Ting at foretage sig
Poole

Poole

Vores mest anbefalede ting at gøre i Poole

Krydstogt i Poole havn og på øerne

1. Krydstogt i Poole havn og på øerne

Tag på en sejltur rundt i Europas største naturlige havn, hvor byen Poole, de gyldne sandstrande ved Sandbanks og Brownsea Island ligger. Fra enten åbne dækssæder eller den komfortable salon vil du se en fantastisk udsigt over det enestående landskab, der omgiver den. Din 70 minutter lange tur starter på den charmerende Poole Quay med sine gamle bygninger og livlige atmosfære. Derefter kommer du forbi Brownsea Island, der er hjemsted for dyreliv, og det maleriske Brownsea Castle, der blev bygget for at beskytte mod franske invasioner. Herefter kommer Sandbanks-halvøen og de luksuriøse huse på "Golden Mile". Derefter går du rundt i den store naturlige udstrækning af havnen og de resterende øer: Green, Furzey, Long og Round. Med front mod et smukt landskab har den været med til at inspirere klassikere som Ringenes Herre og Gullivers rejse.

Fra Poole: Jurassic Coastal Cruise til Swanage

2. Fra Poole: Jurassic Coastal Cruise til Swanage

Opdag den imponerende Jurassic Coast på et krydstogt gennem Dorset. Se Round Island, beundr de ikoniske kridtformationer på kysten, og lær fascinerende fakta om området fra livekommentarer om bord. Begynd din tur i Poole Harbour, og gå om bord på en båd med åbent dæk med siddepladser og komfortable saloner. Herfra kan du begynde din rejse gennem 185 millioner års historie langs Jurassic Coastline. Mens du sejler, passerer du nogle af Dorsets mest berømte vartegn. Se de gyldne sandstrande ved Sandbanks, Brownsea Island og Old Harry Rocks, der er opkaldt efter en berygtet pirat. Nyd ekspertkommentarer fra dine kaptajner, mens du glider forbi. Sejl forbi Dorsets små øer, herunder Furzey, Long, Green og Round Islands, mens du er på vej til Swanage. Når du når Swanage, kan du sejle tilbage mod Poole og fange det perfekte billede af de berømte kridtformationer fra bådens yderdæk.

Fra Bournemouth: Lulworth Cove og Durdle Door Trip

3. Fra Bournemouth: Lulworth Cove og Durdle Door Trip

Oplev nogle af de mest naturskønne kyster i det sydlige England på en bustur fra Bournemouth. Rejs langs den berømte Jurassic Coast, via Poole Harbour og Sandbanks, for at opleve nationens eneste naturlige UNESCO World Heritage Site. Besøg både Lulworth Cove og den naturlige kalkstensbue i Durdle Door, og få masser af information og kort til at hjælpe dig på vej. Brug tiden til at gå en let naturvandring fra Durdle Door over bakken til Lulworth Cove og få en storslået udsigt fra Hambury Tout. Tilbring tiden ved Lulworth Cove, hvis du foretrækker at give dine ben hvile og få en smuk udsigt over buen på en valgfri bådtur fra stranden, for egen regning. Drag fordel af et kort, der fremhæver hovedfunktionerne, eller følg gerne din egen næse og udforsk selvstændigt. Find en hyggelig cafe eller restaurant i landsbyen West Lulworth, eller benyt den lille butik i ferieparken ved Durdle Door.

Krydstogt med lys i Pooles havn

4. Krydstogt med lys i Pooles havn

Oplev et afslappende aftenkrydstogt rundt i Poole Harbour. Sejl fra Poole Quay rundt i havnen, tæt på Brownsea Island og dens slot og de luksuriøse ejendomme på Sandbanks. Slap af, slap af, og se solen gå ned, mens du lærer om de omkringliggende øer og meget mere fra din kaptajn gennem deres livekommentarer. Mens du er om bord, kan du nyde en drink fra baren med fuld licens og nyde den smukke natur i Europas største naturlige havn, inden du vender tilbage til Poole Quay, hvor du kan nyde resten af aftenen på en af de mange gode restauranter eller barer.

