Tilføj datoer

Ting at gøre Porto

Portugals næststørste by rammer lige i hjertekulen med lokale og udsigter så skønne som regionens portvin.

Tilgængelige aktiviteter

Vi fandt 424 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 27

Ofte stillede spørgsmål om Porto

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Porto?

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Porto?

De bedste dagsture og -udflugter fra Porto er:

Aveiro

Andre seværdigheder i Porto

Vil du se alle oplevelser i Porto? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Porto

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 45.996 anmeldelser

Jeg anbefaler det uden tvivl. Vores hotel lå lidt langt fra centrum (det er billigere på den måde) og kortet gjorde tingene meget nemmere for os. Den afhentes i lufthavnen. Vi blev i 3 dage, og vi købte 48-timers kortet, og de giver dig to kort, der holder 24 timer. Som den anden aktiverede vi den omkring kl. 2 om eftermiddagen, den varer til kl. 2 om eftermiddagen den næste dag, så vi havde transport de 3 dage (vores fly gik kl. 4 om eftermiddagen tilbage, så vi kunne bruge kort, selvom det var den tredje dag). Det inkluderer metro og bus, og de giver dig rabat på nogle aktiviteter. I lufthavnen forklarer de alt (ja, de taler også spansk), og de giver dig en brochure over disse aktiviteter. For at komme til byen fra lufthavnen anbefaler jeg i øvrigt metroen, som tager kortere tid. De har nogle maskiner, som man sender kortet igennem (kontaktløst) både i metroen (som er overalt) og når man stiger på bussen.

Pietro fantastisk rejseguide! Fuldstændig anbefalet tur til douro-dalen! Køreturen dertil er også virkelig fantastisk! Vinsmagning og frokost var lækre, ligesom Rabelo-turen var en fantastisk oplevelse! Helt klart det værd! (Den første vinsmagning med frokost var meget bedre, da det var en mindre vingård og der blev forklaret meget om forskellene fra portvin (man kunne også smage de forskelligt lagrede portvine), den anden var ret stor men også interessant. Men mindre fokus på selve vinen, men snarere på systemet)

Fantastisk dag! Fantastisk rejseleder! Mange tak Ricardo!!! Turen var super god! Virkelig anbefalet! Hængebroen og træstien var fantastiske trods regn og grå! Man kan godt bryde af træstien halvvejs, men jeg kan kun anbefale at gå hele stien, fordi naturen ændrer sig helt igen! Den traditionelle frokost er også helt lækker! Virkelig det værd! Averiro er også en rigtig hyggelig by og det sidste stop ved stranden var virkelig fantastisk! Kan kun anbefale turen, også takket være Ricardo en mega dag!

Virkelig god guide som have mange spændende informationer klart anbefale turen til andre

Det var sådan en god oplevelse fra kunsten til haven, jeg anbefaler at besøge 100%