Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Plaza Nueva, Granada

Plaza Nueva, Granada: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Granada City Train 1- eller 2-dages Hop-On Hop-Off-billet

1. Granada City Train 1- eller 2-dages Hop-On Hop-Off-billet

Opdag Granadas mest fascinerende seværdigheder med bytoget. Sammensæt din egen rejseplan, hop af og tilbage igen, når du har tid, og oplev en af Spaniens smukkeste byer. Hop på Alhambra-ruten i løbet af dagen for at besøge de vigtigste steder i byen. Kom tæt på det imponerende monument Alhambra, nyd udsigten fra Mirador de San Cristóbal, eller forundres over bl.a. Granada-katedralen. Vælg mellem de to billetmuligheder, der tilbydes, og tag en enkelt tur i én retning eller nyd oplevelsen med at hoppe på og af så mange gange, du vil, ved et af vores stop. Se byen og oplev de seværdigheder, der ligger i nærheden af stoppestederne. Alhambra-ruten (Green Line) kører med tog hvert 30. - 45. minut: 1A Alhambra Generalife/Taquillas 1B Alhambra Palacios Nazaríes/Puerta Justícia 2 Cuesta Gomérez 3 Plaza Nueva 4 Paseo de los Tristes 5 Mirador de San Cristóbal/Albaicín 6 Monasterio de la Cartuja 7 Plaza de Toros 8 Catedral/Plaza Romanilla 9 Calle Alhóndiga/Recogidas 10 Plaza Mariana Pineda/El Corte Inglés 11 Calle Molinos/Campo del Príncipe 12 Hotel Alhambra Palace/Carmen de los Mártires

Granada: Vandretur til fods ved solnedgang i Albaicín og Sacromonte

2. Granada: Vandretur til fods ved solnedgang i Albaicín og Sacromonte

Ingen tur til Granada er komplet uden at have besøgt Albaicín og Sacromonte. Vælg mellem en privat eller delt tur og besøg nogle af de mest symbolske kvarterer i Granada. Gå gennem Albaicín, beskyttet som et verdensarvssted af UNESCO i 1994. Også kendt som det gamle muslimske kvarter, det indeholder labyrintiske gader, hvorigennem du vil opdage den fascinerende verden af Al-Andalus, og nyde det berømte landskab i Granada fra San Nicolás ' synspunkt. Næste på din rejse, tag til Sacromonte Quarter, som indeholder mere end 3.000 huler og panoramaudsigt fra skjulte områder. Mens du er her, så sørg for at tage de bedste billeder af Granada fra denne fantastiske dal. På din tur vil du også passere gennem vigtige steder i Granda, såsom Plaza Nueva, Placeta de San Gregorio og Casa Enrique Morente, som alle er perfekt egnede til at tage nogle fantastiske billeder for at vise dine venner og familie.

Granada: Albaicin og Sacromonte Electric Bike Tour

3. Granada: Albaicin og Sacromonte Electric Bike Tour

Naviger let bakkerne i Granadas Sacromonte og Albaicin-kvarterer på en e-cykeltur med en lokal guide. Rejs tilbage i tiden gennem Granadas mauriske historie, mens du cykler til skjulte udsigtspunkter med en betagende udsigt over Alhambra og Generalife. Vælg mellem en privat eller grupperejse. Mød din guide i byens centrum og hop på din motoriserede Yamaha eller Bosch e-cykel. Tag afsted mod Albaicin, Granadas muslimske kvarter og et UNESCOs verdensarvssted. Cykel gennem en labyrint af blomstrede brostensbelagte gyder, livlige pladser og traditionelle carmens (murhuse med store haver). Stop ved nogle af byens mest kendte udsigtspunkter undervejs, samt nogle skjulte perler. På Mirador San Nicolás kan du nyde panoramaudsigten over Alhambra og Generalife-parken og nyde den pulserende atmosfære af lokale buskere og gadeboder. Fortsæt derefter til Sacromonte, hjemsted for Granadas lokale sigøjnersamfund og hjertet af byens flamencokultur. Lyt til lyden af flamencomusik, der flyder ned ad bakkerne, og lær om historien om områdets hulehuse, før du endelig vender tilbage til byens centrum.

