Pinkas-synagogen

Pinkas-synagogen

Pinkas-synagogen: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Prag: Tur på tysk til den gamle bydel og Prags Borg

1. Prag: Tur på tysk til den gamle bydel og Prags Borg

Tag på en spændende rejse og oplev hovedstaden i Tjekkiet. Hvis du besøger Prag for første gang og ønsker at få et overblik over byen, er denne tur et perfekt valg. Start din guidede tur på den gamle byplads, som er hovedtorvet i Prags gamle bydel og stedet for Guds Moder Kirke før Týn. Gå en tur langs de maleriske gader og forbi Estates Theatre samt Charles University. Se derefter det gamle rådhus med dets astronomiske ur, hvor du kan beundre et mesterværk af gotisk videnskab. Gå til Franz Kafkas fødested og oplev det jødiske kvarter. Se Maisel-synagogen og Pinkas-synagogens ydre, før du slentrer langs den gamle jødiske kirkegård. Gå derefter forbi det nye rådhus og Clementinum, og tag til Karlsbroen. Kryds Karlsbroen, indtil du når sporvognsstationen Malostranské Náměsti. Derfra vil du bestige Prag Slot. Gå en tur langs den kongelige have (apr.-okt. besøg også inde i haverne) og gå forbi præsidentkontoret og Hradčany-pladsen, hvor du kan nyde udsigten til den tyske ambassade. Besøg de indre gårdhaver af Prag Slot og Golden Lane, gå forbi St. Vitus-katedralens ydre. For enden af Golden Lane vil du se Daliborka Tower, der plejede at udgøre en del af volden. Turen slutter ved St. Wenceslas vingård.

Prag: Officielt City Pass med offentlig transport

2. Prag: Officielt City Pass med offentlig transport

Nyd ubegrænset rejse med offentlig transport i hele Prag, inklusive rejsen til lufthavnen og tilbage. Få adgang til og rabat på over 70 inkluderede oplevelser. Besøg unikke historiske monumenter, museer og gallerier. Deltag i guidede ture i byen, og tag på krydstogt på Vltava-floden. Fremvis dit aktiverede pas ved hver oplevelse, og modtag en billet til stedet (glem ikke at beholde din billet). Se den fulde liste over de attraktioner, ture og andre oplevelser, som dit pas dækker adgang til: - Det gamle rådhus med det astronomiske ur (prioriteret bane, elevator inkluderet) - Petřín udsigtstårn og spejllabyrint - Clementinum astronomiske tårn og bibliotek - Petřín kabelbane - Prags borg (inklusive det gamle kongelige palads, Sankt Georgs Basilika, Sankt Vitus Katedralen og Den Gyldne Gade) - Det jødiske kvarter (Maisel-synagogen, Pinkas-synagogen, den gamle jødiske kirkegård, Klausen-synagogen, ceremonihallen, den spanske synagoge, Robert Guttmann-galleriet og Jerusalem-synagogen) - Prag Venedig - flodkrydstogt og Karlsbroens museum - Krudttårnet - Airport Express (tur/retur til lufthavnen) - Den gamle bys brotårn - Vintage sporvogn 42, 24-timers billet - Prag Zoo - Mindre bys brotårne - Lobkowicz-paladset - Loreto - Prags tv-tårn - Žižkov tv-tårn - Sankt Nicholas Klokketårn - Den nye mølles vandtårn* - Manifesto Market Andel - velkomstdrink i SOOT-baren - Basilikaen for de hellige Peter og Paul i Vyšehrad - Det kommunale hus - FOK Prags symfoniorkester - ståpladser* - Štefánik Observatorium - Museum Kampa og Werich Villa - Karel Zeman Museum - Huset ved den gyldne ring - Vrtba Have* - Huset ved den sorte madonna - Det nationale tekniske museum - Vyšehrad gotiske kælder og kasematter og Gorlice Hall - Museum for dekorativ kunst - Huset ved stenklokken - Jernbaneriget - Planetarium* - Kunsthalle - Fotografiets Hus - DOX - Center for Samtidskunst - Nationalmuseet for landbrug - Museum for offentlig transport - Det kommunale bibliotek - galleri - Podskalská toldkontor i Výtoň - Villa Pellé - HC Sparta Praha* - Ctěnice Slotskompleks - Marold Panorama* - Troja Chateau* - Nyt rådhus - udsigtstårn* - Galerie Tančící dům - Villa Winternitz Ture:- Den gamle bydel og den jødiske bydel (EN, DE)- Mystisk middelalderlig undergrund (EN)- Den kongelige arv - Prags borg og den mindre bydel (EN) Rabatter er tilgængelige på:- Det store sydtårn i St. Vitus-katedralen - 50% rabat - Guider og ture - private ture - rabat - 200 CZK rabat - Øko-cruise om aftenen med et glas Prosecco - 20% rabat - Frokostkrydstogt på en glasbåd - 20% rabat - Middagskrydstogt - 20 % rabat - FOK Prags symfoniorkester - 20 % rabat*. - Illusion Art Museum Prag - 25 % rabat - Dinosauria Museum Prag - 10 % rabat - Café Municipal House - gratis kaffe - iMucha - 30 % rabat* (*sæsonbestemt) Du kan finde den komplette liste i appen eller på hjemmesiden praguevisitorpass.eu

