Tilføj datoer

Pompeji

Vi fandt 354 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 23

Andre seværdigheder i Pompeji

Vil du se alle oplevelser i Pompeji? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Pompeji

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 36.891 anmeldelser

Super støtte fra vores guide Gabriel, smilende, tilgængelig og straks begejstret for at ledsage os i løbet af denne dag, han var på toppen, men vi havde en sprogbarriere, fordi vi næsten ikke talte engelsk og slet ikke italiensk. Gabriel hjalp os med at sikre, at vores udflugt var glat og underholdende. Til besøget i Pompeji og det indre af stedet havde vi valgt et besøg på engelsk med en lydguide, men vi havde mange problemer med at finde vej inde i selve audioguiden, for da vi tastede nummeret, gjorde historien det stemmer ikke overens, synd, men det er ikke arrangørens skyld. Vi ville have haft brug for en Gabriel bis. Ærgerligt, at vi ikke havde adgang til Vesuv, fordi den var lukket. Bon Gabriel hjalp os med at sætte tingene i perspektiv takket være hans gode humør og hans tålmodighed. hatten af for ham, fordi vi spurgte ham meget.. en stor tak til dig Gabriel fra Maroco og Frankrig.

Pompeji en by ude af tiden, der efterlader dig målløs... Stedet for mødet for overførslen er meget let at identificere, en behagelig person til at byde os velkommen der og give os masser af information. På vejen dertil skal du passere gennem Napoli og stoppe ved et fantastisk udsigtspunkt med udsigt over Napoli-bugten og Vesuv. Besøg af stedet udført uden en guide, synd der ikke er flere forklarende paneler, 4 timer brugt på stedet, hvilket gjorde det muligt for os at opdage dette historiske sted delvist. Vi elskede denne dag og vil bevare uforglemmelige minder.

Besøg af Pompeji på dagen meget velorganiseret og effektiv. Det hurtige besøg i Napoli med bus er ikke afgørende, fordi der er meget trafik for meget få interessante ting og så meget desto mere, hvis vejret er tåget eller overskyet. Denne tid tilbragt i byen ville være mere nyttig på stedet for ruinerne. Nogle forklaringer på de mulige kredsløb på stedet og dagens åbninger / lukninger ville også hjælpe. Akkompagnement chauffør og guide meget professionel og hjælpsom.

Gabriel var en enestående og meget opmærksom ledsager, vi havde taget besøget gratis, og han anbefalede, hvad man skulle se i Pompeji og gav os et kort, med dette besøg har du mere tid til at se Pompeji, hvis du ikke stopper meget for at spise , det er enormt Umuligt at se det i sin helhed, jeg anbefaler en sandwich og gå indenfor for at udnytte tiden!

Vi var i Pompeji den 14. januar, selvfølgelig kunne vi ikke se alle områder på 3 timer, det vi så var virkelig af stor interesse, vi foreslog at gå tilbage, så vi anbefaler stærkt at besøge Pompeji, du kan ikke gå glip af sådan et suggestivt landskab. ......