Ting at foretage sig
Porec

Vores mest anbefalede ting at gøre i Porec

Vrsar: Bådtur med delfinobservation inklusive drikkevarer

1. Vrsar: Bådtur med delfinobservation inklusive drikkevarer

Bort på en sejltur i solnedgang langs Istriens kyst fra Vrsar, og se efter havdyr som delfiner i deres naturlige habitat. Nip på en drink, mens du beundrer udsigten til solnedgangen over Adriaterhavet. Mød din kaptajn og besætning, og bliv budt velkommen om bord i havnen i Vrsar. Kør mod nord og se, hvordan solnedgangen bryder frem i horisonten. Beundr Istriens kyst fra vandet og beundr det lysspil, der skabes af solnedgangens refleksion i vandet. Sejl til de områder, hvor delfinerne normalt svømmer, og få et glimt af disse imponerende havdyr, mens de leger i deres naturlige habitat. Slap af på dækket og nyd udsigten, mens du nipper til en forfriskende drink af vin, juice eller vand.

Poreč: Bådtur om aftenen for at opdage delfiner

2. Poreč: Bådtur om aftenen for at opdage delfiner

Sejl langs Istriens vestkyst på jagt efter majestætiske delfiner på denne dagstur med båd fra hovedhavnen i Poreč. Beundr solnedgangens glød på vandet, inden du vender tilbage til havnen. Af sted på din sejltur fra hovedhavnen i Poreč om bord på et rummeligt fartøj kaldet "Kristofor". Slap af i et behageligt sæde, mens din kaptajn navigerer langs de dynamiske landskaber på Istriens kyst. Hold øjnene åbne efter delfiner, der hopper og løber langs. Føl glæden ved at se disse sprudlende skabninger. Tag billeder af disse dyr, som du kan dele med dine venner og familie derhjemme. Se de gyldne og lyserøde farver fra solnedgangen, der reflekteres i vandet, inden du vender tilbage til hovedhavnen i Poreč og går fra borde.

Fra Porec: Venedig-katamaranoverfart en vej eller tur-retur

3. Fra Porec: Venedig-katamaranoverfart en vej eller tur-retur

Rejs til Venedig med højhastighedskatamaran fra Porec. Oplev gamle pladser, fantastiske paladser, kirker og gallerier, når du udforsker byen. Gå ombord på katamaranen i havnen i Porec, og tag til Venedig. Når katamaranen sejler ud, kan du læne dig tilbage, slappe af og nyde en kort introduktion til Venedig. Du vil også få tilbudt valgfrie aktiviteter som gondolture, bådtaxature, frokost og mere. Når du nærmer dig Venedig, vil du opleve en flot udsigt over øerne i lagunen og en panoramaudsigt over byen. Gå fra borde, og udforsk herefter byen på egen hånd. Gå den korte tur hen til Markuspladsen. Herfra kan du bevæge dig ind i labyrinten af gader ved torvet. Nyd en gondoltur langs kanalerne. Smag på noget af byens lækre mad. Hvis du har lyst, kan du besøge et af Murano-glasværkstederne og se glasfremstillingsprocessen. Kl. 16.30 afgår katamaranen fra Venedig. Udflugten slutter tilbage i havnen i Porec.

Vrsar: Bådtur på delfiner

4. Vrsar: Bådtur på delfiner

Bliv forundret over Adriaterhavet med muligheden for at se delfiner på denne bådtur i Vrsar. Drag fordel af erfarent personale og en kaptajn, der kender delfinernes bevægelser og ved, hvordan man nemt finder dem. Nyd gratis drikkevarer og transport til båden og tilbage igen. Mød op ved molen, og gå ombord på båden for at begynde dit krydstogt. Bliv budt velkommen med en drink, inden du sejler ud på Adriaterhavet. Hold øje med delfiner, og nyd panoramaudsigten over Vrsar. Med et glas istrisk hvidvin i hånden kan du læne dig tilbage, slappe af og afslutte dagen omgivet af Adriaterhavets naturlige skønhed.

