Tilføj datoer
Oplevelser i

Portree

Andre seværdigheder i Portree

Vil du se alle oplevelser i Portree? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Portree

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 1.048 anmeldelser

Da mange veje på Skye er enkeltsporede med forbipasserende steder, er en guidet tur nok den bedste måde at se alle seværdighederne på med et minimum af hvide knoøjeblikke. Vores chauffør Rob gav en løbende kommentar under turen, påpegede steder af interesse og fortalte lokale historier og legender. Skye har mange betagende seværdigheder og steder, for mange til at nævne her. Vi var ekstremt heldige og havde solskin under hele vores ophold på en ø, der er mere kendt for tåge end sol. GÅ BARE, SE STEDET! Du vil ikke fortryde det, tværtimod.

Vores Guide Alex var opvokset på øren og fortalte dagen lang om alle de fede hemmelige steder han kendte til. Vi havde omkring 15 stop i løbet af dagen til foto og kortere og længere oplevelser.

Rob er en fantastisk guide til både historie, folklore, geografi, men også politik og økonomi på Isle of Skye. Vi havde en fantastisk dag!

Luke er en fantastisk formidler og fortæller passioneret om alt vi så. Han kan lide sit job og det kan mærkes. Giv ham dobbelt løn

Rob was great! We especially enjoyed the trip to neist point - it was so beautiful