Phuket
Både og yachter

Både og yachter
288 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Vores mest anbefalede Phuket Både og yachter

Phuket: Maya, Phi Phi og Bamboo Island med frokostbuffet

1. Phuket: Maya, Phi Phi og Bamboo Island med frokostbuffet

Afgang fra Phuket og sejl i en speedbåd over havet til Phi Phi-øerne. Sejl ind i den maleriske Loh Sama Bay, og gå over sandet for at slappe af på Maya Bay. Spot det lokale dyreliv på Monkey Beach, og forkæl dig med en restaurantbuffet ved stranden, før du snorkler på Bamboo Island. Blev hentet fra dit hotel i Phuket og kør til molen for at møde din venlige besætning og gruppe for dagen. Bliv budt velkommen på båden med en sodavand og årstidens frugt, mens du bliver briefet om turen. Ankom til Loh Sama Bay, et berømt sted på Koh Phi Phi Leh. Se den lille holm i midten og den lille strand. Tag derefter til Maya Bay, hvor de filmede filmen The Beach. Slap af på den hvide sandstrand, og udforsk Maya Bay på egen hånd. Mens du slentrer, skal du sætte pris på restaureringsarbejdet omkring bugten, inden du tager til Pileh Lagoon, en ubeboet nationalpark. Forundres over denne lukkede lagunes lyse smaragdgrønne vand omgivet af tårnhøje kalkstensklipper. Gå ned til klipperne og slap af på den skjulte strand ved lagunen, før du fortsætter til Viking Cave. Oplev den historiske industri, der er dedikeret til høstning af swiftlet-fuglereder, og lær deres betydning for kinesisk kultur. Derefter kan du se magien ved Monkey Beach fra din komfortable båd. Stop ved et idyllisk sted, omgivet af natur og stejle klippeformationer, og slap af i paradis, omgivet af kalkstensklipper. Kig dig omkring for at se de vilde aber klatre op ad klipperne, slappe af på stranden eller svømme. Nyd en lækker international frokostbuffet på en strandrestaurant på Phi Phi Don. Efter frokost kører vi til Nui Bay, et dykkersted på nordvestkysten af Koh Phi Phi Don. Tag en svømmetur i det klare vand, hvis du har lyst. Afslut turen med lidt fritid på den hjerteformede ø Bamboo Island, hvor du kan svømme, slappe af eller solbade i 1,5 time. Når du har slappet af, vender du tilbage til din speedbåd og nyder en behagelig transfer tilbage til dit hotel.

Phuket: Phi Phi-øerne og Maya Bay dagstur med frokost

2. Phuket: Phi Phi-øerne og Maya Bay dagstur med frokost

Tur til de paradisiske Phi Phi-øer, og udforsk Phi Phi Don og Phi Phi Leh på en guidet dagstur med speedbåd fra Phuket. Dyk ned under bølgerne med 3 snorkelstop, og spis en frokostbuffet ved stranden. Start din morgen med afhentning på hotellet og gratis kaffe eller te med småkager. Hop på en speedbåd, og tag dig til Green Island for at snorkle, mens du observerer havets dyreliv. Fortsæt til Phi Phi Leh-øen, der er med i ikoniske film, herunder "The Beach". Sightsee langs Maya Bay og Loh Samah Bay med båd, før du tager en svømmetur i Pileh Lagoon, kendt for sit smaragdvand omgivet af kalksten karstklipper. Tag dit kamera med til Viking Cave og se dens fuglereder. Ved middagstid ankommer du til øen Phi Phi Don. Her kan du genvinde dine kræfter med en frokostbuffet på en strandrestaurant. Derefter kan du nyde fritiden til at opdage denne frodige ø med dens mange butikker og caféer. Sightseeing på Monkey Beach for at få et glimt af aberne, der kalder denne strand for deres hjem. Tag derefter til Nui Bay for at svømme, snorkle eller nyde solskinnet. Endelig kan du besøge Khai Island og slappe af på dens uberørte kyster eller nyde vandet inden en returoverførsel til dit hotel.

