Positano

Vælg datoer

Seværdigheder i Positano

Andre seværdigheder i Positano

Vil du se alle oplevelser i Positano? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Positano

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 2.897 anmeldelser

Rigtig fin tur. Vi så majestætiske landskaber, og vi nød de italienske kyster. Varigheden kunne være længere, så vi kunne have mere tid i hver by. Men til den 8-timers ekskursion vil jeg ikke anbefale sejlturen ved Amalfi for at få mere tid til at slentre i den maleriske by. Vores guide Roberto var en meget venlig fyr med en masse positiv energi! Han gav os mange oplysninger om de steder, vi besøgte, og han fik os til at have det sjovt under turen. Alt var meget velorganiseret og værdi for pengene.

Dette er en dejlig dagstur fra Rom. Det giver dig en forsmag på kysten og Pompeji. Selvom det kan føles, at tiden brugt på begge steder er kort med så meget at se og gøre som en første gangs turist, skal man huske, at det er en tur fra Rom og tilbage i en behagelig bus med guider og chauffører, der kigger efter dig og din sikkerhed. Mødestedet var godt placeret få skridt fra metrolinjen nær en café, hvor du kan få en kop kaffe og kage til at starte og afslutte dagen.

Rigtig god oplevelse! Vi var to af sted i midt 20’erne, vores guide Connie var sød og informativ. Behagelig minibus og alt fungerede som det skulle med afhentning, frokost, besøg i byer osv. Vi kan anbefale at tilkøbe bådturen i Amalfi for at få en optimal udsigt over de mange kystbyer, turen tager ca. 40 minutter og koster 10 euro pr person.

Turen var en uforglemmelig oplevelse med fantastiske landskaber. Busturen var behagelig på trods af snoede veje og guiden var dygtig og meget nærværende. Jeg vil helt klart anbefale denne tur!

Utrolig smuk tur, et dejligt break fra Napoli centrum