Fra Poreč: Bådtur til Limfjorden, Rovinj og Vrsar

5. Fra Poreč: Bådtur til Limfjorden, Rovinj og Vrsar

På denne tur får du mulighed for at udforske Kroatiens fantastiske vestkyst og charmerende landsbyer. Fra de smalle gyder og romantiske gader i Rovinj til den naturlige skønhed i Limfjorden, hvor du vil nyde frokosten, der serveres om bord på båden. Når du har mødt din guide i Poreč, starter din dag med en 1 times tur til Rovinj. Her har du 2 timer til at udforske, inden du går om bord på en traditionel træbåd for at opleve Limfjorden. Når du sejler op ad fjorden, kan du nyde den betagende udsigt, mens du smager på en grillet fisk, kød eller vegetarisk frokost, der serveres om bord. Nyd et glas vin, mens din kaptajn tager dig med til en pirathule, hvor du kan gøre et fotostop. Længere oppe ad fjorden ankommer du til landsbyen Vrsar, hvor du har dit sidste stop for dagen. Slap af på stranden, tag en svømmetur i havet eller udforsk den charmerende by, inden du vender tilbage til Poreč omkring kl. 16.30.

Vrsar: Lim Fjord Boat Tour med svømning i nærheden af Pirate's Cave

6. Vrsar: Lim Fjord Boat Tour med svømning i nærheden af Pirate's Cave

Kom om bord på en piratbåd og slap af på et krydstogt langs den 10 kilometer lange Limfjord mellem Porec og Rovinj. Marel på udsigten over den omkringliggende natur fra vandet, og se en piratgrotte, hvor du kan køle dig ned i krystalklart vand. Når du er om bord, begynder du at bevæge dig ned ad Limfjorden, mens du ser dens fjordtræk og frodige grønne vegetation, som er hjemsted for mange arter af vilde dyr. Smag på dit valg af hvidvin, lemonade eller vand. I eftermiddag når du frem til Piratgrotten, hvor du stopper i en time. Brug tiden til en forfriskende svømmetur i det kølige vand og tag på en rundvisning i hulen. Se, hvor piraterne gemte deres skatte i gamle dage. Tør af og nyd eftermiddagssolen, mens du begynder din hjemrejse til Vrsar. Hav kameraet ved hånden til at tage nogle snapshots, og mærk havbrisen i dit hår, mens du beundrer panoramaet over kysten.

Poreč: Panoramisk morgenkrydstogt blandt 20 øer med drinks

7. Poreč: Panoramisk morgenkrydstogt blandt 20 øer med drinks

Krydstogt rundt på 20 øer på en bådtur fra Poreč. Sejl mod byen Vrsar, mens du udforsker landskaberne langs Istriens smukke kyst. Vin, kaffe og andre drikkevarer serveres om bord. Start din rejse fra den maleriske havn i Poreč, hvor du vil blive mødt af en betagende panoramaudsigt over den fantastiske istriske vestkyst. Når du navigerer gennem 20 idylliske øer, skal du være forberedt på utrolige seværdigheder. På tilbageturen kan du beundre panoramaudsigten over den historiske by Poreč og dens halvø. Denne tur er den perfekte måde at slappe af på, nyde naturen og skabe minder med venner og familie, som vil vare evigt.

Fra Poreč: Båd dagstur til Rovinj med fisk frokost

8. Fra Poreč: Båd dagstur til Rovinj med fisk frokost

Udforsk Istriens kyst på dette krydstogt fra Poreč til byen Rovinj. Brug lidt fritid på at vandre rundt i de brostensbelagte gader i Rovinj. Nyd en lækker fiskemiddag om bord. Stop for at udforske Vrsar eller for at bade ved Limski Kanal. Mød op i hovedhavnen i Poreč og check ind, inden du afgår på den rummelige båd. Tag billeder af Istriens vestkyst, mens du sejler videre. Stop i Rovinj, og få lidt fritid til at udforske den gamle bydel og gå til kirken St. Euphemia på toppen af bakken eller besøg en af stenstrandene. Hej tilbage til båden til en frokost med frisk fisk og en aperitif. Afhængigt af, om sæsonen er god til at bade, kan du fortsætte til Limski Kanal eller Vrsar. Ved Limski Kanal kan du dykke ned i det klare vand og udforske piratgrotten. I Vrsar kan du udforske klokketårnet og sognekirken i det historiske centrum. Nyd panoramaudsigten over Vrsar fra båden, inden du vender tilbage til udgangspunktet i havnen i Poreč.

