Piazza Navona

Andre seværdigheder i Piazza Navona

Vil du se alle oplevelser i Piazza Navona? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Piazza Navona

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 26.773 anmeldelser

Jeg var en lettelse at have denne busbillet. Jeg tilbragte to dage i Rom og ville stige på bussen, ned på en station og vandrede rundt. Jeg vil helt klart anbefale at gøre stederne i rækkefølge, da de foreslår, hvor man skal besøge på hvert busstoppested, fordi jeg lavede en masse frem og tilbage, hvilket ikke var dårligt, men jeg endte med at være udmattet.

meget god modtagelse af ORP, men ingen mulighed for at reservere pladser til Colosseum. 1 særlig omtale for den person, der tager sig af OMNIA-KORTET på St. GIOVANI og for TIXIAN, der fortryllede vores rejser fra VATIKANET ROM med sin smukke stemme. Jeg anbefaler OMNIA CARD til den smukke by ROM

Vores guide, Amber var virkelig god og vidende, og vi havde en fantastisk tur rundt i Rom. El-cyklerne fungerede godt, og det er en skøn måde at komme rundt i Rom på. Vi kan varmt anbefale denne tur - tag den gerne i starten i dit ophold, da det giver et godt kendskab til byen.

Simone was a great guide and she made it an outstanding evening together with the other guests. We can only encourage people to join. Plenty of good food and wine.

The best way to learn about the history of Rome and a few of its many churches. Our guide was fantastic, she knew so much and was so entertaining :-)