Ting at foretage sig
Portsmouth

Vores mest anbefalede ting at gøre i Portsmouth

Portsmouth: Billet til Spinnaker Tower

1. Portsmouth: Billet til Spinnaker Tower

Oplev sydkystens mest spektakulære udsigt. Spinnaker Tower er 170 meter højt og byder på en betagende 23-mile udsigt over Portsmouth Harbour, byen, Solent, South Downs og Isle of Wight. Det ikoniske vartegn kan prale af en højhastighedslift og tre skyhøje udsigtsdæk. Begiv dig over det spændende glas 'Sky Walk' 100 meter over havets overflade; opdag historier bag de omkringliggende steder med informative touchscreen-skærme; prøv vertigo-inducerende virtual reality, indånd udsigten fra den frie luft 'Sky Garden'; slap af i The Clouds med en kop kaffe, et glas bobler eller en dekadent High Tea; og nyd lækre måltider lavet med lokale råvarer i Waterfront Cafe.

Southampton havn: London via Salisbury, Stonehenge og Windsor

2. Southampton havn: London via Salisbury, Stonehenge og Windsor

Efter at have kørt gennem det fantastiske landskab og landsbyerne i Wiltshire ankommer vi til et kort fotostop i den charmerende by Salisbury. Vi går gennem den middelalderlige St Ann's Gate og tæt på katedralen, hvor vi ser en imponerende samling af historiske bygninger, og tager os tid til at beundre det imponerende tårn og spir - med 404 fod det højeste i landet - som blev bygget på kort tid fra 1220 til 1258. Derefter går vi ind i klosteret, der blev bygget i 1261, og som er landets største, for at afslutte vores gåtur. Desværre er der ikke tid nok til at gå ind i Salisbury Cathedral på denne tur. Før vi ankommer til Stonehenge, vil din guide fortælle dig om de mange myter, legender og fakta, der omgiver denne forhistoriske struktur. Stonehenge er blevet beskrevet som et af de største mysterier i den forhistoriske verden. Var det et tempel, et ur, en begravelsesplads eller noget helt andet? Ved ankomsten har du tid til et besøg og en audioguidet tur rundt om de verdensberømte sten, eller tid til at kigge i gavebutikken. Efter 90 minutter ved Stonehenge kører du til Royal Windsor, hvor du efter planen ankommer i tide til en sen frokost. Derefter har du tid til at udforske byen og slottet. Windsor Castle er det største kontinuerligt beboede slot i verden, og din guide vil fortælle dig om dets historie fra Vilhelm Erobreren til den nuværende konge (Windsor Castle er lukket på tirsdage og onsdage). Bussen afgår fra Windsor kl. 16.00, og passagererne vil blive sat af ved de store Heathrow-hoteller fra kl. 16.45. Når du booker, bedes du angive dit hotel og terminalen, hvis det er relevant. Der er også mulighed for at blive sat af ved terminal 1-5. Herefter kører vi ind til London, som ligger mindre end en time fra Heathrow. Guiden administrerer afsætningen på hotellerne, hvor der kan bruges ekstra køretøjer eller taxaer (inkluderet i prisen) for at sikre, at afsætningen på hotellet sker så hurtigt som muligt. Afleveringsmulighederne omfatter 250 London-hoteller og udvalgte hovedbanegårde i London. Hvor meget bagage kan jeg medbringe? Hver person må højst medbringe 2 stykker håndbagage (75x51x28 cm - 23 kg pr. stk.) og 1 stk. håndbagage (55x40x20 cm - 10 kg pr. stk.). Bagagegrænserne er beregnet ud fra den plads, der er til rådighed i det køretøj, du skal rejse i. Hvis du medbringer ekstra bagage, er der ikke plads til den i køretøjet. I så fald er du selv ansvarlig for at arrangere separat transport af din bagage til dit krydstogtskib. Hvis du ønsker at medbringe mobilitetshjælpemidler (kørestole eller rollatorer), SKAL du kontakte os på forhånd for at give os besked. Vi har brug for de fulde mål og vægten. Disse ting skal kunne foldes sammen og opbevares i bagagerummet og vil blive talt med som 1 genstand i din indskrevne bagage. Hvis den bagage, du ønsker at tage med på dit krydstogt, overskrider disse grænser, bør du i stedet overveje vores mulighed for privat taxi, hvor du kan vælge et privat køretøj, der passer til dine personlige bagagebehov.

