Pompei
Kultur og historie

Vælg datoer

Ofte stillede spørgsmål om Pompei Kultur og historie

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Pompei end Kultur og historie?

Disse andre ting at gøre i Pompei må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Pompei

Vil du se alle oplevelser i Pompei? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Pompei

Vi havde en fantastisk dag, Angela var en meget vidende og underholdende vært. På trods af den åbenlyse stress, hun må have været under, da hun klarede en tur mod den tunge påsketrafik, holdt hun vores humør højt og var opmærksom og beroligende. Hun gav fremragende råd og tip om at navigere i italiensk og romersk etikette, hvilket viste sig meget nyttigt for resten af vores ophold. Antonio vores chauffør fortjente en helgenhed for hans tålmodighed og ekstremt sikre kørsel. Tak for en uforglemmelig dag!

Det har været en fantastisk dag.. Som forventet! :) Det er bestemt det værd! :) ... Du kan spare dig selv for den reserverede mad. Det var ikke dårligt og for 10 euro p. person ok Spis hellere et andet sted. :)

Jocelyn guidede os gennem dagen på en kompetent, vidende og varm måde. Hun reagerede individuelt på forespørgsler og gav os masser af gode tips og informationer og sikrede derved et godt humør.

Fantastisk tur med underholdende guide, der træk paralleller til nutidens levevis. Svært at finde mødested, Skulle længere ned af vejen end den opgivne adresse.

Very interesting tour with a very nice and knowledgeable guide, would recommend!