Bournemouth: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Bustur

5. Bournemouth: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Bustur

Oplev den smukke britiske kystlinje med Bournemouth hop-on hop-off-turen. Kør med en åben dobbeltdækkerbus på en 1,5-timers tur gennem Dorset-kysten og oplev de smukke kystbyer Bournemouth og Poole. Stop ved Poole Quay, og udforsk de mange butikker, parker, restauranter og teatre samt det pulserende natteliv. Kommentarerne om bord viser de vigtigste seværdigheder og attraktioner i hver by, som alle er tilgængelige fra de 22 bekvemt placerede stoppesteder langs busruten. Der er masser af ting at lave i Bournemouth og Poole. En dobbeltdækkerbus er en perfekt måde at udforske den maleriske britiske kyst på, og de fænomenale strande, parker og butikker i Bournemouth og Poole er alle lettilgængelige fra turrutens vandrende sti ned ad kystlinjen. Stop på Bournemouth-turen: A. Bournemouth Station - Stand K A. East Overcliff Drive 1. Bournemouth Pier - bag Hot Rocks 2. Bournemouth Square - Gervis Place Stand X 3. West Cliff Savoy Hotel 4. Westbourne - Camden Bar 5. Branksome Chine 6. Canford Cliffs - Loch Fyne 7. Sandbanks Beach: Shore Road 8. Sandbanks Beach: Pavillon 9. Sandbanks-halvøen: Indsejling til færge 10. Sandbanks Beach: overfor pavillonen 11. Sandbanks Beach: overfor Shore Road 12. Lilliput Village: Lilliput Square 13. Whitecliff rekreative område 14. Poole Park: Park Gates East 15. Poole Quay & Old Town: Thistle Hotel 16. Baiter Park 17. Poole Park 18. Ashley Cross: Parkstone jernbanestation 19. Penn Hill 20. Westbourne 21. The Triangle 22. Bournemouth Square (Stand LL)

Fra Bournemouth: Jurassic Coast & Isle of Purbeck Day Tour

6. Fra Bournemouth: Jurassic Coast & Isle of Purbeck Day Tour

Tag færgen tidligt om morgenen over til Isle of Purbeck. Se Old Harry Rocks, som er udgangspunktet for Jurassic Coast, Englands eneste naturlige UNESCO-verdensarvsområde. Nyd den betagende udsigt over Poole Harbour og mod Brownsea Island. Midt på formiddagen ankommer du til Durlston Country Park. Besøg det helt nye besøgscenter for Jurassic Coast, der har til huse i det nyrenoverede Durlston Castle. Der er tid til et morgenkaffe-stop med udsigt over den berømte Great Globe og mulighed for at tage klippetopvandringen langs Tilly Whim Caves og Anvil Point Lighthouse. For hver besøgende, der kommer til Durlston Country Park, ydes der et bidrag til et stipendium, som er med til at støtte deres frivillige program. Kør mod vest gennem nogle af de små gyder og landsbyer, der giver Purbeck sin unikke karakter. Spis frokost i landsbyen Corfe Castle, som domineres af de ruiner, der har givet den sit navn. Entré til selve slottet er ikke inkluderet (gratis for NT-medlemmer). Efter frokost kan du køre en let køretur langs kysten og opleve endnu mere fantastisk natur, mens du tager på vej til en eftermiddag ved Lulworth Cove og Durdle Door. Gå ned til Man o' War Rocks og se Durdle Doors storslåede klippebue, der er hugget ud af Portland-kalksten. Til sidst kan du gå ned til Lulworth Cove og se den berømte klippeformation Lulworth Crumple i Stair Hole. Anmodning om afhentning på hotellet: Send os venligst en e-mail til info@discoverdorset.co.uk med din dato, dit reservationsnummer samt navn og adresse på dit hotel. Vi vil bekræfte stedet og et omtrentligt tidspunkt i en svarmail, vær venligst 10-15 minutter for tidligt og udenfor.

