Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Plaza de la Marina

Plaza de la Marina: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Malaga: Byrundtur med privat øko-tuk-tuk

1. Malaga: Byrundtur med privat øko-tuk-tuk

Tag på en elektrisk tuk-tuk-tur i Malaga og oplev nogle af byens vigtigste højdepunkter. Nyd den perfekte introduktion til Malaga, da din guide anbefaler steder at besøge under dit ophold. Beundre det ydre af nogle af Malagas mest ikoniske vartegn, herunder Gibralfaro-slottet, Alcazaba og Pompidou-museet. Kør gennem La Malagueta-stranden og Marina Square. Se Bank of Spain og La Malagueta tyrefægterarenaen. Udforsk Malagas gader.

Malaga: Cykeltur i den gamle by, marinaen og stranden

2. Malaga: Cykeltur i den gamle by, marinaen og stranden

Denne cykeltur i Malaga starter på den centrale Plaza de la Marina og fortsætter med en 3-timers cykeltur rundt til byens hovedattraktioner. Cykl sammen med en sjov og professionel guide, og nyd den personlige service, mens du lærer byen at kende. Og bare rolig, Malagas veje og stier er dejligt flade, så det er en nem by at komme rundt i på cykel.  Turen er for alle aldersgrupper, da der højst vil være et par hundrede meters cykling mellem hver seværdighed, og derfor rigelig mulighed for at hvile benene undervejs. Mens du cykler, vil din guide vise dig Malagas historiske detaljer og fortælle fascinerende fakta om det daglige liv i denne travle havneby. Se symbolske steder, såsom Gibralfaro-borgen og Atarazanas-markedet, og nyd en cykeltur langs strandpromenaden ud mod Middelhavet.

Málaga: Rundvisning i katedralen, Alcazaba og det romerske teater

3. Málaga: Rundvisning i katedralen, Alcazaba og det romerske teater

Se højdepunkterne i Málaga med denne gruppevandretur. Følg din guide til katedralen, Alcazaba, det romerske teater og Picassos gader. Lyt, når din guide fortæller dig mere om disse steder. Start din rundvisning på Plaza de La Marina. Slentre til Malagas renæssancekatedral, hvor din guide vil pege på detaljer i katedralen og give fascinerende kontekst for det, du ser. På de dage, hvor der er messe i katedralen, vil forklaringerne finde sted uden for bygningen. Tag til Alcazaba, som er bygget ind i siderne af Gibralfaro-bjerget. Tag elevatoren op til det højeste punkt, hvor du kan beundre udsigten over Malaga. Gå til det gamle romerske teater, inden du går til gaderne, hvor Picasso boede. Beundr Picassos statue og udforsk Plaza de la Merced, Plaza del Obispo og Calle Larios med din kyndige guide.

Guidet vingårds- og kældertur + 6 vinsmagninger med tapas

4. Guidet vingårds- og kældertur + 6 vinsmagninger med tapas

Er du på udkig efter en vintur i Malaga? Lad os tage med og opdage en lokal vingård langt fra den turistede del af kysten. Vi krydser bjergene på korte ture (mindre end 40 minutter), indtil vi når frem til små hvide landsbyer, hvor vi finder vores yndlingsvingårde. Vi kommer kun til vingårde uden turister, hvor man kan mærke autenticiteten, og selvfølgelig med vine af topkvalitet, der serveres generøst under smagningen. Desuden flygter vi fra de turistiske ture, hvor man føler sig på en salgsplatform som én mere, der besøger denne vingård. Vi møder ejerne fra begyndelsen, og de åbner døren til deres hus for os. Vi kommer til små vingårde, hvor vi altid søger økologiske og naturlige vine og undgår kommercielle vine. Hver vingård drives af en familie eller en enkelt person, der elsker vin. Vi kommer aldrig til kommercielle vingårde med dusinvis af ansatte, hvor vi møder de ansvarlige for salget. I de vingårde, vi besøger, er der i øvrigt ikke nogen, der taler et eneste ord engelsk, og vi er oversætterne mellem dig og dem, når vi sludrer over glassene med vin. Vi tilbyder smagning af 6 vine, hvilket er minimum for hver tur, men de fleste gange er der også en særlig ny vin at smage. Vi serverer tapas sammen med vores vine. I Spanien spiser vi frokost omkring kl. 14.30, og vinsmagningen finder normalt sted fra kl. 11.45 til 13.30. På trods af det er mængden af mad altid nok til, at man ikke bliver sulten, mens man drikker vin. Regel nummer et i vores selskab er, at vi ikke er rejsende og en professionel guide, vi er en gruppe venner, der nyder en dag sammen, som venner / familie vil vi aldrig være ligeglade med, om du er sulten. Hvis gruppen spiser meget, tager vi mere mad med til bordet. Tapas er designet specielt til hver vin. Men vi kan tilpasse dem til enhver fødevarebegrænsning. Vi går mellem vinstokkene, nyder solen, mens vi indånder den rene luft og lærer om vinen, dens historie og kuriositeter. Senere kommer vi til kælderen i nærheden, hvor vi kan se processen med at lave vin af druer. Til sidst får vi en lækker vinsmagning, hvor kvaliteten af vinene er garanteret 100%. På denne tur vil du nyde naturen, det dejlige vejr i Malaga, kontakten med det autentiske, den udsøgte smag af den gode vin og også, og meget vigtigt, du vil blive en lille ekspert i vin og værdsætte den meget mere i fremtiden. Tag et kig på alle vores anmeldelser, og beslut dig for at få en fantastisk oplevelse i Malaga. Turen starter officielt kl. 10.00 og slutter kl. 14.00, når vi er tilbage i centrum af Malaga, men vi kommer aldrig tilbage før kl. 14.30, da grupperne nyder at snakke med de lækre vine i kælderen, og vi vil aldrig skynde på nogen.

