Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Plaza de la Merced

Plaza de la Merced: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Malaga: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Bustur

1. Malaga: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Bustur

Malaga har smukke gader, grønne boulevarder og frodige haver. Se de største attraktioner i denne dejlige by med en 24-timers Malaga Essential Experience-billet til en hop-on hop-off sightseeingtur eller Malaga Iconic Ticket, som også inkluderer adgang til MIMMA og Carmen Thyseen Museum. Med hjælp fra turens flersprogede lydkommentarer om bord kan du lære, hvorfor Malagas katedral kaldes La Manquita - den enarmede dame! Hør også alt om den gamle paladsfæstning og dens 2 ringe af mure. I den åbne dobbeltdækkerbus kan du også nyde panoramaudsigten over byen. Du kan besøge Alcazaba (entré ikke inkluderet), hvor du finder et museum og hyggelige haver sammen med en betagende udsigt. Mens du er i nærheden, kan du stoppe ved Castillo de Gibralfaro for at se på voldene og få en mere spektakulær udsigt. Måske har du lyst til at se det gamle Teatro Romano og det genopbygningsarbejde, der er i gang. Glem ikke Picasso-museet, som er en anden vigtig attraktion i byen. Nyd gratis adgang til Interactive Museum of Music, når du vælger en passende billet, hvor du kan udnytte dine musikalske evner og prøve kræfter med en række forskellige instrumenter. Blå rute Blå linje: 1. Vialia - Renfe 2. Russisk museum og bilmuseum 3. Puerto 4. Centre Pompidou 5. Calle Larios Grøn linje: 1. Station for selvkørende busser 2. Vialia - Renfe 3. Callejones del Perchel 4. Pasillo Santa Isabel 5. Cruz Roja 6. San José Parque 7. Camino de Casa Bermeja 8. Jardín Botánico 9. Camino de Casa Bermeja 10. Estadio de Futbol 11. Martiricos 12. Guimbarda 13. Cercanías Rød linje: 1. Renfe / Vialia togstation 2. Centro de Arte Contemporaneo 3. Puerto Alborania Museum 4. Plaza de la Marina 5. Paseo del Parque 6. Centro Pompidou Málaga 7. Paseo de la Farola 8. Playa de la Malagueta 9. Plaza de Toros 10. Castillo de Gibralfaro 11. Basílica de Sta. María de la Victoria 12. Plaza de la Merced - Casa de Picasso 13. Museo Carmen Thyssen - Catedral 14. Avenida de Andalucía

Málaga: 3-timers komplet vandretur med billetter

2. Málaga: 3-timers komplet vandretur med billetter

Denne tur giver mulighed for at besøge de vigtigste historiske steder i Malaga og dermed tage essensen af denne kystby med. Mød din guide i krystalpyramiden på calle Alcazabilla med den orange paraply, og begynd at nyde denne oplevelse. Vores første stop er det romerske teater, den vigtigste bevarede rest af den romerske by "Malacca", som blev bygget i det 1. århundrede. Det forblev skjult under jorden i flere århundreder. Dernæst går vi ind i Alcazaba i Malaga, en paladsbefæstning fra det 11. århundrede, der ligger på skråningerne af Gibralfaro-bjerget. Det blev betragtet som en af datidens bedste forsvarskonstruktioner. Senere slentrer vi gennem nogle af de mest populære gader i det historiske centrum, og vi ser på nogle emblematiske steder som Bodega Bar "El Pimpi" og Picassomuseet i Malaga. Vi slutter vores besøg ved inkarnationskatedralen, der i Malaga er kendt som "La Manquita". Dens konstruktion, som aldrig blev færdiggjort, var tæt forbundet med den store moskés eksistens.

Málaga: Billet til Picassos fødehjem og audioguide til byen

3. Málaga: Billet til Picassos fødehjem og audioguide til byen

Opdag Malagas historie, og udforsk den i dit eget tempo med en audiotour i appen på din smartphone. Følg audioguiden til ikoniske landemærker, der er relateret til den berømte kunstner Pablo Picasso, herunder Santiago-kirken, hvor han blev døbt, samt hans tidligere skole. Få adgang til Picasso Birthplace Museum, som har til huse i den bygning, hvor kunstneren blev født. Her kan du se nogle af de mesterværker, som han skabte sammen med sin far, Jose Ruiz Blasco. Se også personlige minder og artefakter, herunder babytøj, portrætter og skitsebøger. Efter dit besøg på museet kan du fortsætte med at nyde din app-guidede rundtur i Malaga, mens du tager til andre turisthotspots i byen.

