Tilføj datoer
Ting at gøre

Potsdam

Andre seværdigheder i Potsdam

Vil du se alle oplevelser i Potsdam? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Potsdam

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 12.228 anmeldelser

En meget individuel tur til sølandskabet omkring Berlin - Potsdam på grund af den elektroniske rejseguides svigt. Ventetiden på molen med ombordstigningen var meget kort, modtagelsen af gæsterne var meget varm og personlig af skipperen, instruktionen og betjeningen af personalet var meget venlig, alt gik rigtig hurtigt. Skipperens rejseleder var meget informativ og det udforskede landskab var meget smukt, naturligvis krydret med genstande fra verdens kulturarv. Vi kunne opleve en underholdende, meget informativ sejltur, som vi gerne anbefaler til andre rejseentusiaster. Den gode gastronomiske betjening svarede til omstændighederne og vejrguderne mente det godt. Tommelfinger op og 5 stjerner for det.

Turen tog ikke 3 timer, men godt 2,5 time. Det var et stort skib til søen. Der var stadig ledige pladser på det åbne øverste dæk, hvor de fleste af passagererne satte sig. Jeg fandt en god plads ved rækværket, selvom jeg kom dertil lige før afgang. Forklaringerne var meget gode, især på udrejsen. På vejen tilbage havde vi mulighed for at nyde turen på vandet. Toiletterne ved kajen er urimelige, ellers var alt fint. Vi mødte mange skibe og både undervejs. Der var også nok at se vand, landskab og bygninger. Det var en meget hyggelig tur over søerne, og jeg kan kun anbefale den.

Meget flot sejltur fra Berlin Wannsee til Potsdam. Vejret var fantastisk. Sidder ovenpå, men ved 36 grader god afkøling takket være luftstrømmen. Kutteren var meget velholdt og ren. Selvbetjeningen til drinks er heller ikke et problem. Vil helt sikkert gentage denne tur og også køre flere ture. Den eneste ulempe var rejsetiden, 3 timer. Bare for kort.

Turen er absolut det værd. Audioguiden over højttalere ombord er underholdende på tysk/engelsk. Du ser flotte bygninger fra et ukendt perspektiv og laver en afslappet rute i den friske luft. Personalet er venligt. Du får meget for pengene. Højt anbefalet. Meget let at nå med offentlig transport.

Meget flot og varieret tur til søerne, kaptajnen var meget engageret og fodrede os med en masse interessant information. Kun tjenesten var i et frygteligt humør. Vores bådtur blev fremrykket med 2 timer, men jeg blev personligt ringet op, hvilket jeg syntes var fantastisk! Absolut anbefalet!