Ting at foretage sig
Pisa

Denne italienske by har mere end bare sit tårn at byde på, lige fra travle barer til renæssancepladser.

Vores mest anbefalede ting at gøre i Pisa

Reserveret adgang til det skæve tårn i Pisa og katedralen

1. Reserveret adgang til det skæve tårn i Pisa og katedralen

Træd op i det verdenstberømte skæve tårn i Pisa med denne praktiske billet med særlig indgangstid. Spring de lange køer ved billetkontoret over, gå direkte til tårnet på dit reserverede adgangstidspunkt og nyd et stressfrit besøg i det skæve tårn, som står på Piazza del Duomo, ved siden af domkirken og dåbskapellet fra det 11. århundrede. Gå forbi de notorisk lange køer og oplev både tårnet og domkirken i dit eget tempo. Tårnet er den tredjeældste bygning på Piazza del Duomo efter domkirken og dåbskapellet. Opførelsen af tårnet startede i 1172 og foregik i tre stadier over 199 år. I 1987 blev tårnet erklæret for en del af Piazza del Duomo på UNESCOs Verdensarvsliste sammen med domkirken, dåbskapellet og kirkegården.

Fra Firenze: Dagstur Pisa, Siena & San Gimignano m/frokost

2. Fra Firenze: Dagstur Pisa, Siena & San Gimignano m/frokost

Oplev Toscanas vidundere på en mindeværdig dag. Forlad Firenze på en 12-timers udflugt, og se de smukke landskaber, arkitekturen og kunstværkerne i regionen. Forkæl dig selv med lokale retter, og vælg en guidet tur på dit eget sprog for at lære endnu mere om det historiske område. Det er nemt at nå vores mødested ved at tage sporvognen T1.3 til Villa Costanza. Begynd med Pisa, og besøg den fantastiske Piazza dei Miracoli. Beundr baptisteriet, katedralen Santa Maria Assunta og selvfølgelig det berømte skæve tårn i Pisa. Efter fritiden i Pisa kan du tage til en typisk toscansk vingård i Chianti-området og nyde en lækker frokost med lokal vin. Udforsk byen Siena og besøg Piazza del Campo, hvor hestevæddeløbet Palio di Siena finder sted, og Piazza del Duomo, hvor du kan se den storslåede katedral udefra. Nyd dit sidste stop i San Gimignano, en UNESCO-klassificeret middelalderby, som er verdenskendt for sin Vernaccia di San Gimignano. Systemet af tårne i San Gimignano fortæller om de magtfulde familiers storhed. Mellem safranmarker og typiske indfødte vinmarker kan byen tilbyde postkortudsigter.

Firenze: Pisa, Siena, San Gimignano og Chianti-oplevelsen

3. Firenze: Pisa, Siena, San Gimignano og Chianti-oplevelsen

Start om morgenen med en rundtur i Pisa. Få tid til at beundre katedralen, dåbskapellet, den monumentale kirkegård og det berømte skæve tårn. Tilføj billetter til det skæve tårn til din oplevelse. Tag derefter videre til en typisk vingård i Chianti Hills på skråningerne af San Gimignano. Nyd en toscansk frokost ledsaget af en lokal vinsmagning. Efter frokosten kan du gå på opdagelse i en af de smukkeste middelalderlandsbyer i San Gimignano, eller "Middelalderens Manhattan", hvor du kan udforske labyrinten af brostensbelagte gader, små pladser og mange lokale håndværksbutikker. Fortsæt med en panoramaudsigt over Chianti-landskabet, før du ankommer til Siena, hvor din professionelle guide, hvis du ønsker det, vil tage dig med til de vigtigste pladser, fra Piazza del Campo til katedralen, hvor du passerer gennem den smukkeste contrade, der kendetegner denne by. Efter den guidede tur kan du vælge at have lidt fritid til at nyde en kop kaffe eller en panforte (en typisk lokal kage) og til at shoppe. Når du vender tilbage til Firenze, vil du have en smuk solnedgang i baggrunden, hvilket er den perfekte afslutning på en uforglemmelig dag i Toscana.

