Tilføj datoer

Playa de La Malagueta

Playa de La Malagueta: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Malaga: Katamaran-sejltur med mulighed for solnedgang

1. Malaga: Katamaran-sejltur med mulighed for solnedgang

Sejl ud til havet på en afslappende katamarantur, og nyd udsigten over Malagas dynamiske kystlinje, mens solen langsomt forsvinder bag bjergene. Lyt til afslappende musik med et glas traditionel spansk Cava i hånden. Vælg mellem en tur med eller uden lysshow. Hop ombord på en rummelig katamaran i Malaga og begynd dit sejleventyr. Beundr Alboranhavet ved solnedgang, mens du glider hen over bølgerne. Nyd udsigten til Malagas skyline, når lysene tændes. Fuldendt din oplevelse med et glas cava, mens du deler dette øjeblik med en, du holder af. Tilføj et strejf magi til din aften med et romantisk lysshow og musik, mens du driver over Middelhavets rolige vand. Vend tilbage til dit udgangspunkt ved afslutningen af sejlturen. Afgange med livemusik er tilgængelige indtil midten af september og sejler på onsdage, fredage og søndage til en særlig pris.

Malaga: Katamaran-sejltur med svømning og valgfri DJ

2. Malaga: Katamaran-sejltur med svømning og valgfri DJ

Oplev Malaga-bugten på en original måde ombord på en katamaran. Mød op på molen i Malaga for at starte dit sejleventyr. Stig ombord på Mundo Marino-katamaranen, nyd sejlturen og lær den charmerende by at kende fra et nyt perspektiv. Nyd en fleksibel rute, der er unik og speciel for hver dag. Lad dig rive med af vinden og slap af. Forkæl dig selv med barbetjening ombord under hele turen. Du kan også nyde et valgfrit svømmestop under sejlturen.

Malaga: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Bustur

3. Malaga: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Bustur

Malaga har smukke gader, grønne boulevarder og frodige haver. Se de største attraktioner i denne dejlige by med en 24-timers Malaga Essential Experience-billet til en hop-on hop-off sightseeingtur eller Malaga Iconic Ticket, som også inkluderer adgang til MIMMA og Carmen Thyseen Museum. Med hjælp fra turens flersprogede lydkommentarer om bord kan du lære, hvorfor Malagas katedral kaldes La Manquita - den enarmede dame! Hør også alt om den gamle paladsfæstning og dens 2 ringe af mure. I den åbne dobbeltdækkerbus kan du også nyde panoramaudsigten over byen. Du kan besøge Alcazaba (entré ikke inkluderet), hvor du finder et museum og hyggelige haver sammen med en betagende udsigt. Mens du er i nærheden, kan du stoppe ved Castillo de Gibralfaro for at se på voldene og få en mere spektakulær udsigt. Måske har du lyst til at se det gamle Teatro Romano og det genopbygningsarbejde, der er i gang. Glem ikke Picasso-museet, som er en anden vigtig attraktion i byen. Nyd gratis adgang til Interactive Museum of Music, når du vælger en passende billet, hvor du kan udnytte dine musikalske evner og prøve kræfter med en række forskellige instrumenter. Blå rute Blå linje: 1. Vialia - Renfe 2. Russisk museum og bilmuseum 3. Puerto 4. Centre Pompidou 5. Calle Larios Grøn linje: 1. Station for selvkørende busser 2. Vialia - Renfe 3. Callejones del Perchel 4. Pasillo Santa Isabel 5. Cruz Roja 6. San José Parque 7. Camino de Casa Bermeja 8. Jardín Botánico 9. Camino de Casa Bermeja 10. Estadio de Futbol 11. Martiricos 12. Guimbarda 13. Cercanías Rød linje: 1. Renfe / Vialia togstation 2. Centro de Arte Contemporaneo 3. Puerto Alborania Museum 4. Plaza de la Marina 5. Paseo del Parque 6. Centro Pompidou Málaga 7. Paseo de la Farola 8. Playa de la Malagueta 9. Plaza de Toros 10. Castillo de Gibralfaro 11. Basílica de Sta. María de la Victoria 12. Plaza de la Merced - Casa de Picasso 13. Museo Carmen Thyssen - Catedral 14. Avenida de Andalucía

Malaga: Byrundtur med privat øko-tuk-tuk

4. Malaga: Byrundtur med privat øko-tuk-tuk

Tag på en elektrisk tuk-tuk-tur i Malaga og oplev nogle af byens vigtigste højdepunkter. Nyd den perfekte introduktion til Malaga, da din guide anbefaler steder at besøge under dit ophold. Beundre det ydre af nogle af Malagas mest ikoniske vartegn, herunder Gibralfaro-slottet, Alcazaba og Pompidou-museet. Kør gennem La Malagueta-stranden og Marina Square. Se Bank of Spain og La Malagueta tyrefægterarenaen. Udforsk Malagas gader.

