Pinacoteca Ambrosiana

Pinacoteca Ambrosiana

Pinacoteca Ambrosiana: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Milano: Pinacoteca Ambrosiana & da Vinci Codex-udstilling

1. Milano: Pinacoteca Ambrosiana & da Vinci Codex-udstilling

BEMÆRK VENLIGST: FRUGTKURVEN AF CARAVAGGIO ER UDLÅNT FRA 23. NOVEMBER 2023 TIL BEGYNDELSEN AF APRIL 2024. Udforsk de store renæssancekunstneres og -filosoffers verdener på Pinacoteca Ambrosiana, som ligger i et historisk bibliotek i Milano. Med audioguides, der kan købes for et symbolsk beløb, kan du lære mere om verdens største samling af originale tegninger af Leonardo Da Vinci fra Codex Atlanticus. Få et utroligt overblik over mesterens værker, tanker og følelser fra mere end 40 års forskning. Gå til Federiciana-rummet på Ambrosiana-biblioteket for at få en dybere forståelse af manden og hans tid. Åbn dine øjne for en verden af store italienske mestre, fra Caravaggios stilleben til Rafaels store tegneserie for Skolen i Athen.

Milano: Billet til Pinacoteca Ambrosiana og San Sepolcro-krypten

2. Milano: Billet til Pinacoteca Ambrosiana og San Sepolcro-krypten

BEMÆRK VENLIGST: CARAVAGGIOS FRUGTKURV ER UDLÅNT FRA 23. NOVEMBER TIL BEGYNDELSEN AF APRIL 2024 Beundr Pinacoteca Ambrosianas berømte samlinger, herunder ikoniske værker som Caravaggios Frugtkurv, Rafaels Tegning til Skolen i Athen, Brueghels flamboyante Vase med blomster og Leonardo da Vincis portræt af Musikeren. Besøg bibliotekets læsesal fra det 17. århundrede med originaltegninger fra Leonardo da Vincis Codex Atlanticus. Bagefter kan du besøge San Sepolcros krypt, en middelalderlig hypogæisk kirke, hvis belægning er lavet af de gamle sten fra den gamle by Mediolanum: en rigtig tur i hjertet af Milano og gennem byens historie!

Milano: Officielt City Pass med Duomo og over 10 attraktioner

3. Milano: Officielt City Pass med Duomo og over 10 attraktioner

"Oplev Milano med YesMilanoPass, det eneste officielle pas til byen. - Din indgang til byens fineste attraktioner og aktiviteter og ubegrænset brug af det offentlige transportnet. Velkommen til den pulserende by Milano med dens historie, kultur og modernitet. Få mest muligt ud af din rejse med det officielle YesMilanoPass, der er designet til at give dig en enkel og omfattende måde at opleve det bedste af Milano på. Nøglefunktioner: Adgang til alt inklusive: Lås dørene op til Milanos største attraktioner, museer og vartegn med et enkelt, problemfrit pass. Brug passet til nemt at booke billetter, så du kan springe køen over og besøge den ikoniske domkirke, de fantastiske mesterværker i Civic Museums og meget mere! Offentlig transport: YesMilanoPass giver dig ubegrænset adgang til Milanos effektive og omfattende offentlige transportnetværk: busser, sporvogne og metro. Digitalt pas: YesMilanoPass downloades til din mobiltelefon, så du kan starte dit Milano-eventyr uden forsinkelser. Fleksibel 3-dages varighed: Tilrettelæg din rejse, så den passer til din tidsplan med det praktiske 3-dages kort. Uanset om du er på besøg i en lang weekend eller en kort storbyferie, er YesMilanoPass den perfekte løsning til at planlægge dit besøg. Digitalt bykort med en introducerende audioguide: Udforsk byen ved hjælp af dit digitale kort over Milano, som indeholder introducerende kommentarer til over 100 seværdigheder i Milano og forslag til gå- eller cykelruter. Øjeblikkelig booking og indløsning: Book online, og modtag dit digitale pas med det samme. Ingen grund til at vente i kø på indløsning; begynd at udforske med det samme. Opgrader din oplevelse: Få eksklusive rabatter på op til 30% kun med YesMilano Pass-appen. Miljøvenligt valg: Ved at vælge vores papirløse pass bidrager du til bevarelsen af Milanos naturlige skønhed og miljø. Vær sammen med os om at fremme bæredygtig turisme og reducere vores økologiske fodaftryk. energi.