Prag: Guidet vandretur i den gamle bydel og det jødiske kvarter

3. Prag: Guidet vandretur i den gamle bydel og det jødiske kvarter

Oplev den jødiske arv i Prag på en udendørs guidet vandretur. Gå rundt på den jødiske kirkegård, i den gamle bydel og forskellige steder med relation til den jødiske historie i byen. Mød din guide i nærheden af Maisel-synagogen. Herfra går du til det jødiske kvarter, hvor din guide vil fortælle dig om jødernes historie i Prag. Efter dette overblik over byens jødiske arv bliver du guidet rundt til de vigtigste synagoger og den jødiske kirkegård og ser, hvor France Kafka skrev en stor del af sine værker. Tag til Prags gamle bydel og se de historiske vartegn, herunder det verdensberømte astronomiske ur. Nyd de fascinerende historier bag hver af de vigtige bygninger, du ser.

Prag: Gåtur i det jødiske kvarter med entrébilletter

4. Prag: Gåtur i det jødiske kvarter med entrébilletter

Udforsk det jødiske kvarter i Prag og få et overblik over områdets historie og moderne liv på en guidet gåtur. Start turen med at møde din guide i nærheden af Maisel-synagogen, adressen er Maiselova 5. Gå til det jødiske kvarter, kendt som Josefov. Hør historier om det jødiske samfund og dets mest berømte mennesker. Kig ind i de synagoger, der er inkluderet i billetten (Maisel, Pinkas, Spanish, Old New og Klausen), og gå til den gamle jødiske kirkegård, som er en af de ældste i Centraleuropa. Din guide er ekspert i Prags jødiske historie og dens befolkning og vil fortælle historier, der bringer det jødiske kvarters og synagogernes historie til live.

Prag: Guidet tur i den gamle bydel og det jødiske kvarter på tysk

5. Prag: Guidet tur i den gamle bydel og det jødiske kvarter på tysk

Tag på en guidet vandretur gennem Prags historiske gader. Lær historien bag hver tur fra din guide og besøg højdepunkter, herunder det jødiske kvarter og det imponerende astronomiske ur. Start på Old Town Square, som er stedet for Vor Frue Kirke før Týn og var den vigtigste markedsplads i Prag. Gå en tur langs maleriske gader ved Estates Theatre og Charles University. Se det gamle rådhus med dets astronomiske ur, og beundre et mesterværk af gotisk videnskab. Gå til Franz Kafkas fødested og oplev det jødiske kvarter. Beundre Maisel og det ydre af Pinkas-synagogerne, før du går forbi den gamle jødiske kirkegård. Se ydersiden af New Town Hall og Clementinum, før du går til Karlsbroen, hvor turen slutter.

