Vores mest anbefalede ting at gøre i Pisa

Pisa: Reserveret éntre til det skæve tårn og katedralen

1. Pisa: Reserveret éntre til det skæve tårn og katedralen

Træd op i det verdenstberømte skæve tårn i Pisa med denne praktiske billet med særlig indgangstid. Spring de lange køer ved billetkontoret over, gå direkte til tårnet på dit reserverede adgangstidspunkt og nyd et stressfrit besøg i det skæve tårn, som står på Piazza del Duomo, ved siden af domkirken og dåbskapellet fra det 11. århundrede. Gå forbi de notorisk lange køer og oplev både tårnet og domkirken i dit eget tempo. Tårnet er den tredjeældste bygning på Piazza del Duomo efter domkirken og dåbskapellet. Opførelsen af tårnet startede i 1172 og foregik i tre stadier over 199 år. I 1987 blev tårnet erklæret for en del af Piazza del Duomo på UNESCOs Verdensarvsliste sammen med domkirken, dåbskapellet og kirkegården.

Fra Firenze: Tur til Pisa, Siena og S. Gimignano med frokost

2. Fra Firenze: Tur til Pisa, Siena og S. Gimignano med frokost

Oplev Toscanas vidundere på en mindeværdig dag. Forlad Firenze på en 12-timers udflugt, og se de smukke landskaber, arkitekturen og kunstværkerne i regionen. Forkæl dig selv med lokale retter, og vælg en guidet tur på dit eget sprog for at lære endnu mere om det historiske område. Det er nemt at nå vores mødested ved at tage sporvognen T1.3 til Villa Costanza. Begynd med Pisa, og besøg den fantastiske Piazza dei Miracoli. Beundr baptisteriet, katedralen Santa Maria Assunta og selvfølgelig det berømte skæve tårn i Pisa. Efter fritiden i Pisa kan du tage til en typisk toscansk vingård i Chianti-området og nyde en lækker frokost med lokal vin. Udforsk byen Siena og besøg Piazza del Campo, hvor hestevæddeløbet Palio di Siena finder sted, og Piazza del Duomo, hvor du kan se den storslåede katedral udefra. Nyd dit sidste stop i San Gimignano, en UNESCO-klassificeret middelalderby, som er verdenskendt for sin Vernaccia di San Gimignano. Systemet af tårne i San Gimignano fortæller om de magtfulde familiers storhed. Mellem safranmarker og typiske indfødte vinmarker kan byen tilbyde postkortudsigter.

Firenze: Pisa, Siena, San Gimignano og Chianti-oplevelse

3. Firenze: Pisa, Siena, San Gimignano og Chianti-oplevelse

Start om morgenen med en rundtur i Pisa. Få tid til at beundre katedralen, dåbskapellet, den monumentale kirkegård og det berømte skæve tårn. Tilføj billetter til det skæve tårn til din oplevelse. Tag derefter videre til en typisk vingård i Chianti Hills på skråningerne af San Gimignano. Nyd en toscansk frokost ledsaget af en lokal vinsmagning. Efter frokosten kan du gå på opdagelse i en af de smukkeste middelalderlandsbyer i San Gimignano, eller "Middelalderens Manhattan", hvor du kan udforske labyrinten af brostensbelagte gader, små pladser og mange lokale håndværksbutikker. Fortsæt med en panoramaudsigt over Chianti-landskabet, før du ankommer til Siena, hvor din professionelle guide, hvis du ønsker det, vil tage dig med til de vigtigste pladser, fra Piazza del Campo til katedralen, hvor du passerer gennem den smukkeste contrade, der kendetegner denne by. Efter den guidede tur kan du vælge at have lidt fritid til at nyde en kop kaffe eller en panforte (en typisk lokal kage) og til at shoppe. Når du vender tilbage til Firenze, vil du have en smuk solnedgang i baggrunden, hvilket er den perfekte afslutning på en uforglemmelig dag i Toscana.