Portsmouth: Hovercraft-flyvning til Isle of Wight

3. Portsmouth: Hovercraft-flyvning til Isle of Wight

Gå ombord på dit luftpudefartøj for en adrenalinfyldt dag på Isle of Wight. Når luftpudefartøjet når øen, lander du i en førsteklasses beliggenhed ved havet langs Rydes smukke og indbydende strande. Hop af og nyd, hvad Ryde og Isle of Wight har at tilbyde, herunder strandene, boutiquebutikkerne, barerne og restauranter og rejseforbindelser til andre steder på tværs af øen. Efter en dag med sjov på øen kan du nyde en returrejse samme dag tilbage til Southsea-terminalen. Turen over Solent er cirka 10 minutter. Så læn dig tilbage, slap af og nyd dit fly med verdens eneste kommercielle luftpudefartøjstjeneste.

HMS Victory: Dagsbillet

4. HMS Victory: Dagsbillet

Besøg HMS Victory, Royal Navys mest berømte slagskib. Mest kendt for sin rolle i slaget ved Trafalgar er Victory nu flagskibet for den første søherre og et levende museum for den georgiske flåde. Ny for 2021, HMS Victory Under Hull Walkway. Besøgende kan gå ned i bunden af tørdokken og se skibet nedefra. Skibet står som et mindesmærke for viceadmiral Lord Horatio Nelson, Storbritanniens største flådehelt, og hans sejr i slaget ved Trafalgar i 1805. Stig ombord på HMS Victory og træk tilbage i tiden til den georgiske periode. Se hytten, hvor slaget ved Trafalgar var planlagt. Gå på de engang overfyldte dæk, hvor over 800 mænd boede, arbejdede og kæmpede. Du kan endda stå på stedet, hvor Nelson døde. HMS Victory er i øjeblikket under bevaringsarbejde, men er stadig åben, og besøgende kan opleve Victory Live! for at finde ud af mere om dette bevaringsprojekt.

Portsmouth: D-dagshistorien Entrébillet

5. Portsmouth: D-dagshistorien Entrébillet

Nyd et besøg i Portsmouths fascinerende D-Day Story, og få mere at vide om denne afgørende begivenhed, der ændrede forløbet af Anden Verdenskrig. Udforsk museet, der er dedikeret til at fortælle historien om den 6. juni 1944 gennem udstillinger, interaktive elementer og video fra dem, der var der, og fra deres eget perspektiv. Den er opdelt i tre forskellige dele, The D-Day Story omfatter adgang om bord på LCT 7074, den sidste overlevende landgangsbådstank, der transporterede ti kampvogne til Normandiet på D-dagen. Om bord kan du se Sherman- og Churchill-kampvognene, som giver et indtryk af, hvordan en LCT fyldt med køretøjer ville se ud. Lær om historien om D-dagen fortalt gennem personlige beretninger og ikoniske genstande fra museets samling. Oplev mere om "planen" - hvordan de ansvarlige traf de afgørende beslutninger om, hvornår og hvor kanalen skulle krydses, og om den hemmelighedskræmmeri og det bedrag, der var nødvendigt. Museet er også hjemsted for Overlord-broderiet, der fortæller historien om D-dag og slaget om Normandiet i 34 ekstraordinære håndsyede paneler. Filmklip af veteraner, der fortæller om deres oplevelser, giver de besøgende yderligere indsigt i, hvad der skete.

Portsmouth: Spinnaker Tower High Tea i skyerne

6. Portsmouth: Spinnaker Tower High Tea i skyerne

Forkæl dig selv med en traditionel eftermiddagste med sandwich, frugtscones og andre lækkerier, serveret med te eller kaffe. Kig ud på havet og nyd den smukke udsigt over Portsmouth gennem vinduerne, mens du spiser. Udforsk Spinnaker Tower i dit eget tempo, med en almindelig adgangsbillet inkluderet. Nyd en traditionel eftermiddagste med et udvalg af lækre sandwich at vælge imellem. Prøv også et udvalg af søde sager og frugtscones med clotted cream og marmelade. Dette serveres med et udvalg af te eller kaffe. Mens du spiser, kan du beundre den fantastiske udsigt over Portsmouth fra tårnet. Bagefter kan du udforske tårnet i ro og mag, da en almindelig adgangsbillet også er inkluderet. Gå ud på udsigtsplatformen for at få en panoramaudsigt, gå på glasgulvet, og se den korte introduktionsfilm, Sail of the Solent, for at lære nogle interessante fakta om tårnet.

