Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Phoenix

I spændende 'Valley of the Sun' kan du både nyde ørkenlandskabet og urbane højdepunkter.

Vores mest anbefalede ting at gøre i Phoenix

Phoenix: Guidet selvkørende UTV-tur i Sonoran-ørkenen

1. Phoenix: Guidet selvkørende UTV-tur i Sonoran-ørkenen

Tag på en guidet dagstur i Sonoran-ørkenen fra Phoenix. Spark lidt støv op, når du kører off-road i din UTV og opdager nogle af de bedste stier i de fantastiske Bradshaw Mountains, der ligger lige nord for byen. Start din tur 45 minutter nord for Phoenix i Sonoran-ørkenen nær Agua Fria River Valley. Kør langs bækkekrydsninger, og nyd den fantastiske udsigt over det enorme tørre landskab. Ledsaget af en certificeret guide lærer du om områdets planteliv, dyreliv, historie og klima. Hør historier om de indfødte amerikanere, der engang dyrkede jorden, jagede, overlevede og udviklede sig i denne uforsonlige ørken. Rid ad naturskønne stier forbi kæmpestore Saguaro-kaktusser og dybe kløfter, der er skabt af voldsomme regnskyl. Kryds Aqua Fria-floden for at opleve det vilde og vidtstrakte ørkenterræn. Spot ørkenens dyreliv som prærieulve, rødkatte, hjorte, kaniner, vagtler og endda klapperslanger.

Las Vegas: Grand Canyon Helicopter Landing Tour

2. Las Vegas: Grand Canyon Helicopter Landing Tour

Land 4.000 fod under kanten af Grand Canyon og nyd en lækker champagnefrokost i picnic-stil og fotomuligheder på bredden af Colorado River. Ankom til den komfortable terminal og modtag din sikkerhedsbriefing, inden du går ombord på en topmoderne EcoStar-helikopter til din rejse til Grand Canyon. Flyv over Lake Mead og Hoover Dam, og nyd derefter den spektakulære udsigt over de vulkanske Black Mountains, Grapevine Mesa, Mojave Desert og derefter over Grand Wash Cliffs, når du kommer ind i Grand Canyon West. Land 3.500 fod under kanten af Grand Canyon, og nyd et lækkert glas champagne, lette snacks og fotomuligheder på bredden af Colorado River.

Phoenix: Varmluftballonflyvning med champagne

3. Phoenix: Varmluftballonflyvning med champagne

Glid over Arizonas ørken på en tur i luftballon og beundre ørkenlandskabet og bjergene fra oven. Skål for din oplevelse med et glas champagne, når du lander. Oplevelsen begynder allerede før du stiger op i himlen. Hjælp besætningen med at puste ballonen op for et rigtigt "hands-on" eventyr, eller bare slap af og tag et par billeder, mens den blide kæmpe kommer til live. Når du først har opnået højde, kan du nyde udsigter, du skal se for at tro, mens du flyder over Arizona-landskabet. Phoenix ligger under dig, mens ørkenen strækker sig til de fjerne bjerge. Piloterne er FAA-licenserede og erfarne i at navigere med din sikkerhed og nydelse for øje. Din pilot vil også besvare spørgsmål og identificere interessepunkter under din flyvning. Et jagthold vil følge på jorden og møde dig ved landingsstedet. Derfra fører en varevogn dig tilbage til lanceringsstedet. Når du vender tilbage, kan du nyde en festlig skål med champagne for at dække dit unikke luftbårne eventyr. Du vil også blive præsenteret for et flycertifikat.