Fra Malaga og Costa Del Sol: Dagstur til Granada

4. Fra Malaga og Costa Del Sol: Dagstur til Granada

Få mest muligt ud af din ferie på Costa del Sol med en dagstur til en af Andalusiens mest symbolske byer, Granada. Bliv hentet fra et af de bekvemme mødesteder og sat af i byens centrum, så du kan udforske i dit eget tempo. Når du er blevet hentet fra dit valgte mødested i Malaga, Torremolinos, Benalmadena eller Fuengirola, kan du begynde rejsen til Granada. Nyd udsigten over Sierra Nevada-bjergkæden og stop for morgenmad undervejs (ikke inkluderet i turens pris). Når du ankommer til Granada, kan du nyde op til fem timers fritid til at udforske byen i dit eget tempo. Du kan beundre renæssancearkitekturen i Granadas katedral eller besøge de marokkanske teforretninger på Calle Elvira for at få en mynte- eller limonade-te. Alternativt kan du bruge dagen på at udforske Granadas berømte tapasbarer. Gaderne omkring Plaza Nueva og Calle Elvira er fulde af traditionelle barer, hvor der serveres en gratis tapa til hver drink. Hvis Alhambra står på din bucket list, kan du bruge din fritid til at besøge Nasridpaladserne og Generalife. Du kan også vandre gennem gaderne i Albaicin og nyde panoramaudsigten fra Mirador San Nicolas eller fare vild i gaderne i Sacromonte, sigøjnerkulturens vugge, og lytte til lyden af flamenco-musik, der flyder ned ad bakkerne. I slutningen af dagen mødes du med din guide tilbage på mødestedet og hopper tilbage på bussen for at køre tilbage til dit afhentningssted.

Granada: Albaicín og Sacromonte Walking Tour

5. Granada: Albaicín og Sacromonte Walking Tour

Rejs gennem århundrederne på denne 2,5 timers vandretur i de mest karismatiske kvarterer i Granada: Albaicin og Sacromonte. Lær historien, legenderne og den lokale kultur at kende under vejledning af en officiel guide. Besøg resterne af de glorværdige dynastier, der herskede over det sidste muslimske kongerige på den iberiske halvø. Mure, porte, paladser og moskeer venter på dig. Med udgangspunkt i byens centrum vandrer du rundt i de smalle gyder i Albaicin - det mauriske kvarter. Bliv forbløffet over de hvide huse og de blomstrede balkoner. Fortsæt til Sacromonte, Granadas "flamenco"-kvarter. Få at vide, hvorfor folk bor i huler, der er gravet ned i bjergene her, og hvorfor sigøjnerne for århundreder siden valgte dette sted som deres bopæl.

Granada: Albaicín, Sacromonte og grottemuseum på en vandretur

6. Granada: Albaicín, Sacromonte og grottemuseum på en vandretur

Besøg nogle af de mest symbolske kvarterer i Granada. Ingen tur til Granada er komplet uden at have besøgt Albaicín og Sacromonte. Turen går gennem Albaicín, der blev beskyttet som et verdensarvsområde af UNESCO i 1994. Det er også kendt som det gamle muslimske kvarter og indeholder labyrintiske gader, hvorigennem du kan opleve Al-Andalus' fascinerende verden og nyde Granadas berømte landskab fra San Nicolás' udsigtspunkt og meget mere. Derefter tager du til Sacromonte-kvarteret, som indeholder mere end 3.000 grotter og panoramaudsigt fra skjulte områder. Her vil du lære sigøjnerkulturen at kende og forstå den i Museo de las Cuevas, et sted, der viser deres historie gennem legender og flamencodans. Din tur kommer også forbi de vigtigste steder i Granada såsom Plaza Nueva, Placeta de San Gregorio og Casa Enrique Morente, som alle er oplagte fotomuligheder.

