Ting at foretage sig
Plaza Nueva, Granada

Alle aktiviteter

37 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Plaza Nueva, Granada: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Granada City Train 1- eller 2-dages Hop-On Hop-Off-billet

Granada City Train 1- eller 2-dages Hop-On Hop-Off-billet

Opdag Granadas mest fascinerende seværdigheder med bytoget. Sammensæt din egen rejseplan, hop af og tilbage igen, når du har tid, og oplev en af Spaniens smukkeste byer. Hop på Alhambra-ruten i løbet af dagen for at besøge de vigtigste steder i byen. Kom tæt på det imponerende monument Alhambra, nyd udsigten fra Mirador de San Cristóbal, eller forundres over bl.a. Granada-katedralen. Vælg mellem de to billetmuligheder, der tilbydes, og tag en enkelt tur i én retning eller nyd oplevelsen med at hoppe på og af så mange gange, du vil, ved et af vores stop. Se byen og oplev de seværdigheder, der ligger i nærheden af stoppestederne. Alhambra-ruten (Green Line) kører med tog hvert 30. - 45. minut: 1A Alhambra Generalife/Taquillas 1B Alhambra Palacios Nazaríes/Puerta Justícia 2 Cuesta Gomérez 3 Plaza Nueva 4 Paseo de los Tristes 5 Mirador de San Cristóbal/Albaicín 6 Monasterio de la Cartuja 7 Plaza de Toros 8 Catedral/Plaza Romanilla 9 Calle Alhóndiga/Recogidas 10 Plaza Mariana Pineda/El Corte Inglés 11 Calle Molinos/Campo del Príncipe 12 Hotel Alhambra Palace/Carmen de los Mártires

Granada: Albaicín og Sacromonte guidet gåtur ved solnedgang

Granada: Albaicín og Sacromonte guidet gåtur ved solnedgang

Udforsk de historiske kvarterer Albaicín og Sacromonte i Granada på en privat eller delt gruppetur. Oplev to af de mest emblematiske områder i Granada sidst på eftermiddagen, mens du beundrer deres vidunderlige historiske arkitektur, der afspejler deres rige kulturarv. Mød din guide på Plaza Nueva, og begynd din tur med at udforske Albaicín-kvarteret, som er på UNESCO's verdensarvsliste. Spadser gennem den charmerende labyrint af gader med din guide, og beundr den fantastiske udsigt over Alhambra fra San Nicolás udsigtspunktet. Tag derefter til Sacromonte-kvarteret, som indeholder mere end 3.000 huler og panoramaudsigter fra skjulte områder. Nyd masser af fantastiske fotomuligheder af byen fra den naturskønne dal med en rig tradition for flamenco. Beundre den vidunderlige historiske arkitektur, der vidner om byens islamiske arv. Oplev mere om Granadas historiske betydning og mangfoldige kulturelle indflydelse, når du udforsker begge områder, mens solen går ned.

Granada: Albaicin og Sacromonte Electric Bike Tour

Granada: Albaicin og Sacromonte Electric Bike Tour

Naviger let bakkerne i Granadas Sacromonte og Albaicin-kvarterer på en e-cykeltur med en lokal guide. Rejs tilbage i tiden gennem Granadas mauriske historie, mens du cykler til skjulte udsigtspunkter med en betagende udsigt over Alhambra og Generalife. Vælg mellem en privat eller grupperejse. Mød din guide i byens centrum og hop på din motoriserede Yamaha eller Bosch e-cykel. Tag afsted mod Albaicin, Granadas muslimske kvarter og et UNESCOs verdensarvssted. Cykel gennem en labyrint af blomstrede brostensbelagte gyder, livlige pladser og traditionelle carmens (murhuse med store haver). Stop ved nogle af byens mest kendte udsigtspunkter undervejs, samt nogle skjulte perler. På Mirador San Nicolás kan du nyde panoramaudsigten over Alhambra og Generalife-parken og nyde den pulserende atmosfære af lokale buskere og gadeboder. Fortsæt derefter til Sacromonte, hjemsted for Granadas lokale sigøjnersamfund og hjertet af byens flamencokultur. Lyt til lyden af flamencomusik, der flyder ned ad bakkerne, og lær om historien om områdets hulehuse, før du endelig vender tilbage til byens centrum.

