Phuket Internationale Lufthavn: Transfers og tjenester

Phuket Internationale Lufthavn: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Thailand: eSIM Roaming Mobile Data Plan

1. Thailand: eSIM Roaming Mobile Data Plan

Gør din rejse til Thailand problemfri med en eSIM, der understøttes af iPhone og Android. Hold forbindelsen med højhastighedsdækning overalt i Thailand, eller opgrader til dækning i yderligere otte lande, herunder Taiwan, Sydkorea, Singapore, Malaysia, Indonesien, Indonesien, Vietnam, Cambodja og Hong Kong. Køb og installer din eSIM når som helst og hvor som helst, og vælg mellem en række datapakker, gyldighedsmuligheder og dækning i yderligere lande. Du skal blot scanne eSIM QR-koden for at få adgang til alle dine vigtige apps på din rejse. Vælg mellem 3 til 30 dages dækning, med muligheder fra 1 GB til 30 GB, som du kan bruge i den valgte periode. Alternativt kan du nyde godt af muligheden for at modtage 500 MB fornyet dagligt i 7, 14 eller 30 dage. Undgå besværet med at administrere flere SIM-kort med en løsning med nul spild. Få ét eSIM pr. enhed, og køb og aktiver nemt yderligere eSIM-abonnementer efterhånden. Når du er aktiveret, begynder din dækning i henhold til din valgte varighed. Alle iPhone-modeller, der lanceres efter iPhone XS, kan understøtte eSIM. For Androids gælder det, at hvis du er usikker, skal du tjekke med de vejledende fotos for berettigelse.

10 asiatiske regioner: eSIM-dataplan

2. 10 asiatiske regioner: eSIM-dataplan

Gør din rejse til Asien problemfri med et praktisk eSIM. Hold forbindelsen på dine rejser med højhastighedsdækning i 10 asiatiske regioner: Thailand, Vietnam, Singapore, Kina, Hong Kong, Macau, Taiwan, Sydkorea, Indonesien og Malaysia. Køb og installer dit eSIM når som helst og hvor som helst, og vælg mellem en række datapakker, gyldighedsmuligheder og dækning i flere lande. Du skal blot scanne eSIM QR-koden for at få adgang til alle dine vigtige apps på din rejse. Undgå besværet med at administrere flere SIM'er med denne nul-spild løsning. Få et eSIM pr. enhed, og fyld op ved blot at købe og aktivere yderligere eSIM-abonnementer, mens du går. Når den er aktiveret, begynder din dækning i henhold til din valgte varighed. Alle iPhone-modeller lanceret ud over iPhone XS kan understøtte eSIM. For Android, hvis du er usikker, tjek venligst med guideline-billedet for berettigelse. Hvis du ikke kan oprette forbindelse til internettet efter at have installeret dette eSIM, skal du følge selvhjælpsfejlfindingsvejledningen i din GYG-voucher. APN (navn på adgangspunkt): ctm-mobile Lokal operatør info: Kina - CU Hong Kong - CSL Macau - CTM Taiwan - Chunghwa Sydkorea - SK Telecom Indonesien - Telkomsel Malaysia - Maxis Singapore - Singtel Thailand - AIS Vietnam - Mobifone

Phukets internationale lufthavn (HKT): Transfer til/fra Phuket

3. Phukets internationale lufthavn (HKT): Transfer til/fra Phuket

Start eller afslut din rejse til Phuket med et minimum af stress og forudbestil en garanteret Phuket hoteltransport til eller fra Phuket International Airport. Drag fordel af tjenesterne fra en udbyder af landtransport med en stor flåde af køretøjer, der passer til dine behov. Bliv mødt og hilst på ved ankomsten til lufthavnen, og få 90 minutters ekstra tid i tilfælde af forsinkelser. Slap af i visheden om, at alle indkommende fly bliver sporet, så du kan justere mødetiderne, hvis det er nødvendigt, og undgå uventede ekstra gebyrer. Læn dig tilbage og slap af, mens en chauffør med fuld licens navigerer på de ukendte veje. Bilerne er udstyret med GPS for at sikre en jævn og behagelig rejse. Alle biler er udstyret med håndsprit. Der tages ekstra hygiejniske forholdsregler på grund af COVID-19-virussen. Alle køretøjer, udstyr og passagersæder desinficeres grundigt efter hver tur.

