundredvis af paver og medlemmer af kongehuset er blevet begravet siden det 11. århundrede. Nyd en 360 graders udsigt over marmorgulvene, og tag et eksklusivt kig på mosaikkerne i kuplen, som er designet af Michelangelo. Fra det højeste punkt i Vatikanet kan du beundre en betagende panoramaudsigt over byen, inklusive Vatikanets haver nedenfor. Hold kameraet klar til at tage billeder af den smukke panoramaudsigt.

Peterskirken: Guidet rundvisning med besøg til kuplen

Peterskirken: Guidet rundvisning med besøg til kuplen

Tiltag til en privat eller fælles guidet rundvisning i Peterskirken og oplev denne ikoniske seværdighed. Beundre det storslåede indre af basilikaen, og få at vide, hvorfor det tog 150 år at genopbygge kirken. Oplev de farverige marmorsten, de gyldne lofter og Michelangelos imponerende Pietà, mens din guide fortæller historier om denne kirke i renæssancestil. Tag elevatoren med din guide op til halvdelen af højden op mod toppen af kuplen. Tag derefter trapperne og fortsæt din klatring til udsigtsplatformen helt oppe på toppen. Betragt først kuplens indvendige mosaikker på tæt hold, og beundr derefter den imponerende udsigt over Peterspladsen og Vatikanets haver fra oven. Beundr Rom fra 136 meters højde, og se Colosseum, Pantheon, Castel Sant'Angelo og andre historiske steder.

Rom: Vatikanpas, topattraktioner og gratis transport

Rom: Vatikanpas, topattraktioner og gratis transport

Gør dit ophold i Rom til en uforglemmelig og nem oplevelse med denne 3-dages kombination af OMNIA Vatican Card og Roma Pass. Disse 2 kort dækker alle de bedste ting at lave i Rom - historiske attraktioner, topmuseer, en sightseeingtur med bus - og offentlig transport, der hjælper dig med at navigere mellem aktiviteterne. Lad os skære det ud i pap: - OMNIA Vatican Card giver adgang til alle de største seværdigheder i Vatikanstaten plus en 3-dages hop på-/hop af-bus-tur. - Roma Pass giver dig gratis adgang til 2 ud af 5 topattraktioner plus rabatter på yderligere 30 topattraktioner og et rejsekort. OMNIA-kortet inkluderer: - Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel (R) - Indgang til Johanneskirken i Lateranen og klosteret med multimedie audioguide - Indgang til Peterskirken med flersproget audioguide - Carcer Tullianum / Mamertine-fængslet (Peterskirken) (R) - Vox City audioguide* (R) - Hop på-/hop af-bustur (brug Open Bus Vatikanet og Rom, Big Bus og City Sightseeing services) Roma Pass inkluderer gratis adgang til 2 af følgende attraktioner (kun billetter til voksne): - Colosseum, Forum Romanum og Palatinerhøjen (R) - De kapitolinske museer - Castel Sant'Angelo (R) - Borghese-galleriet (R) - Circo Maximo oplevelse Det inkluderer også prisreduktioner til mange museer og attraktioner, herunder: - Det romerske nationalmuseum - Palazzo Massimo alle Terme, Palazzo Altemps, Crypta Balbi, Diocletians bade - Nationalgalleriet i Palazzo Barberini - Etruskisk museum i Villa Giulia - Centrale Montemartini - Nationalmuseet for orientalsk kunst - MACRO - Museo d'Arte Contemporanea Roma - MAXXI - Nationalmuseet for det XXI. århundredes kunst - Planetarium og astronomisk museum - Trajans marked - Palazzo Valentini - det arkæologiske område i Domus Romane - Ara Pacis - og meget mere! (R) Reservation påkrævet. Bemærk, at Vatikanmuseerne og Colosseum er meget populære i sommermånederne. Vi anbefaler, at du køber dit pas og reserverer til disse attraktioner i god tid for at sikre dig adgang. *Download Vatikanet & Rom-appen (tilgængelig i Play Store eller Apple Store), så du kan få glæde af Vox Citys audioguide.