Mary Rose: Dag adgangsbillet

7. Mary Rose: Dag adgangsbillet

Besøg det nye, topmoderne museum, der er bygget omkring kong Henrik VIII's flagskib, som sank under et slag ud for kysten ved Portsmouth i 1545. Skibet blev hevet op fra havbunden i 1982, og det prisbelønnede museum blev bygget i 2013. Gå gennem en række interaktive udstillinger, hvor 9.000 Tudor-artefakter, der også er reddet op fra havbunden, er blevet genforenet fra skibet. Se, hvordan disse genstande fortæller historien om livet om bord for besætningen og officererne i Tudor-tiden. Mary Rose er det eneste krigsskib fra det 16. århundrede, der er udstillet noget sted i verden, og det rummer den største og mest unikke samling af Tudor-genstande. Nyt til sommeren 2021: Oplev "1545 - Da deres verden gik under", en helt ny fordybende oplevelse, der tager dig tilbage til den 19. juli 1545. Genoplev de sidste øjeblikke om bord på Mary Rose, da den synker under slaget om Solent. Rejs tilbage i tiden og hør fra kong Henrik VIII og besætningen ved Storbritanniens mest berømte skibsforlis. Oplev det medrivende Tudor-krigsskibsforlis.

Fra London: Dagstur til Windsor Castle, Bath og Stonehenge

8. Fra London: Dagstur til Windsor Castle, Bath og Stonehenge

Besøg Windsor Castle, Stonehenge og Bath på denne dagstur i en bus med aircondition fra London. Udforsk residensen for det engelske monarki i Windsor Caste, og prøv at låse op for Stonehenges hemmeligheder for dig selv. Beundre Bath Abbey og Pulteney Bridge i byen Bath. Det første stop på denne heldagstur er den historiske by Windsor, hvor du vil besøge dronningens foretrukne weekend-retræte - Windsor Castle. Slottet, der stammer fra normannisk tid, har et fremtrædende rundetårn med tårne. Det sidder på toppen af en skovklædt bakke ved bredden af Themsen, midt i en dejlig anlagt grund. Se "gennem nøglehullet" på slottets statslejligheder og malerier af Rembrandt og Leonardo da Vinci, der hænger der. Et besøg i St. George's Chapel er også på din tur. Kapellet er det sidste hvilested for kong Henrik VIII og andre monarker. Før du forlader Windsor, vil du se Queen Mary's Dolls' House, en bolig i miniature, komplet med elektricitet, rindende vand, fungerende elevatorer og endda flasker vin. Det ikoniske og antikke monument Stonehenge er dit andet stop på turen. Dit første syn af Stonehenge vil være de monolitiske klipper, der rejser sig op fra Salisbury Plain. Der har været mange teorier gennem tiderne om denne mystiske 5.000 år gamle formation. Du kan ende med din egen teori at tilføje til spekulationerne. Byen Bath ligger langs de skrånende bredder af Avon-floden. Dette var Englands første by, der blev udpeget til UNESCOs verdensarvsliste. Besøg Bath Abbey fra det 15. århundrede og også Pulteney Bridge, som var baseret på designet af Ponte Vecchio i Firenze. Du vil se fantastiske eksempler på georgisk arkitektur og har nok fritid i Bath til at udforske på egen hånd. Efter en fuld og mindeværdig dag ankommer du til London i slutningen af din tur cirka kl. 20.00.