Prag: Billet til det jødiske kvarter og valgfri audioguide

6. Prag: Billet til det jødiske kvarter og valgfri audioguide

Lær om historien om det jødiske kvarter i Prag. Denne oplevelse inkluderer besøg på den jødiske kirkegård, som er en af de ældste i Centraleuropa, og den inkluderer adgang til 3 synagoger. Begynd med en 20-minutters introduktion (på engelsk) og orientering fra din guide, mens du hører om Prags jødiske kvarters historie. Mød din guide på det lokale partnerkontor i Maiselova-gaden, kun få skridt fra Maisel-synagogen. Guiden hjælper dig med orientering i den jødiske by. Derefter vil du udforske den jødiske by på egen hånd. Din adgangsbillet inkluderer adgang til synagoger samt Prags jødiske kirkegård. Du kan vælge mellem kreds 1 eller kreds 2. Begge kredsløb inkluderer adgang til den gamle jødiske kirkegård, blandt de ældste i hele Centraleuropa. Du vil få en chance for at besøge den spanske synagoge, bygget i den smukke mauriske genoplivningsstil. Begge kredsløb inkluderer også adgang til 3 synagoger: Maisel, Pinkas og Klausen Synagoge. Sidstnævnte er den største i Prags jødiske by. Desuden vil du have chancen for at besøge Ceremonial Hall og Robert Guttman Gallery, hjemsted for flere midlertidige udstillinger. Disse omfatter genstande fra det jødiske museums samlinger eller aspekter af det moderne jødiske liv. Kreds 1 indeholder desuden en adgangsbillet til den gamle-nye synagoge, en af de ældste aktive synagoger i hele Europa. Bygget i gotisk stil i 1270, er det en af de tidligste gotiske bygninger i Prag og er fortsat et af de vigtigste religiøse steder for jøder i Tjekkiet.

Prag: Prags borg, det jødiske kvarter, adgang til klokketårnet

7. Prag: Prags borg, det jødiske kvarter, adgang til klokketårnet

Reserver dine billetter til nogle af Prags største attraktioner, som du kan hente på en bekvem central beliggenhed nær byens torv. Besøg det historiske Prags slot, synagogerne i det jødiske kvarter og det berømte astronomiske klokketårn i hjertet af den gamle bydel. Prags borg Besøg Prags slot og oplev den tidligere residens for konger af Bøhmen, hellige romerske kejsere og præsidenter for Tjekkoslovakiet og Tjekkiet. Udforsk slottets smukke interiører og bygninger, såsom St. Vitus-katedralen, St. George-basilikaen og Daliborka-tårnet. Astronomisk klokketårn Før du går ind i selve tårnet, skal du holde pause for at beundre det astronomiske ur på tårnets facade. Med dine entrébilletter tag trappen eller en elevator op til toppen, hvor du kan nyde en fantastisk udsigt over den gamle byplads og resten af Prag. Med denne billet kan du også besøge Det Gamle Rådhus. Oplev dens smukke haller og et malerisk kapel. det jødiske kvarter Med adgangsbilletten til det jødiske kvarter får du adgang til de mest berømte synagoger uden at stå i kø. Begynd at udforske og lære om det jødiske samfunds lange historie i byen. Besøg Maisel-synagogen, Pinkas-synagogen, den gamle jødiske kirkegård, Klausen-synagogen, ceremonihallen, den spanske synagoge og det jødiske museum i Prag, hvor du finder en række udstillinger. Ved Maisel-synagogen vil berøringsskærme give dig mulighed for at gennemse gamle hebraiske manuskripter og se historiske kort over jødiske bosættelser. Du vil også få en chance for at se det imponerende interiør af den spanske synagoge. Besøg det jødiske museum i Prag for at se den permanente udstilling: Jøder i de bøhmiske lande, 19.-20. århundrede. Lær mere om jødernes historie i den bøhmiske region fra Josef II's reformer i 1780'erne til perioden efter Anden Verdenskrig.