Málaga: 2-timers tur til den gamle bymidte og katedralen

4. Málaga: 2-timers tur til den gamle bymidte og katedralen

På denne guidede tur rundt i den historiske bymidte og til katedralen i Málaga mødes I på Plaza de la Merced, et torv, der gennem tiderne har været brugt til mange forskellige formål og er meget liberalt. På dette torv vil du se den berømte Picasso-statue nær Pablo Ruiz Picasso Foundation. Undervejs på byvandringen opdager du byen og Málagas historiske oprindelse. Gå rundt til de mest berømte steder såsom Calle Granada og Iglesia de Santiago, Plaza de la Constitución, Pasaje de Chinitas, Calle Larios og Plaza del Obispo. Her kan du opleve den majestætiske katedral i Málaga, byens mest karakteristiske monument. Monumentets rigtige navn er Catedral de la Encarnación, også kendt som La Manquita.

Málaga: Rundvisning i katedralen, Alcazaba og det romerske teater

5. Málaga: Rundvisning i katedralen, Alcazaba og det romerske teater

Se højdepunkterne i Málaga med denne gruppevandretur. Følg din guide til katedralen, Alcazaba, det romerske teater og Picassos gader. Lyt, når din guide fortæller dig mere om disse steder. Start din rundvisning på Plaza de La Marina. Slentre til Malagas renæssancekatedral, hvor din guide vil pege på detaljer i katedralen og give fascinerende kontekst for det, du ser. På de dage, hvor der er messe i katedralen, vil forklaringerne finde sted uden for bygningen. Tag til Alcazaba, som er bygget ind i siderne af Gibralfaro-bjerget. Tag elevatoren op til det højeste punkt, hvor du kan beundre udsigten over Malaga. Gå til det gamle romerske teater, inden du går til gaderne, hvor Picasso boede. Beundr Picassos statue og udforsk Plaza de la Merced, Plaza del Obispo og Calle Larios med din kyndige guide.

Málaga: Privat sightseeing-skattejagt

6. Málaga: Privat sightseeing-skattejagt

Tag på skattejagt i Málaga i dag! Gå ikke glip af chancen for at udforske byen på en helt ny måde, opdage skjulte perler og skabe uforglemmelige minder. Book nu for at sikre dig en plads og opleve spændingen ved Málagas private sightseeing-skattejagt!" Udforsk Málagas skønhed som aldrig før på vores private sightseeing-skattejagt, som er perfekt til par, familier og grupper, der ønsker et uforglemmeligt minde om Málaga. Denne aktivitet tilbyder en unik måde at opdage og forelske sig i byen på. I modsætning til traditionelle bus- eller cykelture tager vores skattejagt dig med til steder, de ikke kan nå. Dit lille Málaga-eventyr begynder med en varm velkomst og briefing af vores dejlige skattejagtmester, som udstyrer dig med en skattejagtstaske, der indeholder et moderne kompas, en skattebog og et udvalg af spændende gadgets. Efter den korte introduktion er eventyret i dine hænder. I løbet af denne 2-timers udforskning vil du fordybe dig i Málagas historiske centrum og navigere med det moderne kompas og skattebogen. Din rejse fører til ikoniske destinationer som det berømte madmarked, det livlige torv Plaza de la Merced, Carmen Thyssen-museet, den majestætiske katedral, det gamle romerske teater, Picassos fødested, Alcazaba-slottet, de eksotiske haver og en masse skjulte steder uden for de slagne turiststier. Undervejs indsnuser du den ægte stemning i Málagas charmerende bymidte i dit eget tempo. Ved hver station vil du løse gåder og deltage i legende opgaver for at indsamle vigtige spor, som alle vil lede dig til turens spændende klimaks: at opdage skattekisten. Disse aktiviteter tager ikke lang tid, så du har rig mulighed for at udforske hvert sted, der er fremhævet i din skattebog. Desuden har du ikke brug for din smartphone under denne aktivitet, så du kan koble fra og nyde det. Ved aktivitetens sidste station finder du den hemmelige skattekiste, som indeholder en dejlig og meget personlig Málaga-souvenir, du vil huske. Du afslutter turen på et centralt sted, ideelt placeret til yderligere udforskning eller tilbagevenden til dit overnatningssted, hvilket sikrer, at din dag i Málaga afsluttes på en høj note. Gåderne og opgaverne i skattejagten er designet omkring Málagas detaljer og kan løses af alle. Vi ønsker, at du skal udforske Málaga på en sjov og legende måde. Her er nogle ekstra fordele ved Sightseeing Treasure Hunt i Málaga for dine kunder: **Kundetilpasset oplevelse**: Denne aktivitet passer til din gruppes præferencer og tempo, hvilket sikrer en personlig og fornøjelig udflugt. **Lokal indsigt**: Drag fordel af insiderviden og lokale anbefalinger fra din Treasure Hunt Master **Familievenlig**: Aktiviteten er velegnet til alle aldre og er en fantastisk måde at udforske Málaga sammen på. **Ny måde**: Ud over typisk sightseeing tilføjer denne skattejagt et element af spænding og eventyr til dit besøg i Málaga.