Fra Brighton: Isle of Wight Heldagsudflugt via Portsmouth

9. Fra Brighton: Isle of Wight Heldagsudflugt via Portsmouth

Vi mødes i det centrale Brighton og rejser med en moderne bus til den nærliggende by Portsmouth. Lær om Storbritanniens flådehistorie, inden du rejser til Isle of Wight med Wightlink-færgen. Få et fantastisk billede af Portsmouths Spinnaker Tower og det historiske havneværft, når du tager af sted. Du ankommer til Fishbourne, Isle of Wight ved middagstid. Tag en naturskøn 20-30 minutters køretur til den charmerende landsby Godshill. Når du ankommer, kan du gå på opdagelse i dens middelalderkirke og se de 500 år gamle stråtækte huse, teforretninger og modelbyen. Udforsk landsbyen sammen med din guide, og lær mere om den lokale historie. Fortsæt til Alum Bay, der er berømt for sine flerfarvede sandklipper og "the Needles". Vælg mellem en tur i stolelift (valgfrit mod ekstra gebyr) eller en gåtur ned ad trapperne til den maleriske strand. Der er også masser af aktiviteter for børn og familier! Nyd udsigten fra dette naturskønne sted med masser af fantastiske fotomuligheder. Efter lidt tid her kan du rejse tilbage fra Fishbourne til en færge kl. 18.20 tilbage til fastlandet, efterfulgt af en aflevering i Brighton.

Portsmouth: Portsmouth fra fortiden - vandretur

10. Portsmouth: Portsmouth fra fortiden - vandretur

Nyd en afslappet vandretur rundt i Old Portsmouth, hvor vi ser på seværdighederne og de skjulte skatte. Vi fokuserer på de finurlige historier, som du måske går glip af på en spadseretur rundt i dette smukke område. Turen spænder fra romerne ved Portus Adurni (Portchester Castle i dag) over udviklingen af Old Portsmouth i slutningen af det 12. århundrede til de moderne hangarskibe i værftet. Turen koncentrerer sig om historier om byens folk, og hvordan Portsmouth var med til at forme verden gennem sin flådehistorie. Turen understøttes af historiske billeder, kort osv. Til børn udleveres en aktivitetsbog med blyanter, hvor alt indhold er alderssvarende. Alle indsamlede midler / drikkepenge deles med Cancer Research UK. Sidste år blev der indtil videre indsamlet over £1200 til denne utrolige velgørenhedsorganisation, der hjælper med at bekæmpe disse forfærdelige sygdomme. Turen er tilgængelig for kørestole/scootere og er hundevenlig.

Alle aktiviteter

Vores mest anbefalede ting at gøre i Portsmouth

Portsmouth: Billet til Spinnaker Tower

Portsmouth: Billet til Spinnaker Tower

Oplev sydkystens mest spektakulære udsigt. Spinnaker Tower er 170 meter højt og byder på en betagende 23-mile udsigt over Portsmouth Harbour, byen, Solent, South Downs og Isle of Wight. Det ikoniske vartegn kan prale af en højhastighedslift og tre skyhøje udsigtsdæk. Begiv dig over det spændende glas 'Sky Walk' 100 meter over havets overflade; opdag historier bag de omkringliggende steder med informative touchscreen-skærme; prøv vertigo-inducerende virtual reality, indånd udsigten fra den frie luft 'Sky Garden'; slap af i The Clouds med en kop kaffe, et glas bobler eller en dekadent High Tea; og nyd lækre måltider lavet med lokale råvarer i Waterfront Cafe.

