Vores mest anbefalede ting at gøre i Portsmouth

Portsmouth: Spinnaker Tower Billet

1. Portsmouth: Spinnaker Tower Billet

Oplev sydkystens mest spektakulære udsigt. Spinnaker Tower er 170 meter højt og byder på en betagende 23-mile udsigt over Portsmouth Harbour, byen, Solent, South Downs og Isle of Wight. Det ikoniske vartegn kan prale af en højhastighedslift og tre skyhøje udsigtsdæk. Begiv dig over det spændende glas 'Sky Walk' 100 meter over havets overflade; opdag historier bag de omkringliggende steder med informative touchscreen-skærme; prøv vertigo-inducerende virtual reality, indånd udsigten fra den frie luft 'Sky Garden'; slap af i The Clouds med en kop kaffe, et glas bobler eller en dekadent High Tea; og nyd lækre måltider lavet med lokale råvarer i Waterfront Cafe.

Mary Rose: Dag adgangsbillet

2. Mary Rose: Dag adgangsbillet

Besøg det nye, topmoderne museum, der er bygget omkring kong Henrik VIII's flagskib, som sank under et slag ud for kysten ved Portsmouth i 1545. Skibet blev hevet op fra havbunden i 1982, og det prisbelønnede museum blev bygget i 2013. Gå gennem en række interaktive udstillinger, hvor 9.000 Tudor-artefakter, der også er reddet op fra havbunden, er blevet genforenet fra skibet. Se, hvordan disse genstande fortæller historien om livet om bord for besætningen og officererne i Tudor-tiden. Mary Rose er det eneste krigsskib fra det 16. århundrede, der er udstillet noget sted i verden, og det rummer den største og mest unikke samling af Tudor-genstande. Nyt til sommeren 2021: Oplev "1545 - Da deres verden gik under", en helt ny fordybende oplevelse, der tager dig tilbage til den 19. juli 1545. Genoplev de sidste øjeblikke om bord på Mary Rose, da den synker under slaget om Solent. Rejs tilbage i tiden og hør fra kong Henrik VIII og besætningen ved Storbritanniens mest berømte skibsforlis. Oplev det medrivende Tudor-krigsskibsforlis.

Portsmouth: Hovercraft-flyvning til Isle of Wight

3. Portsmouth: Hovercraft-flyvning til Isle of Wight

Gå ombord på dit luftpudefartøj for en adrenalinfyldt dag på Isle of Wight. Når luftpudefartøjet når øen, lander du i en førsteklasses beliggenhed ved havet langs Rydes smukke og indbydende strande. Hop af og nyd, hvad Ryde og Isle of Wight har at tilbyde, herunder strandene, boutiquebutikkerne, barerne og restauranter og rejseforbindelser til andre steder på tværs af øen. Efter en dag med sjov på øen kan du nyde en returrejse samme dag tilbage til Southsea-terminalen. Turen over Solent er cirka 10 minutter. Så læn dig tilbage, slap af og nyd dit fly med verdens eneste kommercielle luftpudefartøjstjeneste.

HMS Victory: Dagsbillet

4. HMS Victory: Dagsbillet

Besøg HMS Victory, Royal Navys mest berømte slagskib. Mest kendt for sin rolle i slaget ved Trafalgar er Victory nu flagskibet for den første søherre og et levende museum for den georgiske flåde. Ny for 2021, HMS Victory Under Hull Walkway. Besøgende kan gå ned i bunden af tørdokken og se skibet nedefra. Skibet står som et mindesmærke for viceadmiral Lord Horatio Nelson, Storbritanniens største flådehelt, og hans sejr i slaget ved Trafalgar i 1805. Stig ombord på HMS Victory og træk tilbage i tiden til den georgiske periode. Se hytten, hvor slaget ved Trafalgar var planlagt. Gå på de engang overfyldte dæk, hvor over 800 mænd boede, arbejdede og kæmpede. Du kan endda stå på stedet, hvor Nelson døde. HMS Victory er i øjeblikket under bevaringsarbejde, men er stadig åben, og besøgende kan opleve Victory Live! for at finde ud af mere om dette bevaringsprojekt.