Granada: Albayzin og Sacromonte Walking Tour

7. Granada: Albayzin og Sacromonte Walking Tour

Udforsk det islamiske kvarter og det historiske Sacromonte-kvarter i Granada på en 2,5 timers vandretur. Gå mellem de smalle gader i Albayzín, og beundr sigøjnerkulturen i de fantastiske huler i Sacromonte. Med afgang fra den centrale Plaza Nueva kan du lære Granadas historie at kende, en by, der har været et arnested for kunst og arkitektur siden det 11. århundrede. Udforsk Albayzín, der betragtes som et af byens mest charmerende kvarterer. Det er den del af byen, hvor den spansk-muslimske arkitektur er mest spektakulær, og udsigten til Alhambra er fantastisk. Oplev essensen af det islamiske Granada langs en labyrint af smalle gader. Oplev Sacromonte og beundr et af de mest kendte sigøjnerkvarterer i Spanien, og se de traditionelle grotter, hvor folk stadig bor, omgivet af naturen og Andalusiens kultur og kunst. Beundr udsigten over byen fra et sted, hvor kunst, natur og kulturarv er det mest attraktive.

Granada: Albaicin og Sacromonte Segway Tour

8. Granada: Albaicin og Sacromonte Segway Tour

Udforsk Granada på en segway med en lokal erfaren guide. På grund af sin geografiske beliggenhed byder Granada på fantastiske ruter med maleriske udsigter. Byen ligger ved foden af Sierra Nevada-bjergene, så gaderne går op og ned, hvilket gør segway nok den mest behagelige transportform. Få glæde af en træningssession på segwayen, så du kan blive fortrolig, hvis du er nybegynder. Kør forbi Plaza Nueva, Fuente del Toro, Paseo de los Tristes og de gamle sigøjnerhuler hele vejen op til Abadia del Sacromonte. Sacromonte-klosteret giver et indblik i byens kulturhistorie. Ud over bydelens historiske betydning byder bakketoppens beliggenhed bakketoppen på en fantastisk udsigt og fotomuligheder. Vandre gennem de smalle gader i Albaicin-kvarteret, zoom forbi Granadas moské, og tag billeder på et af de mest berømte udsigtspunkter, San Nicholas-pladsen, hvor du kan se Alhambra og Generalife-haverne.

Granada: Selvguidet byudforskning med smartphone-audiotur

9. Granada: Selvguidet byudforskning med smartphone-audiotur

Mange besøgende i Granada tager direkte til det imponerende Alhambra, det befæstede palads, der rejser sig op over skyline. Men denne livlige og historiske by har meget mere at byde på! At vandre gennem de brostensbelagte pladser, gyder og udsigtspunkter er den perfekte måde at suge dens rige 1.000-årige historie til sig på. På denne vandretur vil jeg vise dig den smukke fusion af maurisk, renæssance- og barokarkitektur, som du finder overalt i Granadas historiske centrum. Du starter turen på Plaza Bib-Rambla, lige i hjertet af byen, nær det charmerende net af markedsgader, Alcaicería, som ligger på stedet for den tidligere hovedbasar. Jeg viser dig den imponerende bygning, hvor man i 1600-tallet opbevarede trækul, Corral del Carbón, og Plaza Isabel La Católica, hvor du kan se statuen af Isabella I af Castilien, der møder Christoffer Columbus. Derfra guider jeg dig gennem labyrinten af smalle gader i Albaicín - det tidligere mauriske kvarter, som nu er på UNESCO's verdensarvsliste. Du vil komme til nogle af byens højdepunkter fra renæssancetiden, herunder Granadas Monasterio de San Jerónimo (Sankt Jerome-klosteret), Catedral de Granada (katedralen) og Capilla Real (det kongelige kapel), hvor Isabella I af Kastilien og Ferdinand II af Aragonien er begravet. På vores tur gennem denne århundredgamle by får du også mulighed for at: - Se berømte steder som El Bañuelo (de arabiske bade), Puente del Aljibillo - broen, der fører til Alhambra - og Palacio de la Madraza, der blev bygget som en skole for koransprog i det 14. århundrede. - Gå en tur langs Paseo de los Tristes, også kendt som de triste menneskers promenade, og gennem pladser som Plaza de la Trinidad og Plaza Nueva de Granada - Kig rundt blandt madboderne på Granadas centrale marked, Mercado de San Agustín - Nyd udsigten over Alhambra på Mirador Placeta de Carvajales - Se et af de bedst bevarede mauriske huse, Casa de Zafra, og Casa Natal de Enrique Morente, hvor flamenco-sangeren Enrique Morente er født - Find ud af mere om Peña La Platería, den kulturelle forening, der er dedikeret til flamencoens kunst Under turen får du også svar på spørgsmål som f.eks: - Hvad sker der, hvis man ringer med klokken på Alhambras Torre de la Vela den 2. januar? - Hvorfor har katedralen kun ét tårn, og hvorfor har kejser Karl V kun én arm? - Hvis spøgelse spøger i det kongelige kanslerkammer? - Hvorfor kan man ikke slentre gennem byens centrum langs Darro-floden? Giv dig selv mindst 75 minutter for at få mest muligt ud af denne rundvisning, eller bliv lidt længere tid på de steder, caféer eller barer, der falder dig i øjnene undervejs. Jeg vil fortælle dig om alt fra Granadas berømte gratis tapas til dramatiker Federico Garcia Lorca og om nogle af de mest udbredte misforståelser om aspekter af den andalusiske kultur - herunder flamenco. Og selvfølgelig vil der være masser af gode fotomuligheder!