Sedona eller Flagstaff: Horseshoe Bend & Antelope Canyon X-tur

4. Sedona eller Flagstaff: Horseshoe Bend & Antelope Canyon X-tur

Hvis du bor i Sedona, begynder din dag med en naturskøn og fortalt tur fra Red Rocks i Sedona til Flagstaff. Du kører gennem Oak Creek Canyon, der er udnævnt til en af de 10 mest naturskønne køreture i USA, og derefter gennem de høje Ponderosa Pines. Efter at have hentet kunder, der bor i Flagstaff, kører køretøjet forbi de sovende vulkaner, der udgør San Francisco Peaks, og gennem Navajo Nation. Under rejsen får du en informativ og underholdende fortælling om de områder, du passerer, af din erfarne og kyndige lokale rejseleder. Rejs gennem Navajo-reservatet, mens din guide fortæller historier om denne gamle kultur og giver oplysninger om den unikke geologi og udsigter undervejs. Når du er kommet igennem Navajo-reservatet, har du tid til at gå ud på den uasfalterede sti for at se Horseshoe Bend, et ikonisk udsigtspunkt. Derefter kan du fortsætte med at blive forblændet af udsigten ved Glen Canyon Dam og det sydligste punkt af Lake Powell. Ved ankomsten til Page, Arizona, vil du nyde frokost på en lokal restaurant. Efter frokost skal du møde din Navajo-guide til en spektakulær rundvisning i Antelope Canyon på Canyon X-stedet. Udnyt de mange fotomuligheder, mens du ser, hvordan solens vinkel ændrer sig inde i kløften. Gå sammen med Navajo-guiden gennem kurverne i denne slotcanyon med røde klipper. Måske kan du endda høre fløjtemusikken give genlyd fra kløftevæggene. Efter turen begynder du din hjemrejse fra Antelope Canyon. Du kommer forbi den vestlige kant af Painted Desert, når du krydser Navajo-reservatet igen for at gøre et kort stop ved den historiske Cameron Trading Post. Ved turens afslutning bliver du sat af til dit hotel.

Fra Phoenix: Dagstur til Grand Canyon, Sedona og Oak Creek

5. Fra Phoenix: Dagstur til Grand Canyon, Sedona og Oak Creek

Tag på en tur til et af naturens 7 vidundere på denne dagstur til Grand Canyon National Park. Du vil blive hentet på udvalgte hoteller eller lejligheder i Phoenix, Scottsdale, Tempe eller Mesa Arizona. Turen nordpå går gennem fantastiske udsigter til Saguaro Kaktus i Sonoran Ørkenen. I rejser gennem Ponderosa Pine-skovene i Flagstaff, hvor Lowell Observatory ligger. Stop mellem de røde klipper i Sedona, hvor der er tid til at nyde det betagende landskab og tage masser af billeder. Rejs gennem Oak Creek Canyon, der er berømt verden over for sit spektakulære landskab. Om eftermiddagen køres du til Grand Canyon National Park. Stop for at tage billeder af de røde klipper i Sedona. Der gøres flere stop langs South Rim for at tage billeder og nyde den utrolige udsigt. Se El Tovar Lodge, et tidligere Harvey-hotel. Få eftermiddagen til at udforske den sublime park og se mange af dens økologiske vidundere og naturlige skønhed. Din professionelle guide vil kunne informere dig om historien og historierne bag dette gamle vidunder.

Phoenix Zoo: En dag med almindelig adgangsbillet

6. Phoenix Zoo: En dag med almindelig adgangsbillet

Køb en billet til Phoenix Zoo, en af de største non-profit zoologiske haver i USA, der ligger på 125 hektar i den smukke Papago Park. Udforsk hjemmet for over 3.000 dyr med næsten 400 arter repræsenteret, herunder mange truede og udryddelsestruede arter. Oplev over 3 km vandrestier, opdelt i Arizona, Africa, Tropics og Children's Trails, som hver tager ca. 1 time at gennemføre. Beundr de mange forskellige indbyggere, herunder orangutanger fra Borneo, asiatiske elefanter, sumatratigre, komodovaraner, masai-giraffer, afrikanske løver og meget mere. Lær om de trusler, der truer mange af de arter og dyr, du møder, og opdag interessante fakta om juratidens økosystemer med animatroniske dinosaurer og installationer. Zoos åbningstider varierer afhængigt af sæsonen: fra 1. juni til 31. august kl. 7-13, fra 1. september til 31. oktober kl. 9-17, fra 1. november til 15. januar kl. 9-16.30, fra 16. januar til 31. maj kl. 9-17.

