Tilføj datoer

Port Aventura World, Tarragona

Port Aventura World, Tarragona: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Salou: 1-, 2- eller 3-dages billet til PortAventura og Ferrari Land

1. Salou: 1-, 2- eller 3-dages billet til PortAventura og Ferrari Land

Hvis du elsker eventyr og at opleve et hav af forskellige følelser, så er denne kombinationsbillet med skip køen-adgang til PortAventura Park og Ferrari Land den bedste kombination for dig. Få engangsentre til Ferrari Land, og vælg mellem at få 1, 2 eller 3 dage til at udforske PortAventura Park. I PortAventue Park kan du gå på opdagelse i seks forskellige verdener i en af Europas mest ikoniske forlystelsesparker. Parken har mere end 5 kilometers rutsjebaner og i alt 40 forlystelser. Find attraktioner for enhver smag, fra forlystelser, der får adrenalinen til at pumpe, til familievenlige attraktioner. Fra midten af 2023 kan du nyde Uncharted, som er PortAventuras nye dystre rutsjebane, der er baseret på universet fra Sony Pictures-filmen af samme navn med Tom Holland i hovedrollen. Denne nye forlystelse tegner til at blive en af årets største oplevelser. Fortsæt eventyret i PortAventura Worlds nyeste park, Ferrari Land. Oplev Ferrariens passion og historie sammen med din familie og dine venner gennem uforglemmelige attraktioner, der vil få dig til at føle dig som en ægte Formel 1-kører.

Salou: Billetter til PortAventura-forlystelsesparken

2. Salou: Billetter til PortAventura-forlystelsesparken

Nyd spændende dag i PortAventura, Spaniens største forlystelsespark, kun 45 minutter fra Barcelona med tog. Udforsk universet opdelt i 6 forskellige destinationer, hver med attraktioner for alle aldre, unik gastronomi og typiske produkter, som du kan købe med hjem som souvenirer. Mor dig i Mexico, det vilde vesten, det Kejserlige Kina og Polynesien. Med mere end 37 attraktioner, fra rutsjebaner til vandforlystelser, faldskærmsudspringssimulatorer til cowboyshows er der er noget for alle. Det eksotiske landskab i fantastiske Polynesien er en gave for sanserne. Lyde, farver og følelser vil bringe dig til paradis. Udforsk Middelhavets verden, perfekt for dem, der længes efter ro i en traditionel fiskerlandsby. Hav det sjovt i Kina, og tag til det fjerne vesten for at nyde cowboydanse og -shows. Forkæl dit indre barn, og få et smil på læben med de nye Sesame Street-forlystelser, hvor Bert og Ernie venter på at byde både gamle og unge velkommen.

Fra Barcelona: Billet og transport til PortAventura-parken

3. Fra Barcelona: Billet og transport til PortAventura-parken

Nyd en hel dag fyldt med spænding og sjov i Spaniens største forlystelsespark, på denne udflugt til Port Aventura fra Barcelona. 6 helt forskellige verdener af eventyr venter på dig i PortAventura Park: Mediterrània, Polynesien, SésamoAventura, Kina, Mexico og Far West. I PortAventura Park finder du 40 forlystelser, der sætter dit mod på prøve og får gang i adrenalinen. Uanset hvad du er til, er du sikker på at finde noget, der passer til dine interesser. I parken, vil du opdage enestående forlystelser i Europa med rekorden indenfor højde, hastighed og størrelse. Oplev intense, svimlende og spændingsfyldte attraktioner som Dragon Khan, Furius Baco og Shambhala, Europas højeste rutsjebane. Du vil også finde masser af attraktioner for yngre gæster og masser af sjov for hele familien.  Udover de fantastiske forlstelser, kan du også nyde en anderledes slags underholdning gennem underholdningsbranchens magi, med op til 40 forestillinger dagligt. Træd indenfor i Gran Teatro Imperial, og oplev en verden af magi og musik, hvor alting er muligt med akrobater, dansetrin og melodier. Lad dig forføre af fantastiske tilbud. 

Salou: PortAventura Ferrari Land Adgangsbillet

4. Salou: PortAventura Ferrari Land Adgangsbillet

Oplev Ferraris passion med en 1-dagsbillet til Ferrari Land-temaparken i PortAventura World på Costa Dorada. Spring køen over for at komme ind i parken ved at gå direkte til indgangen og scanne din billet. Beundre en fantastisk genskabelse af Italien og Scuderia Ferrari's fødested, herunder facaderne af Colosseum, La Scala og Campanile of San Marco. Gå rundt i gaderne og opdag en fantastisk butik, der sælger eksklusive mærkevarer. Nyd smagen af Italien på et autentisk trattoria eller på restauranter, der serverer traditionelle retter. Rundt om verden på en enkelt omgang i en Ferrari GT, tag på en interaktiv rejse gennem bilmærkets historie og meget mere.