Pisa: Det skæve tårn og katedralen Skip-the-line-billetter

4. Pisa: Det skæve tårn og katedralen Skip-the-line-billetter

Udforsk to af Pisas nøglesteder, det berømte skæve tårn og den historiske Pisa-katedral, uden ventetid og på et tidspunkt, der passer dig. Spring køerne over med en tidsbestemt adgangsbillet til tårnet efterfulgt af hurtig adgang til katedralen. Saml dine billetter på Sinopie-museet, før du bestiger det 55 meter høje skæve tårn i Pisa, et ikon for europæisk arkitektur, der går tilbage til det 12. århundrede. Du vil være i stand til at nyde udsigten over byen, den nærliggende duomo og de bølgende toscanske bakker fra toppen. Besøg derefter katedralen Santa Maria Assunta. Den er næsten 1.000 år gammel og betragtes som et af de fineste eksempler på pisansk romansk arkitektur. Ligesom tårnet ved siden af synker katedralen meget langsomt ned i jorden, og du kan muligvis se tegn på dette, mens du vandrer rundt.

Fra Firenze: Toscana dagstur med frokost på Chianti vingård

5. Fra Firenze: Toscana dagstur med frokost på Chianti vingård

Begynd din rejse i Toscana på Firenzes hovedbanegård, hvor du mødes med din guide, der ledsager dig hele dagen.  I tager direkte til Siena, Italiens mest maleriske middelalderby, og efter ankomst tager din guide dig med på en byvandring. Se op på de smukke terrakottatage, der pryder bygningerne, og nyd katedralens fantastiske gotiske og romanske arkitektur.   Derefter tager I til byen San Gimignano, der ligger på en bakketop og er på UNESCOs Verdensarvsliste på grund af sine berømte tårnhuse, der blev bygget i middelalderen. Få tid på egen hånd til at se de pragtfulde pladser, paladser, kirker og de storslåede tårne. Sidste stop på din Toscanaudflugt er et besøg i Pisa, hvor du finder det ikoniske Skæve Tårn. Tag en slentretur gennem Piazza dei Miracoli, og se andre fantastiske monumenter, før I kører tilbage til Firenze. Nyd en tur i lille gruppe eller en privat, guidet oplevelse, så din udflugt bliver endnu mere speciel. Vælg frokostmuligheden, og nyd en hjemmelavet frokost parret med en uformel vinsmagning på en traditionel vingård i Chianti-vinregionen. Smag 4 regionale vine til frokost, og lær om de unikke produktionsteknikker. Spis et lækkert økologisk bondegårdsmåltid, mens du kigger over de bakkede vinlandskab badet i den toscanske sol.

Toscana: Dagstur til Pisa, Siena, San Gimignano og Chianti

6. Toscana: Dagstur til Pisa, Siena, San Gimignano og Chianti

Brug dagen på at opdage mange af de vigtigste højdepunkter i det toscanske landskab på denne guidede tur med en traditionel italiensk frokost inkluderet. Gør din vej gennem de bølgende bakker, når du opdager charmen ved Pisa, San Gimignano og Siena. Dit første stop er Pisa og Miraklernes Plads. Se katedralen, baptisteriet og selvfølgelig det berømte skæve tårn. Det skæve tårn er næsten 56 meter højt, omkring 183 fod, og hælder omkring 4 grader, hvilket gør det til en af de mest berømte og ikoniske bygninger i verden. Fra Pisa kører du forbi landsbyer på bakketoppe spredt over nogle af de smukkeste og mest fortryllende områder i landskabet. Ankom til San Gimignano, hvor der serveres en traditionel toscansk frokost med vinsmagning, hvis muligheden er valgt. Fortsæt til den bevarede middelalderlandsby San Gimignano, et UNESCO-verdensarvssted, der ofte kaldes "middelalderens Manhattan" på grund af dens berømte høje, smalle tårne. Udforsk byens centrum og de charmerende håndværkerbutikker langs de brostensbelagte gader og små pladser. Afslut turen i Siena, en by på en bakketop rig på kunst og traditioner. Spadser i det historiske centrum og besøg den smukke lokale katedral. Tag en guidet vandretur langs de små middelalderlige gader og pladser, der passerer verdens ældste bank og Piazza del Campo.

