Tilføj datoer

PortoBus- og minivanture

Vores mest anbefalede Porto Bus- og minivanture

Porto: 2-dages hop-on hop-off-busbillet

1. Porto: 2-dages hop-on hop-off-busbillet

Broer, arkitektur, portvin, kultur og fantastisk natteliv: Udforsk Porto over 2 dage med 1 praktisk hop-on-hop-off-billet. Med bussen kan du nemt komme til byens historiske centrum og besøge populære seværdigheder som Torre dos Clérigos, Fundação Serralves Forening for Samtidskunst og de tilhørende haver, Casa da Música og de mange restaurations- og underholdningstilbud langs Cais de Gaia-esplanaden. Du stiger bare om bord på en af Yellow Bus' officielle sightseeing-turbusser med din 2-dages billet. Busbilletten  inkluderer også "Historical Porto Tour" og "Porto Castle Tour". Tag ud til Foz do Douro eller til Matosinhos strand og flodbredsområdet Gaia, eller besøg sporvognsmuseet. Glem ikke at smage den berømte portvin, når du besøger en af de mange vinkældre i Gais Port. Med denne hop-on-hop-off-billet vil du kunne få adgang til de mange fascinerende destinationer i Porto.

Porto: Hop-on hop-off-bus, bådtur på floden og portvinstur

2. Porto: Hop-on hop-off-bus, bådtur på floden og portvinstur

Udforsk billedskønne og historiske Porto i dit eget tempo med en billet, der giver dig 2-dages adgang til 2 sightseeingbusture. Du kan hoppe af og på ved et hvilket som helst stop og opleve attraktioner såsom boulevarden Avenida dos Aliados, og kvartererne Santa Catarina og Batalha. Byen Porto ligger i det nordlige Portugal og har en rig historie, der daterer sig tilbage til den romerske besættelse af Den Iberiske Halvø. Det er en fremtrædende havneby, der ligger ved mundingen af Douro-floden, hvor floden møder Atlanterhavet. Du kan desuden hoppe af bussen i byens ældste kvarter Ribeira for at nyde en traditionel portugisisk frokost og prøve Portos berømte vine på en hyggelig café langs byens bymure fra middelalderen. Billetten giver dig desuden adgang til Cales Calém-kældrene, hvor der er blevet produceret portvin af højeste kvalitet siden 1859. Du kan også smage nogle af varerne, bl.a. hvid, tør og ruby-portvin. Når du har set Porto på land, kan du tage en på sejltur på Douro-floden og se byen fra vandet. Dette er en del af din turpakke, som giver dig mulighed for at beundre byen fra en behagelig flodbåd, mens du driver ned ad Douro-floden under 6 af byens broer.

Porto: Hop-on hop-off-bustur, sporvogns- og kabelbanebillet

3. Porto: Hop-on hop-off-bustur, sporvogns- og kabelbanebillet

Udforsk Portos broer, arkitektur, portvin, kultur og det fantastiske natteliv over 2 dage med en praktisk hop-on hop-off-busbillet. Tag ind til det historiske bycentrum, og besøg populære steder som Torre dos Clérigos, Fundação De Serralves' fond og haver for moderne kunst, Casa da Música og de forskellige spise- og underholdningssteder langs Cais de Gaia-esplanaden. Alt, hvad du skal gøre, er at træde ind i en bus fra Yellow Bus Official Sightseeing Tour med din 2-dagesbillet. Busbilletten inkluderer også "Historical Porto Tour" og "Porto Castle Tour". Tag ud til Foz do Douro eller til Matosinhos strand og flodbredsområdet Gaia, eller besøg sporvognsmuseet. Husk at smage de berømte portvine, når du besøger en af de utallige vinkældre i Gaia Havn. Med hop-on hop-off-billetten er det muligt at besøge de mange imponerende og interessante seværdigheder i Porto. Nyd en tur i de historiske, elektriske sporvogne med "Porto Tram City Tour" med 3 forskellige ruter. Billetten giver dig adgang til sporvognene i 24 timer. Du kan også nyde fri adgang til alle offentlige busser i Porto. På den anden side af Douro-floden kan du tage en tur med Guindais-kabelbanen og nyde den fantastiske udsigt over Porto.