Poreč: Dolphin Spotting Cruise med inkluderede drikkevarer

9. Poreč: Dolphin Spotting Cruise med inkluderede drikkevarer

Nyd et 2-timers eventyr ombord på en træbåd, mens du opdager nogle af de bedste steder til delfinspotting. Nyd den smukke udsigt over den idylliske ø, mens du er på udkig efter disse smukke skabninger. Stig af fra hovedhavnen i Poreč på en træbåd kaldet Fjera. Hop om bord og sæt sejl, mens du fordyber dig i delfinernes fascinerende verden. Hvis du ikke er heldig nok til at få øje på nogen dejlige delfiner, vil du ikke desto mindre blive forbløffet over panoramaudsigten over Poreč riviera og West Istria. Nip til forfriskende drikkevarer, mens du nyder den betagende udsigt og ser frem til de magiske øjeblikke, der venter forude.

Fra Poreč: Aften Delfin Cruise med velkomstdrink

10. Fra Poreč: Aften Delfin Cruise med velkomstdrink

Bragt aftenen om bord på en traditionel træbåd og oplev et nært møde med storslåede delfiner i deres naturlige habitat. Når du går om bord på båden i Poreč, vil din venlige rejseleder give dig en velkomstdrink, som du kan nyde. Mens du sejler ud på havet for at finde delfinerne, kan du nyde en panoramaudsigt over Istriens kyst, mens du kigger tilbage på Poreč og Rovinj. Din kaptajn vil bruge sin lokale viden og ekspertise til at finde delfinerne og give dig et fantastisk syn på de legesyge dyr. Men hvis du er uheldig og ikke ser nogen delfiner på din tur, vil den lokale leverandør invitere dig til en anden sejltur uden beregning.

Alle aktiviteter

Ofte stillede spørgsmål om Porec

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Porec?

Topattraktionerne, der skal opleves i Porec:

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Porec?

De bedste dagsture og -udflugter fra Porec er:

Rovinj

Andre seværdigheder i Porec

Vil du se alle oplevelser i Porec? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Porec

Samlet bedømmelse

4.4
(2.289 anmeldelser)

Meget flot båd, fantastisk personale, men de angivne tider online er ikke korrekte, du skal være ved check-in kl. 6:50, så du kan starte til tiden kl. 7:30. Du kører cirka 3,5 timer mod Venedig og bruger cirka 6 timer der, så det hele tilbage. Så du har travlt hele dagen. Der gives kun 3,5 timer online! Et andet velmenende tip: det er bedst at pakke varmt tøj til skibet, klimaanlægget er sat ret højt, og det kan blive koldt. Vi tilbragte dog det meste af turen udenfor på dækket med at nyde de varme solstråler! Alt i alt var det en rigtig god oplevelse, prisen var berettiget, og der var nok tid i Venedig til at se et par seværdigheder og gå ud at spise. Jeg skal nok gøre det igen.

Vi reserverede transport Porec-Venedig-Porec. På skibet kan du også bestille transfer fra havnen til Markuspladsen, frokost, gondoltur og transfer over Canal Grande tilbage til havnen. Du kan ikke, du behøver ikke. Vi reserverede endelig alt, og det var absolut det værd. Giude'erne taler adskillige sprog perfekt og kender Venedig ud og ind. Hvis du vil se Venedig og har lidt tid, kan dette absolut anbefales! Det var godt!

En velorganiseret tur på en katamaran generel information på polsk du kan bruge vandtransport til basilikaen og tilbage mod et ekstra gebyr en god løsning for ældre og andre du kan selvfølgelig gå turen jeg anbefaler i stilen intet behøver at være gjort alt alt kan lade sig gøre

Rejselederne var meget opmærksomme og havde masser af tip og information om Venedig, kultur, historie osv. virkelig fantastisk

Velorganiseret og effektiv bådtur krydsning og returrejse med klar information. Kan varmt anbefale en tur til Venedig