Oplevelser i
Philadelphia

Philadelphia er gennemsyret af historie. Oplev hvor det hele begyndte med Liberty Bell og Independence Hall.

Vælg datoer

Ofte stillede spørgsmål om Philadelphia

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Philadelphia?

Andre seværdigheder i Philadelphia

Vil du se alle oplevelser i Philadelphia? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Philadelphia

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 1.868 anmeldelser

Jeg var i Washington DC til en konference og havde en formiddag fri til stedet at se. Jeg har været i DC mange gange tidligere og lavet mange ture. Denne interesserede mig, fordi det var to timer, der passer perfekt til min åbne tid. Cortland var vores guide, og han gjorde et fantastisk arbejde med vores tur. Han var meget vidende om alle steder og monumenter og tilføjede en masse ekstra fakta til turen, der gjorde det endnu mere mindeværdigt! At være i et elektrisk køretøj gjorde det super nemt at navigere gennem DC-trafikken og syntes at gøre det lettere at bremse eller stoppe for fantastiske fotomuligheder. Jeg kan varmt anbefale denne tur til enhver nybegynder til DC eller for en som mig, der har været der flere gange!

Hvilken fantastisk måde at se byen på! Havde selskab ude af byen, hvoraf den ene har problemer med at gå lange afstande! Dette var perfekt. Fordi trafikken var let, og det var så let at komme rundt, var vi i stand til at hoppe af og have 20 minutter rundt om Lincoln og refleksionsbassinet og ca. 10-15 ved MLK. Prisen er værd, hvis du prøver at maksimere det, du kan se på en hurtig tur!

Afhentningen fandt sted omgående kl. 5 på Times Square. Guiden Carlos var i godt humør og forsøgte at inddrage alle gæster i hans varetægt. Derudover forklarede han en masse og inkluderede også nok pauser. Han var heller ikke over at tage billeder. $5 tip jeg frivilligt gav ham var velfortjent.

Jeg kan varmt anbefale denne tur! Det var den bedste måde at se Washington DC for første gang på! Vores tour guide var meget informativ og underholdende. Vi fik til at stoppe og komme ud på antallet af pletter, og køretøjets åbne luft var perfekt til den varme, solrige dag, vi havde.

Fantastisk spændende oplevelsesrig dag

Utrolig dejlig tur, hvor vi fik oplevet noget udover det sædvanlige.