Phuket: Andamanda Water Park Billet & valgfri transfer

3. Phuket: Andamanda Water Park Billet & valgfri transfer

Oplev Andamanda Water Park, som er vært for 29 spændende vandrutsjebaner. Svøm i de 5 farverige temazoner, test dine grænser med 12 ekstreme rutsjebaner eller hav en tur og sjov for hele familien med denne vandparkbillet. Gå til en surf på det kunstige bølgebassin, som kan generere bølger på op til 3 meter høje, ideel for dem, der leder efter en mulighed for surfing. Vælg at få en drink på en af de 2 poolbarer designet til voksne, den perfekte måde at slappe af på. Nyd en madoplevelse på den unikke flydende landsbyrestaurant, der minder om de thailandske flydende markeder. Sæt dig ind i lokale retter og nyd den livlige atmosfære. Undgå besværet med at stå i kø ved at forudbestille din adgangsbillet og valgfri transfer til attraktionen.

Phuket: Den gamle bydel, Chalong-templet og Great Buddha Van Tour

4. Phuket: Den gamle bydel, Chalong-templet og Great Buddha Van Tour

Oplev Phukets skønhed på en heldags gruppetur i varevogn. Tag billeder ved udsigtspunkterne Karon, Nak-Kerd Sea og Rang Hill. Se den store Buddha-statue og Phukets gamle bydel. Lær om lokal fødevareproduktion på en cashew-fabrik. Nyd bekvemmeligheden ved at blive hentet fra dit overnatningssted i Phuket. Læn dig tilbage og slap af på den naturskønne køretur til udsigtspunktet Karon. Stop for at kigge ud over Andamanhavet. Fortsæt til Nak-Kerd Sea-udsigtspunktet for at nyde den betagende udsigt over kystlinjen. (Kundens egne udgifter) Tag til den ikoniske Big Buddha-statue for at tage billeder af den største siddende Buddha-statue på øen. Rejs til Chalong-templet og oplev buddhistiske traditioner og arkitektur i et af de mest berømte templer på Phuket. Se en af Phukets største eksportvarer på en lokal cashewnøddefabrik. Find ud af, hvordan cashewnødder bliver fremstillet. Kør til Phukets gamle bydel, og få lidt fritid til at vandre gennem den unikke arkitektur i de farverige kinesisk-portugisiske bygninger. Tag til udsigtspunktet Rang Hill, hvor du får en fantastisk panoramaudsigt over den sydlige del af Phuket. Slap af og køb en drink, før du vender tilbage til dit overnatningssted i Phuket. (Kundens egne udgifter)

Phuket: En-vejs færgetransfer til/fra Koh Phi Phi

5. Phuket: En-vejs færgetransfer til/fra Koh Phi Phi

Slip for bekymring under din transport mellem Koh Phi Phi og Phuket med en åben billet til alle tilgængelige afgangstider med en færge, der sejler dig over Andaman-havet.  Hvis du er i Phuket, kan du ankomme til mødestedet ved Rassada-havnen 30 minutter før afgang, eller du kan vælge at blive hentet i Patong, Kata, Karon eller Phuket byområde. Læn dig tilbage, slap af, nyd den behagelige tur med aircondition og den smukke udsigt til Thailands kyst.Efter bådturen kan du gøre dig klar til at begynde din perfekte ferie på den smukke ø. Envejs- eller rundtursbilletter er tilgængelige og kan bruges til alle afgangstidspunkter.

Phuket: James Bond Island dagstur i speedbåd med frokost

6. Phuket: James Bond Island dagstur i speedbåd med frokost

Nyd afhentning og aflevering til og fra dit hotel til molen, hvor din rejse over smaragdgrønt vand og det blå hav finder sted på denne dagstur rundt på øen og i grotterne. Forfrisk dig selv med en gratis frokostbuffet. Sejl langs Phang Nga-bugten og stop for sightseeing på Panak Island, der er berømt for sine smaragdgrønne laguner og dybe grotter. Nyd landskabet med drypstensformationer og høje kalkstensklipper. Næst rejser du til Hong eller Talu Island og nyder at sejle i kano inde i en gammel grotte. Se alle de mystiske klippeformationer, hvoraf nogle er formet af naturen og ligner dyr. Efter en kanotur og sightseeing har du mulighed for at besøge den flydende muslimske landsby på Panyee Island. Nyd en frokostbuffet og en gåtur rundt i landsbyen, der er fuld af venlige lokale indbyggere. Derefter skal du besøge den ikoniske James Bond Island, også kendt som Khao Ping Kan. Den unikke dannelse af denne sømformede ø er naturens mysterium og har gjort den til ikonet i Phang Nga Bay. Efter sightseeing på James Bond Island skal du udforske Ice Cream Cave for at se de fænomenale stalagmitter- og krystalformationer indeni. Prøv at sejle i kano i hulen, der er fuld af smaragdgrønt vand. Til sidst ankommer du til Lawa Island eller Naka Island (en af øerne vil blive valgt afhængigt af vejret). Tag en svømmetur, eller slap af på øen med fri tid til at nyde havet, inden du kører tilbage til molen.