Málaga: Privat personlig vandretur

5. Málaga: Privat personlig vandretur

Lær alle de bedste dele af Malaga at kende på en personlig vandretur. Vælg, hvad du vil se, og nyd hotel afhentning og aflevering. Rute Du kan vælge at se byens mange seværdigheder: katedralen, Plaza de la Constitución, Picassos fødestedsmuseum, de gamle rester af det romerske teater, det mauriske Alcazaba, statuen af HC Andersen... Du vil også komme til at se Costa del Sols mest symbolske seværdigheder, som shoppinggaden Calle Larios og Plaza de la Marina. Vælg den rejseplan, der passer dig bedst, eller følg vores anbefalede rejseplan og tilpas den til din smag. Din guide kan også anbefale de bedste steder i Malaga til tapas og hvor man kan nyde et godt show. Din private tur slutter på dit hotel, i centrum af Malaga eller andre steder, som du har valgt. Hotel afhentning Guiden kan komme til dit hotel for at hente dig (såfremt det er centralt) eller alternativt kan du mødes et andet sted, der passer dig. Hvis du ønsker at følge den anbefalede rejseplan, er det bedste sted at starte turen Plaza de la Marina, ved siden af turistinformationspunktet. Vigtig information Denne tur inkluderer ikke adgang til museer og monumenter. Hvis du ønsker at besøge et bestemt websted, bedes du gøre din guide opmærksom, så betaling for adgang kan arrangeres.

Audioguide City Walk Malaga til krydstogter (tysk & engelsk)

6. Audioguide City Walk Malaga til krydstogter (tysk & engelsk)

Vores byrundtur begynder ved det centrale springvand i byens centrum. Den varer ca. 2-3 timer og fører os ind i den gamle bymidte, hvor vi besøger alt det, der er værd at se i byen. Ved hvert stop er der en interessant lydfil i appen, som du kan lytte til. Vi anbefaler, at du stopper kort ved hver station under forklaringerne. I slutningen af forklaringerne er der som regel en kort note om de næste skridt. I appen er ruten til den næste station også angivet som tekst. Derudover viser appens kortvisning din aktuelle placering, hvilket hjælper dig med at orientere dig bedre.

En vandring i Malaga: Den gamle bys historie - Audio Tour

7. En vandring i Malaga: Den gamle bys historie - Audio Tour

Malaga er et populært turistmål, der er kendt som porten til Spaniens Costa del Sol-region og Picassos fødested. Men som du snart vil se på denne vandretur, kan du finde spor af byens lange historie og rige kulturelle baggrund rundt om hvert et snoet hjørne. Turen starter nær havnen foran Estatua del Cenachero, en statue, der forestiller en lokal fisker, på Plaza de la Marina. Du vil høre, hvordan de ydmyge fiskesælgere blev et symbol på byen, før du bevæger dig ind i hjertet af byen. Når du vandrer gennem de smalle gader, viser turproducent og guide, Magdi Pelech, dig tegn på romerne, maurerne og andre erobrere, der gjorde dette til deres hjem. Mens du lærer om fortiden, herunder hvordan middelalderens fængsler var, vil du være omgivet af den travle nutid, når du bevæger dig hen over pladser med tapasbarer og restauranter, herunder Plaza de la Merced, Plaza de Uncibay og Plaza del Obispo. Undervejs vil du se steder med forbindelse til Picasso, bl.a. Museo Casa Natal de Picasso, museet dedikeret til hans barndomshjem, og Ateneo de Málaga, et kulturcenter, der engang var San Telmo School of Fine Arts, hvor Picassos far underviste i tegning. Turen slutter på den meget centrale Plaza de la Constitución, hvor Magdi vil forklare, hvor navnet på pladsen kommer fra. På denne Malaga-tur får du mulighed for at: - Se Malagas katedral (Catedral de la Encarnación de Málaga) og finde ud af, hvorfor de lokale har givet den kælenavnet 'Manquita'. - Se teatret Teatro Romano de Málaga, Alcazaba-fæstningen og Parroquia Santiago Apóstol Málaga, en katolsk kirke med islamisk indflydelse. - Følg i Picassos fodspor og lær interessante fakta om byens mest berømte søn - Besøg pladsen, hvor Picasso blev født og voksede op, mens du lytter til historien om hans utrolige overlevelse ved fødslen. - Kig ind i Las Bodegas El Pimpi, en af de ældste tapasbarer i byen. - Find ud af, hvor traditionen med tapas stammer fra. - Gå forbi en moderne version af et traditionelt arabisk bad og lær om islamisk badekultur Når du har fået et overblik over Malagas fascinerende historie på denne 45-minutters tur, er jeg sikker på, at du får lyst til at finde ud af endnu mere og udforske alt, hvad byen har at byde på.

