Oplevelser i
Playa de las Américas

Vælg datoer

Ofte stillede spørgsmål om Playa de las Américas

Andre seværdigheder i Playa de las Américas

Vil du se alle oplevelser i Playa de las Américas? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Playa de las Américas

Samlet bedømmelse

4.2 / 5

baseret på 52 anmeldelser

De 8 minutters svævebaner tog os op til nær toppen af Teide-bjerget, udsigten over skyerne var simpelthen fremragende, hver krone værd, vi fik lov til at udforske denne fantastiske udsigt med mulighederne for at gå på stier enten til venstre eller højre til yderligere udforske udsigterne ned i dalen og kysten, så efter cirka en time fik vi svævebanerne bag, masser af tid til at få mad og drikke i restauranten og bruge toiletfaciliteter, før vi gik ombord på vores træner. Guiden var lvly og gav os masser af interessante oplysninger om historien om Tiede og Tenerife, dens dannelse og masser af panaramiske udsigter, som vil vare os en levetid. Jeg anbefaler denne tur til alle, der besøger tenerife, der ikke har sundhedsmæssige problemer, da luften er meget frisk og tynd deroppe, ikke passende for alle med hjertesygdomme, men læs vejledningsoplysningerne grundigt inden du bestiller.

Turen var meget velorganiseret - vi fik en kommentar på 3 sprog og lærte meget om øen Tenerife og Mount Teide. Vi havde 2 fotostop på vej tilbage, der var godt valgt til deres synspunkter. Vi fik billetterne til svævebanen og kunne se den fantastiske udsigt fra toppen. Hvis jeg skulle medtage det eneste forbedringsrum, var det, at der ikke var tid nok til, at vi selv kunne gå til udsigtspunktet Pico Viejo - vi havde 1,5 time til at tage svævebanen der og tilbage, men svævebanen inklusive køen til det tog 30 minutter hver vej. Vi var nødt til at vende os fra turen til Pico Viejo, inden vi kom dertil og havde ikke tid til at udforske den anden side af toppen.

Fantastisk tur! Det blev kørt meget effektivt, alt var til tiden; Teide NP er smuk og værd at besøge! At gå op ad bjerget var meget specielt, jeg havde ikke tilladelse til at klatre helt op (hvis du vil gøre det - sørg for at få tilladelsen på forhånd). Jeg elskede imidlertid at gå gennem de andre stier og nyde landskabet - fantastisk. Der er gode badeværelser og en dejlig cafe ved svævebanestationen. Transporten og guiden var også gode.

Turguiden havde meget dyb viden og vidste, hvordan man kunne gøre folk interesserede.

Det var en fantastisk oplevelse, men vi var også meget heldige med vejret.