Tilføj datoer

Pompeji

Pompeji: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Pompeji: Tur i lille gruppe med skip køen-adgang

1. Pompeji: Tur i lille gruppe med skip køen-adgang

Gå gennem Pompejis ruiner sammen med en lille gruppe på højst 20 personer, og udforsk denne gamle by, som blev begravet af Vesuv i 79 e.Kr. Bliv klogere på en af de mest velbevarede arkæologiske udgravninger i verden på denne 2-timers rundvisning til fods, der bliver ledt af en professionel lokal guide, som også er arkæolog. Se hvor de vigtigste offentlige bygninger, hjem og butikker ligger. Du kommer til at se Porta Marina, basilikaen, Forum, badene, Lupanar (bordellet), bageren, Faunens Hus, Termopolium, hovedgaden, gipsafstøbninger af de døde og teatrene. Som afslutning på rundvisningen giver guiden dig gode forslag til, hvordan du kan tilbringe resten af dagen med at udforske ruinerne eller den moderne by Pompeji.

Pompeji: Entrébillet

2. Pompeji: Entrébillet

Besøg denne romerske by med alle dens templer, teatre, boliger og offentlige bygninger. Om morgenen d. 24. august, 79 e.Kr., gik  vulkanen Vesuv i udbrud til Pompejis 11.000 indbyggeres store overraskelse. Den dramatiske begivenhed dræbte indbyggerne, og byen blev begravet under aske. Begivenheden skabte en af verdens bedst bevarede arkæologiske seværdigheder den dag i dag.  Udforske velkendte seværdigheder som amfiteatret, Villa dei Misteri og Vettii- og Faun-husene med mere.

Pompeji: Rundvisning i lille gruppe med en arkæolog

3. Pompeji: Rundvisning i lille gruppe med en arkæolog

Tag på en guidet rundvisning i Pompeji, ledet af en arkæolog, og rejs tilbage til romertiden. Udforsk UNESCO-verdensarvstedet i 2 timer med hjælp fra din ekspertguide, som vil vise dig rundt i byen, der er bevaret af vulkansk aske fra Vesuvs udbrud i 79 e.Kr. Vælg mellem en fælles tur i en lille gruppe eller en privat tur kun for dig og din gruppe. Spring køen over, når du kommer ind i byen gennem Porta Marina Superiore, en af den gamle bys 7 porte. Gå rundt i hovedgaderne og spadser rundt i Forum, byens gamle hjerte og centrum for det offentlige liv. Herfra kan du se Vesuv, der kigger ned på byen. Oplev højdepunkterne, såsom basilikaen (forretnings- og retscenter), de termiske bade, templerne, bageriet og Pompeiis store teater. Hør din arkæologguide fortælle interessante anekdoter om mennesker, der levede i Pompeji. Kig på gipsafstøbninger af dem, der var i byen på tidspunktet for udbruddet. Se velholdte kunstværker, mosaikker og freskoer, og rejs næsten 2.000 år tilbage i tiden. Blandt højdepunkterne er Vetti-huset og Lupanar-bordellet. Find ud af, hvordan dette berømte bordel fik sit navn, og se dets bevarede stensenge og kalkmalerier. Få gode tip af din guide i slutningen af turen om, hvordan du kan tilbringe resten af dagen. Du kan også blive længere indenfor det arkæologiske udgravningssted for at gå på opdagelse på egen hånd. Få vejbeskrivelsen til Helligdommen til Vor Frue af Pompeji, dedikeret til Rosenkransen, den lokale domkirke, der ligger tæt på det arkæologiske udgravningssted. Du kan også blive guidet i retning af amfiteatret og Orto dei Fuggiaschi.

