Pompidou-centret

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Pompidou-centret

Vil du se alle oplevelser i Pompidou-centret? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Pompidou-centret

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 3.418 anmeldelser

Det er langt det bedste sted at se moderne kunst i Paris. Hvis du skal vælge mellem Louvre og Pompidou-centret, skal du vælge Pompidou-centret. Vil du se Mona Lisa? Bare Google det. Selve tingen skal stå i kø, eller du kan prøve at se den fra en vinkel for at undgå køen. Givet Louvre og Pompidou viser forskellige typer kunst - klassisk vs moderne. Men de klassiske renæssancestykker bliver bare til tapet efter et stykke tid. Så mange af dem. For mange af dem. Og medmindre du er en slags ekspert (hvis du var, ville du ikke læse denne anmeldelse), så gå til Pompidou-centret. Glem ikke, at øverste etage også har en fantastisk udsigt over Paris skyline.

Generelt meget positiv oplevelse, da passet tilbyder et meget varieret udvalg af valgmuligheder på de aktiviteter, du vil lave. Selvfølgelig er det i en storby som Paris ret svært at besøge alt, hvad der foreslås, men ved at organisere dig selv på en sådan måde, at du vælger de tætteste attraktioner til hinanden, kan du planlægge dagene efter området, hvor du får mest muligt ud af passets potentiale.

Det er meget praktisk, men det er en skam, at tiden er begrænset. Som om jeg bestilte et to-dages kort, kan jeg faktisk gå til seks eller syv steder. Jeg hader mig virkelig. Derudover husker alle at gå til besøgscentret for at bytte billetter, ellers kan du ikke komme ind på museet.

We had an amazing 4hours and the whole family loved it. We went to see the special Exhibition and then we took the permanent afterwards.

En levetid at besøge Louvre er næppe ... Fascinerende! Perfekt! Mange ting, du ser i bøgerne, overvejer du i Louvre!