Portimão
Ture

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Portimão

Vil du se alle oplevelser i Portimão? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Portimão

Samlet bedømmelse

4.8 / 5

baseret på 133 anmeldelser

Fra det øjeblik han hentede os, var Antonio strålende. Meget høflig, venlig og let at tale med. Han havde så mange goder om viden om de områder, vi kørte igennem, og da vi stoppede ved turlokationerne, blev vi overøst med interessante fakta og viden om lokal historie/kultur. Selve turlokationerne var smukke - Silves er en gammel landsby gennemsyret af historie, og Monchique er en smuk bjerglandsby med masser af natur, enorme eukalyptustræer og et flydende bjergkilde (noget af det bedste vand, du nogensinde vil drikke). Udsigten fra toppen af bjerget var betagende - Antonio tillod os at tage af sted for at tage fotos og udforske, efter at have påpeget hvilke byer/landsbyer vi kunne se fra toppen. En virkelig unik og uforglemmelig oplevelse. Tak Antonio!

Det var et fantastisk krydstogt, trods det overskyede vejr. Der var omkring 25 mennesker på skibet, god musik og atmosfære, guiden fortalte os historier, tog billeder. Styrmanden smilede og var venlig, han havde det godt med os. Vi svømmede ind i huler, svømmede forbi klipper, med hvert stop var der en historie om stedet. Vi havde et øjeblik til at svømme i havet og hoppe over siden. Og så gik vi dybt på jagt efter delfiner, men desværre var de ikke der. En god tur!

Super, cool rejseguide, der viste os nogle smukke hjørner inde i landet! Safari over hele landet er varieret, eventyrlysten og også super informativ til at lære alt om Algarve. Vi havde også en behagelig afkøling i slutningen af turen i en naturlig vandmasse. Med glæde igen!

Super fantastisk guide, med kendskab til alt vi kørte forbi af urter, træer og andet grønt, samt viden om landsbyerne vi passerede,bjergene vi kørte i,og meget andet. En helt igennem fantastisk tur.

Virkelige kompetente guider, venlige og imødekommende. De giver sig god tid til, at modtage dig og sørger for at du hele tiden forstår hvad de siger. De snakker flydende engelsk, og gentager gerne