Oplev Malaga: Selvguidet lydvandring med StoryHunt

8. Oplev Malaga: Selvguidet lydvandring med StoryHunt

Oplev Malagas hovedattraktioner på denne guidede lydvandring gennem byens centrum med 11 unikke historier, der fås som lyd og tekst. Uanset om du er førstegangsbesøgende eller har været her før, vil du lære en masse om den historiske by på Costa del Sol! På turen slentrer du gennem havnen i Malaga under den moderne pergola, mens du lærer om fønikerne, der grundlagde byen for over 3.000 år siden. Derefter kommer du forbi Malagas museum og besøger det gamle romerske teater, hvor du hører om det romerske Hispania. Ved udsigtspunktet Alcazaba kan du se Malaga fra oven og lære om maurerne, der regerede her i 700 år. Mens du beundrer den imponerende Malaga-katedral, lærer du om de kristne, der overtog byen, og hvorfor katedralen aldrig blev færdig. Du kommer også til at sidde ved siden af Picasso (eller en statue af ham), mens du hører om hans liv her i Malaga og længere væk. Turen slutter på Mercado de Atarazanas, hvor du kan forkæle dig selv med spanske delikatesser. Ud over en typisk rundtur engagerer Discover Malaga dig med interaktive quizzer ved hvert stop, hvilket tilskynder til dybere engagement i byens historie og kultur. Turen inkluderer et guidet kort til ubesværet navigation, så du kan starte, pause eller gentage sektioner efter eget ønske. Så er du klar til at finde historierne om Malaga? Lad StoryHunt begynde!

Guidet tur til vingård og olivenmølle med smagsprøver og tapas

9. Guidet tur til vingård og olivenmølle med smagsprøver og tapas

Vi får en dag fuld af læring og smagsprøver på gode ting. Vi kører 45 minutter fra udgangspunktet og når frem til vinmarkerne, hvor vi går en tur på 30 minutter forbi oliven- og mandeltræerne og lærer om deres produktion. Når vi er tilbage i bilen, kører vi fem minutter til et kooperativ, som er en stor fabrik, der drives af mange partnere; tidligere var de bare landmænd, der producerede druer og oliven, men for nogen tid siden besluttede de at arbejde sammen om at forarbejde deres produkter. Derefter får vi en 40 minutters rundvisning i vingården, oliepressen/møllen og også den tredje del af fabrikken: Tilberedningen af de oliven, der serveres som snacks i de malagueniske barer, og vi får også en smagsprøve på dem. Efter det guidede besøg stopper vi i det smukkeste rum: Lagringsrummet, hvor vinen lagres, og så smager vi på forskellige olivenolier og vine med tapas som tortilla, chorizo og oliven, og vi får rigeligt, inden vi går tilbage.

Andre seværdigheder i Plaza de la Marina

Vil du se alle oplevelser i Plaza de la Marina? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Plaza de la Marina

Samlet bedømmelse

4.7
(520 anmeldelser)

Vi havde en vidunderlig tid på turen med Adriano. Vores drenge på 11 og 15 år elskede at finde ud af interessante fakta om Malaga og byens historie! Vi nød især at høre om den "ukulturerede bygning" på toppen af det romerske teater! Lær også om, hvordan man spotter de bitre appelsintræer fra bladene. Vi anbefaler stærkt turen!

Juan var en fantastisk guide! han brænder for Malaga og fortalte os en masse interessante historier samt faktuelle oplysninger. Han viste os en helt ny side af byen. Jeg vil meget anbefale denne tur.

Meget informativ tur gennem de køretøjstilgængelige kvarterer i Malaga, Adriano var en fantastisk guide, og køretøjet er også sjovt for børn.

Jimmy var meget cool, sjov og informativ. Oplevelsen var så sjov. Malaga er sådan en fængslende by.

Fantastisk guide og gode omveje til at vise dig den rigtige by og dens kontraster