Pisa: Det skæve tårn og katedralen Skip-the-line-billetter

4. Pisa: Det skæve tårn og katedralen Skip-the-line-billetter

Udforsk to af Pisas vigtigste steder, det berømte skæve tårn og den historiske Pisa-katedral. Spring køen over ved billetkontoret, vælg en tidsindgang til tårnet, og besøg katedralen uden tidsbegrænsninger. Saml dine billetter på Sinopie Museum, før du klatrer op i det 55 meter høje skæve tårn i Pisa, et ikon for europæisk arkitektur, der dateres tilbage til det 12. århundrede. Du vil være i stand til at tage udsigten over byen, den nærliggende duomo og de rullende toscanske bakker fra toppen. Besøg derefter katedralen Santa Maria Assunta. Den er næsten 1.000 år gammel og betragtes som et af de fineste eksempler på pisansk romansk arkitektur. Ligesom tårnet ved siden af synker katedralen meget langsomt ned i jorden, og du kan måske se tegn på dette, når du vandrer rundt.

Toscana: Dagstur til Pisa, Siena, San Gimignano og Chianti

5. Toscana: Dagstur til Pisa, Siena, San Gimignano og Chianti

Brug dagen på at opdage mange af de vigtigste højdepunkter i det toscanske landskab på denne guidede tur med en traditionel italiensk frokost inkluderet. Gør din vej gennem de bølgende bakker, når du opdager charmen ved Pisa, San Gimignano og Siena. Dit første stop er Pisa og Miraklernes Plads. Se katedralen, baptisteriet og selvfølgelig det berømte skæve tårn. Det skæve tårn er næsten 56 meter højt, omkring 183 fod, og hælder omkring 4 grader, hvilket gør det til en af de mest berømte og ikoniske bygninger i verden. Fra Pisa kører du forbi landsbyer på bakketoppe spredt over nogle af de smukkeste og mest fortryllende områder i landskabet. Ankom til San Gimignano, hvor der serveres en traditionel toscansk frokost med vinsmagning, hvis muligheden er valgt. Fortsæt til den bevarede middelalderlandsby San Gimignano, et UNESCO-verdensarvssted, der ofte kaldes "middelalderens Manhattan" på grund af dens berømte høje, smalle tårne. Udforsk byens centrum og de charmerende håndværkerbutikker langs de brostensbelagte gader og små pladser. Afslut turen i Siena, en by på en bakketop rig på kunst og traditioner. Spadser i det historiske centrum og besøg den smukke lokale katedral. Tag en guidet vandretur langs de små middelalderlige gader og pladser, der passerer verdens ældste bank og Piazza del Campo.

Fra Firenze: Toscana dagstur med frokost på Chianti vingård

6. Fra Firenze: Toscana dagstur med frokost på Chianti vingård

Begynd din rejse i Toscana på Firenzes hovedbanegård, hvor du mødes med din guide, der ledsager dig hele dagen.  I tager direkte til Siena, Italiens mest maleriske middelalderby, og efter ankomst tager din guide dig med på en byvandring. Se op på de smukke terrakottatage, der pryder bygningerne, og nyd katedralens fantastiske gotiske og romanske arkitektur.   Derefter tager I til byen San Gimignano, der ligger på en bakketop og er på UNESCOs Verdensarvsliste på grund af sine berømte tårnhuse, der blev bygget i middelalderen. Få tid på egen hånd til at se de pragtfulde pladser, paladser, kirker og de storslåede tårne. Sidste stop på din Toscanaudflugt er et besøg i Pisa, hvor du finder det ikoniske Skæve Tårn. Tag en slentretur gennem Piazza dei Miracoli, og se andre fantastiske monumenter, før I kører tilbage til Firenze. Nyd en tur i lille gruppe eller en privat, guidet oplevelse, så din udflugt bliver endnu mere speciel. Vælg frokostmuligheden, og nyd en hjemmelavet frokost parret med en uformel vinsmagning på en traditionel vingård i Chianti-vinregionen. Smag 4 regionale vine til frokost, og lær om de unikke produktionsteknikker. Spis et lækkert økologisk bondegårdsmåltid, mens du kigger over de bakkede vinlandskab badet i den toscanske sol.