Milano: Milan Pass City Card

4. Milano: Milan Pass City Card

Se det bedste af Milano i dit eget tempo, og spar penge med det praktiske 2-dages Milanopas, der giver gratis adgang til museer og rabatter hos tilknyttede virksomheder til en værdi af mere end 300 euro. Dit Milan Pass er gyldigt i 48 timer fra det øjeblik, du henter det, og fås med 2 eksklusive transportmuligheder, så du kan få det bedste ud af dit ophold. Vælg et Milan Pass med Hop-On Hop-Off Sightseeing Bus Ticket, og kør rundt i byen om bord på en åben dobbeltdækkerbus. Bussen er tilgængelig 7 dage om ugen og kører over 3 linjer med mere end 40 stop. Lær mere fra lydkommentarerne om bord, der fås på 8 sprog (inklusive 3 eksklusive kommentarer til børn). Et Milan Pass med ATM-billet til offentlig transport giver dig adgang til 5 metrolinjer og mere end 100 sporvogns- og buslinjer. Nyd gratis, ubegrænset rejse i 48 timer på byens offentlige transportsystem ved hjælp af en enkel billet. Du kan endda købe den fulde pakke og få et Milan Pass med både hop-on hop-off sightseeingbillet og adgang til det offentlige transportsystem ATM. Nyd gratis adgang til byens attraktioner som f.eks: Adgang til Duomo-katedralens tagterrasser (med elevator) La Scala museum og teater Pinacoteca Ambrosiana Museum for videnskab og teknologi Casa Milan - Mondo Milan Museum Leonardo 3 - "Leonardos verden" interaktivt museum Vigna di Leonardo - Leonardos vingård Bagatti Valsecchi Museum Museo d'Arte e Scienza - Kunst- og videnskabsmuseumNavigli Canal Cruise (forår/sommer)Shuttlebus til outletbutikker

Milano: Gåtur med skjulte perler, domkirke, adgang til den sidste nadver

5. Milano: Gåtur med skjulte perler, domkirke, adgang til den sidste nadver

Se Leonardo da Vincis berømte sidste nadver, og lær mere om dette mesterværk fra renæssancen af din guide. Dette ikoniske værk er blevet gengivet mange gange, men er stadig mystisk og dragende. Følg din guide gennem de små historiske gader og oplev byens fortid ved forskellige monumenter og betydningsfulde steder, herunder det berømte "Sforza-slot". Kryds Via Dante og kom til "Piazza Mercanti", som engang var centrum for middelalderens milanesiske liv. Endelig ankommer vi til den sidste destination, Duomo-pladsen med den storslåede katedral.

Milano: Pinacoteca Ambrosiana Billet og guidet rundvisning

6. Milano: Pinacoteca Ambrosiana Billet og guidet rundvisning

Opdag Milanos ældste museum, Pinacoteca Ambrosiana, sammen med din guide. Få dine billetter nu og udforsk museets utrolige samling, herunder Raphaels forberedende tegneserie til Skolen i Athen af Rafael, Caravaggios Frugtkurv, Leonardo da Vincis Musiker og hans Codex Atlanticus. Besøg de udsøgte malerier fra den lombardiske og venetianske renæssance med værker af kendte kunstnere som Luini og Titian. Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at opleve smuk italiensk kunst.

