Oplevelser i
Potsdam

Vælg datoer

Topaktiviteter

Ofte stillede spørgsmål om Potsdam

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Potsdam?

De 7 bedste aktiviteter og oplevelser i Potsdam

Er du på udkig efter imponerende arkitektur, spændende historiske ture og slotte? Så er Potsdam helt sikkert noget for dig! Potsdams seværdigheder har sikret byen status som kulturel verdensarv. Her er de attraktioner og sightseeing, du ikke må gå glip af i Potsdam.

 • Charlottenhof

  1. Charlottenhof

  Dette neo-klassiske slot var engang Frederik Wilhelm 4.s sommerbolig. Det ligger i det sydvestlige hjørne af Sansouci Park og når solen skinner, er det et dejligt udflugtsmål, hvis du har lyst til at tilbringe dagen i det fri.

 • Biosphere Potsdam

  2. Biosphere Potsdam

  I denne tropiske biosfære kan du gå på opdagelse blandt 20.000 plantearter og få en fornemmelse af regnskovens liv. Der er åbent hver dag, seneste adgang kl 16.30 på hverdage og kl. 17.30 i weekender.

 • Fredskirken

  3. Fredskirken

  Hvis du er på en længere tur til Sancoussi, skal du endelig benytte dig af muligheden for at besøge Fredskirken. Den smukke bygning er omgivet af søer og træer og det er et fredfyldt sted at holde et lille pusterum på turen.

 • Sanssouci Slot og Slotspark

  4. Sanssouci Slot og Slotspark

  Den smukkeste udsigt i Potsdam finder du nok ved Sanssouci Slot og Slotspark. Brug en dag på at udforske området og hold øje med sommerkoncerter og events.

 • Cecilienhof

  5. Cecilienhof

  Dette slot virker nærmest lille og nuttet sammenlignet med byens større bygninger. Men tag ikke fejl. Det er et lille sted med stor betydning. Her besluttede Churchill, Truman og Stalin at opdele Tyskland.

 • Waschhaus

  6. Waschhaus

  Washhaus er Brandenburgs største natklub og så er det et center for kunst, kultur, musik og film. Om sommeren kan du nyde film under åben himmel. Nærmeste togstation er Schiffbauergasse/Uferweg.

 • Det Hollandske Kvarter

  7. Det Hollandske Kvarter

  Små hyggelige hollandske huse fra det 18. århundrede med butikker, caféer og barer, trækker masser af besøgende til denne maleriske del af byen. Her kan du slappe af og nyde stemningen.

Planlæg dit besøg

 • Hvor lang tid skal jeg bruge i Potsdam?

  Mange planlægger deres besøg til Potsdam som en dagstur fra Berlin, men byen er helt klart et rejsemål i sig selv og absolut værd at bruge mere tid på. Afsæt to eller tre dage for rigtigt at få en fornemmelse af stedet.

 • Hvordan kommer jeg rundt?

  Berlins Tegel Lufthavn er den nærmeste internationale lufthavn, og derfra tager turen til Potsdam under en time. Det tager under en halv time med toget fra Berlins Hovedbanegård og der er afgang hver 30. minut. Du kan desuden tage med S-bahn til Potsdam (zone C).

 • Hvordan kommer jeg rundt?

  Mange besøgende vælger at udforske Potsdam på cykel. Du kan leje cykler overalt i byen. Du kan desuden sejle rundt og få en flot udsigt til seværdighederne fra vandet.

Praktisk information

 • Sprog
  Tysk
 • Valuta
  EUR (€)
 • Tidszone
  UTC (+01:00)
 • Landekode
  +49
 • Bedste tid at tage dertil
  Sent forår/tidlig sommer er den bedste tid at rejse til Potsdam på. Det er lyst længe, parkerne er grønne og det er mildt i vejret, så du kan gå, cykle eller sejle rundt i byen.

Andre seværdigheder i Potsdam

Vil du se alle oplevelser i Potsdam? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Potsdam

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 10.927 anmeldelser

Vi havde fantastisk vejr, desværre lidt meget varmt. Efter en vis tid fortsatte rejsen derfor under dækket for os, da vi blev udsat for solen uden yderligere beskyttelse. Men det kan ingen gøre noget for. Forklaringerne var lette at forstå og også sjove. Betjeningen var god, sædvanlige priser. En dejlig tur på søerne.

Mødestedet er ikke korrekt som vist på kort a. Du skal ned til havnen, hvor båden går. Desværre kunne chatguiden heller ikke hjælpe mig ... Stor ulempe! Ellers var det en afslappet, smuk tur. Sid lidt ubehageligt. Dejligt personel. Det gør vi igen.

Var let at bruge, oplevet ikke nogen som tjekket for transporten, men dejlig at have for en sikkerhedsskyld - ikke mange penge ift. den mængde transport vi bruge og kom rundt i det meste af Berlin

Velkomstkort nyttigt til transport og til at modtage nogle rabatter (de leverer også et hæfte med alle de tilknyttede strukturer og med den forventede rabatprocent). Jeg anbefaler købet.

Rigtig godt at købe, så skal man ikke tænke på billetter til tog, bus eller U banen.