Prag: Guidet tur på den jødiske kirkegård og i synagogerne

8. Prag: Guidet tur på den jødiske kirkegård og i synagogerne

Under turen vil du dykke ned i det jødiske samfunds rige kultur og grundlæggende overbevisninger. Du vil få en dybdegående forståelse af deres fester, og hvorfor de historisk set er blevet forfulgt, især i den mørke periode under Det Tredje Rige. Udforsk deres begravelsestraditioner og bliv forbløffet over det imponerende antal gravsten på deres kirkegård, et slående vidnesbyrd om deres historie. Din guide møder dig foran Cartier-butikken på torvet i den gamle bydel på det valgte tidspunkt og tager dig med på en vandretur til det jødiske kvarter. Her besøger vi den fantastiske spanske synagoge, der anses for at være en af Europas smukkeste. Vi udforsker også Pinkas-synagogen, Klausen-synagogen, den historiske kirkegård og ceremonisalen. Endelig afslutter vi vores tur i nærheden af Old Town Square. Gå ikke glip af muligheden for at fordybe dig i den fascinerende historie i det jødiske kvarter. Book nu, og lad dig betage af Prags magi!

Prag: Synagoger og det jødiske kvarter privat vandretur

9. Prag: Synagoger og det jødiske kvarter privat vandretur

Det mest besøgte museum i Tjekkiet, Prags jødiske museum, består af fire synagoger og den gamle jødiske kirkegård samt den gamle ceremonihal. Den gamle-nye synagoge, selvom den ikke er en del af museet, er en anden seværdighed, du ikke må gå glip af. Du er sikker på at få en unik kulturel oplevelse, mens du lærer om livet og traditionerne for jøder, der var begrænset til den tidligere Prags jødiske ghetto i mere end 600 år. Vidste du, at Prag er den eneste europæiske by, der holdt sin jødiske arv intakt under Anden Verdenskrig? Tag denne tur og find ud af hvorfor.

Prag: Guidet premieumtur i det jødiske kvarter

10. Prag: Guidet premieumtur i det jødiske kvarter

Få indblik i Prags jødiske samfund, og besøg flere berømte synagoger på en 3-timers byvandring. Mød din guide i byens centrum, og gå til synagogen fra det 13. århundrede. Du kan beundre det ydre af den stadigt aktive synagoge, der siges af være Europas ældste synagoge nord for Alperne. Gå derefter til den Pinkas-synagogen for at opdage et helligt museum, dedikeret til de tjekkiske ofre for Holocaust. Se en hjerteskærende udstilling af tegninger lavet af børnene fra Terezin-ghettoen. Dernæst vil du gå til Klausen-synagogen for at se dens permanente samling vedrørende Maharal af Prag, sammen med udstillinger om hverdagen i det jødiske liv og ritualer. Oplev en omfattende samling af judaistik ved Maisel-synagogen, og afslut ved den nyrestaurerede maurisk-inspirerede spanske synagoge. I løbet af turen vil du besøge Ceremonial Hall ved Prags Begravelsessamfund ved Chevrah Kaddisha-bygningen, og se Den Gamle Jødiske Kirkegård, for at finde et tætpakket lag af grave, hvoraf nogle er 12 niveauer dybe.

30 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Pinkas-synagogen

Pinkas-synagogen: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Prag: Tur på tysk til den gamle bydel og Prags Borg

