Potsdamer Platz


Det synes rejsende om Potsdamer Platz

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 6.206 anmeldelser

Virkelig spændende og hyggelig tur. Vi havde en super god og behagelig guide, som både havde god humor, gav plads til spørgsmål. Det var hans første tur som guide i VW-bussen, men han kørte både sikkert og tog samtidig meget hensyn til, hvad vi som passagerer synes var interessant at høre om. Som en lille ekstra udfordring for guiden skulle han både fortælle på tysk og engelsk, men det var absolut ikke noget problem. Tak for en dejlig tur :-)

The guide was nice and good at speaking in english and german, we were lucky with the weather. Four hours were maybe too much, and you have to be seated on the upper deck or you really cant see anything from the bus. The bus stops were well planned, we had enough time to watch the Light shows and take pictures without standing still for too long in one spot.

Fantastisk, at det stadigvæk er muligt, at sætte sig ind i en Trabi-tidsmaskinen, og opleve hvor enkelt transport kan gøres, duften af totakts olie, og den karakteristiske lyd af en totakts motor, riiing-diing-diing-ding.

Meget informativ tur med flere stop undervejs hvor der er tid til at tage gode billeder. Generelt en rigtig god oplevelse, som kan anbefales, især fordi man får billeder/animationer med både på busturen og sejlturen.

Det var vildt spænde at være i bunken, den optælling de havde om hitlers liv fra barn, under begge kriger mm.. blev meget kloger på hvad det var for en mand man havde med at gøre