Oplevelser i
Pisa

Denne italienske by har mere end bare sit tårn at byde på, lige fra travle barer til renæssancepladser.

Vælg datoer

Ofte stillede spørgsmål om Pisa

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Pisa?

De 7 seværdigheder og oplevelser i Pisa

Pisa byder på mange ting udover den mest oplagte. Man kan tage på meget sightseeing i den toscanske bys 4 historiske kvarterer. Her er nogle forslag til attraktioner og aktiviteter i Pisa.

 • Det Skæve Tårn

  1. Det Skæve Tårn

  Man må indrømme at Det Skæve Tårn i Pisa ser lidt underligt ud i virkeligheden, men det er netop det, der gør tårnet sjovt og perfekt til et selfie.

 • Pisas domkirke

  2. Pisas domkirke

  Dette er den mindre kendte, men storslåede bygning, der er tilknyttet Det Skæve Tårn i Pisa. Indvendigt finder du Gallileis lampe, imponerende freskoer og udsøgte værker i marmor.

 • 3. Cascianobadet

  Dette spabad er over 1000 år gammelt og dens afslappende egenskaber virker præcis lige så godt i dag, som da det blev bygget. Vandet fra den varme kilde, Acqua Mathelda, er fuld af mineraler og skulle fremme blodcirkulationen.

 • Vinsmagning i de toskanske bakker

  4. Vinsmagning i de toskanske bakker

  Kun en time eller to udenfor Pisa, i Toscanas vidunderlige bakkede landskab, findes en rig lokal vinkultur, nedarvet gennem generationer.

 • Keith Harings vægmalerier

  5. Keith Harings vægmalerier

  Pisa har andet at byde på end sin velkendte renæssancekunst. I 1980´erne var den legendariske kunstner fra New York, Keith Haring, så forelsket i byen, at han blev inspireret til at male et vægmaleri. Du finder det i gaden bag Piazza Vittoria Emanuele II.

 • Universitetets botaniske have

  6. Universitetets botaniske have

  Haven, der blev oprettet i 1544, var den første botaniske universitetshave i Europa. Nyd de grønne omgivelser og se de udendørs bygninger.

 • 7. San Matteo-museet

  Dette lille fredfyldte museum ligger lidt udenfor alfarvej i Pisa. Det er en relativ velbevaret hemmelighed, at det rummer det meste af den oprindelige kunst fra Pisas historiske bygninger.

Planlæg dit besøg

 • Skæve tårne

  Hvis du er til skæve bygninger, så tag engang til den lille by Suurhusen i Tyskland, hvis kirketårn slår Pisatårnets hældning med 1,22 grader.

 • Lysfestival

  Lysfestivallen afholdes hvert år i juni i Pisa. Det fantastisk syn, med de 10.000 levende lys langs floden Arno, er faktisk værd at planlægge din rejse til Pisa efter.

 • Spis billigt

  Det er ikke overraskende, at der er mange turister i området omkring Det Skæve Tårn og at priserne derfor stiger. Men hvis du går lidt rundt i Pisas snoede gader, får du både mere autentiske madoplevelser og lavere priser.

 • Pas på svindlere

  Desværrre kan turister blive udsat for tyveri i Pisa, hold fast på dine ejendele og vær forsigtig hvis fremmede kommer tæt på og tilbyder at hjælpe.

Praktisk information

 • Sprog
  Italiensk
 • Valuta
  EUR (€)
 • Tidszone
  UTC (+02:00)
 • Landekode
  +39
 • Bedste tid at tage dertil
  Sent i september og i oktober er den bedste tid, hvis du vil undgå varmen og turiststrømmen om sommeren. Hvis du ikke har noget imod at aflægge Pisa et besøg i højsæsonen, er der en række gadefester i juni. Husk at mange lokale tager på ferie og lukker deres butikker, restauranter og hoteller i august.

Andre seværdigheder i Pisa

Vil du se alle oplevelser i Pisa? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Pisa

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 9.493 anmeldelser

Jeg er en handicappet kvinde med flere usynlige sjældne sygdomme. Jeg presser mig ofte forbi mine grænser, selv til det punkt at gå på hospitalet, enten fordi jeg ikke vil være flov over, at jeg ikke kan gøre noget, der burde være enkelt, eller fordi jeg ikke vil gå glip af endnu igen. Så da vi opdagede, at jeg var gravid, insisterede hele min familie på, at vi skulle aflyse vores tur til Firenze, på trods af mit løfte om at lytte til min krop. Jeg informerede vores guide Sara i begyndelsen om, at jeg måske ikke kan følge med i alt, og nogle af mine symptomer, hvis de dukkede op, fordi jeg ikke ville skræmme hende. Jeg ville bare have hende til at kende min mand, og jeg er professionelle i mit helbred, og ville have alt under kontrol. Hvad jeg ikke forventede var, at hun skulle forudse alle dele af denne tur, der kunne være svære for mig, og hun sammen med vores vidunderlige chauffør Ricardo sørgede for, at jeg aldrig engang skulle tænke på at vælge mellem min krop og gå glip af. Disse

Det var en fantastisk oplevelse, og jeg vil anbefale det til alle, der ønsker at besøge Toscana for en dag. Lavi, guiden, var en lokal og super passioneret omkring sit job, hvilket gjorde det meget sjovt og aldrig kedeligt. Hendes engelsk er perfekt, og hun tog sig tid til at besvare alle spørgsmål i detaljer. Plus, hun syntes også at have et svar på hvert spørgsmål. Den eneste ulempe var, at der kun var lidt tid på den økologiske gård, vi besøgte, og turen der syntes lidt tvunget, da personalet ikke var så rart som Lavi, og der var en anden bus på besøg på samme tid. Frokosten var også grundlæggende. Det var dog stadig et godt stop, der ikke skulle udelades.

en fabelagtig dag! Chris, vores rejseleder, var hjælpsom og informativ. Turen til Siena var meget cool, og vores lokale guide havde mange gode oplysninger. Frokosten var fantastisk, og udsigten over det toscanske landskab var fantastisk. Da vi tog til Pisa var vi meget trætte, men det var en fantastisk dag. Meget tid til at udforske. Sørg for at hvile næste dag, det er meget på 1 dag

Hi, the best thing was Angela. A personality out of normal. Caring, great information and a good performance. All over the trip was amazing, gave time to private investigators. Met nice people..just a great tour.

Very beatiful day with the most competent tourguide Olivia and our driver Fabio. They made the day amazing