Phuket: Lufthavn: Privat transfer til/fra Khao Lak

4. Phuket: Lufthavn: Privat transfer til/fra Khao Lak

Fjern bekymringerne om transport mellem Phuket Lufthavn og dit hotel i Khao Lak med en forudbestilt privat transport ved ankomst eller afrejse. Bliv budt velkommen af en repræsentant i lufthavnen i ankomsthallen ved mødestedet for transporten fra Phuket Lufthavn. Der holdes øje med alle indgående fly, så din chauffør vil stå klar på det rigtige tidspunkt. Drag fordel af op til 1,5-times gratis ventetid i tilfælde af uforudsete forsinkelser ved bagagebåndet eller i paskontrollen Ved afrejsetransport vil din professionelle chauffør møde dig på dit hotel og hjælpe dig med din bagage. Læn dig herefter tilbage, og slap af i ro og mag i et køretøj med aircondition kun til dig. Alle chauffører er fuldt autoriserede og har undergået et baggrundstjek fra Transport for Thailand. Køretøjerne er udstyret med GPS og spores for at sikre en nem transport af passagerer. De tjekkes og vedligeholdes løbende for at sikre en høj standard for en sikker og behagelig rejse.

Phuket: Privat transport til eller fra HKT lufthavn

5. Phuket: Privat transport til eller fra HKT lufthavn

Start eller afslut din tur til Phuket med minimal stress, og forudbestil en garanteret transportservice mellem Phukets Internationale Lufthavn og hoteller i Phuket. Drag fordel af en lokal transportleverandør, der har en række biler, som passer til dine behov. Bliv mødt i lufthavnen, hvor der ventes i 90 minutter i tilfælde af forsinkelser. Du kan slappe af, da leverandøren tracker alle fly, der ankommer til lufthavnen, og tilpasser mødetiden, hvis det er nødvendigt. Du vil undgå unødvendige gebyrer. Læn dig tilbage, og slap af, mens en fuldt autoriseret chauffør kører på de ukendte veje. Køretøjerne er udstyret med GPS for at sikre en jævn og behagelig rejse. Husk, at der ikke tilbydes afhentning eller afsætning fra hoteller der ligger i Bangsak eller Bang Muang. Der er hånddesinfektionsmiddel til rådighed i alle bilerne. Der tages ekstra hygiejniske forholdsregler på grund af COVID-19-virussen. Alle køretøjer, udstyr og passagersæder desinficeres grundigt efter hver køretur.

Asien: 8 asiatiske regioner eSIM Data Plan

6. Asien: 8 asiatiske regioner eSIM Data Plan

Make your trip to Asia hassle-free with a convenient eSIM. Stay connected on your travels with high-speed coverage in other Asian countries, including Hong Kong, Singapore, Thailand, Cambodia, South Korea, Vietnam, Malaysia, and Indonesia. Stay in touch with friends and family while you travel. Purchase and install your eSIM anytime and anywhere, and choose from a variety of data packages, validity options, and coverage in additional countries. Simply scan the eSIM QR code to access all your essential apps on your trip. Start browsing, using social media, and messaging your friends. Avoid the trouble of managing multiple physical SIMs with this zero-waste electronic solution. Get one eSIM per device and top up by simply buying and activating additional eSIM plans as you go. Once activated, your coverage will begin according to your selected duration. Most devices released after 2019 are compatible with eSIM (e.g. iPhone XR, XS of models beyond, Google Pixel 4 and beyond). If you are unsure, please check the compatibility guideline photo to confirm eligibility. If you cannot connect to the internet after installing this eSIM, please follow the Self Help Troubleshooting Guide in your GYG voucher.

Phuket: Leje af privat bil eller minibus med chauffør

7. Phuket: Leje af privat bil eller minibus med chauffør

Få mest muligt ud af din tid i Phuket, og lej et privat køretøj med aircondition og en engelsktalende chauffør. Oplev øen efter dine egne interesser, og bliv hentet på dit hotel. Vælg mellem flere attraktioner og aktiviteter, såsom udsigtspunkterne, eller besøg strandene i Kata, Karon og Patong. Se marmorstatuen af Buddha, og besøg Wat Chalong-pagodetemplet. Brug tid på at se den kinesiske og portugisiske arkitektur i det historiske centrum, og hør historien bag de elegante facader. Få indsigter og ideer om aktiviteter, du kan prøve på egen hånd. Der er hånddesinfektionsmiddel i alle bilerne. Der tages ekstra hygiejniske forholdsregler på grund af COVID-19-virussen. Alle køretøjer, udstyr og passagersæder desinficeres grundigt efter hver tur.

