Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Phuket City

Vores mest anbefalede ting at gøre i Phuket City

Phuket: Maya, Phi Phi og Bamboo Island med frokostbuffet

1. Phuket: Maya, Phi Phi og Bamboo Island med frokostbuffet

Afgang fra Phuket og sejl i en speedbåd over havet til Phi Phi-øerne. Sejl ind i den maleriske Loh Sama Bay, og gå over sandet for at slappe af på Maya Bay. Spot det lokale dyreliv på Monkey Beach, og forkæl dig med en restaurantbuffet ved stranden, før du snorkler på Bamboo Island. Blev hentet fra dit hotel i Phuket og kør til molen for at møde din venlige besætning og gruppe for dagen. Bliv budt velkommen på båden med en sodavand og årstidens frugt, mens du bliver briefet om turen. Ankom til Loh Sama Bay, et berømt sted på Koh Phi Phi Leh. Se den lille holm i midten og den lille strand. Tag derefter til Maya Bay, hvor de filmede filmen The Beach. Slap af på den hvide sandstrand, og udforsk Maya Bay på egen hånd. Mens du slentrer, skal du sætte pris på restaureringsarbejdet omkring bugten, inden du tager til Pileh Lagoon, en ubeboet nationalpark. Forundres over denne lukkede lagunes lyse smaragdgrønne vand omgivet af tårnhøje kalkstensklipper. Gå ned til klipperne og slap af på den skjulte strand ved lagunen, før du fortsætter til Viking Cave. Oplev den historiske industri, der er dedikeret til høstning af swiftlet-fuglereder, og lær deres betydning for kinesisk kultur. Derefter kan du se magien ved Monkey Beach fra din komfortable båd. Stop ved et idyllisk sted, omgivet af natur og stejle klippeformationer, og slap af i paradis, omgivet af kalkstensklipper. Kig dig omkring for at se de vilde aber klatre op ad klipperne, slappe af på stranden eller svømme. Nyd en lækker international frokostbuffet på en strandrestaurant på Phi Phi Don. Efter frokost kører vi til Nui Bay, et dykkersted på nordvestkysten af Koh Phi Phi Don. Tag en svømmetur i det klare vand, hvis du har lyst. Afslut turen med lidt fritid på den hjerteformede ø Bamboo Island, hvor du kan svømme, slappe af eller solbade i 1,5 time. Når du har slappet af, vender du tilbage til din speedbåd og nyder en behagelig transfer tilbage til dit hotel.

Phuket: Phi Phi-øerne og Maya Bay dagstur med frokost

2. Phuket: Phi Phi-øerne og Maya Bay dagstur med frokost

Tur til de paradisiske Phi Phi-øer, og udforsk Phi Phi Don og Phi Phi Leh på en guidet dagstur med speedbåd fra Phuket. Dyk ned under bølgerne med 3 snorkelstop, og spis en frokostbuffet ved stranden. Start din morgen med afhentning på hotellet og gratis kaffe eller te med småkager. Hop på en speedbåd, og tag dig til Green Island for at snorkle, mens du observerer havets dyreliv. Fortsæt til Phi Phi Leh-øen, der er med i ikoniske film, herunder "The Beach". Sightsee langs Maya Bay og Loh Samah Bay med båd, før du tager en svømmetur i Pileh Lagoon, kendt for sit smaragdvand omgivet af kalksten karstklipper. Tag dit kamera med til Viking Cave og se dens fuglereder. Ved middagstid ankommer du til øen Phi Phi Don. Her kan du genvinde dine kræfter med en frokostbuffet på en strandrestaurant. Derefter kan du nyde fritiden til at opdage denne frodige ø med dens mange butikker og caféer. Sightseeing på Monkey Beach for at få et glimt af aberne, der kalder denne strand for deres hjem. Tag derefter til Nui Bay for at svømme, snorkle eller nyde solskinnet. Endelig kan du besøge Khai Island og slappe af på dens uberørte kyster eller nyde vandet inden en returoverførsel til dit hotel.