Granada: Byvandring i Albaicín og Sacromonte

Granada: Byvandring i Albaicín og Sacromonte

Rejs gennem århundrederne på denne 2,5 timers vandretur i de mest karismatiske kvarterer i Granada: Albaicin og Sacromonte. Lær historien, legenderne og den lokale kultur at kende under vejledning af en officiel guide. Besøg resterne af de glorværdige dynastier, der herskede over det sidste muslimske kongerige på den iberiske halvø. Mure, porte, paladser og moskeer venter på dig. Med udgangspunkt i byens centrum vandrer du rundt i de smalle gyder i Albaicin - det mauriske kvarter. Bliv forbløffet over de hvide huse og de blomstrede balkoner. Fortsæt til Sacromonte, Granadas "flamenco"-kvarter. Få at vide, hvorfor folk bor i huler, der er gravet ned i bjergene her, og hvorfor sigøjnerne for århundreder siden valgte dette sted som deres bopæl.

Fra Malaga og Costa Del Sol: Dagstur til Granada

Fra Malaga og Costa Del Sol: Dagstur til Granada

Få mest muligt ud af din ferie på Costa del Sol med en dagstur til en af Andalusiens mest symbolske byer, Granada. Bliv hentet fra et af de bekvemme mødesteder og sat af i byens centrum, så du kan udforske i dit eget tempo. Når du er blevet hentet fra dit valgte mødested i Malaga, Torremolinos, Benalmadena eller Fuengirola, kan du begynde rejsen til Granada. Nyd udsigten over Sierra Nevada-bjergkæden og stop for morgenmad undervejs (ikke inkluderet i turens pris). Når du ankommer til Granada, kan du nyde op til fem timers fritid til at udforske byen i dit eget tempo. Du kan beundre renæssancearkitekturen i Granadas katedral eller besøge de marokkanske teforretninger på Calle Elvira for at få en mynte- eller limonade-te. Alternativt kan du bruge dagen på at udforske Granadas berømte tapasbarer. Gaderne omkring Plaza Nueva og Calle Elvira er fulde af traditionelle barer, hvor der serveres en gratis tapa til hver drink. Hvis Alhambra står på din bucket list, kan du bruge din fritid til at besøge Nasridpaladserne og Generalife. Du kan også vandre gennem gaderne i Albaicin og nyde panoramaudsigten fra Mirador San Nicolas eller fare vild i gaderne i Sacromonte, sigøjnerkulturens vugge, og lytte til lyden af flamenco-musik, der flyder ned ad bakkerne. I slutningen af dagen mødes du med din guide tilbage på mødestedet og hopper tilbage på bussen for at køre tilbage til dit afhentningssted.

Granada: Albaicín, Sacromonte og grottemuseum på en vandretur

Granada: Albaicín, Sacromonte og grottemuseum på en vandretur

Besøg nogle af de mest symbolske kvarterer i Granada. Ingen tur til Granada er komplet uden at have besøgt Albaicín og Sacromonte. Turen går gennem Albaicín, der blev beskyttet som et verdensarvsområde af UNESCO i 1994. Det er også kendt som det gamle muslimske kvarter og indeholder labyrintiske gader, hvorigennem du kan opleve Al-Andalus' fascinerende verden og nyde Granadas berømte landskab fra San Nicolás' udsigtspunkt og meget mere. Derefter tager du til Sacromonte-kvarteret, som indeholder mere end 3.000 grotter og panoramaudsigt fra skjulte områder. Her vil du lære sigøjnerkulturen at kende og forstå den i Museo de las Cuevas, et sted, der viser deres historie gennem legender og flamencodans. Din tur kommer også forbi de vigtigste steder i Granada såsom Plaza Nueva, Placeta de San Gregorio og Casa Enrique Morente, som alle er oplagte fotomuligheder.