Milan Da Vinci: Devil's Enigma Quest-oplevelse

7. Milan Da Vinci: Devil's Enigma Quest-oplevelse

Oplev Milanos fascinerende historie og seværdigheder, mens du løser ledetråde rundt om i byen. Du hjælper Leonardo da Vinci med at færdiggøre sit berømte vægmaleri Den sidste nadver ved at løse gåder i Milanos centrum og besøge steder, hvor han boede eller arbejdede. Du har ikke brug for en guide, du skal bare downloade appen, gå til startstedet og være klar til at begynde eventyret. Hver ledetråd vil føre dig fra et sted til et andet og give dig nøjagtige anvisninger, så du har ikke brug for et kort, en GPS eller en guide. Når du løser den og gætter svaret, låses den hemmelige historie om det pågældende sted op. Når du har bestilt opgaven, får du din adgangskode pr. e-mail, som du kan bruge i appen. Turen vil tage dig ca. 1,5 time at gennemføre, men der er ingen tidsbegrænsning, så gå i dit eget tempo. I kan spille som en gruppe og løse ledetrådene sammen, mens I går. Eller I kan dele jer op i mindre grupper/hold og konkurrere mod de andre grupper. Hver person kan også spille alene, adskilt fra gruppen, og mødes med gruppen til sidst.

Milano: Audioguide med 20 attraktioner og rutekort

8. Milano: Audioguide med 20 attraktioner og rutekort

Milano er en by, hvor mode, historie og modernitet smelter sammen og skaber en symfoni af elegance og innovation. Din audioguide fører dig til 20 af byens bedste attraktioner, så du kan gå på opdagelse i dit eget tempo og stoppe og gå, som du vil. Forestil dig at slentre gennem Galleria Vittorio Emanuele II, et arkitektonisk mesterværk, der hvisker historier om Milanos forkærlighed for raffinement. Forestil dig, at du står foran Milanos katedral, en gotisk perle prydet med spir og statuer, der fortæller om århundreders historie. Mærk pulsen af kreativitet i det historiske Brera-distrikt, hvor brostensbelagte gader fører dig til kunstgallerier, butikker og caféer. Når audioguiden fører dig gennem Sforza-slottet, kan du se den magtfulde arv fra Visconti- og Sforza-familierne for dig. Fra den moderne skyline i Porta Nuova til det bohemeagtige Navigli-distrikt, hvor kanaler snor sig gennem trendy butikker og pulserende liv fylder natten, udfolder Milano sig som en by, der sømløst forener tradition og moderne tiltrækningskraft. Læs mere om de 20 største turistattraktioner i Milano. Byens historie, kultur, myter, arkitektur og andre vigtige fakta er med på din audioguidede rute, som starter fra byens hovedbanegård og bevæger sig fra sted til sted. Din audioguide omfatter 20 seværdigheder: 1. Milano Centrale Jernbanestation 2. Piazza Gae Aulenti 3. Monumental kirkegård 4. Arco della Pace 5. Sempione Park 6. Sforzesco Slot 7. Basilica di Sant'Ambrogio 8. Cenacolo di Leonardo 9. Santa Maria delle Grazie 10. Chiesa di San Maurizio al Monastero Maggiore 11. Pinacoteca di Brera 12. Teatro alla Scala 13. Galleria Vittorio Emanuele II 14. Ambrosian Library 15. Chiesa di Santa Maria presso San Satiro 16. Museum i Milanos katedral 17. Milanos katedral 18. Domkirken i Milano 19. Via Monte Napoleone 20. Villa Necchi Campiglio Alt, hvad du behøver, er dine hovedtelefoner og en mobil enhed for at gå på opdagelse.