Pisa: Square of Miracles Monuments Billet med det skæve tårn

7. Pisa: Square of Miracles Monuments Billet med det skæve tårn

Oplev den vidunderlige Piazza dei Miracoli med denne kombinationsbillet. Ved at booke denne oplevelse kan du besøge alle de åbne monumenter og museer på pladsen, inklusive det berømte skæve tårn i Pisa! Sørg for, at du har den nemmeste og hurtigste måde at besøge baptisteriet, Camposanto, katedralen, Museo dell'Opera del Duomo og Sinopie-museet og bestige det skæve tårn uden at stå i kø ved billetkontoret. Besøget til alle monumenterne koster et gebyr, undtagen besøget til katedralen, som under alle omstændigheder kræver reservation af indgangstid. Hvis du køber denne oplevelse, får du billetten med planlagt indgang til at bestige det berømte skæve tårn i Pisa og til at besøge dåbskapellet, Camposanto, Museo dell'Opera del Duomo, Museo delle Sinopie og endda katedralen uden tidsbegrænsning. Bortset fra tårnet kan du så besøge de andre attraktioner på det tidspunkt, du foretrækker, inden for åbningstiden (Baptisteriet, Camposanto, Museo dell'Opera del Duomo og Museo delle Sinopie fra 9 til 20; Domkirken fra 10 til 20). Instruktioner: 1) Vælg den dato, der interesserer dig, og vælg det antal billetter, du vil bestille. 2) På dagen for besøget skal du gå til audioguideskranken og hente dine indgangsbilletter. 3) Når du har hentet billetterne, kan du gå op til Det Skæve Tårn på det reserverede indgangstidspunkt (sørg for at ankomme 15 minutter før det tidsrum, du har bestilt), og efter tårnet kan du besøge de andre monumenter og museer i åbningstiden* ved at vise din billet til personalet ved indgangen til hver attraktion.

Fra Rom: Dagstur til Firenze og Pisa

8. Fra Rom: Dagstur til Firenze og Pisa

Udforsk Pisa og Firenze, to af Toscanas vigtigste byer, på denne dagstur fra Rom. Tag en behagelig bustur og lyt til den guidede tur, som din guide vil give dig i bussen. Du vil rejse langs det toscanske landskab, mens du lærer om denne fantastiske region og dens imponerende historie, som havde stor betydning for skabelsen af det italienske sprog. Den første destination er Pisa, og på Piazza Dei Miracoli kan du beundre byens katedral i romansk stil. På samme plads finder du det ikoniske skæve tårn i Pisa, du må stoppe for at tage det berømte foto af dig, hvor du holder tårnet! Derefter vil du kunne nyde lidt fritid til at udforske byen på egen hånd. Derefter hopper du tilbage om bord på bussen og fortsætter til Firenze, en perfekt renæssanceby, hvor du vil nyde en panoramisk byrundtur med din guide, hvor du besøger de vigtige seværdigheder som Piazza del Duomo, Mercato Nuovo, Vecchio Bridge og meget mere. Bagefter har du tid til at gå på egen hånd gennem byen, og du kan tilføje en audioguide for at få mest muligt ud af din oplevelse. Du skal smage de lækre toscanske delikatesser og desserter, inden du hopper tilbage på bussen.

Fra Firenze: Pisa & Cinque Terre med vandredagstur

9. Fra Firenze: Pisa & Cinque Terre med vandredagstur

Afgang fra Firenze tidligt om morgenen og transfer til den liguriske kyst i bus med aircondition. Du krydser to af Italiens mest naturskønne provinser, når du kører fra Toscanas bølgende bakker til Ligurien. Ved ankomsten til Cinque Terre skifter du til det offentlige tog og kører op langs kysten med en betagende udsigt over landsbyerne. Det første stop på dagsturen er Monterosso, den største by i Cinque Terre. Gå rundt i den charmerende by på egen hånd, og stop for at smage de lækre smage fra det liguriske køkken. Tag på en valgfri 45 minutter lang let vandretur gennem Cinque Terres fantastiske natur. Lad din rejseleder guide dig gennem de terrasserede vinmarker og gamle olivenlunde med spektakulære panoramaudsigter. Efter vandreturen vender du tilbage til Monterosso og slapper af på Fegina-stranden. Spadser langs promenaden, og stop for at forfriske dig på en af de mange restauranter, pubber og isbutikker. Tag derefter toget til Manarola, og nyd udsigten over den lille havn, der er fuld af farverige både og levende naturformationer. Tag dig tid til at slentre rundt i området på egen hånd og opdage denne smukke landsby. Din dag vil fortsætte ud over Cinque Terres pragt, når du begiver dig ud på en fængslende rejse til den berømte by Pisa, hjemsted for det verdenskendte skæve tårn og mange andre arkitektoniske vidundere. Når din dagstur slutter, går du om bord på toget og vender hurtigt og naturskønt tilbage til din private bus med aircondition med kurs mod Firenze.