Thailand: eSIM Roaming Mobile Data Plan

7. Thailand: eSIM Roaming Mobile Data Plan

Gør din rejse til Thailand problemfri med en eSIM, der understøttes af iPhone og Android. Hold forbindelsen med højhastighedsdækning overalt i Thailand, eller opgrader til dækning i yderligere otte lande, herunder Taiwan, Sydkorea, Singapore, Malaysia, Indonesien, Indonesien, Vietnam, Cambodja og Hong Kong. Køb og installer din eSIM når som helst og hvor som helst, og vælg mellem en række datapakker, gyldighedsmuligheder og dækning i yderligere lande. Du skal blot scanne eSIM QR-koden for at få adgang til alle dine vigtige apps på din rejse. Vælg mellem 3 til 30 dages dækning, med muligheder fra 1 GB til 30 GB, som du kan bruge i den valgte periode. Alternativt kan du nyde godt af muligheden for at modtage 500 MB fornyet dagligt i 7, 14 eller 30 dage. Undgå besværet med at administrere flere SIM-kort med en løsning med nul spild. Få ét eSIM pr. enhed, og køb og aktiver nemt yderligere eSIM-abonnementer efterhånden. Når du er aktiveret, begynder din dækning i henhold til din valgte varighed. Alle iPhone-modeller, der lanceres efter iPhone XS, kan understøtte eSIM. For Androids gælder det, at hvis du er usikker, skal du tjekke med de vejledende fotos for berettigelse.

Phuket: YONA Floating Beach Club - en dagsoplevelse

8. Phuket: YONA Floating Beach Club - en dagsoplevelse

Oplev en enestående flydende strandklub på Phukets maleriske kyster med denne dagsudflugt. Få en uforglemmelig oplevelse, mens du slapper af i solskinnet, spiser i restauranten, nyder cocktails og drinks i barerne og svømmer i infinity-poolen. Slap af i en oase på en række sidde- og loungemuligheder, herunder cabanas, daybeds og sofaer. Slap af til rytmerne fra den lokale DJ, mens du nipper til en cocktail i din egen cabana. Dyk ned i den 22 meter lange infinity-pool, og forfrisk dig med en 360-graders havudsigt. Alternativt kan du danse og nyde sceneriet fra solnedgangsterrassen på anden sal og slappe af i loungepoolområdet. Gå op på tagterrassen på tredje sal for at beundre den betagende udsigt over Andamanhavet. Forkæl dine smagsløg med lækre middelhavs- og kystretter i den naturskønne restaurant med havudsigt. Nyd friske, sæsonbetonede, farverige og sjælfulde retter, der egner sig til at blive delt.

Fra Phuket/Khaolak: Similan-øerne for de morgenfriske

9. Fra Phuket/Khaolak: Similan-øerne for de morgenfriske

Vær den første til at ankomme til Similan Islands med vores originale Similan Early Bird! Båden forlader molen kl. 7.00, og opsamling i Phuket starter så tidligt som kl. 4.00. Det er en tidlig start, men det er det værd, hvis du vil nå frem før menneskemængden. Sæt sejl på en spændende speedbådstur og snorkel gennem det uberørte vand i Donald Duck, Honeymoon og Princess Bay. Nyd en dejlig picnic-frokost ved havet i Honeymoon Bay. Vælg turpakker, der tilbyder praktiske afhentnings- og afleveringssteder i Phuket eller Khaolak. Din tidlige fuglerejse til Similanøerne starter i Khaolak. At sætte tidligt ud sikrer, at du kommer til Donald Duck Bay i tide til at vandre den korte sti til Sail Rock og snappe de kæbefaldende fotos fra udsigtspunktet. På denne tur får du også to udvidede snorkelpauser til at udforske den livlige undervandsverden, med en chance for endda at få øje på en havskildpadde. Din næste destination er ø nr. 4, hvor du kan nyde din picnic-frokost ved siden af den naturskønne Honeymoon Bay. Følg det op med en afslappet gåtur gennem en natursti, der fører til den betagende strand ved Princess Bay. Der har du rigelig tid til at slappe af og tage en forfriskende svømmetur i det krystalklare vand. Som afslutning på dagen kan du nyde endnu et snorkeleventyr ved Similan Islands.