Fra Firenze: Halvdagstur om eftermiddagen til Pisa

7. Fra Firenze: Halvdagstur om eftermiddagen til Pisa

Nyd en fantastisk udflugt gennem det frugtbare og maleriske toscanske landskab til den historiske universitetsby Pisa, der er berømt for sin arkitektoniske skønhed. Når du ankommer til Pisa, vil din informative guide tage dig med på en grundig guidet gåtur på Piazza dei Miracoli og dens monumenter, hvor du vil beundre den vidunderlige arkitektur i de unikke bygninger omkring dig, som tidligere blev kaldt "Mirakler" på grund af deres utrolige skønhed. Vi vil blive blændet af denne vidunderlige plads, som domineres af den vidunderlige katedral (*), hvor du besøger den indendørs del, der er en model af den karakteristiske pisansk-romanske arkitektur. Se det berømte skæve tårn, det rundformede døbefont, der er omgivet af sine suggestive søjlearkader, og "Camposanto", der oprindeligt var en kirkegård, et ekstraordinært firkantet kloster, der med sin marmorfacade afgrænser pladsen mod nord. Vores guide vil i sine kommentarer især fokusere på det skæve tårn ─ et af verdens vidundere. Du vil blive betaget af historien og tårnets skæve struktur, der vækker fantasien hos alle besøgende. Efter det guidede besøg har I fri tid til uforglemmelige billeder eller til at udforske det historiske kvarter på egen hånd, hvor I kan beundre San Sisto kirken, en af de ældste kirker i Pisa, og Piazza dei Cavalieri, som var det politiske centrum i middelalderen, og hvor Scuola Normale ligger, et af de mest berømte universiteter i verden. (*) I tilfælde af lang kø, hvis du ikke kan besøge katedralens indre, vil du blive tilbudt et guidet besøg på Piazza dei Cavalieri.

Pisa: Square of Miracles Monuments Billet med det skæve tårn

8. Pisa: Square of Miracles Monuments Billet med det skæve tårn

Oplev den vidunderlige Piazza dei Miracoli med denne kombinationsbillet. Ved at booke denne oplevelse kan du besøge alle de åbne monumenter og museer på pladsen, inklusive det berømte skæve tårn i Pisa! Sørg for, at du har den nemmeste og hurtigste måde at besøge dåbskapellet, Camposanto, katedralen, Museo dell'Opera del Duomo og Sinopie-museet og klatre op i det skæve tårn uden at stå i kø ved billetkontoret. Besøget på alle monumenterne er mod betaling, bortset fra besøget i katedralen, som under alle omstændigheder kræver reservation af indgangstidspunktet. Hvis du køber denne oplevelse, vil du modtage billetten med planlagt adgang til at bestige det berømte skæve tårn i Pisa og besøge dåbskapellet, Camposanto, Museo dell'Opera del Duomo, Museo delle Sinopie og endda katedralen med hurtig og utidssvarende adgang. . Udover tårnet kan du så besøge de andre attraktioner på det tidspunkt, du foretrækker, i åbningstiden (dåbskapellet, Camposanto, Museo dell'Opera del Duomo og Museo delle Sinopie fra 9 til 20; katedralen fra 10 til 20). Instruktioner: 1) Vælg datoen for din interesse og vælg det antal billetter, du ønsker at bestille; 2) på besøgsdagen, gå til Audio Guide Desk og afhent dine adgangsbilletter 3) efter at have afhentet billetterne kan du gå op til det skæve tårn på det reserverede indgangstidspunkt (sørg for at ankomme 15 minutter før tidsrummet du har reserveret), og efter tårnet kan du besøge de andre monumenter og museer i åbningstiden * og vise din billet til personalet ved indgangen til hver attraktion.