Fra Napoli eller Sorrento: Heldagstur til Pompeji og Vesuv

4. Fra Napoli eller Sorrento: Heldagstur til Pompeji og Vesuv

Udforsk de verdensberømte Pompeji-ruiner og Vesuv på en guidet heldagstur med start i Napoli eller Sorrento. Nyd skip køen-entré til Pompeji, og kig ud over Napoli-bugten fra Vesuvs top. Start ved Pompeji, hvor du kan skippe billetkøen, før din guidede rundvisning i dette UNESCO-Verdensarvsted. Sammen med din guide besøger du de velbevarede ruiner, kunstværker, mosaikker og freskoer inklusive forum og Apollotemplet. Se også gipsafstøbninger af mennesker, der befandt sig i byen under Vesuvs udbrud i år 79 e.Kr.. Forlad det arkæologiske udgravningssted med din guide  og besøg de omkringliggende butikker og caféer. Vælg frokoststedet og få en 3-retters menu bestående af forret, hovedret, dessert og 1 drikkevare. Næste stop er Vesuv. Skip størstedelen af den besværlige opstigning; bliv kørt op i 1.000 m højde på vulkanen. Her kan du  stige ud og selv gå op til kraterets kant - en tur, der tager ca. 30 minutter. Undervejs kan du støde på en officiel alpin guide, som kan fortælle dig om vulkanens turbulente historie. Efter ankomsten til toppen kan du nyde og fotografere den uforglemmelige udsigt over hele Napoli-bugten. Heldagsturen slutter med transport tilbage til Napoli eller Sorrento.

Fra Napoli: Heldagsbustur til Pompejis ruiner og Vesuv

5. Fra Napoli: Heldagsbustur til Pompejis ruiner og Vesuv

Besøg igen det sted, hvor Vesuv gik i udbrud og begravede Pompeii under flydende aske på en heldagstur med minibus eller bus. Følg din certificerede guide gennem resterne af dette UNESCO-verdensarvssted, som har været frosset i tiden i næsten 2.000 år. Nyd en lokal pizzafrokost undervejs på ruten. Hør historier om Forum, de termiske bade, Lupanare, det græske teater og gipsafstøbninger af kroppe, der blev brændt af vulkansk aske og lapilli. Nyd en typisk napolitansk pizza til frokost på en af Pompeijis caféer. Derefter køres tæt på toppen af det bjerg, der ødelagde byen. Herfra kan du gå en kort tur til kraterets kant og opleve stemningen på det rygende bjerg. Genoplev den ødelæggende dag i 79 e.Kr., da Vesuv gik i udbrud og begravede den romerske by Pompeiji under flydende aske. Når du ankommer, kan du opleve resterne af denne UNESCO-verdensarvsseværdighed, som har været frosset i tiden i næsten 2.000 år. Det er den eneste aktive vulkan på det europæiske fastland. Nyd den fantastiske udsigt over Napolibugten. Vær tilbage i Napoli cirka kl. 17.00, og bliv sat af ved dit hotel, dit krydstogtskib eller banegården.

Pompeji: Skip-the-line entrébillet med lydguide

6. Pompeji: Skip-the-line entrébillet med lydguide

Undgå de lange køer af turister ved billetkontoret, og nyd spring-køen adgang til Pompeji. Drag fordel af en lydguideservice og udforsk dette UNESCOs verdensarvssted i dit eget tempo. Lær mere om historien om dette tragiske websted fra din lydguides ekspertkommentar. Besøg højdepunkter såsom det romerske amfiteater, lille teater og offentligt fitnesscenter. Se de steder, hvor romerne levede dagligdagen og holdt banketter. Oplev freskomalerier frosset i tid og bevægelige afstøbninger af borgere og deres kæledyr på en eksklusiv selvguidet tur, som du kan tilpasse efter dine behov.

Fra Sorrento: Pompeii Half-Day Skip-the-Line Tour

7. Fra Sorrento: Pompeii Half-Day Skip-the-Line Tour

Gå ikke glip af muligheden for at besøge det berømte arkæologiske område Pompeii med en officiel ekspertguide. Takket være dine billetter til prioriteret adgang slipper du for stress fra den lange kø, så du får mere tid til at udforske. I selskab med guiden vil du udforske de vigtigste træk ved den antikke by, herunder bade, bagerier og meget mere. Pompeii har en intens fascination for besøgende i dag. Efter vulkanen Vesuv's udbrud i år 79 e.Kr. lå Pompeji begravet og glemt i hundreder af år. Byen står højt på listen over verdens vidundere, og de udgravninger, der blev påbegyndt i det 18. århundrede, fortsætter stadig den dag i dag. Din guide vil føre dig gennem nogle af Pompeji's gamle gader, hvor du kan se bade, fora og villaer, der blev bygget af de velstående romere i år 80 f.Kr. Beundre de fabelagtigt bevarede fresker, der prydede villaernes vægge og gulve. Selv hvis du ikke er interesseret i historie, er dette et arkæologisk sted, der ikke kan undgå at imponere dig.