Malaga: Katamaransejlads med svømning og paella-frokost

5. Malaga: Katamaransejlads med svømning og paella-frokost

Sæt sejl ombord på en katamaran med en besætning ved hånden, og begiv dig ud på en afslappende rejse. Rejs siddende eller liggende på netværket (ekstra omkostninger), mens du beundrer Malagas kystlinje om bord på denne rummelige katamaran. Tag flere stop under turen for at opleve det blå rolige vand, væk fra de overfyldte strande. Forundre dig over Middelhavslandskabet, mens du slapper af i solen eller skyggen. Nyd en paella med svinekød om bord, ledsaget af blandet salat, frugt og brød, inden du sejler tilbage til havnen.

Malaga: Segway-bytur

6. Malaga: Segway-bytur

Nyd en komplet og omfattende rundtur i Malaga på kun to timer. Start ved byens katedral, og tag derefter til paladset Alcazaba, lillebror til det mere berømte Alhambra. Se det romerske teater, og klatr derefter op i Malagas bjerge for at nå byens højeste punkt. Stop ved Gibralfaro-slottet for at tage et godt billede. Gå derefter ned til havnen for at se Pompidou-museet. Fortsæt til Malagueta-stranden, før du vender tilbage til udgangspunktet!!! Med vores 2-timers tur vil du få et komplet kendskab til den mest populære by i Andalusien! Gå ikke glip af denne mulighed for at tage på en sjov tur! Det vil være en ny oplevelse på din ferie.

Malaga: Selvguidet højdepunkts-skattejagt og vandretur

7. Malaga: Selvguidet højdepunkts-skattejagt og vandretur

Lær Malaga at kende i dit eget tempo på denne interaktive scavenger hunt-tur, der kan afspilles på din telefon. Løs gåder, interagér med byens vigtigste attraktioner, og lås interessante fakta og legender op. En ideel udendørs aktivitet for førstegangsbesøgende, par, grupper, familier og børn. Kan bruges som en fantastisk teambuilding-aktivitet. Download mobilapplikationen på din telefon, og løs stedbaserede gåder, der kun kan aktiveres, når du når det rigtige sted. Brug de integrerede kort til at nå 10 af Malagas vigtigste seværdigheder til fods. På hvert stop kan du lære mere om attraktionen og løse en stedbaseret gåde, der kun kan løses, hvis du når frem til det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd til at låse den korrekte kode op og afsløre den næste destination i sightseeingspillet om byen. Start din tur på Plaza de la Merced! Besøg det verdensberømte Teatro Romano med sin unikke akustik. Fotografer det unikke Picassomuseum, og beundr den eventyrlige Encarnación-katedral. Malaga Universitet vil efterlade dig målløs, da det anses for at være et lille, men innovativt universitet. Lær om rådhuset en barok revival bygning med modernistiske elementer! Den unikke Malaga Park er tiden og pladsen i din mobilhukommelse værd. Travle og kølige La Malagueta vil være dit næste skridt, gør ingenting, lad mobiler og ting ligge og dyk ned i det! Center Pompidou Malaga, et uovertruffent kunstgalleri, venter på at fortryller dig, mens prikken over i'et på denne unikke tur vil være Palmeral de Las Sorpresas med sin fængslende landskabsarkitektur i Malagas historiske centrum.

Malaga: Byudforskningsspil og rundvisning

8. Malaga: Byudforskningsspil og rundvisning

Kombinér spændingen ved en sightseeing-bytur med et spil på denne selvguidede smartphone-vandretur i Malaga. Find nemt frem til seværdighederne med appens navigationsfunktion. Download appen, og start spillet ved at gå til det første sted. Brug observation, logik, fantasi og teamwork til at løse gåden på hvert sted. Sæt appen på pause når som helst, hvis du vil holde en pause, drikke kaffe eller bruge lidt mere tid på at besøge en af seværdighederne. Spil spillet i dit eget tempo. Start din tur på Plaza de la Merced. Besøg det verdensberømte Teatro Romano med sin unikke akustik. Fotografer det unikke Picasso-museum, og beundr den eventyrlige Encarnación-katedral. Malaga Universitet vil efterlade dig målløs, da det betragtes som et lille, men innovativt universitet. Lær om rådhuset, en bygning i nybarok med modernistiske elementer. Den unikke Malaga Park er værd at bruge tid og plads på i din mobilhukommelse. Travle og cool La Malagueta bliver dit næste skridt, gør ingenting, efterlad mobiler og ting og dyk ned i det. Center Pompidou Malaga, et uovertruffen kunstgalleri, venter på at fortrylle dig, mens prikken over i'et på denne unikke tur vil være Palmeral de Las Sorpresas med sin fængslende landskabsarkitektur i det historiske centrum af Malaga.

