Tilføj datoer
Ting at gøre

Pisa

Denne italienske by har mere end bare sit tårn at byde på, lige fra travle barer til renæssancepladser.

Andre seværdigheder i Pisa

Vil du se alle oplevelser i Pisa? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Pisa

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 12.518 anmeldelser

Meget fint besøg. Klatringen til toppen af "tårnet" er lidt sporty, men når du kommer til toppen, har du god tid til at tage dig tid til at betragte udsigten (i modsætning til Brunelleschis duomo, hvor du skal skynde dig). På den anden side, mærkeligt nok, inkluderer denne billet ikke dåbskapellet. Hvis du vil besøge, er det en separat indgang.

Meget venligt personale inklusive kvinden ved indgangen til katedralen, der talte om hendes kærlighed til irerne. Meget effektiv med tiden, den fantastiske katedral og det skæve tårn var bestemt værd at se. Venligt personale og et utroligt syn at se. Et must, når du besøger Pisa.

Online billetkøb fungerede godt og ukompliceret. Rådene vedrørende de poser, du ikke må tage op i tårnet, var nyttige. Det var ærgerligt, at varslet om, at kirken lukker klokken 18.00, manglede eller ikke var til stede nok.

Alt gik super. Der lægges stor vægt på, at du kommer ind i tårnet på præcis det bestilte tidspunkt. Her bør der planlægges lidt ventetid, især fordi tasker/rygsække skal afleveres få meter væk.

Havde et meget godt besøg. Fantastisk udsigt over Pisa fra toppen af tårnet