Prag: Tur på tysk til den gamle bydel og Prags Borg

Tag på en spændende rejse og oplev hovedstaden i Tjekkiet. Hvis du besøger Prag for første gang og ønsker at få et overblik over byen, er denne tur et perfekt valg. Start din guidede tur på den gamle byplads, som er hovedtorvet i Prags gamle bydel og stedet for Guds Moder Kirke før Týn. Gå en tur langs de maleriske gader og forbi Estates Theatre samt Charles University. Se derefter det gamle rådhus med dets astronomiske ur, hvor du kan beundre et mesterværk af gotisk videnskab. Gå til Franz Kafkas fødested og oplev det jødiske kvarter. Se Maisel-synagogen og Pinkas-synagogens ydre, før du slentrer langs den gamle jødiske kirkegård. Gå derefter forbi det nye rådhus og Clementinum, og tag til Karlsbroen. Kryds Karlsbroen, indtil du når sporvognsstationen Malostranské Náměsti. Derfra vil du bestige Prag Slot. Gå en tur langs den kongelige have (apr.-okt. besøg også inde i haverne) og gå forbi præsidentkontoret og Hradčany-pladsen, hvor du kan nyde udsigten til den tyske ambassade. Besøg de indre gårdhaver af Prag Slot og Golden Lane, gå forbi St. Vitus-katedralens ydre. For enden af Golden Lane vil du se Daliborka Tower, der plejede at udgøre en del af volden. Turen slutter ved St. Wenceslas vingård.

Prag: Officielt City Pass med offentlig transport

Prag: Officielt City Pass med offentlig transport

Nyd ubegrænset rejse med offentlig transport i hele Prag, inklusive rejsen til lufthavnen og tilbage. Få adgang til og rabat på over 70 inkluderede oplevelser. Besøg unikke historiske monumenter, museer og gallerier. Deltag i guidede ture i byen, og tag på krydstogt på Vltava-floden. Fremvis dit aktiverede pas ved hver oplevelse, og modtag en billet til stedet (glem ikke at beholde din billet). Se den fulde liste over de attraktioner, ture og andre oplevelser, som dit pas dækker adgang til: - Det gamle rådhus med det astronomiske ur (prioriteret bane, elevator inkluderet) - Petřín udsigtstårn og spejllabyrint - Clementinum astronomiske tårn og bibliotek - Petřín kabelbane - Prags borg (inklusive det gamle kongelige palads, Sankt Georgs Basilika, Sankt Vitus Katedralen og Den Gyldne Gade) - Det jødiske kvarter (Maisel-synagogen, Pinkas-synagogen, den gamle jødiske kirkegård, Klausen-synagogen, ceremonihallen, den spanske synagoge, Robert Guttmann-galleriet og Jerusalem-synagogen) - Prag Venedig - flodkrydstogt og Karlsbroens museum - Krudttårnet - Airport Express (tur/retur til lufthavnen) - Den gamle bys brotårn - Vintage sporvogn 42, 24-timers billet - Prag Zoo - Mindre bys brotårne - Lobkowicz-paladset - Loreto - Prags tv-tårn - Žižkov tv-tårn - Sankt Nicholas Klokketårn - Den nye mølles vandtårn* - Manifesto Market Andel - velkomstdrink i SOOT-baren - Basilikaen for de hellige Peter og Paul i Vyšehrad - Det kommunale hus - FOK Prags symfoniorkester - ståpladser* - Štefánik Observatorium - Museum Kampa og Werich Villa - Karel Zeman Museum - Huset ved den gyldne ring - Vrtba Have* - Huset ved den sorte madonna - Det nationale tekniske museum - Vyšehrad gotiske kælder og kasematter og Gorlice Hall - Museum for dekorativ kunst - Huset ved stenklokken - Jernbaneriget - Planetarium* - Kunsthalle - Fotografiets Hus - DOX - Center for Samtidskunst - Nationalmuseet for landbrug - Museum for offentlig transport - Det kommunale bibliotek - galleri - Podskalská toldkontor i Výtoň - Villa Pellé - HC Sparta Praha* - Ctěnice Slotskompleks - Marold Panorama* - Troja Chateau* - Nyt rådhus - udsigtstårn* - Galerie Tančící dům - Villa Winternitz Ture:- Den gamle bydel og den jødiske bydel (EN, DE)- Mystisk middelalderlig undergrund (EN)- Den kongelige arv - Prags borg og den mindre bydel (EN) Rabatter er tilgængelige på:- Det store sydtårn i St. Vitus-katedralen - 50% rabat - Guider og ture - private ture - rabat - 200 CZK rabat - Øko-cruise om aftenen med et glas Prosecco - 20% rabat - Frokostkrydstogt på en glasbåd - 20% rabat - Middagskrydstogt - 20 % rabat - FOK Prags symfoniorkester - 20 % rabat*. - Illusion Art Museum Prag - 25 % rabat - Dinosauria Museum Prag - 10 % rabat - Café Municipal House - gratis kaffe - iMucha - 30 % rabat* (*sæsonbestemt) Du kan finde den komplette liste i appen eller på hjemmesiden praguevisitorpass.eu

