Porto Bus- og minivanture

  • Guidede ture
  • Hop-on hop-off-ture
  • Private rundvisninger
Vi fandt 13 aktiviteter
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Porto

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Porto?

De topattraktionerne der skal opleves i Porto er:

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Porto?

De bedste dagsture og -udflugter fra Porto er:

Aveiro

Andre seværdigheder i Porto

Vil du se alle oplevelser i Porto? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Porto

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 7.023 anmeldelser

Hop-on-hop-ogf-bussen er ofte fuld, især fra Sao Bento. Det er bedst at komme på ved den sidste station på din tur (13/20), så er du sikret en plads. Audioguiden var interessant at lytte til, og der er gratis hovedtelefoner på bussen. vinkælderturen med prøvesmagning var fantastisk. Bare glem ikke at ringe i forvejen og reservere. Bådturen ved Tomazdodouro var også fantastisk. Har haft travlt hele dagen. Vi skulle lede efter en parkeringsplads i lang tid, før vi fandt et parkeringshus. Så hellere gå tidligere.

Det var forbløffende; så meget bedre end jeg havde forventet! Temmelig kynisk tænkte jeg: hurtig rundvisning, middelmådigt måltid, måske en eller to Fado-sange - jeg tog så meget fejl. Fremragende tur med flersproget guide, virkelig velsmagende mad serveret af charmerende tjenere og Fadowow! En dame og herre, akkompagneret af to musikere, lavede scener hele aftenen - måske over 2 timer? Jeg anbefaler virkelig denne tour; det var så godt!

Bussen er den ideelle afslutning for at se Porto i en nøddeskal. Med andre ord for at opdage porto for første gang og få en generel idé. Eller for virkelig at tage dig fra et sted til et andet. Krydstogtet med 6 broer giver dig mulighed for at beundre Porto fra vandet. Smuk!

vi tog den gule tur til 48 timers slottetur og byrundtur i Porto og Nova Gaïa. Vi valgte at blive på bussen langs hele kredsløbene for at opdage og identificere de steder, vi vil besøge efter bussen. Vi havde lydguider for mere forståelse. At rådgive

2 gode busture rundt i Porto, dejlig sejltur og oplysende portvinsbesøg/smagning