Poole: Havnemiddagskrydstogt med traditionel Fish and Chips

7. Poole: Havnemiddagskrydstogt med traditionel Fish and Chips

Tilbring en aften med at sejle langs den sydlige britiske kystlinje, mens du nyder en traditionel fish and chips-middag. Slap af, mens du beundrer skønheden i Poole, Europas største naturlige havn, og den omkringliggende kyst. Tag et par billeder af de monumentale kridtformationer af Old Harry Rocks, et UNESCOs verdensarvssted, der markerer det østligste punkt på den gamle Jurassic Coast. Gå forbi Studland Bay, som er berømt for dyreliv og vandsport og også tjente som inspiration for børnebogsforfatteren Enid Blyton's Noddy. Få et glimt af de luksuriøse strandejendomme og populære strande langs Sandbanks Golden Mile.

Poole: Old Harry Rocks og Corfé Castle guidet tur på elcykel

8. Poole: Old Harry Rocks og Corfé Castle guidet tur på elcykel

Din ferie i Dorset er lige blevet meget sjovere med vores guidede ture på elcykler. Din elcykel er lige så let at køre som en almindelig cykel og vil føre dig til nogle af de bedste steder og rundt om Jurassic Coast uden at svede, afslappet og i et roligt tempo. For en sjov dag i byen er en guidet elcykeltur en af de sjoveste ting, du kan lave. Tag en hjelm på, og tag af sted på opdagelse med vores erfarne guide. Vores udlejningscykler er så sjove, at du ikke vil kunne holde op med at smile. Så snart du mærker, at cyklen gør det hårde arbejde, vil du indse, at dette må være den bedste måde at se området på. De fleste mennesker kommenterer, at de havde lige så meget sjov på elcyklen, som de havde det med at se se seværdighederne! Vi har en række forslag til dagsture til dig, og fordi vores cykler kræver så lidt anstrengelse, vil du kunne se meget mere af området, end du ville gøre med konventionel cykeludlejning. Rejseplan Start ved: Poole Harbour, Poole England Stop ved: Sandbanks, Poole, England Vi vil gøre et kort stop for at nyde den dejlige udsigt over stranden med det gyldne sand, der strækker sig over 10 km til Christchurch. Stop ved: Studland Beach and Nature Reserve, Ferry Road National Trust Area, Studland Vi vil se stranden og naturreservatet, mens vi cykler forbi det og stopper for at tage nogle billeder. Stop ved: Old Harry Rocks Vi vil gå til Harry's Rock fra Obelisken, mens vi kigger ud over Swanage og Poole Harbour, et af de højeste punkter med en magisk udsigt. Stop ved: Corfe Castle, Corfe Castle, Isle of Purbeck, Dorset, England Corfe Castle - Vi vil gå fra Harry's Rock tilbage til Studland og hele vejen gennem skoven til Corfe Castle. Stop ved: Poole Harbour, Poole England Vi kører tilbage forbi Poole Harbour og parken og stopper for at tage nogle billeder. Kør forbi: Bournemouth, Bournemouth, Bournemouth, Dorset, England Afhængigt af årstiden cykler vi på Bournemouth Promenade til Sandbanks.