Phuket: Tur med elefantrednings- og plejeprogram

10. Phuket: Tur med elefantrednings- og plejeprogram

Udforsk Elephant Wildlife Sanctuary i Phuket, og fodr elefanterne med bananer, majs og meget mere. Lær mere om elefanterne fra din guide, og opdag fordelene ved spa-behandling på dyrene, før du nyder en lækker frokostboks. Morgensession Start afhentning mellem kl. 07.30 og kl. - 08.30 fra dit hotel. (Afhentningstidspunkt afhænger af dit hotels område, tjek venligst afhentningstidspunkt på din e-mail fra elefantparken) 09.00 - 09.10 am. Elefanters adfærd og Save & Care Program Detail 09.10 - 10.00. Forbered mad og gå rundt i elefantparken for at fodre elefanter, fodre elefanterne med kurve med bananer, sukkerrør, agurk og majs. Mens de nyder deres mad, kan du lære af guiderne om baggrunden for hver elefant. Kl. 10.00 - 10.40. Begynd at lave den særlige urtemix-mudder og lav en spa for elefanter, forbered elefanterne med en spa-behandling og et brusebad. Oplev de helbredende fordele ved det særlige spa-mudder, der hjælper med at hele elefanternes sår fra mange slags rifter og hudskader, og som giver varmebalancefordele for kroppen og blodgennemstrømningen. 10.40 - 11.00. Badning med elefant i naturligt vandbassin - lære at børste elefantens hud, så den føler sig godt tilpas og slapper af, og diskussion om emnet "Elefant og vand". Kl. 11.00 - 11.30. Nyd en frokost med Pad Thai og årstidens frugt, inden du kører tilbage til dit hotel i Phuket. Tag hjem inspireret og informeret, efter at have støttet elefanterne og deres fremtidige pleje i Elephants Wildlife Sanctuary. Eftermiddagssession Start med afhentning mellem kl. 11.30 og 12.30 fra dit hotel/overnatningssted. (Afhentningstidspunkt afhænger af dit hotels område, tjek venligst afhentningstidspunkt på din e-mail fra elefantparken) 1 - 13.30 pm. Tid til frokost. Nyd frokosten med en Pad Thai-boks og årstidens frugt, før du kører tilbage til dit hotel i Phuket. Tag hjem inspireret og informeret, efter at have støttet elefanterne og deres fremtidige pleje i Elephants Wildlife Sanctuary. 1.30 - 1.45 pm. Elefanternes adfærd og Save & Care Program Detail. 1.45 - 14.30 pm. Forbered mad og gå rundt i elefantparken for at fodre elefanter, fodre elefanterne med kurve med bananer, sukkerrør, agurk og majs. Mens de nyder deres mad, kan du lære af guiderne om baggrunden for hver elefant. 2.30 - 3 pm. Begynd at lave den særlige urteblandingsmudder og lav en spa for elefanter, forbered elefanterne med en spa-behandling og et brusebad. Oplev de helbredende fordele ved det særlige spa-mudder, der hjælper med at hele elefanternes sår fra mange slags rifter og hudskader, og som giver varmebalancefordele for kroppen og blodgennemstrømningen. 3 - 15.30 pm. Badning med elefant i naturligt vandbassin - vi lærer, hvordan man børster elefantens hud, så den føler sig godt tilpas og slapper af, og vi diskuterer emnet "Elefant og vand" . 3.30 pm. Brusebad til dig selv og tilbage til hotellet/indkvarteringen.

Phuket

Phuket

Ofte stillede spørgsmål om Phuket Både og yachter

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Phuket end Både og yachter?

Disse andre ting at gøre i Phuket må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Phuket

Vil du se alle oplevelser i Phuket? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Phuket

Samlet bedømmelse

4.8
(6 anmeldelser)

Overførsel fra og til hotellet pålidelig og komfortabel. Omfanget af dagen dykkertur var meget god og billig. Dykkerudstyr og steder meget godt. Team og support meget rart og imødekommende. Det, der kan forbedres, er den forudgående information om, at du ikke bør medbringe dit eget dykkerudstyr, ekstra sko, tøj og dine egne drikkevarer eller mad. Der er rigeligt af alt, og det er godt. Ekstra tasker med andre sko end flip flops er bare til gene

Alt i alt en fantastisk tur med en fantastisk guide (Ya Ya). Frokost lækker; du ser virkelig smukke ting, men der sker desværre en masse... Du har næsten ikke tid til at nyde en udsigt eller slappe af på stranden, fordi det bare bliver for overfyldt