Phi Phi-øerne
Vælg datoer

De bedste attraktioner i Phi Phi-øerne

Se alle oplevelser i Phi Phi-øerne

Det synes rejsende om Phi Phi-øerne

Super tur med forskellige oplevelser undervejs.

Denne tur er et super alternativ hvis man ikke selv vil booke en masse små ture. Man oplever en masse god spot’s hvor den energiske engelske talende guide forskellige en masse. Der var nogle gode snokel oplevelser undervejs. God stor båd så man ikke bliver søsyg. Eneste minus var at der var alt for kort tid på Phi Phi. Man havde kun 20 min efter frokost inden man skulle sejle igen. Men alt i alt en fed tur som kan anbefales.

Ok tur. Guiden talte meget hurtigt engelsk med meget accent og var svær st forstå. Turen var incl vand og sodavand. Vi så ikke skyggen af sodavand på hele turen. Der var mulighed for at få vand på hele turen. Lidt for langt ophold på selve Pipiøerne efter frokost.

God tur til PhiPhi Islands . Var lidt udfordret af at der var markedsdag foran vort hotel i Phuket Town så det var ikke muligt at blive samlet op der. Det blev dog løst ved at man lavede opsamling på nabohotellet og informerede os via receptionen på hotellet.

Færgetransport mellem Phuket og Koh Phi Phi Anmeldt af Anonym, 04/03/2020

Fin tur, god snorkeling, dejligt med hurtig speedbåd og gode guider, der taler godt engelsk og er rigtigt behagelige. Vi havde for kort tid på Phi Phi og buffeten var nogen værre menneske kaos.

Den fedeste tur på phi phi ørerne. Vi havde 2 små børn med og det var det hele værd. Super hyggelig tur og kan varmt anbefales!!

Titelbillede: Luxure, CC BY 3.0 AU