Peterskirkens kuppel: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Rom: Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Basilika-tur

Rom: Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Basilika-tur

Få en rundvisning på et af kristenhedens helligste steder på denne guidede rundvisning til fods i Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Peterskirken. Besøg først Cortile della Pigna, Cortile del Belvedere, kortgalleriet, Candelabra-galleriet, Pio Clementino-museet, galleriet med vægtæpper, Raphaels værelser (kun på tidlige morgenture) og Det Sixtinske Kapel. Lad derefter en ekspertguide tage dig med til nogle af de store attraktioner samt til nogle mindre kendte steder, som andre turister ofte går glip af. Du vil også komme til at se andre gallerier i Vatikanets korridorer. Oplev Michelangelos "Pietà" i Peterskirken, inden din tur slutter i Det Sixtinske Kapel.

Rom: Vatikanmuseerne, rundtur i Det Sixtinske Kapel og adgang til basilikaen

Rom: Vatikanmuseerne, rundtur i Det Sixtinske Kapel og adgang til basilikaen

Opdag kunstsamlingen i Vatikanmuseerne på en tur med en kunsthistorisk guide, med valgfri adgang til Gandolfo-slottet. Gå gennem gallerierne og beundre mesterværker af Michelangelo inde i det sixtinske kapel. Mød din guide, en kunsthistoriker, der vil fortælle dig alt om de mesterværker, du vil støde på. Hør fascinerende fakta og historier, når du besøger Gallery of the Maps, Gallery of the Tapestries og Gallery of the Candelabra. Afrund turen med at møde vidunderne i det sixtinske kapel, komplet med freskomalerier af Michelangelo. Bliv forbløffet over at komme ansigt til ansigt med Michelangelos mest berømte kunstværk: Den sidste dom. Du kan også få mest muligt ud af din oplevelse ved at vælge muligheden for en ekstra indgangsbillet til Gandolfo-slottet og Peterskirken, som du kan besøge i dit eget tempo uden guiden.

Rom: Adgangsbillet til Peterskirken og kuplen og audiotur

Rom: Adgangsbillet til Peterskirken og kuplen og audiotur

Udforsk Peterskirken og kuplen som aldrig før, fra 136 meters højde. Nyd Roms udsigt fra højderne på en selvguidet tur. Peterskirken ligger i Vatikanstaten og er et bemærkelsesværdigt symbol på både mangeårig religiøs betydning og enestående arkitektonisk opfindsomhed. Denne grandiose basilika blev oprindeligt bestilt af pave Julius II i det 16. århundrede og blev bygget på det formodede sted, hvor Sankt Peter blev begravet, Jesus Kristus' værdsatte discipel, og indkapsler århundreders historie og åndelig ærbødighed. Først skal du bestige kuplen og se nærmere på de indvendige mosaikker, mens din audioguide fortæller dig om kirkens historie. Bliv forbløffet over panoramaudsigten over Peterspladsen og Vatikanets haver. Se derefter Colosseum på afstand, og se ud over Pantheon, Castel Sant'Angelo og andre gamle bygninger, der gør Rom unik. Når du er kommet ned fra kuplen, kan du beundre Michelangelos Pietà, Berninis Baldacchino og Sankt Peters og andre pavers sidste hvilested. Ved hjælp af et digitalt kort og 27 udpegede lyttepunkter vil audioturen føre dig på en rejse gennem basilikaens vigtigste højdepunkter. Udforsk de detaljerede udsmykninger og kunstfærdige mosaikker, der pryder de indvendige vægge. Dyk ned i La Pieta af Michelangelo og betydningen og den historiske betydning af den ekstraordinære belægning under dig. I overensstemmelse med vores forpligtelse til gennemsigtighed, respekt og lidenskab i alle aspekter af vores forretning præsenterer vi omkostningsfordelingen for denne pakke til din overvejelse: - Billetter til Peterskirkens kuppel med elevator: €10,00 - Audioguide til Peterskirken: €7,00 - Audioguide til Peterskirkens kuppel: €8,50 - Selvguidet tur i Vatikanområdet i Rom: €3,50