Phuket: En-vejs færgetransfer til/fra Koh Phi Phi

3. Phuket: En-vejs færgetransfer til/fra Koh Phi Phi

Slip for bekymring under din transport mellem Koh Phi Phi og Phuket med en åben billet til alle tilgængelige afgangstider med en færge, der sejler dig over Andaman-havet.  Hvis du er i Phuket, kan du ankomme til mødestedet ved Rassada-havnen 30 minutter før afgang, eller du kan vælge at blive hentet i Patong, Kata, Karon eller Phuket byområde. Læn dig tilbage, slap af, nyd den behagelige tur med aircondition og den smukke udsigt til Thailands kyst.Efter bådturen kan du gøre dig klar til at begynde din perfekte ferie på den smukke ø. Envejs- eller rundtursbilletter er tilgængelige og kan bruges til alle afgangstidspunkter.

Phuket: Den gamle bydel, Chalong-templet og Great Buddha Van Tour

4. Phuket: Den gamle bydel, Chalong-templet og Great Buddha Van Tour

Oplev Phukets skønhed på en heldags gruppetur i varevogn. Tag billeder ved udsigtspunkterne Karon, Nak-Kerd Sea og Rang Hill. Se den store Buddha-statue og Phukets gamle bydel. Lær om lokal fødevareproduktion på en cashew-fabrik. Nyd bekvemmeligheden ved at blive hentet fra dit overnatningssted i Phuket. Læn dig tilbage og slap af på den naturskønne køretur til udsigtspunktet Karon. Stop for at kigge ud over Andamanhavet. Fortsæt til Nak-Kerd Sea-udsigtspunktet for at nyde den betagende udsigt over kystlinjen. (Kundens egne udgifter) Tag til den ikoniske Big Buddha-statue for at tage billeder af den største siddende Buddha-statue på øen. Rejs til Chalong-templet og oplev buddhistiske traditioner og arkitektur i et af de mest berømte templer på Phuket. Se en af Phukets største eksportvarer på en lokal cashewnøddefabrik. Find ud af, hvordan cashewnødder bliver fremstillet. Kør til Phukets gamle bydel, og få lidt fritid til at vandre gennem den unikke arkitektur i de farverige kinesisk-portugisiske bygninger. Tag til udsigtspunktet Rang Hill, hvor du får en fantastisk panoramaudsigt over den sydlige del af Phuket. Slap af og køb en drink, før du vender tilbage til dit overnatningssted i Phuket. (Kundens egne udgifter)