Napoli: Vesuv-billet og audioguide

8. Napoli: Vesuv-billet og audioguide

Klatr op på Vesuvens top, og nyd panoramaudsigten over Pompeji og Napoli-bugten. Få en billet til at springe køen over, og lyt til en indsigtsfuld audioguide på vejen op for at lære mere om bjerget. Opgrader din oplevelse med en bustransport fra Napoli. Start dagen med din bustur fra Napoli eller ankom direkte til Vesuv, afhængigt af din valgte mulighed. Gå direkte ind med din forudbestilte billet og påbegynd den naturskønne vandring i dit eget tempo. Dyk ned i den lokale historie, og hør alt om denne verdensberømte vulkan, mens du vandrer. Udnyt den informative audioguide, og nyd en afslappet vandretur, der er perfekt for alle niveauer.

Fra Rom: Guidet tur til Amalfikysten og Positano med tog

9. Fra Rom: Guidet tur til Amalfikysten og Positano med tog

Stå på et højhastighedstog i Rom, og rejs ned til Napoli. Kør så i en behagelig bus ad snoede veje langs med citronplantager, og passer Vesuv. Kom til Positano, hvor husene tumler ned bjergsiden, og gå en tur blandt de fine butikker. Køb lokal limoncello-likør, besøg kirken Santa Maria Assunta, eller kig på mennesker fra en restaurant terrasse. Udforsk så Amalfi, og få tid til at spise frokost. Klatr op ad trappen til domkirken for at besøge dens ornamenterede kloster, eller slap af på stranden. Tag op i bjergene for at møde en ostemager, og smag noget af deres mozzarella, som lavet af ren bøffelmælk.

Fra Napoli: Sightseeingbådtur til Napolibugten og Capri

10. Fra Napoli: Sightseeingbådtur til Napolibugten og Capri

Tag på en guidet bådtur til øen Capri fra Napoli. Udforsk Capri, og nyd udsigten over Napolibugten og Vesuv. Svøm i det krystalklare vand nær Faraglioni-klipperne. Turen begynder med afhentning fra mødestedet. Kryds Napoli-bugten, og nyd udsigten over det majestætiske Vesuv, der dominerer horisonten. Start bådturen rundt på øen fra havnen i Marina Grande. Gå ind i flere fantastiske havgrotter, herunder den hvide og den grønne grotte. Undervejs kan du beundre den naturlige bue, Curzio Malapartes villa, fyrtårnet Punta Carena og Faraglioni-området og passere gennem den berømte kærlighedsbue. Få alle de oplysninger, du har brug for for at få mere at vide om øen Capri fra din kaptajn. Hvis du vælger muligheden med et badestop, skal du ankre op ved Marina Piccola nær Faraglioni-klipperne. Hop i vandet for at svømme og nyde udsigten til de tårnhøje klippeformationer. Udforsk øen til fods i løbet af din 3-4-timers tid på egen hånd. Afgang fra Capri sidst på eftermiddagen. Når du er ankommet til havnen, kan du nyde godt af en tur tilbage til udgangspunktet.

Tilgængelige aktiviteter

393 aktiviteter fundet
Sortér efter:
Side 1 af 25

Andre seværdigheder i Pompeji

Vil du se alle oplevelser i Pompeji? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Pompeji

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 38.190 anmeldelser

Der var godt styr på oplevelsen. Guiden mødte op på tidspunktet og kunne snakke adskillige sprog til at hjælpe alle med forståelsen af oplevelsen. Vi følte os i gode hænder under hele oplevelsen og der var tid til at kunne se det hele. Især guiden Maria under Pompeji var sjov og meget vidende. Hun kom med gode fortællinger, som bragte større forståelse også omkring det moderne Napoli og italienerne generelt. Det eneste ærgerligt var maden (og den ligger mere på samarbejdet med restauranten), fordi vi ikke fik mad samtidigt. Den ene af os fik pasta først og der gik 10-15 minutter før resten af familien fik mad, fordi de bestilte pizza.

De to timer fløj af sted. Virkelig imponerende udgravninger og rigtig godt præsenteret af guiden. Beregn dog ekstra tid til at kigge videre på udgravningerne på egen hånd for det er umuligt at nå igennem på så kort tid. Den guidede tur gav os et godt grundlag for selv at udforske videre.

Rigtig fin tur. Eneste minus var at lokalguiden i Pompeji ikke var ret god til engelsk og med mange mennesker var det svært at få det hele med. Guiden, der var med fra Rom var supergod.

Vi havde en fantastisk guide, og turen var bare smuk. Vi anså alle pengene for at være berettigede for det, vi så.

Had a really Nice experience. Antonella was the best guide!!