Rom: Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Basilika-tur

Rom: Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Basilika-tur

Oplev Vatikanmuseerne på denne guidede tur med "skip-the-line"-garanti. Besøg Peterskirken, og beundr Michelangelos og Berninis værker. Begynd din guidede vandretur på Vatikanmuseerne med deres enorme samling, der er bygget af paverne gennem århundreder, og oplev en af verdens mest bemærkelsesværdige kunstsamlinger. Se Pio Clementino-salen, Laokoon og Apollo Belvedere. Forundres over værker af gamle kartografer i kortgalleriet, og gå rundt i kandelabergalleriet og gobelingalleriet for at se flamske værker af Rafaels elever. Gå ind i Det Sixtinske Kapel for at se Michelangelos legendariske fresker. Fra museet går du direkte ind i Peterskirken, den vigtigste kristne kirke i verden, hvor du bl.a. kan beundre Michelangelos mesterværk Pietà og det imponerende Baldachin-alter af Bernini. Turen slutter på Peterspladsen, der domineres af Michelangelos imponerende kuppel og er omgivet af Berninis berømte dobbeltkolonnade.

Rom: Peterskirken, pavelige grave og bestigning af domkirken

Rom: Peterskirken, pavelige grave og bestigning af domkirken

Udforsk ikoniske seværdigheder i Rom på denne guidede rundvisning til fods. Gå en tur over Peterspladsen, og nyd udsigten over byen fra toppen af Peterskirken. Beundr kunstværker som Michelangelos følelsesladede "Pietà"-statue, og gå ned under basilikaen for at afdække Skt. Peters sidste hvilested. Mød din guide på Peterspladsen, og start derefter rundvisningen med at tage op til toppen af basilikaens kuppel. Nyd et eksklusivt kig på kuplens imponerende mosaikker, og tag derefter videre op til den øverste balkon. Herfra kan du beundre panoramaudsigten over byen, se Colosseum, Panteon og andre ikoniske vartegn. Gå ned i basilikaen, beundr det imponerende interiør, og find ud af, hvorfor det tog 150 år at bygge den. Lad dig betage af det farverige marmor, gyldne lofter og detaljerige mosaikker, der omgiver dig. Lær om de berømte værker af de renæssance- og neoklassiske kunstnere, du finder her.  Derefter kan du gå under jorden til basilikaens historiske grotter og besøge Petersgraven. Rør ved de oldgamle vægge i den oprindelige basilika fra det 4. århundrede, og se de smukke og imponerende freskoer. Afslut turen på Peterspladsen, og nyd dens majestætiske arkitektur. 

Rom: Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Peterspladsen

Rom: Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Peterspladsen

Oplev nogle af de mest populære attraktioner i Rom på en guidet vandretur i Vatikanstaten. Besøg Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Peterskirken med din guide, og beundre det udsmykkede interiør og de berømte kunstværker, der ligger her. Mød din guide tæt på indgangen til Vatikanmuseerne, og følg dem, mens du begiver dig ud for at udforske de mest interessante gallerier i museet. Se rotunden, galleriet med gobeliner og galleriet med kort. Nyd de udsmykkede lofter i hvert værelse og se de gamle statuer, fresker og gobeliner, der pryder væggene. Gå derefter ind i Det Sixtinske Kapel og beundre den indviklede fresco, der dækker hele loftet og væggene. Det sixtinske kapel, malet af Michaelangelo mellem 1508 og 1512, repræsenterer et hjørnestensværk af højrenæssancekunst. Fra Adams skabelse til den sidste dom dedikerede Michelangelo nogle af sine største år til Det Sixtinske Kapel, hvor han arbejdede dag og nat – endda sov i kapellet – for at tilfredsstille Roms paver. Kunstneren udtrykte også sin frustration gennem skjulte betydninger i sit værk, som siden er blevet afsløret og tydet. Lyt, mens din guide lader dig komme ind på Michelangelos private vittigheder. Tag til sidst til Peterskirken for den sidste del af din guidede vandretur. Katedralen er et af de mest berømte værker af renæssancearkitektur og har titlen som den største kirke i verden. Udforsk det indre af denne storslåede struktur med din guide og opdag de mange mesterværker af renæssance- og barokkunst, der fylder katedralen. Beundre den berømte Pietà af Michelangelo og den udførlige St. Peters Baldachin af Bernini. Din tur slutter uden for katedralen. Herfra er du velkommen til at vandre rundt på Peterspladsen eller besøge det nærliggende Castel Sant'Angelo på egen hånd.

