Oplevelser i
Playa del Inglés

Vælg datoer

Topaktiviteter

Ofte stillede spørgsmål om Playa del Inglés

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Playa del Inglés?

De topattraktionerne der skal opleves i Playa del Inglés er:

Hvilke ture i Playa del Inglés tager ekstra Covid-19-foranstaltninger?

Andre seværdigheder i Playa del Inglés

Vil du se alle oplevelser i Playa del Inglés? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Playa del Inglés

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 290 anmeldelser

Var 4 timer på vej og var så hurtigt overstået igen. Det var meget sjovt og det var meget hyggeligt! Fik et kort fra guiden, hvor han markerede den smukkeste udsigt over øen, som vi kunne nå på ingen tid. Alt gik godt og uden problemer. Jeg vil anbefale turen i en gruppe og guiden sammen. At køre alene på gaden med helikopterne var lidt farligt, og med guiden ville destinationerne være bedre og hurtigere at nå. Ikke desto mindre var det et fantastisk eventyr, som vil blive husket i meget lang tid :). Ville helt sikkert gøre det igen.

Vi havde en vidunderlig tid under denne snorkeloplevelse. Bugten var dejlig med dejlige farverige fisk og flot udsigt over koralrevet. Vores instruktør Tim var meget afslappet og flydende på flere sprog. Vi blev også hentet og bragt tilbage af en meget flink og punktlig herrer Chris :). Vil helt klart anbefale denne oplevelse, især hvis du først timer.

Det var en fantastisk snorkeloplevelse på Amadores-stranden. Personalet er meget venligt, hjælpsomt, reagerer på deltagernes ønsker og er altid opmærksomme på sikkerheden. Man kan se, at personalet lever for denne sport og øen. Vi blev hentet på vores hotel og bragt tilbage. En velkommen forandring, der bringer glæde til vandentusiaster.

Peter, vores instruktør, var fantastisk. Selvom jeg har snorklet før, hørte jeg nye tips og tricks, som hjalp oplevelsen. det leder efter lidt ensomhed i vandet, dette var en dejlig fredelig 1 time af dig og vandet.

Smuk oplevelse, også velegnet til dem, der aldrig har sat sine ben på brættet og er bange for at gøre det. De talte alle italiensk. Jeg vender tilbage!