Granada: Historisk centrum og nedre Albaicin Walking Tour

Granada: Historisk centrum og nedre Albaicin Walking Tour

Opdag de smukkeste pladser i byen, og gå ind i den nederste del af Albaicin-kvarteret på denne guidede vandretur i Granada. Lær om byens multikulturelle historie, mens du ser monumenter som Corral del Carbón, Alcaiceria og Plaza Bib Rambla. Mød din guide i hjertet af byen ved monumentet for de katolske konger, Ferdinand og Isabella. Lær om Granadas fascinerende historie og dens betydelige islamiske arv samt om Reconquista, som sluttede i Granada i 1492. Skrid gennem det historiske centrum med din guide og se historiske bygninger som Alcaiceria, Sankt Ana-kirken, det kongelige højesteret, Giants-fontænen på Plaza Bib Rambla, Madraza, katedralen, den kongelige Chancillería og det kongelige fængsel. Udforsk den nederste del af Albaicin-kvarteret med sine smalle charmerende gader, der vækker minder om den mauriske fortid. Stop ved et fantastisk udsigtspunkt over Alhambra, Granadas mest berømte vartegn, for at tage spektakulære billeder.

Granada: Albayzin og Sacromonte Walking Tour

Granada: Albayzin og Sacromonte Walking Tour

Udforsk det islamiske kvarter og det historiske Sacromonte-kvarter i Granada på en 2,5 timers vandretur. Gå mellem de smalle gader i Albayzín, og beundr sigøjnerkulturen i de fantastiske huler i Sacromonte. Med afgang fra den centrale Plaza Nueva kan du lære Granadas historie at kende, en by, der har været et arnested for kunst og arkitektur siden det 11. århundrede. Udforsk Albayzín, der betragtes som et af byens mest charmerende kvarterer. Det er den del af byen, hvor den spansk-muslimske arkitektur er mest spektakulær, og udsigten til Alhambra er fantastisk. Oplev essensen af det islamiske Granada langs en labyrint af smalle gader. Oplev Sacromonte og beundr et af de mest kendte sigøjnerkvarterer i Spanien, og se de traditionelle grotter, hvor folk stadig bor, omgivet af naturen og Andalusiens kultur og kunst. Beundr udsigten over byen fra et sted, hvor kunst, natur og kulturarv er det mest attraktive.

Granada: Albaicin og Sacromonte Segway Tour

Granada: Albaicin og Sacromonte Segway Tour

Udforsk Granada på en segway med en lokal erfaren guide. På grund af sin geografiske beliggenhed byder Granada på fantastiske ruter med maleriske udsigter. Byen ligger ved foden af Sierra Nevada-bjergene, så gaderne går op og ned, hvilket gør segway nok den mest behagelige transportform. Få glæde af en træningssession på segwayen, så du kan blive fortrolig, hvis du er nybegynder. Kør forbi Plaza Nueva, Fuente del Toro, Paseo de los Tristes og de gamle sigøjnerhuler hele vejen op til Abadia del Sacromonte. Sacromonte-klosteret giver et indblik i byens kulturhistorie. Ud over bydelens historiske betydning byder bakketoppens beliggenhed bakketoppen på en fantastisk udsigt og fotomuligheder. Vandre gennem de smalle gader i Albaicin-kvarteret, zoom forbi Granadas moské, og tag billeder på et af de mest berømte udsigtspunkter, San Nicholas-pladsen, hvor du kan se Alhambra og Generalife-haverne.