Malaga: Selvguidet højdepunkts-skattejagt og vandretur

7. Malaga: Selvguidet højdepunkts-skattejagt og vandretur

Lær Malaga at kende i dit eget tempo på denne interaktive scavenger hunt-tur, der kan afspilles på din telefon. Løs gåder, interagér med byens vigtigste attraktioner, og lås interessante fakta og legender op. En ideel udendørs aktivitet for førstegangsbesøgende, par, grupper, familier og børn. Kan bruges som en fantastisk teambuilding-aktivitet. Download mobilapplikationen på din telefon, og løs stedbaserede gåder, der kun kan aktiveres, når du når det rigtige sted. Brug de integrerede kort til at nå 10 af Malagas vigtigste seværdigheder til fods. På hvert stop kan du lære mere om attraktionen og løse en stedbaseret gåde, der kun kan løses, hvis du når frem til det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd til at låse den korrekte kode op og afsløre den næste destination i sightseeingspillet om byen. Start din tur på Plaza de la Merced! Besøg det verdensberømte Teatro Romano med sin unikke akustik. Fotografer det unikke Picassomuseum, og beundr den eventyrlige Encarnación-katedral. Malaga Universitet vil efterlade dig målløs, da det anses for at være et lille, men innovativt universitet. Lær om rådhuset en barok revival bygning med modernistiske elementer! Den unikke Malaga Park er tiden og pladsen i din mobilhukommelse værd. Travle og kølige La Malagueta vil være dit næste skridt, gør ingenting, lad mobiler og ting ligge og dyk ned i det! Center Pompidou Malaga, et uovertruffent kunstgalleri, venter på at fortryller dig, mens prikken over i'et på denne unikke tur vil være Palmeral de Las Sorpresas med sin fængslende landskabsarkitektur i Malagas historiske centrum.

Malaga: Monumental 2-timers Segway-tur

8. Malaga: Monumental 2-timers Segway-tur

Se Malagas seværdigheder med en lokal guide. Få en kort træningssession og en sikkerhedsbriefing, inden du tager af sted for at sikre, at du føler dig tryg og sikker på det 2-hjulede elektriske køretøj. Start din guidede tur fra Paseo del Parque, og kør derefter gennem Palmeral de las Sorpresas direkte til Malagas havn. Stop i nærheden af katedralen, også kaldet la Manquita, fordi byggeriet af det sydlige tårn aldrig er blevet færdiggjort. Gå forbi det store Picasso-museum og gå til Plaza de la Merced, et vigtigt torv i Malaga. Når du har set det romerske amfiteater, der blev bygget af César Augusto, ruller du videre til Monte de Gilbralfaro og over til Parador Nacional. Nyd den mest fantastiske udsigt over kysten, og tag en masse billeder. Kør tilbage til byen, og rul op på Plaza de Uncibay. Du er velkommen til at stille alle spørgsmål og få nyttige anbefalinger fra din venlige guide.

