Oplevelser i
Positano

Dramatiske klipper, smukke strande og turkisblåt vand venter dig i denne maleriske landsby på Amalfikysten.

Vælg datoer

Ofte stillede spørgsmål om Positano

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Positano?

De topattraktionerne der skal opleves i Positano er:

Andre seværdigheder i Positano

Vil du se alle oplevelser i Positano? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Positano

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 6.219 anmeldelser

Vi havde en fantastisk dag, Angela var en meget vidende og underholdende vært. På trods af den åbenlyse stress, hun må have været under, da hun klarede en tur mod den tunge påsketrafik, holdt hun vores humør højt og var opmærksom og beroligende. Hun gav fremragende råd og tip om at navigere i italiensk og romersk etikette, hvilket viste sig meget nyttigt for resten af vores ophold. Antonio vores chauffør fortjente en helgenhed for hans tålmodighed og ekstremt sikre kørsel. Tak for en uforglemmelig dag!

Turen var givende, meget godt guidet samlet god værdi for pengene. Chaufføren (Mario) havde en behagelig kørestil, hvilket er bemærkelsesværdigt på denne panoramiske vej og med trafikken; rejselederen (Francesca) forsøgte at give os så meget information som muligt i løbet af dagen og forsøgte at imødekomme gruppens behov. Den yderligere tilbudte bådtur langs Amalfis kyst var kulminationen på en særlig Uralus-dag. Samlet set: kun at anbefales!

Pragtfuld tur, der kun kan anbefales. Chaufføren Antonio godt rigtig godt og sikkert. Turen er et must når man er i Napoli. Der var god mulighed for at tage billeder undervejs. Guiden Anna var frisk og god til at guide. Vi var i trygge hænder. Vi kom forsent til opsamlingsstedet, og de ventede på os ca. 10 min alligevel!

We has a wonderful tur today With tour guide , Alsandra and driver Jararro, both are very Nice and kind person , i love to have a future tour With Them .

Perfekt tur med Vito og Pascale som hhv. guide og chauffør. God tid i hver af de tre byer til at udforske på egen hånd.