Prag: Guidet vandretur i den gamle bydel og det jødiske kvarter

Prag: Guidet vandretur i den gamle bydel og det jødiske kvarter

Oplev den jødiske arv i Prag på en udendørs guidet vandretur. Gå rundt på den jødiske kirkegård, i den gamle bydel og forskellige steder med relation til den jødiske historie i byen. Mød din guide i nærheden af Maisel-synagogen. Herfra går du til det jødiske kvarter, hvor din guide vil fortælle dig om jødernes historie i Prag. Efter dette overblik over byens jødiske arv bliver du guidet rundt til de vigtigste synagoger og den jødiske kirkegård og ser, hvor France Kafka skrev en stor del af sine værker. Tag til Prags gamle bydel og se de historiske vartegn, herunder det verdensberømte astronomiske ur. Nyd de fascinerende historier bag hver af de vigtige bygninger, du ser.

Prag: Gåtur i det jødiske kvarter med entrébilletter

Prag: Gåtur i det jødiske kvarter med entrébilletter

Udforsk det jødiske kvarter i Prag og få et overblik over områdets historie og moderne liv på en guidet gåtur. Start turen med at møde din guide i nærheden af Maisel-synagogen, adressen er Maiselova 5. Gå til det jødiske kvarter, kendt som Josefov. Hør historier om det jødiske samfund og dets mest berømte mennesker. Kig ind i de synagoger, der er inkluderet i billetten (Maisel, Pinkas, Spanish, Old New og Klausen), og gå til den gamle jødiske kirkegård, som er en af de ældste i Centraleuropa. Din guide er ekspert i Prags jødiske historie og dens befolkning og vil fortælle historier, der bringer det jødiske kvarters og synagogernes historie til live.

Prag: Guidet tur i den gamle bydel og det jødiske kvarter på tysk

Prag: Guidet tur i den gamle bydel og det jødiske kvarter på tysk

Tag på en guidet vandretur gennem Prags historiske gader. Lær historien bag hver tur fra din guide og besøg højdepunkter, herunder det jødiske kvarter og det imponerende astronomiske ur. Start på Old Town Square, som er stedet for Vor Frue Kirke før Týn og var den vigtigste markedsplads i Prag. Gå en tur langs maleriske gader ved Estates Theatre og Charles University. Se det gamle rådhus med dets astronomiske ur, og beundre et mesterværk af gotisk videnskab. Gå til Franz Kafkas fødested og oplev det jødiske kvarter. Beundre Maisel og det ydre af Pinkas-synagogerne, før du går forbi den gamle jødiske kirkegård. Se ydersiden af New Town Hall og Clementinum, før du går til Karlsbroen, hvor turen slutter.