Fra Phoenix: Grand Canyon med Sedona-dagstur

7. Fra Phoenix: Grand Canyon med Sedona-dagstur

Oplev Grand Canyon National Park på denne guidede tur med adgangsbilletter. Udforsk kanten af kløften med dens panoramaudsigt, og besøg Sedona undervejs. Oplev de fantastiske røde klipper i Sedona. Fotografer det berømte sted, og benyt lejligheden til at se på Arizonas fantastiske seværdigheder. Brug ca. 3 timer i nationalparken på at beundre skønheden i Grand Canyon. Oplev den historiske El Tovar Lodge og Hopi House i Grand Canyon Village. Besøg South Rim og nyd den dramatiske udsigt, som er ideel for fotografer. Nyd lidt shopping, gå en tur langs kanten, eller slap af ved et af de mange udsigtspunkter. På den offentlige tur køres der i en 13-personers specialbygget bus med højt til loftet, så man kan stå helt op, samt læderstole. Den private tur foregår i en luksuriøs SUV.

SEA LIFE Arizona Aquarium almindelig adgang

8. SEA LIFE Arizona Aquarium almindelig adgang

Udforsk den magiske undervandsverden i SEA LIFE Arizona Aquarium. Kom og se tusindvis af skabninger, herunder hajer, rokker og havskildpadder. Rør ved en søstjerne, eller gå gennem den utrolige 360-graders havtunnel. Undskyld dig over 30 unikke udstillinger, og mød disse fantastiske skabninger fra den yndefulde vandmand, den smukke søhest eller den kloge havskildpadde. Kom helt tæt på de lokale beboere i Arizona's Salt River i ferskvandsudstillingen. Kom og se Shoaling Ring, og se hundredvis af barred flagtails svømme rundt om dig. Oplev Bay of Rays og bliv fascineret af de glade og smilende rokker. Flygt til søhestetemplet og se disse mytiske skabninger på tæt hold. Flygt til et kalejdoskop af farver i udstillingen om koralrev. Koralrevet er travlt med deres undervandsbyer, der vrimler med fisk, der kommer i alle former, farver og mønstre, du kan forestille dig. Besøg udstillingen Conservation Cove, og lær om, hvordan SEA LIFE Arizona arbejder på at udvikle et system af pleje og bedste praksis for at beskytte havene og deres skabninger.

Fra Phoenix: Guidet ATV-træning i Sonoran-ørkenen

9. Fra Phoenix: Guidet ATV-træning i Sonoran-ørkenen

Opdag Sonoran-ørkenens skønhed, mens du lærer at køre ATV med en professionel instruktør og certificeret guide, der vil lære dig de vigtigste sikkerhedsforanstaltninger og køretips. Din oplevelse begynder med en briefing om sikkerhed, herunder hvordan du bruger hjelm, handsker og sikkerhedsbriller. Når du er klar, er det tid til at køre din ATV gennem en testbane, der ligger i den surrealistiske Sonoran-ørken. Fuld af sving, bump og bakker vil din certificerede guide hjælpe dig med at manøvrere gennem vores tekniske træningsbane. Dette er kun et 1-times ATV-træningskursus. For en fuld 2-timers ørkentur bedes du booke vores "Guided Self-Drive ATV/UTV Tour". Man skal være 16 år eller ældre for at deltage.

Phoenix: Champagne og catering: Varmluftballon-tur med Champagne og Catering

10. Phoenix: Champagne og catering: Varmluftballon-tur med Champagne og Catering

Nyd en 45-60 minutters tur i luftballon over Phoenix, Arizona. Se de vidtstrakte bjergkæder og ørkenens dyreliv nedenfor, mens din luftballon når op i 3000 fods højde. Under flyvningen vil din pilot udpege forskellige vartegn og seværdigheder. Se Downtown Phoenix, Camelback Mountain, Lake Pleasant og State Farm Stadium fra luften. Ved landingen kan du nyde mad tilberedt af den prisbelønnede restaurant Vincent's on Camelback, lige midt i ørkenen. Efterfølgende er der en traditionel ballonskipper-ceremoni med flyvecertifikater, som man kan tage med hjem.

Alle aktiviteter

85 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Phoenix

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Phoenix?

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Phoenix?

De bedste dagsture og -udflugter fra Phoenix er:

Grand Canyon

Hvad er de bedste tilbud og rabatter på aktiviteter og attraktioner i Phoenix?

Andre seværdigheder i Phoenix

Vil du se alle oplevelser i Phoenix? Klik her for en fuld oversigt