Tur fra Southampton til London med seværdigheder undervejs

5. Tur fra Southampton til London med seværdigheder undervejs

Turens første stop er Salisbury, der kan prale af en af Storbritanniens fineste gotiske katedraler, bygget i det 13. århundrede, og en storslået middelalderbymidte. Du tilbringer 60 minutter i Salisbury, inden du tager videre mod det mystiske Stonehenge. Køreturen fra Salisbury til Stonehenge fører dig igennem noget af Englands smukke landskab og landsbyer, forbi historiske kirker og stråtægte småhuse. Inden du ankommer til Stonehenge, fortæller din guide om de mange myter, legender og fakta, der omgiver denne forhistoriske struktur. Stonehenge er blevet beskrevet som et af den forhistoriske verdens største mysterier. Var det et tempel, et ur, en gravplads eller noget helt andet? Når du ankommer, har du tid til et besøg og en audioguidet tur til de verdensberømte sten (adgangsbilletten er ikke med i prisen) eller tid til at gå på opdagelse i gavebutikken. Efter 90 minutter ved Stonehenge, går turen videre til Royal Windsor, hvor der er planlagt ankomst ved frokosttid. Her har du tid til at udforske byen og slottet. Windsor Castle er det største kontinuerligt beboede slot i verden, og din guide vil fortælle om dets historie fra William the Conqueror til den nuværende dronning (entré er ikke inkluderet). Vælger du ikke at besøge Windsor, kan du nyde en guidet byvandring igennem den gamle bydel og Eton. Bussen tager afsted fra Windsor kl. 16.00, og passagerer bliver sat af ved større hoteller i Heathrow fra 16.45. Husk at fortælle os, på hvilket hotel og ved hvilken terminal, du skal afsættes, hvis muligt. Afsætning er også muligt ved terminal 1-5. Næste stop er en køretur til London, mindre end 1 time fra Heathrow. Guiden planlægger afsætningerne, hvor yderligere køretøjer eller taxaer kan inddrages (med i prisen), for at sikre, at afsætningen på hoteller foregår så hurtigt som muligt. Afsætninger tilbyes på 250 hoteller og udvalgte store togstationer i London.

Portsmouth: Spinnaker Tower High Tea i skyerne

6. Portsmouth: Spinnaker Tower High Tea i skyerne

Forkæl dig selv med en traditionel eftermiddagste med sandwich, frugtscones og andre lækkerier, serveret med te eller kaffe. Kig ud på havet og nyd den smukke udsigt over Portsmouth gennem vinduerne, mens du spiser. Udforsk Spinnaker Tower i dit eget tempo, med en almindelig adgangsbillet inkluderet. Nyd en traditionel eftermiddagste med et udvalg af lækre sandwich at vælge imellem. Prøv også et udvalg af søde sager og frugtscones med clotted cream og marmelade. Dette serveres med et udvalg af te eller kaffe. Mens du spiser, kan du beundre den fantastiske udsigt over Portsmouth fra tårnet. Bagefter kan du udforske tårnet i ro og mag, da en almindelig adgangsbillet også er inkluderet. Gå ud på udsigtsplatformen for at få en panoramaudsigt, gå på glasgulvet, og se den korte introduktionsfilm, Sail of the Solent, for at lære nogle interessante fakta om tårnet.

Portsmouth: D-dagshistorien Entrébillet

7. Portsmouth: D-dagshistorien Entrébillet

Nyd et besøg i Portsmouths fascinerende D-Day Story, og få mere at vide om denne afgørende begivenhed, der ændrede forløbet af Anden Verdenskrig. Udforsk museet, der er dedikeret til at fortælle historien om den 6. juni 1944 gennem udstillinger, interaktive elementer og video fra dem, der var der, og fra deres eget perspektiv. Den er opdelt i tre forskellige dele, The D-Day Story omfatter adgang om bord på LCT 7074, den sidste overlevende landgangsbådstank, der transporterede ti kampvogne til Normandiet på D-dagen. Om bord kan du se Sherman- og Churchill-kampvognene, som giver et indtryk af, hvordan en LCT fyldt med køretøjer ville se ud. Lær om historien om D-dagen fortalt gennem personlige beretninger og ikoniske genstande fra museets samling. Oplev mere om "planen" - hvordan de ansvarlige traf de afgørende beslutninger om, hvornår og hvor kanalen skulle krydses, og om den hemmelighedskræmmeri og det bedrag, der var nødvendigt. Museet er også hjemsted for Overlord-broderiet, der fortæller historien om D-dag og slaget om Normandiet i 34 ekstraordinære håndsyede paneler. Filmklip af veteraner, der fortæller om deres oplevelser, giver de besøgende yderligere indsigt i, hvad der skete.