Prag: Billet til det jødiske kvarter og valgfri audioguide

Prag: Billet til det jødiske kvarter og valgfri audioguide

Lær om historien om det jødiske kvarter i Prag. Denne oplevelse inkluderer besøg på den jødiske kirkegård, som er en af de ældste i Centraleuropa, og den inkluderer adgang til 3 synagoger. Begynd med en 20-minutters introduktion (på engelsk) og orientering fra din guide, mens du hører om Prags jødiske kvarters historie. Mød din guide på det lokale partnerkontor i Maiselova-gaden, kun få skridt fra Maisel-synagogen. Guiden hjælper dig med orientering i den jødiske by. Derefter vil du udforske den jødiske by på egen hånd. Din adgangsbillet inkluderer adgang til synagoger samt Prags jødiske kirkegård. Du kan vælge mellem kreds 1 eller kreds 2. Begge kredsløb inkluderer adgang til den gamle jødiske kirkegård, blandt de ældste i hele Centraleuropa. Du vil få en chance for at besøge den spanske synagoge, bygget i den smukke mauriske genoplivningsstil. Begge kredsløb inkluderer også adgang til 3 synagoger: Maisel, Pinkas og Klausen Synagoge. Sidstnævnte er den største i Prags jødiske by. Desuden vil du have chancen for at besøge Ceremonial Hall og Robert Guttman Gallery, hjemsted for flere midlertidige udstillinger. Disse omfatter genstande fra det jødiske museums samlinger eller aspekter af det moderne jødiske liv. Kreds 1 indeholder desuden en adgangsbillet til den gamle-nye synagoge, en af de ældste aktive synagoger i hele Europa. Bygget i gotisk stil i 1270, er det en af de tidligste gotiske bygninger i Prag og er fortsat et af de vigtigste religiøse steder for jøder i Tjekkiet.

Prag: Prags borg, det jødiske kvarter, adgang til klokketårnet

Prag: Prags borg, det jødiske kvarter, adgang til klokketårnet

Reserver dine billetter til nogle af Prags største attraktioner, som du kan hente på en bekvem central beliggenhed nær byens torv. Besøg det historiske Prags slot, synagogerne i det jødiske kvarter og det berømte astronomiske klokketårn i hjertet af den gamle bydel. Prags borg Besøg Prags slot og oplev den tidligere residens for konger af Bøhmen, hellige romerske kejsere og præsidenter for Tjekkoslovakiet og Tjekkiet. Udforsk slottets smukke interiører og bygninger, såsom St. Vitus-katedralen, St. George-basilikaen og Daliborka-tårnet. Astronomisk klokketårn Før du går ind i selve tårnet, skal du holde pause for at beundre det astronomiske ur på tårnets facade. Med dine entrébilletter tag trappen eller en elevator op til toppen, hvor du kan nyde en fantastisk udsigt over den gamle byplads og resten af Prag. Med denne billet kan du også besøge Det Gamle Rådhus. Oplev dens smukke haller og et malerisk kapel. det jødiske kvarter Med adgangsbilletten til det jødiske kvarter får du adgang til de mest berømte synagoger uden at stå i kø. Begynd at udforske og lære om det jødiske samfunds lange historie i byen. Besøg Maisel-synagogen, Pinkas-synagogen, den gamle jødiske kirkegård, Klausen-synagogen, ceremonihallen, den spanske synagoge og det jødiske museum i Prag, hvor du finder en række udstillinger. Ved Maisel-synagogen vil berøringsskærme give dig mulighed for at gennemse gamle hebraiske manuskripter og se historiske kort over jødiske bosættelser. Du vil også få en chance for at se det imponerende interiør af den spanske synagoge. Besøg det jødiske museum i Prag for at se den permanente udstilling: Jøder i de bøhmiske lande, 19.-20. århundrede. Lær mere om jødernes historie i den bøhmiske region fra Josef II's reformer i 1780'erne til perioden efter Anden Verdenskrig.