En selvguidet audioguide i Granadas historiske centrum

En selvguidet audioguide i Granadas historiske centrum

Many visitors to Granada head straight to the awe-inspiring Alhambra, the fortified palace complex that rises above the skyline. But this vibrant and historic city has so much more to offer! Wandering through its cobbled squares, alleyways and viewpoints is the perfect way to soak up its rich 1,000-year history. On this walking tour, I'll show you the beautiful fusion of Moorish, Renaissance and Baroque architecture that you'll find all around you in Granada's historical centre. You'll start the tour in Plaza Bib-Rambla, right at the heart of the city, near the charming web of market lanes, the Alcaicería, located on the site of the former main bazaar. I'll show you the striking building where charcoal was stored in the 1600s, the Corral del Carbón, and Plaza Isabel La Católica where you'll see the statue of Isabella I of Castile meeting Christopher Columbus. From there, I'll guide you through the maze of narrow streets in the Albaicín – the former Moorish quarter, and now a UNESCO World Heritage Site. You'll make your way to some of the city's Renaissance-era highlights, including Granada's Monasterio de San Jerónimo (St. Jerome Monastery), Catedral de Granada (the cathedral) and Capilla Real (the Royal Chapel) where Isabella I of Castile and Ferdinand II of Aragon is buried. On our tour through this centuries-old city, you'll also have an opportunity to: • Take in famous sites like El Bañuelo (the Arab baths), Puente del Aljibillo – the bridge that leads to the Alhambra – and the Palacio de la Madraza, built as a school of Koranic law in the 14th century • Stroll along Paseo de los Tristes, also known as the Promenade of the Sad People, and through squares like Plaza de la Trinidad and Plaza Nueva de Granada • Browse the food stalls at Granada's central market, the Mercado de San Agustín • Soak up views of the Alhambra at Mirador Placeta de Carvajales • See one of the best-preserved Moorish houses, Casa de Zafra, and Casa Natal de Enrique Morente, the birthplace of flamenco singer Enrique Morente • Find out about Peña La Platería, the cultural association dedicated to the art of flamenco During the tour, you'll also find out the answers to questions like: • What happens if you ring the bell on the Alhambra's Torre de la Vela on the 2nd of January? • Why does the cathedral only have one tower and Emperor Charles V only have one arm? • Whose ghost haunts the Royal Chancery? • Why can’t you stroll through the city center along the River Darro? Give yourself about 3 hours to get the most out of this tour, or linger a while at the sites, cafes or bars that take your fancy along the way. I'll tell you about everything from Granada's famous complimentary tapas, to playwright Federico Garcia Lorca, and a few of the most widespread misconceptions about aspects of Andalusian culture - including flamenco. And of course, there'll be plenty of great photo opportunities!

De mest populære seværdigheder i Granada

Oplevelser i Plaza Nueva, Granada

Byer i Spanien

Andre seværdigheder i Plaza Nueva, Granada

Vil du se alle oplevelser i Plaza Nueva, Granada? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Plaza Nueva, Granada

Samlet bedømmelse

4.3
(2.080 anmeldelser)

Det var lidt hektisk med folk, der forsøgte at skubbe ind på toget. Der skal også være et system, hvor de med vouchers, dvs. som har betalt forud, har fortrinsret over dem, der endnu ikke har betalt, hvilket ikke var tilfældet. Som et resultat savnede vi næsten at blive lukket ind, mens et stort antal efternølere besluttede at købe billetter én efter én! Meget kedeligt for chaufføren og os selv. Når man først var på toget, var fortællingen stor, omfattende og meget klar. Det var en helt igennem interessant tur gennem byen og gav os en fantastisk udsigt over Alhambra og andre betydningsfulde vartegn.

Der kan være meget travlt, så der kan være længere ventetider. Det er bedre at køre i mindre grupper, da det kan ske, at ikke alle kommer med. Onlinebillet skal ombyttes på mødestedet. Til onlinebilletten skulle jeg installere appen, det ville være nemmere at modtage en PDF via e-mail. Billetten kan dog også købes normalt ved startstedet. Hovedtelefoner kan købes lokalt, men dine egne fungerer også. Byguiden på hovedtelefonerne var midlertidigt ikke længere tilgængelig på tysk, kun på engelsk.

God værdi for pengene. Tager dig til alle steder omkring Granada. Vær opmærksom på, at for 2 dages billetten er det ikke 48 timer. Hvis du kun bruger den den sidste time på den første dag, er det en dag brugt. Det var stadig ret billigt sammenlignet med andre byer. På min første dag lavede jeg bare hele løkken for at få styr på byen, og den anden dag hoppede jeg af og på. Det er pengene værd, og du lærer også lidt om Granada.

Vi tog turen for at redde vores ben efter en hel dag med gåture - nyttigt at finde ud af, men vi havde ikke taget hovedtelefoner med på ferie for at tilslutte (og ville ikke købe nogen), så savnede informationen - vil gå online og læse op - gjorde det grundlæggende, så for pengene var god værdi.

Tog en hel rundtur. God måde at starte en oplevelsesrig dag på. Derefter kunne vi hoppe af og på de steder, der havde mest interesse.