Phuket: Tur med elefantrednings- og plejeprogram

5. Phuket: Tur med elefantrednings- og plejeprogram

Udforsk Elephant Wildlife Sanctuary i Phuket, og fodr elefanterne med bananer, majs og meget mere. Lær mere om elefanterne fra din guide, og opdag fordelene ved spa-behandling på dyrene, før du nyder en lækker frokostboks. Morgensession Start afhentning mellem kl. 07.30 og kl. - 08.30 fra dit hotel. (Afhentningstidspunkt afhænger af dit hotels område, tjek venligst afhentningstidspunkt på din e-mail fra elefantparken) 09.00 - 09.10 am. Elefanters adfærd og Save & Care Program Detail 09.10 - 10.00. Forbered mad og gå rundt i elefantparken for at fodre elefanter, fodre elefanterne med kurve med bananer, sukkerrør, agurk og majs. Mens de nyder deres mad, kan du lære af guiderne om baggrunden for hver elefant. Kl. 10.00 - 10.40. Begynd at lave den særlige urtemix-mudder og lav en spa for elefanter, forbered elefanterne med en spa-behandling og et brusebad. Oplev de helbredende fordele ved det særlige spa-mudder, der hjælper med at hele elefanternes sår fra mange slags rifter og hudskader, og som giver varmebalancefordele for kroppen og blodgennemstrømningen. 10.40 - 11.00. Badning med elefant i naturligt vandbassin - lære at børste elefantens hud, så den føler sig godt tilpas og slapper af, og diskussion om emnet "Elefant og vand". Kl. 11.00 - 11.30. Nyd en frokost med Pad Thai og årstidens frugt, inden du kører tilbage til dit hotel i Phuket. Tag hjem inspireret og informeret, efter at have støttet elefanterne og deres fremtidige pleje i Elephants Wildlife Sanctuary. Eftermiddagssession Start med afhentning mellem kl. 11.30 og 12.30 fra dit hotel/overnatningssted. (Afhentningstidspunkt afhænger af dit hotels område, tjek venligst afhentningstidspunkt på din e-mail fra elefantparken) 1 - 13.30 pm. Tid til frokost. Nyd frokosten med en Pad Thai-boks og årstidens frugt, før du kører tilbage til dit hotel i Phuket. Tag hjem inspireret og informeret, efter at have støttet elefanterne og deres fremtidige pleje i Elephants Wildlife Sanctuary. 1.30 - 1.45 pm. Elefanternes adfærd og Save & Care Program Detail. 1.45 - 14.30 pm. Forbered mad og gå rundt i elefantparken for at fodre elefanter, fodre elefanterne med kurve med bananer, sukkerrør, agurk og majs. Mens de nyder deres mad, kan du lære af guiderne om baggrunden for hver elefant. 2.30 - 3 pm. Begynd at lave den særlige urteblandingsmudder og lav en spa for elefanter, forbered elefanterne med en spa-behandling og et brusebad. Oplev de helbredende fordele ved det særlige spa-mudder, der hjælper med at hele elefanternes sår fra mange slags rifter og hudskader, og som giver varmebalancefordele for kroppen og blodgennemstrømningen. 3 - 15.30 pm. Badning med elefant i naturligt vandbassin - vi lærer, hvordan man børster elefantens hud, så den føler sig godt tilpas og slapper af, og vi diskuterer emnet "Elefant og vand" . 3.30 pm. Brusebad til dig selv og tilbage til hotellet/indkvarteringen.

Phuket: James Bond Island med longtailbåd - lille grupperejse

6. Phuket: James Bond Island med longtailbåd - lille grupperejse

Padl i kano og sejl i longtailbåd på denne oplevelsestur med flere stop fra Phuket med private og fælles muligheder. Smag på lokal mad, udforsk Talu Cave, og besøg James Bond Island for at se de majestætiske kalkstenskarster, der blev berømte i James Bond-filmen "Manden med den gyldne pistol" fra 1974. Efter afhentning på dit hotel i Phuket tager du direkte til dagens første stop, Wat Suwan Khuha, også kendt som Monkey Cave, på grund af de frække primater, der bor i tempelkomplekset. Gå ned i huletemplet og se på statuerne og udskæringerne, før du går tilbage til molen. Herefter går du ombord på en longtailbåd og sejler til det andet stop, Panyee Island, også kendt som den flydende landsby. Øen er bygget på pæle af de lokale fiskere og har været beboet siden det 18. århundrede. Gå på opdagelse i landsbyen og oplev det lokale liv, før du spiser frokost på en restaurant i landsbyen. Når du har fyldt maven med lækker lokal mad, går du ombord på båden igen for at sejle til Talu Cave. Nyd lidt fritid til at sejle i kano i det smukke blå vand. Udforsk grotteområdet, hvor du vil finde utrolige stalaktitter og stalagmitter og usædvanligt formede klippeformationer. Fortsæt derefter til dagens hovedattraktion, James Bond Island. Stop ved det perfekte udsigtspunkt for at se den betagende 20 meter høje klippeformation, en ensom klippe omgivet af turkisblåt vand og klipper. Beundr det uforglemmelige maleriske landskab, inden turen går tilbage til Phuket. Vil du rejse komfortabelt og med stil? Du kan vælge at opgradere din transport til vores premium-alternativer. Det omfatter en overlegen og komfortabel SUV i stedet for den sædvanlige varevogn samt en luksuriøs longtailbåd, som er mere rummelig og komfortabel. Du får også gratis snacks, kølige håndklæder og adgang til en højttaler til din rådighed. Nyd en måde at udforske på med lav påvirkning. På denne tur udforsker du bæredygtige oplevelser, der prioriterer at levere vand i glasflasker og kompensere for kulstofemissioner på hver tur, hvilket reducerer din miljøpåvirkning og kulstofaftryk.