Prag: Guidet tur på den jødiske kirkegård og i synagogerne

Prag: Guidet tur på den jødiske kirkegård og i synagogerne

Under turen vil du dykke ned i det jødiske samfunds rige kultur og grundlæggende overbevisninger. Du vil få en dybdegående forståelse af deres fester, og hvorfor de historisk set er blevet forfulgt, især i den mørke periode under Det Tredje Rige. Udforsk deres begravelsestraditioner og bliv forbløffet over det imponerende antal gravsten på deres kirkegård, et slående vidnesbyrd om deres historie. Din guide møder dig foran Cartier-butikken på torvet i den gamle bydel på det valgte tidspunkt og tager dig med på en vandretur til det jødiske kvarter. Her besøger vi den fantastiske spanske synagoge, der anses for at være en af Europas smukkeste. Vi udforsker også Pinkas-synagogen, Klausen-synagogen, den historiske kirkegård og ceremonisalen. Endelig afslutter vi vores tur i nærheden af Old Town Square. Gå ikke glip af muligheden for at fordybe dig i den fascinerende historie i det jødiske kvarter. Book nu, og lad dig betage af Prags magi!

Prag: Synagoger og det jødiske kvarter privat vandretur

Prag: Synagoger og det jødiske kvarter privat vandretur

Det mest besøgte museum i Tjekkiet, Prags jødiske museum, består af fire synagoger og den gamle jødiske kirkegård samt den gamle ceremonihal. Den gamle-nye synagoge, selvom den ikke er en del af museet, er en anden seværdighed, du ikke må gå glip af. Du er sikker på at få en unik kulturel oplevelse, mens du lærer om livet og traditionerne for jøder, der var begrænset til den tidligere Prags jødiske ghetto i mere end 600 år. Vidste du, at Prag er den eneste europæiske by, der holdt sin jødiske arv intakt under Anden Verdenskrig? Tag denne tur og find ud af hvorfor.

Prag: Guidet premieumtur i det jødiske kvarter

Prag: Guidet premieumtur i det jødiske kvarter

Få indblik i Prags jødiske samfund, og besøg flere berømte synagoger på en 3-timers byvandring. Mød din guide i byens centrum, og gå til synagogen fra det 13. århundrede. Du kan beundre det ydre af den stadigt aktive synagoge, der siges af være Europas ældste synagoge nord for Alperne. Gå derefter til den Pinkas-synagogen for at opdage et helligt museum, dedikeret til de tjekkiske ofre for Holocaust. Se en hjerteskærende udstilling af tegninger lavet af børnene fra Terezin-ghettoen. Dernæst vil du gå til Klausen-synagogen for at se dens permanente samling vedrørende Maharal af Prag, sammen med udstillinger om hverdagen i det jødiske liv og ritualer. Oplev en omfattende samling af judaistik ved Maisel-synagogen, og afslut ved den nyrestaurerede maurisk-inspirerede spanske synagoge. I løbet af turen vil du besøge Ceremonial Hall ved Prags Begravelsessamfund ved Chevrah Kaddisha-bygningen, og se Den Gamle Jødiske Kirkegård, for at finde et tætpakket lag af grave, hvoraf nogle er 12 niveauer dybe.

De mest populære seværdigheder i Prag

Oplevelser i Pinkas-synagogen

Byer i Tjekkiet

Andre seværdigheder i Pinkas-synagogen

Vil du se alle oplevelser i Pinkas-synagogen? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Pinkas-synagogen

Samlet bedømmelse

4.7
(4.931 anmeldelser)

Jeg var bange, da jeg bookede en guide, der var historisk... Men sikke en fornøjelse at lytte til Martin fortælle et væld af anekdoter fulde af historier, kultur, følelser i en varm atmosfære! Martin er en guide, der brænder for sin by og en formidabel "ambassadør" for sit land! Jeg har lært og set så mange gode ting i dag! Mange tak

Den kvindelige guide var god til at dosere sin viden på nøje udvalgt steder - det var en meget lærerig og interessant tur! Halvanden time var super fint, både i forhold til selve gåturen og til mængden af information.

Det var en rigtig fin rundvisning med en dygtig guide (hvis navn jeg ikke fik fat i). Vi var en lille flok på fem, det fungerede godt.

Vores guide var fantastisk, lidenskabelig og meget venlig. Vi lærte meget takket være denne guidede tur, vi anbefaler!

fantastisk tur, rigtig dygtig guide,hun kunne fortælle historien på en levende og spændende måde.