Rom: Peterskirken og de pavelige grave Audioguide

Rom: Peterskirken og de pavelige grave Audioguide

Oplev Peterskirkens fascinerende historie og ærefrygtindgydende skønhed med en 60 minutters audioguidet tur på din smartphone. Fordyb dig i storheden ved et af de mest berømte vartegn i Rom, og dyk ned i dens rige fortid og storslåede arkitektur. Peterskirken, som ligger i Vatikanstaten, står som et vidnesbyrd om århundreders religiøs betydning og arkitektonisk genialitet. Denne majestætiske basilika blev oprindeligt bestilt i det 16. århundrede af pave Julius II og blev bygget på det sted, der menes at være gravstedet for Sankt Peter, en af Jesu Kristi tolv apostle. Tag med på en fængslende rejse, mens du udforsker legenderne og myterne omkring Peterskirken. Lær om konstruktionen af den tårnhøje kuppel, et vidunder af renæssanceteknik, og forundres over oculus, der bader det indre i himmelsk lys. Oplev de berømte grave i basilikaen, hvor mange paver og andre bemærkelsesværdige personer har fundet deres sidste hvilested. Gennem 27 lyttepunkter og et praktisk digitalt kort vil audioturen guide dig gennem basilikaens mest betydningsfulde træk. Afdæk de indviklede detaljer i basilikaens indre, fra de udsmykkede dekorationer til de indviklede mosaikarbejder, der pryder væggene. Få indsigt i symbolikken og den historiske kontekst bag den bemærkelsesværdige belægning under dine fødder. Uanset om du er kunstentusiast, historieinteresseret eller spirituelt søgende, tilbyder denne audioguidede rundvisning i Peterskirken en omfattende og engagerende oplevelse. Fordyb dig i storheden og majestæten i dette ikoniske mesterværk, og uddyb din forståelse af dets dybe kulturelle og religiøse betydning. Fuldend dit besøg i Peterskirken med Papal Tombs Audio Guide, der beriger din tur med fascinerende indsigter og kommentarer, mens du afdækker dette historiske, bemærkelsesværdige sted. Gå ikke glip af denne fantastiske mulighed for at dykke ned i den fascinerende verden af pavelig historie og blive overvældet af den tidløse skønhed i Peterskirkens pavegrave.

Rom: Peterskirken og de pavelige grave - tur med kuppelbestigning

Rom: Peterskirken og de pavelige grave - tur med kuppelbestigning

Den mest berømte og største plads i Vatikanstaten. I midten af den enorme plads kan du nyde obelisken fra Egypten (over 2500 år gammel). Start din tur på Peterspladsen, og oplev den altomfattende karakter af dens majestætiske arkitektur. Forstå spillet af visuelle effekter, som det blev tænkt af designeren, Bernini, og find de to "specielle" steder på pladsen. Når du er kommet ind i basilikaen, vil du opdage de smukke kunstværker, der fylder rummet. Mens du går på de farverige marmorkugler, vil du blive fascineret af bygningens enorme dimensioner og lofterne, der er helt dækket af guld. Her vil guiden tage dig gennem de vigtigste højdepunkter. Du vil opdage det utrolige pavealter under Berninis Baldachin, og beundre Michelangelos andet tidløse mesterværk, La Pietà, mens du udforsker den vigtigste kirke i den kristne verden. Nyd et besøg i de pavelige grotter, den enorme krypt under Peterskirken. De er bygget 3 meter under basilikaens niveau og ligger lige under det store alter i midten af midterskibet. Her kan du se, hvor hundredvis af paver og medlemmer af kongehuset er blevet begravet siden det 11. århundrede. Nyd en 360 graders udsigt over marmorgulvene, og tag et eksklusivt kig på mosaikkerne i kuplen, som er designet af Michelangelo. Fra det højeste punkt i Vatikanet kan du beundre en betagende panoramaudsigt over byen, inklusive Vatikanets haver nedenfor. Hold kameraet klar til at tage billeder af den smukke panoramaudsigt.