Granada: Historisk centrum og nedre Albaicin Walking Tour

10. Granada: Historisk centrum og nedre Albaicin Walking Tour

Opdag de smukkeste pladser i byen, og gå ind i den nederste del af Albaicin-kvarteret på denne guidede vandretur i Granada. Lær om byens multikulturelle historie, mens du ser monumenter som Corral del Carbón, Alcaiceria og Plaza Bib Rambla. Mød din guide i hjertet af byen ved monumentet for de katolske konger, Ferdinand og Isabella. Lær om Granadas fascinerende historie og dens betydelige islamiske arv samt om Reconquista, som sluttede i Granada i 1492. Skrid gennem det historiske centrum med din guide og se historiske bygninger som Alcaiceria, Sankt Ana-kirken, det kongelige højesteret, Giants-fontænen på Plaza Bib Rambla, Madraza, katedralen, den kongelige Chancillería og det kongelige fængsel. Udforsk den nederste del af Albaicin-kvarteret med sine smalle charmerende gader, der vækker minder om den mauriske fortid. Stop ved et fantastisk udsigtspunkt over Alhambra, Granadas mest berømte vartegn, for at tage spektakulære billeder.

Alle aktiviteter

36 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Andre seværdigheder i Plaza Nueva, Granada

Vil du se alle oplevelser i Plaza Nueva, Granada? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Plaza Nueva, Granada

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 2.080 anmeldelser

Efter at have læst de tidligere anmeldelser var jeg skeptisk over for at booke denne tur, men det var en dejlig tur med nogle hårrejsende stigninger op ad Granadas smalle gader. Jeg er glad for, at jeg havde reserveret det. Damen i kiosken, der udvekslede vores online reservationskvittering til vores billetter, var virkelig hjælpsom og behagelig, vi tog vores egne høretelefoner, men kunne have købt nogle for 1,50 €. Turen var behagelig med god udsigt hele vejen rundt. Jeg troede, at kommentaren gennem øretelefonerne kunne have været mere interessant, men koncentreret om religion snarere end nogle af de smukke seværdigheder omkring. Det er bestemt værdi for pengene.

Kan lade sig gøre i sig selv, især til prisen og midt i sommermylderet, men et par forbedringspunkter kan være værd at overveje. Togene har benplads til folk mindre end den gennemsnitlige spanier og er ofte fyldte. Det skete for os (familie på 5) et antal gange, at der ikke var plads. Det kan selvfølgelig ske, men det var bemærkelsesværdigt ofte i de 2 dage, vi brugte denne service.

Virkelig fornøjeligt. Men chaufføren ønskede ikke at acceptere, at billetten, vi købte online, klart indeholdt omkostningerne til lydguiden og insisterede på, at vi skulle betale igen for den. Vi havde taget vores egne hovedtelefoner med, og han ville have, at vi også skulle købe disse hos ham. Til sidst havde vi ingen lyd, hvilket er en skam. Ellers vil jeg anbefale det.

Man får set en stor del af byen. Og man behøver ikke selv trave op af de mange små, stejle veje. Man må dog tage med, at bytoget larmer og bumler meget.

Tog en hel rundtur. God måde at starte en oplevelsesrig dag på. Derefter kunne vi hoppe af og på de steder, der havde mest interesse.