Southampton havn: London via Salisbury, Stonehenge og Windsor

Southampton havn: London via Salisbury, Stonehenge og Windsor

Efter at have kørt gennem det fantastiske landskab og landsbyerne i Wiltshire ankommer vi til et kort fotostop i den charmerende by Salisbury. Vi går gennem den middelalderlige St Ann's Gate og tæt på katedralen, hvor vi ser en imponerende samling af historiske bygninger, og tager os tid til at beundre det imponerende tårn og spir - med 404 fod det højeste i landet - som blev bygget på kort tid fra 1220 til 1258. Derefter går vi ind i klosteret, der blev bygget i 1261, og som er landets største, for at afslutte vores gåtur. Desværre er der ikke tid nok til at gå ind i Salisbury Cathedral på denne tur. Før vi ankommer til Stonehenge, vil din guide fortælle dig om de mange myter, legender og fakta, der omgiver denne forhistoriske struktur. Stonehenge er blevet beskrevet som et af de største mysterier i den forhistoriske verden. Var det et tempel, et ur, en begravelsesplads eller noget helt andet? Ved ankomsten har du tid til et besøg og en audioguidet tur rundt om de verdensberømte sten, eller tid til at kigge i gavebutikken. Efter 90 minutter ved Stonehenge kører du til Royal Windsor, hvor du efter planen ankommer i tide til en sen frokost. Derefter har du tid til at udforske byen og slottet. Windsor Castle er det største kontinuerligt beboede slot i verden, og din guide vil fortælle dig om dets historie fra Vilhelm Erobreren til den nuværende konge (Windsor Castle er lukket på tirsdage og onsdage). Bussen afgår fra Windsor kl. 16.00, og passagererne vil blive sat af ved de store Heathrow-hoteller fra kl. 16.45. Når du booker, bedes du angive dit hotel og terminalen, hvis det er relevant. Der er også mulighed for at blive sat af ved terminal 1-5. Herefter kører vi ind til London, som ligger mindre end en time fra Heathrow. Guiden administrerer afsætningen på hotellerne, hvor der kan bruges ekstra køretøjer eller taxaer (inkluderet i prisen) for at sikre, at afsætningen på hotellet sker så hurtigt som muligt. Afleveringsmulighederne omfatter 250 London-hoteller og udvalgte hovedbanegårde i London. Hvor meget bagage kan jeg medbringe? Hver person må højst medbringe 2 stykker håndbagage (75x51x28 cm - 23 kg pr. stk.) og 1 stk. håndbagage (55x40x20 cm - 10 kg pr. stk.). Bagagegrænserne er beregnet ud fra den plads, der er til rådighed i det køretøj, du skal rejse i. Hvis du medbringer ekstra bagage, er der ikke plads til den i køretøjet. I så fald er du selv ansvarlig for at arrangere separat transport af din bagage til dit krydstogtskib. Hvis du ønsker at medbringe mobilitetshjælpemidler (kørestole eller rollatorer), SKAL du kontakte os på forhånd for at give os besked. Vi har brug for de fulde mål og vægten. Disse ting skal kunne foldes sammen og opbevares i bagagerummet og vil blive talt med som 1 genstand i din indskrevne bagage. Hvis den bagage, du ønsker at tage med på dit krydstogt, overskrider disse grænser, bør du i stedet overveje vores mulighed for privat taxi, hvor du kan vælge et privat køretøj, der passer til dine personlige bagagebehov.

Portsmouth: Hovercraft-flyvning til Isle of Wight

Portsmouth: Hovercraft-flyvning til Isle of Wight

Gå ombord på dit luftpudefartøj for en adrenalinfyldt dag på Isle of Wight. Når luftpudefartøjet når øen, lander du i en førsteklasses beliggenhed ved havet langs Rydes smukke og indbydende strande. Hop af og nyd, hvad Ryde og Isle of Wight har at tilbyde, herunder strandene, boutiquebutikkerne, barerne og restauranter og rejseforbindelser til andre steder på tværs af øen. Efter en dag med sjov på øen kan du nyde en returrejse samme dag tilbage til Southsea-terminalen. Turen over Solent er cirka 10 minutter. Så læn dig tilbage, slap af og nyd dit fly med verdens eneste kommercielle luftpudefartøjstjeneste.

HMS Victory: Dagsbillet

HMS Victory: Dagsbillet

Besøg HMS Victory, Royal Navys mest berømte slagskib. Mest kendt for sin rolle i slaget ved Trafalgar er Victory nu flagskibet for den første søherre og et levende museum for den georgiske flåde. Ny for 2021, HMS Victory Under Hull Walkway. Besøgende kan gå ned i bunden af tørdokken og se skibet nedefra. Skibet står som et mindesmærke for viceadmiral Lord Horatio Nelson, Storbritanniens største flådehelt, og hans sejr i slaget ved Trafalgar i 1805. Stig ombord på HMS Victory og træk tilbage i tiden til den georgiske periode. Se hytten, hvor slaget ved Trafalgar var planlagt. Gå på de engang overfyldte dæk, hvor over 800 mænd boede, arbejdede og kæmpede. Du kan endda stå på stedet, hvor Nelson døde. HMS Victory er i øjeblikket under bevaringsarbejde, men er stadig åben, og besøgende kan opleve Victory Live! for at finde ud af mere om dette bevaringsprojekt.