Fra Livorno: Firenze og Pisa tur/retur-transport

10. Fra Livorno: Firenze og Pisa tur/retur-transport

Når du er i Livorno, kan du benytte lejligheden til at udforske to af de mest berømte byer i Toscana. Du rejser i en komfortabel bus med wi-fi og tips fra din rejseleder. Nyd fritiden i Firenze og Pisa, og oplev begge disse ikoniske byer på samme dag. Først skal du til Firenze, undertiden omtalt som "renæssancens vugge". Besøg San Lorenzo-markedet, Piazza del Duomo, Piazza della Signoria, Piazza della Repubblica og den gamle bro. Vandre gennem gyder mellem historiske bygninger og smag nogle typiske lokale retter. Efter 3 og en halv times fritid i Firenze, fortsæt mod Pisa og tag 1 time og 30 minutter for at se byen. Beundre de berømte monumenter på "miraklernes eng" inklusive det skæve tårn. Tag en positur ved siden af det berømte monument, og tag et billede, så du kan huske dit besøg. Retur til tiden garanteret.

Alle aktiviteter

Vores mest anbefalede ting at gøre i Pisa

Reserveret adgang til det skæve tårn i Pisa og katedralen

Reserveret adgang til det skæve tårn i Pisa og katedralen

Træd op i det verdenstberømte skæve tårn i Pisa med denne praktiske billet med særlig indgangstid. Spring de lange køer ved billetkontoret over, gå direkte til tårnet på dit reserverede adgangstidspunkt og nyd et stressfrit besøg i det skæve tårn, som står på Piazza del Duomo, ved siden af domkirken og dåbskapellet fra det 11. århundrede. Gå forbi de notorisk lange køer og oplev både tårnet og domkirken i dit eget tempo. Tårnet er den tredjeældste bygning på Piazza del Duomo efter domkirken og dåbskapellet. Opførelsen af tårnet startede i 1172 og foregik i tre stadier over 199 år. I 1987 blev tårnet erklæret for en del af Piazza del Duomo på UNESCOs Verdensarvsliste sammen med domkirken, dåbskapellet og kirkegården.

Fra Firenze: Dagstur Pisa, Siena & San Gimignano m/frokost

Fra Firenze: Dagstur Pisa, Siena & San Gimignano m/frokost

Oplev Toscanas vidundere på en mindeværdig dag. Forlad Firenze på en 12-timers udflugt, og se de smukke landskaber, arkitekturen og kunstværkerne i regionen. Forkæl dig selv med lokale retter, og vælg en guidet tur på dit eget sprog for at lære endnu mere om det historiske område. Det er nemt at nå vores mødested ved at tage sporvognen T1.3 til Villa Costanza. Begynd med Pisa, og besøg den fantastiske Piazza dei Miracoli. Beundr baptisteriet, katedralen Santa Maria Assunta og selvfølgelig det berømte skæve tårn i Pisa. Efter fritiden i Pisa kan du tage til en typisk toscansk vingård i Chianti-området og nyde en lækker frokost med lokal vin. Udforsk byen Siena og besøg Piazza del Campo, hvor hestevæddeløbet Palio di Siena finder sted, og Piazza del Duomo, hvor du kan se den storslåede katedral udefra. Nyd dit sidste stop i San Gimignano, en UNESCO-klassificeret middelalderby, som er verdenskendt for sin Vernaccia di San Gimignano. Systemet af tårne i San Gimignano fortæller om de magtfulde familiers storhed. Mellem safranmarker og typiske indfødte vinmarker kan byen tilbyde postkortudsigter.