Dorset: Old Harry Rocks og Corfé Castle guidet tur på elcykel

9. Dorset: Old Harry Rocks og Corfé Castle guidet tur på elcykel

Din ferie i Dorset er lige blevet meget sjovere med vores guidede elcykelture. Din elcykel er lige så nem at cykle på som en almindelig cykel, og den tager dig til nogle af de bedste steder og rundt om Jurassic Coast, svedfri, afslappet og i et let tempo. En guidet tur på elcykel er noget af det sjoveste, du kan lave, hvis du vil have en sjov dag. Tag en hjelm på, og tag afsted med vores erfarne guide for at udforske. Vores lejecykler er så sjove, at du ikke kan lade være med at smile. Så snart du mærker cyklen gøre det hårde arbejde, vil du indse, at dette må være den bedste måde at se området på. De fleste kommenterer, at de havde det lige så sjovt på elcyklen, som de havde det med at se seværdighederne! Vi har en række forslag til dagsture til dig, og fordi vores cykler kræver så lidt arbejde, vil du kunne se meget mere af området, end du ville med konventionel cykeludlejning. Rejseplan Start ved: Poole Harbour, Poole England Stop ved: Sandbanks, Poole, England Vi gør et hurtigt stop for at nyde den dejlige udsigt over stranden med det gyldne sand, der strækker sig over 10 km til Christchurch. Stop ved: Studland strand og naturreservat, Ferry Road National Trust Area, Studland Vi vil se stranden og naturreservatet, mens vi cykler forbi det og stopper for at tage nogle billeder. Stop ved: Old Harry Rocks Vi cykler til Harry's Rock fra Obelisken, mens vi ser ud over Swanage og Poole Harbour, et af de højeste punkter med en magisk udsigt. Stop ved: Corfe Castle, Corfe Castle, Isle of Purbeck, Dorset, England Corfe Castle - Vi går fra Harry's Rock tilbage til Studland og hele vejen gennem skoven til Corfe Castle. Stop ved: Poole Havn, Poole England Vi kører tilbage forbi Poole Harbour and Park og stopper for at tage nogle billeder. Pass By: Bournemouth, Bournemouth, Dorset, England Afhængigt af sæsonen cykler vi på Bournemouth Promenade til Sandbanks.

Vores mest anbefalede ting at gøre i Poole

Krydstogt i Poole havn og på øerne

Krydstogt i Poole havn og på øerne

Tag på en sejltur rundt i Europas største naturlige havn, hvor byen Poole, de gyldne sandstrande ved Sandbanks og Brownsea Island ligger. Fra enten åbne dækssæder eller den komfortable salon vil du se en fantastisk udsigt over det enestående landskab, der omgiver den. Din 70 minutter lange tur starter på den charmerende Poole Quay med sine gamle bygninger og livlige atmosfære. Derefter kommer du forbi Brownsea Island, der er hjemsted for dyreliv, og det maleriske Brownsea Castle, der blev bygget for at beskytte mod franske invasioner. Herefter kommer Sandbanks-halvøen og de luksuriøse huse på "Golden Mile". Derefter går du rundt i den store naturlige udstrækning af havnen og de resterende øer: Green, Furzey, Long og Round. Med front mod et smukt landskab har den været med til at inspirere klassikere som Ringenes Herre og Gullivers rejse.

Fra Poole: Jurassic Coastal Cruise til Swanage

Fra Poole: Jurassic Coastal Cruise til Swanage

Opdag den imponerende Jurassic Coast på et krydstogt gennem Dorset. Se Round Island, beundr de ikoniske kridtformationer på kysten, og lær fascinerende fakta om området fra livekommentarer om bord. Begynd din tur i Poole Harbour, og gå om bord på en båd med åbent dæk med siddepladser og komfortable saloner. Herfra kan du begynde din rejse gennem 185 millioner års historie langs Jurassic Coastline. Mens du sejler, passerer du nogle af Dorsets mest berømte vartegn. Se de gyldne sandstrande ved Sandbanks, Brownsea Island og Old Harry Rocks, der er opkaldt efter en berygtet pirat. Nyd ekspertkommentarer fra dine kaptajner, mens du glider forbi. Sejl forbi Dorsets små øer, herunder Furzey, Long, Green og Round Islands, mens du er på vej til Swanage. Når du når Swanage, kan du sejle tilbage mod Poole og fange det perfekte billede af de berømte kridtformationer fra bådens yderdæk.