Malaga: 1-times Segway panoramatur

9. Malaga: 1-times Segway panoramatur

Begynd din 1-timers Segwaytur med en træningssession. En instruktør vil fortælle om sikkerheden og forklare, hvordan din Segway betjenes. Få lidt tid til at øve, og når du har styr på det, er du klar til at begynde din tur. Du starter din guidede tur fra Calle Larios og kører gennem Plaza de la Constitución til Plaza de Uncibay. Din private guide tager dig derefter til Alcazaba, et paladsligende fort fra den muslimske periode ved foden af Monte Gibralfaro hvor du kan få en smuk udsigt over Malaga-bugten. Derefter passerer du det romerske amfiteater og Picassos fødested. Fortsæt gennem Plaza de la Merced, og se alle de neoklassiske obelisker placeret i dens midte som en hyldest til general Torrijos. Kør mod domkirken foran Plaza del Obispo / Her lader din guide dig have lidt sjov på din Segway, før turen slutter.

Malaga: Skattejagt til polterabend

10. Malaga: Skattejagt til polterabend

Løft jeres polterabend i Málaga med vores private skattejagt! I modsætning til konventionelle aktiviteter er denne skattejagt skræddersyet til din gruppes tempo og præferencer, hvilket garanterer en uforglemmelig oplevelse. Dit Málaga-eventyr starter med en varm velkomst fra vores skattejægermester, som giver dig en skattejagtstaske udstyret med et moderne kompas, en skattebog og sjove, engagerende gadgets. Så er eventyret i dine hænder. Udforsk Málagas historiske centrum i løbet af denne 2,5 timers eskapade, guidet af kompasset og skattebogen. Besøg ikoniske steder som madmarkedet, Plaza de la Merced, Carmen Thyssen-museet, katedralen, det romerske teater, Picassos fødested, Alcazaba-slottet, eksotiske haver og skjulte perler uden for turiststien. Ved hvert stop skal du løse gåder og legesyge opgaver for at finde vigtige spor, der fører til skattekisten. Disse aktiviteter tager ikke meget tid, så du kan nyde hvert sted i dit eget tempo uden at have brug for din smartphone. Rejsen slutter ved den sidste station, hvor I finder den hemmelige skattekiste, som indeholder en personlig Málaga-souvenir. Slut af i centrum, hvor I kan fortsætte jeres polterabend-festligheder eller vende tilbage til jeres overnatningssted. Puslespillene er designet udelukkende til polterabender og garanterer en sjov og legende udforskning af Málaga, der skaber uforglemmelige minder med din brudestamme. Yderligere fordele: Skræddersyet oplevelse: Skræddersyet til din gruppes præferencer for en personlig polterabend-udflugt. Lokal indsigt: Få insiderviden og lokale anbefalinger fra din Treasure Hunt Master. En ny måde: Tilføjer spænding og eventyr til din polterabend i Málaga og går ud over typisk sightseeing. Book nu til en spændende skattejagt i Málaga!

Alle aktiviteter

30 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Andre seværdigheder i Plaza de la Merced

Vil du se alle oplevelser i Plaza de la Merced? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Plaza de la Merced

Samlet bedømmelse

4.8
(837 anmeldelser)

Skattejagten var en perfekt blanding af spænding og udforskning. Vi havde en fantastisk tid med at følge sporene og opdage skjulte perler i Malaga. Opmærksomheden på detaljer og personlig touch gjorde det endnu mere specielt. Tak for at skabe sådan en mindeværdig oplevelse!

Personalet var relativt hårdt og nogle gange irriterede, når passagererne ikke straks fulgte deres instruktioner for at komme i kø. Var irriterende. Venligheden skal der arbejdes med.

Fantastisk tur og fantastisk guide, kan helt klart anbefales især den store 3 timers byvandring!!!

Fremragende busser og ved mange stoppesteder er der en guide, som informerer dig godt

God masser af nyttig information og en god start på en pause i Malaga. Værd pengene