Firenze: Pisa, Siena, San Gimignano og Chianti-oplevelsen

Firenze: Pisa, Siena, San Gimignano og Chianti-oplevelsen

Start om morgenen med en rundtur i Pisa. Få tid til at beundre katedralen, dåbskapellet, den monumentale kirkegård og det berømte skæve tårn. Tilføj billetter til det skæve tårn til din oplevelse. Tag derefter videre til en typisk vingård i Chianti Hills på skråningerne af San Gimignano. Nyd en toscansk frokost ledsaget af en lokal vinsmagning. Efter frokosten kan du gå på opdagelse i en af de smukkeste middelalderlandsbyer i San Gimignano, eller "Middelalderens Manhattan", hvor du kan udforske labyrinten af brostensbelagte gader, små pladser og mange lokale håndværksbutikker. Fortsæt med en panoramaudsigt over Chianti-landskabet, før du ankommer til Siena, hvor din professionelle guide, hvis du ønsker det, vil tage dig med til de vigtigste pladser, fra Piazza del Campo til katedralen, hvor du passerer gennem den smukkeste contrade, der kendetegner denne by. Efter den guidede tur kan du vælge at have lidt fritid til at nyde en kop kaffe eller en panforte (en typisk lokal kage) og til at shoppe. Når du vender tilbage til Firenze, vil du have en smuk solnedgang i baggrunden, hvilket er den perfekte afslutning på en uforglemmelig dag i Toscana.

Pisa: Det skæve tårn og katedralen Skip-the-line-billetter

Pisa: Det skæve tårn og katedralen Skip-the-line-billetter

Udforsk to af Pisas vigtigste steder, det berømte skæve tårn og den historiske Pisa-katedral. Spring køen over ved billetkontoret, vælg en tidsindgang til tårnet, og besøg katedralen uden tidsbegrænsninger. Saml dine billetter på Sinopie Museum, før du klatrer op i det 55 meter høje skæve tårn i Pisa, et ikon for europæisk arkitektur, der dateres tilbage til det 12. århundrede. Du vil være i stand til at tage udsigten over byen, den nærliggende duomo og de rullende toscanske bakker fra toppen. Besøg derefter katedralen Santa Maria Assunta. Den er næsten 1.000 år gammel og betragtes som et af de fineste eksempler på pisansk romansk arkitektur. Ligesom tårnet ved siden af synker katedralen meget langsomt ned i jorden, og du kan måske se tegn på dette, når du vandrer rundt.

Toscana: Dagstur til Pisa, Siena, San Gimignano og Chianti

Toscana: Dagstur til Pisa, Siena, San Gimignano og Chianti

Brug dagen på at opdage mange af de vigtigste højdepunkter i det toscanske landskab på denne guidede tur med en traditionel italiensk frokost inkluderet. Gør din vej gennem de bølgende bakker, når du opdager charmen ved Pisa, San Gimignano og Siena. Dit første stop er Pisa og Miraklernes Plads. Se katedralen, baptisteriet og selvfølgelig det berømte skæve tårn. Det skæve tårn er næsten 56 meter højt, omkring 183 fod, og hælder omkring 4 grader, hvilket gør det til en af de mest berømte og ikoniske bygninger i verden. Fra Pisa kører du forbi landsbyer på bakketoppe spredt over nogle af de smukkeste og mest fortryllende områder i landskabet. Ankom til San Gimignano, hvor der serveres en traditionel toscansk frokost med vinsmagning, hvis muligheden er valgt. Fortsæt til den bevarede middelalderlandsby San Gimignano, et UNESCO-verdensarvssted, der ofte kaldes "middelalderens Manhattan" på grund af dens berømte høje, smalle tårne. Udforsk byens centrum og de charmerende håndværkerbutikker langs de brostensbelagte gader og små pladser. Afslut turen i Siena, en by på en bakketop rig på kunst og traditioner. Spadser i det historiske centrum og besøg den smukke lokale katedral. Tag en guidet vandretur langs de små middelalderlige gader og pladser, der passerer verdens ældste bank og Piazza del Campo.

Fra Firenze: Toscana dagstur med frokost på Chianti vingård

Fra Firenze: Toscana dagstur med frokost på Chianti vingård

Begynd din rejse i Toscana på Firenzes hovedbanegård, hvor du mødes med din guide, der ledsager dig hele dagen.  I tager direkte til Siena, Italiens mest maleriske middelalderby, og efter ankomst tager din guide dig med på en byvandring. Se op på de smukke terrakottatage, der pryder bygningerne, og nyd katedralens fantastiske gotiske og romanske arkitektur.   Derefter tager I til byen San Gimignano, der ligger på en bakketop og er på UNESCOs Verdensarvsliste på grund af sine berømte tårnhuse, der blev bygget i middelalderen. Få tid på egen hånd til at se de pragtfulde pladser, paladser, kirker og de storslåede tårne. Sidste stop på din Toscanaudflugt er et besøg i Pisa, hvor du finder det ikoniske Skæve Tårn. Tag en slentretur gennem Piazza dei Miracoli, og se andre fantastiske monumenter, før I kører tilbage til Firenze. Nyd en tur i lille gruppe eller en privat, guidet oplevelse, så din udflugt bliver endnu mere speciel. Vælg frokostmuligheden, og nyd en hjemmelavet frokost parret med en uformel vinsmagning på en traditionel vingård i Chianti-vinregionen. Smag 4 regionale vine til frokost, og lær om de unikke produktionsteknikker. Spis et lækkert økologisk bondegårdsmåltid, mens du kigger over de bakkede vinlandskab badet i den toscanske sol.