Phuket: Paradise Trip ATV Jungle Adventure

7. Phuket: Paradise Trip ATV Jungle Adventure

Vores tur køres af uddannet personale, der er i stand til at tilbyde den bedste service til din ATV-oplevelse. Når du kører rundt i gummijunglen, vil du nyde og udforske Big Buddha så let som muligt. Vores terræn er let at køre i, og ruten vil give dig et spændende eventyr. Lad os køre og nyde oplevelsen med os! Først henter vi dig på hotellet/mødestedet på vores afhentningstidspunkter kl. 8.30, 12.00 og 14.30 (afhentningstidspunktet kan ændre sig afhængigt af afhentningsstedet). Rejs til Phuket Paradise Trips kontor (varighed afhænger af afhentningsstedet). Ankom til vores kontor for at foretage registreringen og forberede dig på at bære udstyr/hjelm, før du starter programmet med vores personale. Tag lastbilen til startstedet, der ligger oppe på bjerget. Ankom til startstedet og mød din guide til en kort forklaring om, hvordan man kører, sikkerhedsforholdene og reglerne. Guiden vil føre dig til ruten, der omgiver gummitræsjunglen, og køre på det naturlige spor. Rid gennem junglen til vejen til det store Buddha-tempel, hvor du vælger minimum 1 times eventyr. Når du er tilbage på kontoret, kan du tage dit udstyr/hjelm af og slappe af med en drink og rydde op, før du tager bilen tilbage til hotellet/mødestedet. Vores bil sætter dig af ved hotellet/mødestedet.

Phuket: YONA Floating Beach Club - en dagsoplevelse

8. Phuket: YONA Floating Beach Club - en dagsoplevelse

Oplev en enestående flydende strandklub på Phukets maleriske kyster med denne dagsudflugt. Få en uforglemmelig oplevelse, mens du slapper af i solskinnet, spiser i restauranten, nyder cocktails og drinks i barerne og svømmer i infinity-poolen. Slap af i en oase på en række sidde- og loungemuligheder, herunder cabanas, daybeds og sofaer. Slap af til rytmerne fra den lokale DJ, mens du nipper til en cocktail i din egen cabana. Dyk ned i den 22 meter lange infinity-pool, og forfrisk dig med en 360-graders havudsigt. Alternativt kan du danse og nyde sceneriet fra solnedgangsterrassen på anden sal og slappe af i loungepoolområdet. Gå op på tagterrassen på tredje sal for at beundre den betagende udsigt over Andamanhavet. Forkæl dine smagsløg med lækre middelhavs- og kystretter i den naturskønne restaurant med havudsigt. Nyd friske, sæsonbetonede, farverige og sjælfulde retter, der egner sig til at blive delt.

Phuket: James Bond Island Luxury Sunset Cruise

9. Phuket: James Bond Island Luxury Sunset Cruise

Se højdepunkterne i Phang Nga-bugten på dette actionfyldte heldagskrydstogt fra Phuket med hoteltransport inkluderet. Padl rundt om Hong-øerne i kajak, beundr naturvidundere på James Bond Island, tag en svømmetur på Yai Island, og nyd en lækker frokost om bord. Efter afhentning på hotellet skal du køre til molen på Ao Por Pier. Begynd dit luksuskrydstogt i Phang Nga-bugten i stil og komfort med en frokostbuffet, der serveres om bord. Beundr det spektakulære kalkstenslandskab langs kysten, mens du nyder et bredt udvalg af internationale retter, der spænder fra sushi til lokale retter. Udforsk derefter havhulerne ved at sejle i kajak til Hong Island, hvor du kan opleve mange forsvundne verdener inde i grotterne. Beundr kalkstensvæggene, der er dækket af grønne områder, og de åbne huler med åbent himmelloft. Efter kajakturen kan du bruge lidt tid på at slappe af, svømme eller slappe af i en vandhængekøje på Yai Island. Så ankommer du til Phing Kan Island, som er centrum af Phang Nga National Park, hvor du kan beundre de fantastiske lodrette, skråtstillede klipper. Denne ø er også kendt som James Bond Island - og du kan måske genkende den fra filmen "Manden med den gyldne pistol". Sejl tilbage mod marinaen, mens du nyder en buffetmiddag under en fantastisk panoramisk solnedgang. Få en fantastisk udsigt over aftensolen, der går ned over vandet fra krydstogtskibet - en oplevelse, som du virkelig ikke må gå glip af. Ankom tilbage til Yacht Haven Marina og bliv transporteret tilbage til dit hotel.

