Tilføj datoer
Ting at gøre

Porto

Portugals næststørste by rammer lige i hjertekulen med lokale og udsigter så skønne som regionens portvin.

Ofte stillede spørgsmål om Porto

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Porto?

De topattraktionerne der skal opleves i Porto er:

Andre seværdigheder i Porto

Vil du se alle oplevelser i Porto? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Porto

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 30.160 anmeldelser

Smuk oplevelse!! Joana og Tiago har været fantastiske! Joana var super begejstret og gav os alle de nødvendige oplysninger for at værdsætte skattene i de lande, vi opdagede. Første stop, Amarante, var for hurtigt, men nok til at se dens smukke bro og lille plads. De 2 kældre var meget flotte og interessante. I den første producerer de muscatvinen. Guiden var meget igennem! Jeg elskede at se her, hvad de laver, og den tilbudte frokost var også af god kvalitet! Derefter tog vi til Pinhão, hvor vi lavede en 1 times krydstogt på floden. Det ville have været perfekt, hvis båden var åben, og de ikke lukkede os mellem vinduer, hvilket blokerede luft, der var essentielt, da der var næsten 40 °C! Dette var den eneste ulempe under hele turen. For varmt og klimaanlægget var ikke engang nok i minivanen. Den anden kælder var også dejlig, de producerer portvin og beliggenheden var fantastisk. Mindre informativ end den første, men vi smagte også fantastiske vine her! Alt i alt en fantastisk dag!!

Jeg har sammen med min partner gjort turen til Braga og Guimaraes med vores guide Pedro. Det er en rundvisning på maks. 8 personer, hvilket er værdsat, selvom vi var de eneste spaniere, var det ikke svært at lytte til det på to sprog, takket være Pedro, der gjorde det meget underholdende. Vi kunne virkelig godt lide Braga og dens monumenter og også dens gader.

Jorge var fantastisk. Jeg lærte så meget om de forskellige typer vine og Douro-regionen. Vi brugte lige nok tid på hvert sted. Frokosten var lækker. Jeg vil anbefale denne tur til dem, der ønsker at tilbringe dagen i Douro-regionen. Tiago var vores buschauffør, og han var også fantastisk med at manøvrere de mange drejninger og drejninger!

Vi havde en fantastisk dag med Christian! Han er en professionel, der forstår at formidle sin passion. Han smiler, forklarer han meget godt. Det var virkelig fantastisk! TAK SKAL DU HAVE !!

Det var godt! Opdagelsen af de to byer var meget interessant! De storslåede landskaber og guiden forklarede hver enkelts historie for os, han var lidenskabelig, det var fantastisk