Pisa: Square of Miracles Monuments Billet med det skæve tårn

Pisa: Square of Miracles Monuments Billet med det skæve tårn

Oplev den vidunderlige Piazza dei Miracoli med denne kombinationsbillet. Ved at booke denne oplevelse kan du besøge alle de åbne monumenter og museer på pladsen, inklusive det berømte skæve tårn i Pisa! Sørg for, at du har den nemmeste og hurtigste måde at besøge baptisteriet, Camposanto, katedralen, Museo dell'Opera del Duomo og Sinopie-museet og bestige det skæve tårn uden at stå i kø ved billetkontoret. Besøget til alle monumenterne koster et gebyr, undtagen besøget til katedralen, som under alle omstændigheder kræver reservation af indgangstid. Hvis du køber denne oplevelse, får du billetten med planlagt indgang til at bestige det berømte skæve tårn i Pisa og til at besøge dåbskapellet, Camposanto, Museo dell'Opera del Duomo, Museo delle Sinopie og endda katedralen uden tidsbegrænsning. Bortset fra tårnet kan du så besøge de andre attraktioner på det tidspunkt, du foretrækker, inden for åbningstiden (Baptisteriet, Camposanto, Museo dell'Opera del Duomo og Museo delle Sinopie fra 9 til 20; Domkirken fra 10 til 20). Instruktioner: 1) Vælg den dato, der interesserer dig, og vælg det antal billetter, du vil bestille. 2) På dagen for besøget skal du gå til audioguideskranken og hente dine indgangsbilletter. 3) Når du har hentet billetterne, kan du gå op til Det Skæve Tårn på det reserverede indgangstidspunkt (sørg for at ankomme 15 minutter før det tidsrum, du har bestilt), og efter tårnet kan du besøge de andre monumenter og museer i åbningstiden* ved at vise din billet til personalet ved indgangen til hver attraktion.

Fra Rom: Dagstur til Firenze og Pisa

Fra Rom: Dagstur til Firenze og Pisa

Udforsk Pisa og Firenze, to af Toscanas vigtigste byer, på denne dagstur fra Rom. Tag en behagelig bustur og lyt til den guidede tur, som din guide vil give dig i bussen. Du vil rejse langs det toscanske landskab, mens du lærer om denne fantastiske region og dens imponerende historie, som havde stor betydning for skabelsen af det italienske sprog. Den første destination er Pisa, og på Piazza Dei Miracoli kan du beundre byens katedral i romansk stil. På samme plads finder du det ikoniske skæve tårn i Pisa, du må stoppe for at tage det berømte foto af dig, hvor du holder tårnet! Derefter vil du kunne nyde lidt fritid til at udforske byen på egen hånd. Derefter hopper du tilbage om bord på bussen og fortsætter til Firenze, en perfekt renæssanceby, hvor du vil nyde en panoramisk byrundtur med din guide, hvor du besøger de vigtige seværdigheder som Piazza del Duomo, Mercato Nuovo, Vecchio Bridge og meget mere. Bagefter har du tid til at gå på egen hånd gennem byen, og du kan tilføje en audioguide for at få mest muligt ud af din oplevelse. Du skal smage de lækre toscanske delikatesser og desserter, inden du hopper tilbage på bussen.