Fra Bournemouth: Lulworth Cove og Durdle Door Trip

Fra Bournemouth: Lulworth Cove og Durdle Door Trip

Oplev nogle af de mest naturskønne kyster i det sydlige England på en bustur fra Bournemouth. Rejs langs den berømte Jurassic Coast, via Poole Harbour og Sandbanks, for at opleve nationens eneste naturlige UNESCO World Heritage Site. Besøg både Lulworth Cove og den naturlige kalkstensbue i Durdle Door, og få masser af information og kort til at hjælpe dig på vej. Brug tiden til at gå en let naturvandring fra Durdle Door over bakken til Lulworth Cove og få en storslået udsigt fra Hambury Tout. Tilbring tiden ved Lulworth Cove, hvis du foretrækker at give dine ben hvile og få en smuk udsigt over buen på en valgfri bådtur fra stranden, for egen regning. Drag fordel af et kort, der fremhæver hovedfunktionerne, eller følg gerne din egen næse og udforsk selvstændigt. Find en hyggelig cafe eller restaurant i landsbyen West Lulworth, eller benyt den lille butik i ferieparken ved Durdle Door.

Krydstogt med lys i Pooles havn

Krydstogt med lys i Pooles havn

Oplev et afslappende aftenkrydstogt rundt i Poole Harbour. Sejl fra Poole Quay rundt i havnen, tæt på Brownsea Island og dens slot og de luksuriøse ejendomme på Sandbanks. Slap af, slap af, og se solen gå ned, mens du lærer om de omkringliggende øer og meget mere fra din kaptajn gennem deres livekommentarer. Mens du er om bord, kan du nyde en drink fra baren med fuld licens og nyde den smukke natur i Europas største naturlige havn, inden du vender tilbage til Poole Quay, hvor du kan nyde resten af aftenen på en af de mange gode restauranter eller barer.

Bournemouth: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Bustur

Bournemouth: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Bustur

Oplev den smukke britiske kystlinje med Bournemouth hop-on hop-off-turen. Kør med en åben dobbeltdækkerbus på en 1,5-timers tur gennem Dorset-kysten og oplev de smukke kystbyer Bournemouth og Poole. Stop ved Poole Quay, og udforsk de mange butikker, parker, restauranter og teatre samt det pulserende natteliv. Kommentarerne om bord viser de vigtigste seværdigheder og attraktioner i hver by, som alle er tilgængelige fra de 22 bekvemt placerede stoppesteder langs busruten. Der er masser af ting at lave i Bournemouth og Poole. En dobbeltdækkerbus er en perfekt måde at udforske den maleriske britiske kyst på, og de fænomenale strande, parker og butikker i Bournemouth og Poole er alle lettilgængelige fra turrutens vandrende sti ned ad kystlinjen. Stop på Bournemouth-turen: A. Bournemouth Station - Stand K A. East Overcliff Drive 1. Bournemouth Pier - bag Hot Rocks 2. Bournemouth Square - Gervis Place Stand X 3. West Cliff Savoy Hotel 4. Westbourne - Camden Bar 5. Branksome Chine 6. Canford Cliffs - Loch Fyne 7. Sandbanks Beach: Shore Road 8. Sandbanks Beach: Pavillon 9. Sandbanks-halvøen: Indsejling til færge 10. Sandbanks Beach: overfor pavillonen 11. Sandbanks Beach: overfor Shore Road 12. Lilliput Village: Lilliput Square 13. Whitecliff rekreative område 14. Poole Park: Park Gates East 15. Poole Quay & Old Town: Thistle Hotel 16. Baiter Park 17. Poole Park 18. Ashley Cross: Parkstone jernbanestation 19. Penn Hill 20. Westbourne 21. The Triangle 22. Bournemouth Square (Stand LL)