Milano: Selvguidet vandretur med afsløring af Leonardo Da Vinci

9. Milano: Selvguidet vandretur med afsløring af Leonardo Da Vinci

Lad dig friste af en uovertruffen udforskning af renæssancens Milano med vores eksklusive selvguidede audiotour, der fortæller om Leonardo Da Vincis ekstraordinære liv. Brug din smartphone som guide, og bland sømløst kunst og historie, mens du vandrer gennem Milanos fortryllende gader. Mens du går, får du historien om Leonardos ankomst i 1482, under den italienske renæssances højdepunkt, da hertug Ludovico Maria Sforza anerkendte den florentinske kunstners genialitet. Du starter fra et afsidesliggende udgangspunkt, og derefter går du tilbage i historien ved at følge den markerede sti på vores kuraterede digitale kort. Kom forbi ikoniske steder som 📍San Marco-kirken📍Brera-distriktet, 📍Leonardo3-museet,📍Duomo of Milan, 📍Sforza-slottet, 📍Santa Maria Delle Grazie, 📍Den sidste nadver, 📍Pinacoteca Ambrosiana. (Bemærk: Indgang er valgfri og IKKE inkluderet, vælg at gå ind på dine udgifter) Afstanden mellem stoppestederne er en dejlig spadseretur på 5 til 10 minutter, hvilket skaber en ideel heldagsudforskning for entusiaster, der er ivrige efter at besøge alle steder, hvor hvert sted kræver 15 til 50 minutter.

Milano: 3-timers kunsttur i Leonardo da Vincis fodspor

10. Milano: 3-timers kunsttur i Leonardo da Vincis fodspor

Oplev Leonardo da Vinci-skattene i Milano med en lokal kunstekspert på en 3-timers rundvisning. På denne tur vil du se det berømte maleri ;Den sidste nadver; og Santa Maria delle Grazie-kirken. Maleriet blev bestilt af Ludovico il Moro, der var hertugen af Milano, og er et af da Vincis mest berømte værker. Du vil også besøge Pinacoteca Ambrosiana, hvor du kan beundre Codex Atlanticus, en samling af videnskabelige tegninger af Leonardo, der omhandler forskellige emner og vil give dig en fornemmelse af hans tekniske kunnen. På Pinacoteca kan du også se Leonardos berømte maleri ;Il Musico;, som opbevares i rummet, der er dedikeret til Leonardo og hans værker. Undervejs vil du lære om hans liv og eftermæle.

22 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Pinacoteca Ambrosiana

Andre seværdigheder i Pinacoteca Ambrosiana

Vil du se alle oplevelser i Pinacoteca Ambrosiana? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Pinacoteca Ambrosiana

Samlet bedømmelse

4.4
(922 anmeldelser)

Meget interessant, og jeg kan varmt anbefale at tage afsted. Men hvis du gerne vil se et bestemt maleri, og du har lidt tid, anbefaler jeg at søge på internettet, på galleriets side, hvilket rum hvert maleri/værk befinder sig i og så søge og skrive ned, hvordan du kommer til det lokale, da det er ikke særlig velorganiseret, og der er ikke meget, der tyder på, og det er ret svært at lede efter noget bestemt, hvis man ikke ved, hvor det er på forhånd.

Dette er et undervurderet museum, og det ser ud til, at de fleste anmeldelser sagde, at det var en sovekabine undtagen om mandagen. De originale tegninger af Leonardo var vidunderlige. Kunstsamlingen var enestående, uden at være overvældende for øjet. Den kunstneriske stil i hjemmet, det blev bygget op omkring, er en 3. visualisering. Så du har store kunstmestre, Leonardo, og ham.

Passet er virkelig fremragende med hensyn til kvalitet/pris givet de individuelle adgangspriser for hvert monument. Ved at præsentere dit pas ved hver museumsindgang kan du stå i kø og dermed spare tid. Undtagen i duomoen, hvor du skal bytte billet i billetkontoret. Placeringen for at afhente passet er super praktisk og let at finde, hvis du rejser med metroudgang fra M1 Cairoli.

Stedet (før køb) mangler en liste over museer, slotte, udstillinger, monumenter, som Milan Pass City-kortet giver gratis adgang til. Det ville være rart at tilføje turistbussens køreplaner. Ellers er det fantastisk 👍

Toptilbud - en masse seværdigheder inkluderet gratis og også mange prisreduktioner. Den bedste måde at opdage Milano på 2 dage!