Fra Firenze: Pisa & Cinque Terre med vandredagstur

Fra Firenze: Pisa & Cinque Terre med vandredagstur

Afgang fra Firenze tidligt om morgenen og transfer til den liguriske kyst i bus med aircondition. Du krydser to af Italiens mest naturskønne provinser, når du kører fra Toscanas bølgende bakker til Ligurien. Ved ankomsten til Cinque Terre skifter du til det offentlige tog og kører op langs kysten med en betagende udsigt over landsbyerne. Det første stop på dagsturen er Monterosso, den største by i Cinque Terre. Gå rundt i den charmerende by på egen hånd, og stop for at smage de lækre smage fra det liguriske køkken. Tag på en valgfri 45 minutter lang let vandretur gennem Cinque Terres fantastiske natur. Lad din rejseleder guide dig gennem de terrasserede vinmarker og gamle olivenlunde med spektakulære panoramaudsigter. Efter vandreturen vender du tilbage til Monterosso og slapper af på Fegina-stranden. Spadser langs promenaden, og stop for at forfriske dig på en af de mange restauranter, pubber og isbutikker. Tag derefter toget til Manarola, og nyd udsigten over den lille havn, der er fuld af farverige både og levende naturformationer. Tag dig tid til at slentre rundt i området på egen hånd og opdage denne smukke landsby. Din dag vil fortsætte ud over Cinque Terres pragt, når du begiver dig ud på en fængslende rejse til den berømte by Pisa, hjemsted for det verdenskendte skæve tårn og mange andre arkitektoniske vidundere. Når din dagstur slutter, går du om bord på toget og vender hurtigt og naturskønt tilbage til din private bus med aircondition med kurs mod Firenze.

Fra Livorno: Firenze og Pisa tur/retur-transport

Fra Livorno: Firenze og Pisa tur/retur-transport

Når du er i Livorno, kan du benytte lejligheden til at udforske to af de mest berømte byer i Toscana. Du rejser i en komfortabel bus med wi-fi og tips fra din rejseleder. Nyd fritiden i Firenze og Pisa, og oplev begge disse ikoniske byer på samme dag. Først skal du til Firenze, undertiden omtalt som "renæssancens vugge". Besøg San Lorenzo-markedet, Piazza del Duomo, Piazza della Signoria, Piazza della Repubblica og den gamle bro. Vandre gennem gyder mellem historiske bygninger og smag nogle typiske lokale retter. Efter 3 og en halv times fritid i Firenze, fortsæt mod Pisa og tag 1 time og 30 minutter for at se byen. Beundre de berømte monumenter på "miraklernes eng" inklusive det skæve tårn. Tag en positur ved siden af det berømte monument, og tag et billede, så du kan huske dit besøg. Retur til tiden garanteret.

Ofte stillede spørgsmål om Pisa

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Pisa?

Topattraktionerne, der skal opleves i Pisa:

Se alle seværdigheder i Pisa, du ikke må gå glip af

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Pisa?

De bedste dagsture og -udflugter fra Pisa er:

Se alle dagsture og -udflugter fra Pisa på GetYourGuide

De mest populære seværdigheder i Pisa

Oplevelser i Pisa

Byer i Italien

Andre seværdigheder i Pisa

Vil du se alle oplevelser i Pisa? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Pisa

Samlet bedømmelse

4.6
(15.004 anmeldelser)

Hele turen var fantastisk! Der var ikke meget tid i Pisa, men tid nok til at kunne få en føling af byen og se det skæve tårn. Vinsmagningen på Poggio Ai Laghi var nok det bedste på hele turen. Maden smagte godt og vinen var virkelig god! Jeg havde den guidede tur i Siena, hvilket var en rigtig god oplevelse men jeg ville ønske at der var mere tid til at opleve byen på egen hånd også (der var 20 min tilbage efter den guidede tur var færdig). Dog ville jeg ikke havde været foruden den, da Siena har en sjov historie. Alt i alt en fantastisk men lang tur! Det skal siges at der i oversigten står “moderat gang”, jeg vil sige at det er mere end moderat og jeg ville ikke nødvendigvis tage mine forældre under armen da der er meget gang og oftest er det både op og ned af bakke. Udover det, gik vores guide ret hurtigt, så mange ældre/dårligt gående havde svært ved at følge med i tempoet ift. diverse mødesteder og tidspunkt når vi blev “sluppet fri”.

Fantastisk oplevelse! Én ting er at beundre tårnet nede fra jorden. Men det er en helt speciel oplevelse at gå op af det smalle tårn med den godt brugte marmortrappe. Og så nå til målet med den smukke udsigt oppefra. Virkelig gode og søde medarbejdere inden aktiviteten, der i god tid pointerede, hvad man måtte have med og ikke måtte have med. Vi tager gerne turen en anden gang.

Fremragende. Alt sammen meget godt. Hele holdet kan varmt anbefales. Altid på udkig efter alle.

Gode detaljerede informationer omkring seværdighederne. Ok engelsk guide.

Forklaringen var meget god, samlingen var perfekt, alt gik meget godt.