Malaga: Første opdagelsesrejse og læsevandring

9. Malaga: Første opdagelsesrejse og læsevandring

Gå gennem en smuk rute i byen, opdag skjulte perler og besøg 10+ af de vigtigste attraktioner og steder. Lær nogle indledende oplysninger om hvert sted og interessante historier om byen generelt. Download appen 'World City Trail' fra butikken, og log ind. Læs instruktionerne, og gå hen til startstedet. Lås op for billeder af stedets ydre og indre. Læs lidt information om attraktionen. Læs nogle oplysninger om attraktionen, og gå videre til næste checkpoint. Notér, hvad du kunne lide og ikke lide, og lav din bucket list til de næste dage! Start din gåtur når som helst, uden en tidsplan. Sæt den på pause til frokost, tag en drink, besøg en attraktion efter eget valg, og fortsæt senere eller endda en anden dag. Med kortfunktionen farer du aldrig vild. Start din tur på Plaza de la Merced! Besøg det verdensberømte Teatro Romano med sin unikke akustik. Fotografer det unikke Picasso-museum, og beundr den eventyrlige Encarnación-katedral. Malaga Universitet vil efterlade dig målløs, da det betragtes som et lille, men innovativt universitet. Lær om rådhuset, en bygning i nybarok med modernistiske elementer! Den unikke Malaga Park er værd at bruge tid og plads på i din mobilhukommelse. Travle og cool La Malagueta bliver dit næste skridt, gør ingenting, efterlad mobiler og ting og dyk ned i det! Center Pompidou Malaga, et uovertruffent kunstgalleri, venter på at fortrylle dig, mens prikken over i'et på denne unikke tur bliver Palmeral de Las Sorpresas med sin fængslende landskabsarkitektur i Malagas historiske centrum. Download appen ''World City Trail'' fra butikken. Start derefter din tur og nyd den!

Málaga: Højdepunkter, den gamle bydel og udsigtspunkter

10. Málaga: Højdepunkter, den gamle bydel og udsigtspunkter

Du begynder denne guidede vandretur ved Plaza de la Constitución og den berømte Calle Larios. Fortsæt med at opdage alle Malagas højdepunkter som katedralen, det romerske teater og Alcazaba-fæstningen. Gå langs de mauriske smalle gader i den gamle bydel, og lær om byens fascinerende historie, som går over 3000 år tilbage. Derefter starter du en kort vandretur på en asfalteret sti op til det bedste udsigtspunkt i Malaga, hvor ingen andre ture ankommer! Din guide vil vise dig resterne af fæstningsmuren på vejen op og fortælle dig, hvordan livet i Malaga ændrede sig efter den kristne generobring. Når du kommer op til udsigtspunktet, vil du blive forbløffet over den betagende udsigt over Malaga-bugten. Derfra vil du også forstå, hvordan opførelsen af den tropiske park Paseo del Parque og den helt nye havn har gjort Malaga til en reference inden for kulturturisme og et sted, hvor mange ønsker at bo! Til sidst vender du tilbage til Malagas gamle bydel, hvor din guide vil give dig nogle nyttige tips og råd, så du kan få mest muligt ud af dit ophold i byen. Denne tur er uden tvivl den mest komplette oversigt over Malaga, perfekt til at opdage byen. Deltag, hvis du vil vide alt om den andalusiske kultur og livsstil, byens fortid og nutid, og få nogle gode tips til at gøre din rejse til Malaga mindeværdig!

27 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Playa de La Malagueta

Andre seværdigheder i Playa de La Malagueta

Vil du se alle oplevelser i Playa de La Malagueta? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Playa de La Malagueta

Samlet bedømmelse

4.4
(2.600 anmeldelser)

Vi elskede aktiviteten, vi gjorde det den 22. januar 2024 kl. 14.00, vejret var meget flot og solrigt, tag en lille jakke med, for det er lidt køligt på båden! På den anden side varer aktiviteten ikke 1t30 men cirka 55 minutter! Men værdi for pengene var det værd ☺️

Vi elskede det!!! Det var super sjovt, vi tog klokken 4-turen, og jeg synes, vinden i betragtning på denne tid af året var perfekt. Jeg anbefaler at medbringe en lang jakke eller andet, der dækker dig godt, hvis du vil sidde på nettet.

Hvilken smuk solnedgang med en DJ og en saxofonist. Musikken var ikke for høj. Perfekt

God masser af nyttig information og en god start på en pause i Malaga. Værd pengene

Fantastisk guide og gode omveje til at vise dig den rigtige by og dens kontraster