Fra Bournemouth: Jurassic Coast & Isle of Purbeck Day Tour

Fra Bournemouth: Jurassic Coast & Isle of Purbeck Day Tour

Tag færgen tidligt om morgenen over til Isle of Purbeck. Se Old Harry Rocks, som er udgangspunktet for Jurassic Coast, Englands eneste naturlige UNESCO-verdensarvsområde. Nyd den betagende udsigt over Poole Harbour og mod Brownsea Island. Midt på formiddagen ankommer du til Durlston Country Park. Besøg det helt nye besøgscenter for Jurassic Coast, der har til huse i det nyrenoverede Durlston Castle. Der er tid til et morgenkaffe-stop med udsigt over den berømte Great Globe og mulighed for at tage klippetopvandringen langs Tilly Whim Caves og Anvil Point Lighthouse. For hver besøgende, der kommer til Durlston Country Park, ydes der et bidrag til et stipendium, som er med til at støtte deres frivillige program. Kør mod vest gennem nogle af de små gyder og landsbyer, der giver Purbeck sin unikke karakter. Spis frokost i landsbyen Corfe Castle, som domineres af de ruiner, der har givet den sit navn. Entré til selve slottet er ikke inkluderet (gratis for NT-medlemmer). Efter frokost kan du køre en let køretur langs kysten og opleve endnu mere fantastisk natur, mens du tager på vej til en eftermiddag ved Lulworth Cove og Durdle Door. Gå ned til Man o' War Rocks og se Durdle Doors storslåede klippebue, der er hugget ud af Portland-kalksten. Til sidst kan du gå ned til Lulworth Cove og se den berømte klippeformation Lulworth Crumple i Stair Hole. Anmodning om afhentning på hotellet: Send os venligst en e-mail til info@discoverdorset.co.uk med din dato, dit reservationsnummer samt navn og adresse på dit hotel. Vi vil bekræfte stedet og et omtrentligt tidspunkt i en svarmail, vær venligst 10-15 minutter for tidligt og udenfor.

Poole: Havnemiddagskrydstogt med traditionel Fish and Chips

Poole: Havnemiddagskrydstogt med traditionel Fish and Chips

Tilbring en aften med at sejle langs den sydlige britiske kystlinje, mens du nyder en traditionel fish and chips-middag. Slap af, mens du beundrer skønheden i Poole, Europas største naturlige havn, og den omkringliggende kyst. Tag et par billeder af de monumentale kridtformationer af Old Harry Rocks, et UNESCOs verdensarvssted, der markerer det østligste punkt på den gamle Jurassic Coast. Gå forbi Studland Bay, som er berømt for dyreliv og vandsport og også tjente som inspiration for børnebogsforfatteren Enid Blyton's Noddy. Få et glimt af de luksuriøse strandejendomme og populære strande langs Sandbanks Golden Mile.