Peterskirken: Guidet rundvisning med besøg til kuplen

Peterskirken: Guidet rundvisning med besøg til kuplen

Tiltag til en privat eller fælles guidet rundvisning i Peterskirken og oplev denne ikoniske seværdighed. Beundre det storslåede indre af basilikaen, og få at vide, hvorfor det tog 150 år at genopbygge kirken. Oplev de farverige marmorsten, de gyldne lofter og Michelangelos imponerende Pietà, mens din guide fortæller historier om denne kirke i renæssancestil. Tag elevatoren med din guide op til halvdelen af højden op mod toppen af kuplen. Tag derefter trapperne og fortsæt din klatring til udsigtsplatformen helt oppe på toppen. Betragt først kuplens indvendige mosaikker på tæt hold, og beundr derefter den imponerende udsigt over Peterspladsen og Vatikanets haver fra oven. Beundr Rom fra 136 meters højde, og se Colosseum, Pantheon, Castel Sant'Angelo og andre historiske steder.

Rom: Vatikanpas, topattraktioner og gratis transport

Rom: Vatikanpas, topattraktioner og gratis transport

Gør dit ophold i Rom til en uforglemmelig og nem oplevelse med denne 3-dages kombination af OMNIA Vatican Card og Roma Pass. Disse 2 kort dækker alle de bedste ting at lave i Rom - historiske attraktioner, topmuseer, en sightseeingtur med bus - og offentlig transport, der hjælper dig med at navigere mellem aktiviteterne. Lad os skære det ud i pap: - OMNIA Vatican Card giver adgang til alle de største seværdigheder i Vatikanstaten plus en 3-dages hop på-/hop af-bus-tur. - Roma Pass giver dig gratis adgang til 2 ud af 5 topattraktioner plus rabatter på yderligere 30 topattraktioner og et rejsekort. OMNIA-kortet inkluderer: - Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel (R) - Indgang til Johanneskirken i Lateranen og klosteret med multimedie audioguide - Indgang til Peterskirken med flersproget audioguide - Carcer Tullianum / Mamertine-fængslet (Peterskirken) (R) - Vox City audioguide* (R) - Hop på-/hop af-bustur (brug Open Bus Vatikanet og Rom, Big Bus og City Sightseeing services) Roma Pass inkluderer gratis adgang til 2 af følgende attraktioner (kun billetter til voksne): - Colosseum, Forum Romanum og Palatinerhøjen (R) - De kapitolinske museer - Castel Sant'Angelo (R) - Borghese-galleriet (R) - Circo Maximo oplevelse Det inkluderer også prisreduktioner til mange museer og attraktioner, herunder: - Det romerske nationalmuseum - Palazzo Massimo alle Terme, Palazzo Altemps, Crypta Balbi, Diocletians bade - Nationalgalleriet i Palazzo Barberini - Etruskisk museum i Villa Giulia - Centrale Montemartini - Nationalmuseet for orientalsk kunst - MACRO - Museo d'Arte Contemporanea Roma - MAXXI - Nationalmuseet for det XXI. århundredes kunst - Planetarium og astronomisk museum - Trajans marked - Palazzo Valentini - det arkæologiske område i Domus Romane - Ara Pacis - og meget mere! (R) Reservation påkrævet. Bemærk, at Vatikanmuseerne og Colosseum er meget populære i sommermånederne. Vi anbefaler, at du køber dit pas og reserverer til disse attraktioner i god tid for at sikre dig adgang. *Download Vatikanet & Rom-appen (tilgængelig i Play Store eller Apple Store), så du kan få glæde af Vox Citys audioguide.

Store seværdigheder i Rom

Ting at lave i Peterskirkens kuppel

Byer i Italien

Andre seværdigheder i Peterskirkens kuppel

Vil du se alle oplevelser i Peterskirkens kuppel? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Peterskirkens kuppel

Samlet bedømmelse

4.5
(54.439 anmeldelser)

Meget let at finde vores guide. Hun var entusiastisk, sjov og meget vidende! Vi så alle dele, vi ønskede at se, og havde også fritid til at udforske. Meget let at komme ind i bygningen også. Stærkt anbefale!

Vidunderlig oplevelse! Det ville dog være rart at vide, at for eksempel Pietaen i øjeblikket er ved at blive renoveret, og der er et kæmpe stillads foran hovedalteret...

udsigten fra kuplen er fantastisk, og basilikaen er et meget respektfuldt monument

God organisation, venlige og hjælpsomme. Lydguide god (tekster og stationer)

Meget god tilrettelæggelse af attraktioner, punktlig og professionel!!!