Fra Barcelona: Heldagstur til PortAventura og Ferrari Land

5. Fra Barcelona: Heldagstur til PortAventura og Ferrari Land

Tilbring en hel dag med at nyde attraktionerne i Ferrari Land og PortAventura Park med behagelig returtransport fra Barcelona. Lad dig betage af Europas højeste og hurtigste lodrette accelerator i Ferrari World. Oplev en ægte racerbane på 570 meter. Mærk spændingen ved høj fart med 8 simulatorer, der skaber en autentisk F1-køreoplevelse. Se kopier af facaderne på Colosseum, Scala og Campanile di San Marco. Gå langs gaderne, og gør holdt i en forretning, hvor du finder Ferrari-mærkets mest eksklusive produkter. Nyd Italiens mange smagsnuancer på et autentisk trattoria. På denne 12-timers kombitur vil du også besøge PortAventura Park, der byder på 6 forskellige eventyrverdener. Mediterrania, Polynesien, SesamoAventura, Kina, Mexico og Fjernvesten venter allesammen på dit besøg. Uanset hvad du kan lide, vil du finde noget, der passer til din smag. I PortAventura Park finder du 40 forlystelser, der sætter dit mod på prøve og får gang i adrenalinen. Du finder forlystelser, der har rekordhøjder, -hastigheder og -størrelser. Oplev intense, svimlende og spændingsfyldte attraktioner, såsom Dragon Khan, Furius Baco og Shambhala, Europas højeste rutsjebane. Du kan køle ned i vandforlystelser, såsom Angkor eller Tutuki Splash. Du finder også masser af attraktioner for de yngre gæster: Tomahawk-rutsjebanen i Fjernvesten, den spændingsfyldte Coco Piloto-flyvetur, Imperial China-legeområdet og meget mere. Dine guider vil også invitere dig til at nyde en anderledes type af underholdning - underholdningsbranchens magi, med op til 40 forestillinger dagligt. Oplev danseforestillinger fra fjerne lande, stammerytmer, forestillinger i skæret fra lejrbål og meget mere. Træd indenfor i Gran Teatro Imperial, og oplev en verden af magi og musik, hvor alting er muligt. Gå ikke glip af de talende papegøjer i Aves del Paraiso, de tusindvis af bobler i Bubblebou og de overraskende møder med venner fra Sesame Street.

Barcelona Lufthavn (BNC): Transfer til Port Aventura

6. Barcelona Lufthavn (BNC): Transfer til Port Aventura

Komfortabel privat transfer fra Barcelona Lufthavn til/fra Port Aventura. Alle køretøjer er fuldt licenserede og forsikrede. Vores biler er udstyret med alle nødvendige faciliteter til en tur til en hvilken som helst del af verden under alle vejrforhold, inklusive ekstra fastgørelser til sports- og andet udstyr. På anmodning fra dine turister har vi børnesæder til alle aldre. Køretøjerne er rene både indvendigt og udvendigt, og vores chauffører er altid velklædte og opmærksomme på vores gæster. De taler engelsk. De vil møde dig med et navneskilt, hjælpe med bagagen og ved ankomsten til hotellet.

Andre seværdigheder i Port Aventura World, Tarragona

Vil du se alle oplevelser i Port Aventura World, Tarragona? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Port Aventura World, Tarragona

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 1.699 anmeldelser

Parken er gammel, men dejlig... attraktionerne er fede med hensyn til sensationer, men det er ikke prisen værd sammenlignet med Europa Park. planlæg en picnic, fordi maden er forfærdelig og for dyr.

Jeg fandt parken ret stor, du ville bruge mere end 1 dag for at opleve parken fuldt ud. Jeg kunne godt tænke mig at se en entré separat for voksne, der ikke ville med på forlystelser.

Oplevelsen var fantastisk og super glat med GetYourGuide. Absolut værd at købe billetterne på forhånd, du sparer dig selv for mindst en times ventetid.

Jeg elsker PortAventura, skuffer aldrig, stedet er så rent og så godt skiltet noget for alle i alle aldre l, en fantastisk familiedag ude

Hyggelig og spændende forlystelsespark - vi gik efter de vilde rutchebaner, og de levede op til forventningerne