Portsmouth: Portsmouth fra fortiden - vandretur

8. Portsmouth: Portsmouth fra fortiden - vandretur

Nyd en afslappet vandretur rundt i Old Portsmouth, hvor vi ser på seværdighederne og de skjulte skatte. Vi fokuserer på de finurlige historier, som du måske går glip af på en spadseretur rundt i dette smukke område. Turen spænder fra romerne ved Portus Adurni (Portchester Castle i dag) over udviklingen af Old Portsmouth i slutningen af det 12. århundrede til de moderne hangarskibe i værftet. Turen koncentrerer sig om historier om byens folk, og hvordan Portsmouth var med til at forme verden gennem sin flådehistorie. Turen understøttes af historiske billeder, kort osv. Til børn udleveres en aktivitetsbog med blyanter, hvor alt indhold er alderssvarende. Alle indsamlede midler / drikkepenge deles med Cancer Research UK. Sidste år blev der indtil videre indsamlet over £1200 til denne utrolige velgørenhedsorganisation, der hjælper med at bekæmpe disse forfærdelige sygdomme. Turen er tilgængelig for kørestole/scootere og er hundevenlig.

Fra Portsmouth: Isle of Wight dagstur med bus og færge

9. Fra Portsmouth: Isle of Wight dagstur med bus og færge

Vi mødes i det centrale Portsmouth og rejser med moderne turistbus til Isle of Wight via Wightlink-færgen. Få et fantastisk billede af Portsmouths Spinnaker Tower og den historiske skibsværft, når du kører. Du ankommer til Fishbourne, Isle of Wight ved middagstid. Tag en naturskøn 20-30 minutters køretur til den charmerende landsby Godshill. Når du ankommer, kan du gå på opdagelse i dens middelalderkirke og se de 500 år gamle stråtækte huse, teforretninger og modelbyen. Udforsk landsbyen sammen med din guide, og lær mere om den lokale historie. Fortsæt til Alum Bay, der er berømt for sine flerfarvede sandklipper og "the Needles". Vælg mellem en tur i stolelift (valgfrit mod ekstra gebyr) eller en gåtur ned ad trapperne til den maleriske strand. Der er også masser af aktiviteter for børnene! Nyd den fantastiske udsigt over dette naturskønne sted med masser af fantastiske fotomuligheder. Efter lidt tid her rejser du tilbage til Fishbourne for at tage færgen kl. 18.20 tilbage til fastlandet og vender tilbage til Portsmouth lidt efter kl. 19.00.

Mysteriet om skattejagten i Portsmouth: Nelsons stjålne diamanter

10. Mysteriet om skattejagten i Portsmouth: Nelsons stjålne diamanter

Det legendariske Portsmouth-mysterium.. ... uopklaret i 200 år... Indtil nu. Begynd dit eventyr på Portsmouths ældste pub "The Dolphin", og forvandl Portsmouths gader til et kæmpe udendørs escape room! ✔️ Nyd et enestående eventyr, som du kan gemme sammen med dine venner. ✔️ Kombiner jeres færdigheder for at knække ledetrådene og optrævle den episke historie. ✔️ Oplev Portsmouths fantastiske historie og skjulte perler! På Nelsons sidste dag på land opbevarede han en værdifuld diamanthalskæde i pengeskabet i et gammelt værtshus i Portsmouth, men samme nat brød en tyv ind og stjal den! Blev den stjålet for penge? Eller var det en hævngerning? Ingen vidste det... Men skurken efterlod et spor af ledetråde... ... og det er her, du kommer ind i billedet. Siderne i din Mystery Guide™ tager dig med på et spændende puslespilseventyr i hjertet af det historiske Portsmouth, mens du følger kortene, løser sporene og opklarer den episke fortælling. Din udfordring er at opspore skjulte genstande, afkode symboler og afdække skjulte budskaber, mens du eliminerer mistænkte og efterhånden opklarer forbrydelsen. Og der venter et spændende twist... Når du når til slutningen, vil du blive ramt af et fantastisk "wow"-øjeblik, når sagen er løst, og skurken afsløres for øjnene af dig! Du skal blot tage din Mystery Guide™, gå til start og tage af sted på et tidspunkt, der passer dig. Lad ikke skurken slippe væk ... Din tid til at starte er nu!

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Portsmouth

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Portsmouth

Alle aktiviteter

19 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 2

Intense oplevelser

Udforsk omegnen af Portsmouth

Udforsk alle

Ofte stillede spørgsmål om Portsmouth

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Portsmouth?

Hvad er de bedste ture, man kan tage på i Portsmouth med børn?

Andre seværdigheder i Portsmouth

Vil du se alle oplevelser i Portsmouth? Klik her for en fuld oversigt