Pisa

Vælg datoer

Seværdigheder i Pisa

De 7 seværdigheder og oplevelser i Pisa

Pisa byder på mange ting udover den mest oplagte. Man kan tage på meget sightseeing i den toscanske bys 4 historiske kvarterer. Her er nogle forslag til attraktioner og aktiviteter i Pisa.

 • Det Skæve Tårn

  1. Det Skæve Tårn

  Man må indrømme at Det Skæve Tårn i Pisa ser lidt underligt ud i virkeligheden, men det er netop det, der gør tårnet sjovt og perfekt til et selfie.

 • Pisas domkirke

  2. Pisas domkirke

  Dette er den mindre kendte, men storslåede bygning, der er tilknyttet Det Skæve Tårn i Pisa. Indvendigt finder du Gallileis lampe, imponerende freskoer og udsøgte værker i marmor.

 • 3. Cascianobadet

  Dette spabad er over 1000 år gammelt og dens afslappende egenskaber virker præcis lige så godt i dag, som da det blev bygget. Vandet fra den varme kilde, Acqua Mathelda, er fuld af mineraler og skulle fremme blodcirkulationen.

 • Vinsmagning i de toskanske bakker

  4. Vinsmagning i de toskanske bakker

  Kun en time eller to udenfor Pisa, i Toscanas vidunderlige bakkede landskab, findes en rig lokal vinkultur, nedarvet gennem generationer.

 • Keith Harings vægmalerier

  5. Keith Harings vægmalerier

  Pisa har andet at byde på end sin velkendte renæssancekunst. I 1980´erne var den legendariske kunstner fra New York, Keith Haring, så forelsket i byen, at han blev inspireret til at male et vægmaleri. Du finder det i gaden bag Piazza Vittoria Emanuele II.

 • Universitetets botaniske have

  6. Universitetets botaniske have

  Haven, der blev oprettet i 1544, var den første botaniske universitetshave i Europa. Nyd de grønne omgivelser og se de udendørs bygninger.

 • 7. San Matteo-museet

  Dette lille fredfyldte museum ligger lidt udenfor alfarvej i Pisa. Det er en relativ velbevaret hemmelighed, at det rummer det meste af den oprindelige kunst fra Pisas historiske bygninger.

Planlæg dit besøg

 • Skæve tårne

  Hvis du er til skæve bygninger, så tag engang til den lille by Suurhusen i Tyskland, hvis kirketårn slår Pisatårnets hældning med 1,22 grader.

 • Lysfestival

  Lysfestivallen afholdes hvert år i juni i Pisa. Det fantastisk syn, med de 10.000 levende lys langs floden Arno, er faktisk værd at planlægge din rejse til Pisa efter.

 • Spis billigt

  Det er ikke overraskende, at der er mange turister i området omkring Det Skæve Tårn og at priserne derfor stiger. Men hvis du går lidt rundt i Pisas snoede gader, får du både mere autentiske madoplevelser og lavere priser.

 • Pas på svindlere

  Desværrre kan turister blive udsat for tyveri i Pisa, hold fast på dine ejendele og vær forsigtig hvis fremmede kommer tæt på og tilbyder at hjælpe.

Praktisk information

 • Sprog
  Italiensk
 • Valuta
  EUR (€)
 • Tidszone
  UTC (+02:00)
 • Landekode
  +39
 • Bedste tid at tage dertil
  Sent i september og i oktober er den bedste tid, hvis du vil undgå varmen og turiststrømmen om sommeren. Hvis du ikke har noget imod at aflægge Pisa et besøg i højsæsonen, er der en række gadefester i juni. Husk at mange lokale tager på ferie og lukker deres butikker, restauranter og hoteller i august.

Andre seværdigheder i Pisa

Vil du se alle oplevelser i Pisa? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Pisa

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 8.716 anmeldelser

En rigtig god tur op i bjergene til vingården, hvor vi så lidt af naturen og vores guide fortalte noget derom. Vi var i vinmarkerne og smagte på de næsten modne bær. En skam at der ikke var høstet nogle, så vi så ikke hvordan man bearbejder druerne, fik det kun fortalt. Vinsmagning med lidt til ganen var god og fornøjeligt. Vi var en tur omkring Monte Carlo, en lille by bygget omkring et gammelt fæstning inden vi kørte hjemover.

My girlfriend and I decided to try the tour to a (somewhat) local vineyard and we were not disappointed. Samantha, the guide from the vineyard, was very nice and it was exciting to hear about the process from grape to finished wine as well as tasting the wine and learning a bit about the local Tuscan grapes.

fint - der gik dog lidt vel mange dage før end billetterne kom pr mail

nemt at bestille, men der gik lidt vel mange dage før end billetten kom pr. mail - vi var påbegyndt vores rejse, da mailen kom. Så vi skulle bruge tid på at finde en printer, da vi ikke var trygge ved at stå med billetten som app eller andet.

dygtige guider, der fortalte om Toscana og især Pisa

Perfekt tur, med tysktalende Chiara i Pisa. Fik rigtig meget lyst til at vide mere om Pisa kirke og anlæg.

Det var en god guide som fortalte meget om dåbskapellet, katedralen og det skæve tårn.