Khao Lak/Bang Sak: 1 vej privat transport til Phukets lufthavn

8. Khao Lak/Bang Sak: 1 vej privat transport til Phukets lufthavn

Den private transportservice giver rejsende en problemfri og behagelig måde at komme fra Phuket lufthavn til dit hotel i Khao Lak på. Tjenesten er designet til at imødekomme behovene hos enkeltpersoner, par, familier og grupper på op til 6 personer. Transporten udføres ved hjælp af en privat minibus med aircondition, som er velholdt og udstyret med komfortable siddepladser og rigelig plads til bagage. Chaufføren er erfaren og sikrer, at gæsterne får en sikker og problemfri rejse fra lufthavnen til dit hotel. Tjenesten er tilgængelig døgnet rundt, syv dage om ugen, hvilket betyder, at gæsterne kan bestille deres transfer på et tidspunkt, der passer dem. Bookingprocessen er enkel og let. Ved ankomsten til lufthavnen vil gæsterne blive mødt af en repræsentant fra lufthavnen, som vil holde et skilt med deres navn på. Chaufføren vil hjælpe med bagagen og eskortere gæsterne til den ventende minibus. Når de er om bord, kan gæsterne læne sig tilbage, slappe af og nyde den naturskønne køretur til deres hotel i Khao Lak.

Phuket: Privat hoteltransport til eller fra HKT lufthavn

9. Phuket: Privat hoteltransport til eller fra HKT lufthavn

Slip for stress på din rejse til/fra Phukets internationale lufthavn (HKT) med en forudbestilt privat transfer til/fra dit hotel i Phuket. Spring lange taxakøer over, og læn dig tilbage og slap af, mens du kører i en bil med aircondition til din destination. Forfrisk dig med en flaske vand om bord, og slip for at navigere rundt i Phukets offentlige transportsystem og travle gader.

Phuket Lufthavn: VIP Immigration Fast-Track Service & Lounge

10. Phuket Lufthavn: VIP Immigration Fast-Track Service & Lounge

Nyd en VIP ankomst- eller afrejseoplevelse med denne fast-track billet. Med ankomstmuligheden vil din personlige concierge vente på dig og dine gæster med indbydende skilte, når I stiger ud af flyet i Phuket International Airport. Herfra kan du slappe af og nyde alle bekvemmelighederne ved ægte VIP-behandling, mens du bliver ført til en dedikeret hurtig immigrationslinje for hurtig adgang. Når du går nedenunder, vil en dedikeret bagageportør allerede være i gang med at hente dine indcheckede tasker. Din concierge får dig hurtigt gennem tolden og eskorterer dig og dine gæster til lufthavnstransporten ind til byen. Dine ekspertuddannede concierge-værter er der for at sikre, at din rejse bliver mindeværdig, så du er velkommen til at spørge om noget, der kan gøre din ferie endnu mere enestående. Med afgangsmuligheden skal du gennemføre dit check-in ved flyselskabets skranke og derefter gå til Coral Counter nær check-in-skranken Thai Airways Roll H. Når du har mødt det venlige personale, vil din personlige concierge eskortere dig til den hurtige immigrationskø og VIP-lufthavnsloungen og derefter hjælpe dig med at komme på plads. Nyd de mange faciliteter i afgangsloungen, mens du venter på dit fly, herunder tv, mad og forfriskninger, Wi-Fi og endda en nakke- og skuldermassage. Ovenstående service inkluderer privat transfer til hotellet.

43 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Phuket Internationale Lufthavn

Andre seværdigheder i Phuket Internationale Lufthavn

Vil du se alle oplevelser i Phuket Internationale Lufthavn? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Phuket Internationale Lufthavn

Samlet bedømmelse

4.6
(1.495 anmeldelser)

Alt var fantastisk. Det var så fantastisk at have en privat bil, og vi lavede vores egen dagsorden. Chaufføren var ikke en guide, men han opførte sig som en. Han var så hjælpsom hele dagen. Varevognen og chaufføren blev leveret af My Phuket Holiday, og hvis du leder efter en dag til at udforske denne fantastiske ø, elskede vi virkelig denne nemme mulighed. Vi lavede et skift i vores planer om at besøge den "hemmelige strand" - Nui Beach, og vores chauffør Dol tog sig af detaljerne for os. Da jeg søgte efter en privat varevogn og chauffør var der 100-vis af muligheder, men GetYourGuide gjorde det så nemt at booke, og kommunikationen var i top.

Jeg har brugt denne service før og vil gøre det igen og igen. Alt fungerer glat, og jeg er altid imponeret. Top 5*

Havde en fantastisk dag ude. Kan varmt anbefale…. Vi havde endda gratis snacks/vand og koks. Ville bruge igen

Ankom til tiden. Koldt vand stod klar i bilen og chaufføren var meget venlig!

dejlig rolig tur, kom til tiden og var hjælpsom, var helt perfekt