Porto: Hop-on hop-off-bustur med bådtur og portvinmulighed

4. Porto: Hop-on hop-off-bustur med bådtur og portvinmulighed

Oplev dette kvarter i Porto i dit eget tempo. Få en 24- eller 48-timers blå hop-on hop-off-busbillet, en blå billet til en bådtur på floden og kom på besøg i en portvinskælder (valgfrit). Oplev den perfekte kombination af historiske landskaber, Dourofloden og portvinstraditionens højdepunkter. Til denne utrolige pris kan du besøge byerne Porto, Gaia og Matosinhos med sightseeingbusser og tage på en sightseeingbådtur. Lær også om den kulturelle betydning af at producere portvin i en vinkælder (valgfrit).  Særlig tidsplan: Dagen før Sankthans: Fra kl. 8.30 indtil kl. 13.30 Sankthansdag: fra kl. 14.00 Juleaftensdag: Fra kl. 8.30 indtil kl. 13.30 Juledag: fra kl. 14.00 Nytårsaften: Fra kl. 8.30 indtil kl. 13.30 Nytårsdag: Fra kl. 14.00

Porto: 3-timers aftentur med fado-musik og middag

5. Porto: 3-timers aftentur med fado-musik og middag

Når du besøger Portugal, skal du finde en mulighed for at lytte til den helt enestående musikgenre kendt som fado, som faktisk er det portugisiske ord for skæbne eller skæbnebestemt. Der er ingen anden genre som den i verden, og UNESCO har den på listen over verdens immaterielle kulturarv. På denne 3-timers tur vil du, udover at stifte bekendtskab med fado, også opleve Porto om aftenen og se, præcis hvor fascinerende og enestående byen er. Læg mærke til, hvor imponerende og majestætisk byens vartegn er, når de bliver oplyst efter mørkets frembrud. Du ser Portos rådhus, Clerigos-kirken og -tårnet, togstationen Sao Bento, Don Luis-broen, Ribeira og meget mere. I stopper ved en traditionel restaurant i bymidten, og nyder en middag fra det portugisiske køkken, og oplever samtidig en fado-optræden. Efter måltidet henter din guide dig på restauranten og kører dig tilbage til dit hotel.

Porto: Privat transfer til Lissabon med stop i op til 3 byer

6. Porto: Privat transfer til Lissabon med stop i op til 3 byer

Se tre af de vigtigste byer på den portugisiske kyst på kun én dag med denne praktiske private transportservice. Rejs fra Porto til Lissabon og nyd valgfrie stop i Aveiro, Coimbra, Fátima, Nazaré eller Óbidos. Når du bliver hentet på dit hotel i Porto, skal du køre mod byen Aveiro. Nyd lidt fritid til at udforske byens kanaler, Nouveau-arkitektur og farverigt malede Moliceiros-både. Alternativt kan du måske stoppe i Coimbra, der er hjemsted for et af de ældste universiteter i Portugal. Her kan du fordybe dig i byens moderne område, universitetet og dens gamle fortid. Fortsæt mod enten Nazaré eller Fátima for at spise frokost og gå en tur rundt i byen. I Nazaré kan du nyde udsigten over den portugisiske kyst og med egne øjne se, hvorfor byen er et surferparadis. Eller udforsk de mange religiøse steder i Fátima. Slutteligt skal du besøge middelalderbyen Óbidos. Her kan du nyde lidt fritid til at udforske byens berømte skæve boghandlere, middelalderlige gader og spiritusbarer i dit eget tempo. Bliv sat af på dit hotel i Lissabon efter en hel dags sightseeing.

Guimarães tur (4 timer): Fra Oporto; byrundtur - halvdagstur

7. Guimarães tur (4 timer): Fra Oporto; byrundtur - halvdagstur

By på verdensarvslisten. Fantastisk gammelt historisk centrum. Fritid i det historiske centrum.