Portsmouth: D-dagshistorien Entrébillet

Portsmouth: D-dagshistorien Entrébillet

Nyd et besøg i Portsmouths fascinerende D-Day Story, og få mere at vide om denne afgørende begivenhed, der ændrede forløbet af Anden Verdenskrig. Udforsk museet, der er dedikeret til at fortælle historien om den 6. juni 1944 gennem udstillinger, interaktive elementer og video fra dem, der var der, og fra deres eget perspektiv. Den er opdelt i tre forskellige dele, The D-Day Story omfatter adgang om bord på LCT 7074, den sidste overlevende landgangsbådstank, der transporterede ti kampvogne til Normandiet på D-dagen. Om bord kan du se Sherman- og Churchill-kampvognene, som giver et indtryk af, hvordan en LCT fyldt med køretøjer ville se ud. Lær om historien om D-dagen fortalt gennem personlige beretninger og ikoniske genstande fra museets samling. Oplev mere om "planen" - hvordan de ansvarlige traf de afgørende beslutninger om, hvornår og hvor kanalen skulle krydses, og om den hemmelighedskræmmeri og det bedrag, der var nødvendigt. Museet er også hjemsted for Overlord-broderiet, der fortæller historien om D-dag og slaget om Normandiet i 34 ekstraordinære håndsyede paneler. Filmklip af veteraner, der fortæller om deres oplevelser, giver de besøgende yderligere indsigt i, hvad der skete.

Portsmouth: Spinnaker Tower High Tea i skyerne

Portsmouth: Spinnaker Tower High Tea i skyerne

Forkæl dig selv med en traditionel eftermiddagste med sandwich, frugtscones og andre lækkerier, serveret med te eller kaffe. Kig ud på havet og nyd den smukke udsigt over Portsmouth gennem vinduerne, mens du spiser. Udforsk Spinnaker Tower i dit eget tempo, med en almindelig adgangsbillet inkluderet. Nyd en traditionel eftermiddagste med et udvalg af lækre sandwich at vælge imellem. Prøv også et udvalg af søde sager og frugtscones med clotted cream og marmelade. Dette serveres med et udvalg af te eller kaffe. Mens du spiser, kan du beundre den fantastiske udsigt over Portsmouth fra tårnet. Bagefter kan du udforske tårnet i ro og mag, da en almindelig adgangsbillet også er inkluderet. Gå ud på udsigtsplatformen for at få en panoramaudsigt, gå på glasgulvet, og se den korte introduktionsfilm, Sail of the Solent, for at lære nogle interessante fakta om tårnet.

Mary Rose: Dag adgangsbillet

Mary Rose: Dag adgangsbillet

Besøg det nye, topmoderne museum, der er bygget omkring kong Henrik VIII's flagskib, som sank under et slag ud for kysten ved Portsmouth i 1545. Skibet blev hevet op fra havbunden i 1982, og det prisbelønnede museum blev bygget i 2013. Gå gennem en række interaktive udstillinger, hvor 9.000 Tudor-artefakter, der også er reddet op fra havbunden, er blevet genforenet fra skibet. Se, hvordan disse genstande fortæller historien om livet om bord for besætningen og officererne i Tudor-tiden. Mary Rose er det eneste krigsskib fra det 16. århundrede, der er udstillet noget sted i verden, og det rummer den største og mest unikke samling af Tudor-genstande. Nyt til sommeren 2021: Oplev "1545 - Da deres verden gik under", en helt ny fordybende oplevelse, der tager dig tilbage til den 19. juli 1545. Genoplev de sidste øjeblikke om bord på Mary Rose, da den synker under slaget om Solent. Rejs tilbage i tiden og hør fra kong Henrik VIII og besætningen ved Storbritanniens mest berømte skibsforlis. Oplev det medrivende Tudor-krigsskibsforlis.