Fra Rom: Dagstur til Firenze og Pisa

9. Fra Rom: Dagstur til Firenze og Pisa

Udforsk Pisa og Firenze, to af Toscanas vigtigste byer, på denne dagstur fra Rom. Tag en behagelig bustur og lyt til den guidede tur, som din guide vil give dig i bussen. Du vil rejse langs det toscanske landskab, mens du lærer om denne fantastiske region og dens imponerende historie, som havde stor betydning for skabelsen af det italienske sprog. Den første destination er Pisa, og på Piazza Dei Miracoli kan du beundre byens katedral i romansk stil. På samme plads finder du det ikoniske skæve tårn i Pisa, du må stoppe for at tage det berømte foto af dig, hvor du holder tårnet! Derefter vil du kunne nyde lidt fritid til at udforske byen på egen hånd. Derefter hopper du tilbage om bord på bussen og fortsætter til Firenze, en perfekt renæssanceby, hvor du vil nyde en panoramisk byrundtur med din guide, hvor du besøger de vigtige seværdigheder som Piazza del Duomo, Mercato Nuovo, Vecchio Bridge og meget mere. Bagefter har du tid til at gå på egen hånd gennem byen, og du kan tilføje en audioguide for at få mest muligt ud af din oplevelse. Du skal smage de lækre toscanske delikatesser og desserter, inden du hopper tilbage på bussen.

Pisa: All-inclusive guidet tur med valgfrit skævt tårn

10. Pisa: All-inclusive guidet tur med valgfrit skævt tårn

Tag på en guidet vandretur på Piazza dei Miracoli, og gå ind i den ikoniske Pisa-katedral. Gå ind i katedralens dåbskapel, og nyd muligheden for at bestige det skæve tårn og få en enestående udsigt over byen. Lær om tårnets historie af din lokale guide. Start din tur med at opdage alle monumenterne på Piazza dei Miracoli. Lad dig forblænde af denne fantastiske plads, som katedralen dominerer. Følg din guide ind i katedralen og beundr dens udsmykninger og se på dette eksempel på Pisas romanske arkitektur. Gå også ind i dåbskapellet, det største i den katolske verden og berømt for sit ekko (erstattes med kirkegården, hvis det ikke er tilgængeligt den dag). Fokuser på Det Skæve Tårn, et af verdens vidundere, som du får mulighed for at bestige (hvis du vælger denne mulighed). Med denne tur får du også inkluderet billetterne til den monumentale kirkegård, Sinopie-museet og OPA-museet, der ligger på Miraklernes Plads, og som du kan bruge til at besøge disse monumenter på egen hånd.

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Pisa
Denne italienske by har mere end bare sit tårn at byde på, lige fra travle barer til renæssancepladser.

Alle aktiviteter

156 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Intense oplevelser

Udforsk omegnen af Pisa

Udforsk alle

Ofte stillede spørgsmål om Pisa

Andre seværdigheder i Pisa

Vil du se alle oplevelser i Pisa? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Pisa

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 15.004 anmeldelser

I starten var vi skuffede, fordi vi passerer en 5Terre med tog ikke båd, men efterhånden ser vi igennem, at dette er det mystiske vejr og bølgerne var store, så vi accepterer det denne "rejse med tog". Den fremragende chauffør Adriano henter og tager ud på stedet, og hans hjul med pedaler er ligesom hans færdigheder. Guidens navn som Luigi er meget taknemmelig, sjov og hjælpsom. Han kommunikerede nok til, at han ikke engang var irriterende. Han taler om alt, fra os til alle seværdigheder og interessantheden om sted, historie og nutid. For os var mindre tid til at bo i landsbyen, men vores overordnede indtryk ændres ikke, det var PERFEKT

Anbefalet tur. Jeg reserverede denne tur for at prøve at se så mange byer som muligt på kort tid på en dag, og det gjorde det. Venstre mod San Gimignano, og fortsæt derefter mod Siena. Fri tid til at skyde selvstændigt. Vi flyttede derefter til en vingård i Chianti-områderne for at få en vinsmagning med frokost. For at afslutte vores tur i Pisa. Perfekt tilrettelæggelse og prikken over i'et var vores to meget forberedte og flinke guider, Enrica og Claudia. Jeg anbefaler stærkt denne tur. Kys fra Paestum

Tak for en god tur!! Vi fik set så meget i den tid, vi havde. Cinque Terre var så smuk, som jeg havde forestillet mig, og vi skulle med færgen og toget, så vi fik det bedste fra begge verdener! Luigi var en fantastisk guide, stor viden og så hjælpsom og sjov. Stor tommelfinger op til Luigi og vores chauffør!! Super smuk og fantastisk

God tur, med mange oplevelser, Giver godt indblik i historie og stolthed Dejlig mad og vin

Our guide is amazing , funny and made the tour enjoyable she explain the tour perfect