Poole: Old Harry Rocks og Corfé Castle guidet tur på elcykel

Poole: Old Harry Rocks og Corfé Castle guidet tur på elcykel

Din ferie i Dorset er lige blevet meget sjovere med vores guidede ture på elcykler. Din elcykel er lige så let at køre som en almindelig cykel og vil føre dig til nogle af de bedste steder og rundt om Jurassic Coast uden at svede, afslappet og i et roligt tempo. For en sjov dag i byen er en guidet elcykeltur en af de sjoveste ting, du kan lave. Tag en hjelm på, og tag af sted på opdagelse med vores erfarne guide. Vores udlejningscykler er så sjove, at du ikke vil kunne holde op med at smile. Så snart du mærker, at cyklen gør det hårde arbejde, vil du indse, at dette må være den bedste måde at se området på. De fleste mennesker kommenterer, at de havde lige så meget sjov på elcyklen, som de havde det med at se se seværdighederne! Vi har en række forslag til dagsture til dig, og fordi vores cykler kræver så lidt anstrengelse, vil du kunne se meget mere af området, end du ville gøre med konventionel cykeludlejning. Rejseplan Start ved: Poole Harbour, Poole England Stop ved: Sandbanks, Poole, England Vi vil gøre et kort stop for at nyde den dejlige udsigt over stranden med det gyldne sand, der strækker sig over 10 km til Christchurch. Stop ved: Studland Beach and Nature Reserve, Ferry Road National Trust Area, Studland Vi vil se stranden og naturreservatet, mens vi cykler forbi det og stopper for at tage nogle billeder. Stop ved: Old Harry Rocks Vi vil gå til Harry's Rock fra Obelisken, mens vi kigger ud over Swanage og Poole Harbour, et af de højeste punkter med en magisk udsigt. Stop ved: Corfe Castle, Corfe Castle, Isle of Purbeck, Dorset, England Corfe Castle - Vi vil gå fra Harry's Rock tilbage til Studland og hele vejen gennem skoven til Corfe Castle. Stop ved: Poole Harbour, Poole England Vi kører tilbage forbi Poole Harbour og parken og stopper for at tage nogle billeder. Kør forbi: Bournemouth, Bournemouth, Bournemouth, Dorset, England Afhængigt af årstiden cykler vi på Bournemouth Promenade til Sandbanks.

Dorset: Old Harry Rocks og Corfé Castle guidet tur på elcykel

Dorset: Old Harry Rocks og Corfé Castle guidet tur på elcykel

Din ferie i Dorset er lige blevet meget sjovere med vores guidede elcykelture. Din elcykel er lige så nem at cykle på som en almindelig cykel, og den tager dig til nogle af de bedste steder og rundt om Jurassic Coast, svedfri, afslappet og i et let tempo. En guidet tur på elcykel er noget af det sjoveste, du kan lave, hvis du vil have en sjov dag. Tag en hjelm på, og tag afsted med vores erfarne guide for at udforske. Vores lejecykler er så sjove, at du ikke kan lade være med at smile. Så snart du mærker cyklen gøre det hårde arbejde, vil du indse, at dette må være den bedste måde at se området på. De fleste kommenterer, at de havde det lige så sjovt på elcyklen, som de havde det med at se seværdighederne! Vi har en række forslag til dagsture til dig, og fordi vores cykler kræver så lidt arbejde, vil du kunne se meget mere af området, end du ville med konventionel cykeludlejning. Rejseplan Start ved: Poole Harbour, Poole England Stop ved: Sandbanks, Poole, England Vi gør et hurtigt stop for at nyde den dejlige udsigt over stranden med det gyldne sand, der strækker sig over 10 km til Christchurch. Stop ved: Studland strand og naturreservat, Ferry Road National Trust Area, Studland Vi vil se stranden og naturreservatet, mens vi cykler forbi det og stopper for at tage nogle billeder. Stop ved: Old Harry Rocks Vi cykler til Harry's Rock fra Obelisken, mens vi ser ud over Swanage og Poole Harbour, et af de højeste punkter med en magisk udsigt. Stop ved: Corfe Castle, Corfe Castle, Isle of Purbeck, Dorset, England Corfe Castle - Vi går fra Harry's Rock tilbage til Studland og hele vejen gennem skoven til Corfe Castle. Stop ved: Poole Havn, Poole England Vi kører tilbage forbi Poole Harbour and Park og stopper for at tage nogle billeder. Pass By: Bournemouth, Bournemouth, Dorset, England Afhængigt af sæsonen cykler vi på Bournemouth Promenade til Sandbanks.

Ofte stillede spørgsmål om Poole

De mest populære seværdigheder i Poole

Oplevelser i Poole

Byer i England

Andre seværdigheder i Poole

Vil du se alle oplevelser i Poole? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Poole

Samlet bedømmelse

4.7
(1.448 anmeldelser)