Fra London: Dagstur til Windsor Castle, Bath og Stonehenge

Fra London: Dagstur til Windsor Castle, Bath og Stonehenge

Besøg Windsor Castle, Stonehenge og Bath på denne dagstur i en bus med aircondition fra London. Udforsk residensen for det engelske monarki i Windsor Caste, og prøv at låse op for Stonehenges hemmeligheder for dig selv. Beundre Bath Abbey og Pulteney Bridge i byen Bath. Det første stop på denne heldagstur er den historiske by Windsor, hvor du vil besøge dronningens foretrukne weekend-retræte - Windsor Castle. Slottet, der stammer fra normannisk tid, har et fremtrædende rundetårn med tårne. Det sidder på toppen af en skovklædt bakke ved bredden af Themsen, midt i en dejlig anlagt grund. Se "gennem nøglehullet" på slottets statslejligheder og malerier af Rembrandt og Leonardo da Vinci, der hænger der. Et besøg i St. George's Chapel er også på din tur. Kapellet er det sidste hvilested for kong Henrik VIII og andre monarker. Før du forlader Windsor, vil du se Queen Mary's Dolls' House, en bolig i miniature, komplet med elektricitet, rindende vand, fungerende elevatorer og endda flasker vin. Det ikoniske og antikke monument Stonehenge er dit andet stop på turen. Dit første syn af Stonehenge vil være de monolitiske klipper, der rejser sig op fra Salisbury Plain. Der har været mange teorier gennem tiderne om denne mystiske 5.000 år gamle formation. Du kan ende med din egen teori at tilføje til spekulationerne. Byen Bath ligger langs de skrånende bredder af Avon-floden. Dette var Englands første by, der blev udpeget til UNESCOs verdensarvsliste. Besøg Bath Abbey fra det 15. århundrede og også Pulteney Bridge, som var baseret på designet af Ponte Vecchio i Firenze. Du vil se fantastiske eksempler på georgisk arkitektur og har nok fritid i Bath til at udforske på egen hånd. Efter en fuld og mindeværdig dag ankommer du til London i slutningen af din tur cirka kl. 20.00.

Fra Brighton: Isle of Wight Heldagsudflugt via Portsmouth

Fra Brighton: Isle of Wight Heldagsudflugt via Portsmouth

Vi mødes i det centrale Brighton og rejser med en moderne bus til den nærliggende by Portsmouth. Lær om Storbritanniens flådehistorie, inden du rejser til Isle of Wight med Wightlink-færgen. Få et fantastisk billede af Portsmouths Spinnaker Tower og det historiske havneværft, når du tager af sted. Du ankommer til Fishbourne, Isle of Wight ved middagstid. Tag en naturskøn 20-30 minutters køretur til den charmerende landsby Godshill. Når du ankommer, kan du gå på opdagelse i dens middelalderkirke og se de 500 år gamle stråtækte huse, teforretninger og modelbyen. Udforsk landsbyen sammen med din guide, og lær mere om den lokale historie. Fortsæt til Alum Bay, der er berømt for sine flerfarvede sandklipper og "the Needles". Vælg mellem en tur i stolelift (valgfrit mod ekstra gebyr) eller en gåtur ned ad trapperne til den maleriske strand. Der er også masser af aktiviteter for børn og familier! Nyd udsigten fra dette naturskønne sted med masser af fantastiske fotomuligheder. Efter lidt tid her kan du rejse tilbage fra Fishbourne til en færge kl. 18.20 tilbage til fastlandet, efterfulgt af en aflevering i Brighton.

Portsmouth: Portsmouth fra fortiden - vandretur

Portsmouth: Portsmouth fra fortiden - vandretur

Nyd en afslappet vandretur rundt i Old Portsmouth, hvor vi ser på seværdighederne og de skjulte skatte. Vi fokuserer på de finurlige historier, som du måske går glip af på en spadseretur rundt i dette smukke område. Turen spænder fra romerne ved Portus Adurni (Portchester Castle i dag) over udviklingen af Old Portsmouth i slutningen af det 12. århundrede til de moderne hangarskibe i værftet. Turen koncentrerer sig om historier om byens folk, og hvordan Portsmouth var med til at forme verden gennem sin flådehistorie. Turen understøttes af historiske billeder, kort osv. Til børn udleveres en aktivitetsbog med blyanter, hvor alt indhold er alderssvarende. Alle indsamlede midler / drikkepenge deles med Cancer Research UK. Sidste år blev der indtil videre indsamlet over £1200 til denne utrolige velgørenhedsorganisation, der hjælper med at bekæmpe disse forfærdelige sygdomme. Turen er tilgængelig for kørestole/scootere og er hundevenlig.

Ofte stillede spørgsmål om Portsmouth

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Portsmouth?

Topattraktionerne, der skal opleves i Portsmouth:

Se alle seværdigheder i Portsmouth, du ikke må gå glip af

De mest populære seværdigheder i Portsmouth

Oplevelser i Portsmouth

Byer i England

Andre seværdigheder i Portsmouth

Vil du se alle oplevelser i Portsmouth? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Portsmouth

Samlet bedømmelse

4.8
(1.402 anmeldelser)