Phuket: Envejs speedbådstransport til/fra Phi Phi Phi Don

10. Phuket: Envejs speedbådstransport til/fra Phi Phi Phi Don

Nyd en hurtig, bekvem og sikker tur med speedbåd fra Phuket til Phi Phi Phi Islands Tonsai Pier eller Laemtong Beach, eller omvendt. Nå din destination hurtigere end nogen anden transportform. Vælg en transfer fra Phuket Rassada Pier til Tonsai Pier eller Laemtong Beach. Du kan også bestille en transfer fra Phi Phi Phi til Phuket. Nyd landskabet i bugten mellem Phuket, Phang Nga og Krabi, mens du krydser over Andamanhavet. Få gavn af fælles afhentning og aflevering på hotellet fra/til Patong, Kata, Karon, Rawai, Naiharn Beach, Phuket by og Chalong. Hvis du opholder dig uden for de nævnte områder, bedes du vælge mulighederne for mødested.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Phuket City

Alle aktiviteter

286 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Phuket City

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Phuket City?

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Phuket City?

De bedste dagsture og -udflugter fra Phuket City er:

Krabi

Andre seværdigheder i Phuket City

Vil du se alle oplevelser i Phuket City? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Phuket City

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 6.879 anmeldelser

I modsætning til den planlagte rejseplan skulle vi først til Maya Bay, men takket være speedbåden kunne vi nå anløbsbroen inden ankomsten af de større både, så vi kunne nå stranden og tage billeder uden større stress . Vores guide, Sexy Goodie, var en jovial karakter, der fik alle til at smile og nød dagens tur. Turen var meget velorganiseret, og guiden var i stand til at finde os og tage billeder, uden at vi skulle bede om en fotograf for et gebyr, hvilket hjalp os med at bevare glade minder på billeder. Om noget løb frokostbuffeten hurtigt ud og blev ikke fyldt op i tide, hvilket efterlod et skuffende indtryk. Jeg havde høje forventninger, da det inkluderede måltider på et godt hotel, men jeg synes, du bør genoverveje dette punkt. Jeg vil anbefale det til alle, der overvejer en tur til Phi Phi, da det bestemt er en god tur, og jeg føler, at det er prisen værd.

Alt gik fantastisk! Transferen ankom til det angivne tidspunkt, og ved ankomsten til havnen var der forfriskninger. Undervejs på turen bød guiden på kølige drinks og fra tid til anden diverse frugter og servietter til hænderne efter måltiderne. Ved udstigning fra båden blev turister advaret om at passe på ikke at blive solskoldet. Øerne er meget smukke, det samme er koralrevene, hvor vi snorklede. Jeg nød virkelig turen og anbefaler den til alle.

Den bedste oplevelse i mit liv, de er meget organiserede. Vi startede med træklatring med en fantastisk tiroliene. Så tog vi rafting og det var meget sjovt. Et solidt europæisk/asiatisk måltid. Så i 2 timer med en elefant var det utroligt (børstning, mad at skære og give). Guiden er fantastisk. Kvalitet/pris forholdet er rigtig godt.

God guide. God samlet tur, med korte stops undervejs. Helt tilpas

dejlig rolig tur, kom til tiden og var hjælpsom, var helt perfekt