Fra Lissabon: Halvdagsudflugt til Fátima

8. Fra Lissabon: Halvdagsudflugt til Fátima

Udforsk fænomenet Vor Frue af Fátima på en halvdagstur til Jomfru Marias helligdom. Gå rundt på helligdommens område ved ankomsten for at se monumenter, der er dedikeret til synet af Maria i 1916 og 1917. Besøg Kapellet for åbenbaringerne, der markerer det mest præcise sted, hvor observationerne fandt sted, og beundr sten- og marmorbasilikaen Vor Frue af Rosenkransen og basilikaen Den Allerhelligste Treenighed, der blev bygget i 2007. Tag til byen Aljustrel for at se, hvor de 3 hyrdebørn, der så Maria, boede. Undrer dig over trofaste rekonstruktioner af scener fra historien ved hjælp af gamle genstande såsom familiefotografier, tøj, køkkenredskaber og møbler.

Privat heldagstur i Dourodalen fra Porto

9. Privat heldagstur i Dourodalen fra Porto

Opdag de frodige og fantastiske landskaber på denne dagstur fra Porto til Dourodalen. Få adgang til lokale smagsoplevelser med to portvinsprøver og en lækker frokost. Slap af på et krydstogt på Douro-floden. Du bliver hentet fra din indkvartering i Porto om morgenen og stiger om bord på et komfortabelt køretøj med aircondition. Kryds den ældre bro, og tag nogle billeder af udsigten fra broen. Kør ind i Dourodalen, og lær om noget lokal historie. Har du mulighed for at besøge to unikke steder og nyde smagsprøver af portvin ved hvert stop. Se, hvor der produceres en række forskellige typer vin, og prøv nogle af disse lækre vine. Sæt dig ned til en fantastisk typisk portugisisk frokost med smagsoplevelser, som du aldrig vil glemme. Afslut turen med en times bådtur gennem vinlandskaberne, inden du vender tilbage til din indkvartering i Porto.

Porto Night Tour med middag og Fado Show

10. Porto Night Tour med middag og Fado Show

Se UNESCO's verdensarvsteder i Porto belyst om natten på en panoramisk sightseeingtur efter mørkets frembrud, og beundr monumenter fra den udsmykkede katedral til de legendariske portvinskældre. Lær mere om byens rige historie og traditioner undervejs. Lyt til de melankolske sange om kærlighed, jalousi, ulykke, håb og drømme ved et fado middagsshow i det historiske centrum. Oplev en unik folkloristisk tradition i Portugal, mens du smager på fremragende hjemmelavet mad og smager på velsmagende delikatesser fra regionen.

Tilgængelige aktiviteter

84 aktiviteter fundet
Sortér efter:
Side 1 af 6

Ofte stillede spørgsmål om Porto Bus- og minivanture

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Porto end Bus- og minivanture?

Disse andre ting at gøre i Porto må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Porto

Vil du se alle oplevelser i Porto? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Porto

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 7.023 anmeldelser

Hop-on-hop-ogf-bussen er ofte fuld, især fra Sao Bento. Det er bedst at komme på ved den sidste station på din tur (13/20), så er du sikret en plads. Audioguiden var interessant at lytte til, og der er gratis hovedtelefoner på bussen. vinkælderturen med prøvesmagning var fantastisk. Bare glem ikke at ringe i forvejen og reservere. Bådturen ved Tomazdodouro var også fantastisk. Har haft travlt hele dagen. Vi skulle lede efter en parkeringsplads i lang tid, før vi fandt et parkeringshus. Så hellere gå tidligere.

Bussen er den ideelle afslutning for at se Porto i en nøddeskal. Med andre ord for at opdage porto for første gang og få en generel idé. Eller for virkelig at tage dig fra et sted til et andet. Krydstogtet med 6 broer giver dig mulighed for at beundre Porto fra vandet. Smuk!

vi tog den gule tur til 48 timers slottetur og byrundtur i Porto og Nova Gaïa. Vi valgte at blive på bussen langs hele kredsløbene for at opdage og identificere de steder, vi vil besøge efter bussen. Vi havde lydguider for mere forståelse. At rådgive

Tak til Philippe, den bedste guide i Porto, som fik os til at opdage byens historie og hans lands historie gennem hans valg af symbolske og uventede steder En berigende kulturel spadseretur i godt humør og selskabelighed tak

2 gode busture rundt i Porto, dejlig sejltur og oplysende portvinsbesøg/smagning