Ting at foretage sig
Praça do Comércio

Praça do Comércio: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Lissabon: 24-, 48- eller 72-timers Lisbon Card

1. Lissabon: 24-, 48- eller 72-timers Lisbon Card

Lås op for byen Lissabon med det fleksible Lissabon-kort. Nyd ubegrænset rejse med byens transportmidler og gratis adgang til 51 museer, historiske bygninger og meget mere. Få rabat på en lang række attraktioner, værdikuponer til forskellige butikker og en praktisk guide, der forklarer, hvordan du bruger kortet. Når du har byttet din GetYourGuide-kupon til magnetkortet, giver Lissabon-kortet straks adgang til det offentlige transportsystem i 24 timer, 48 timer eller 72 timer. Det kan bruges på Carris metro, busser, sporvogne og kabelbaner, og det fungerer også på CP-tog mellem Cais do Sodré og Cascais og tog mellem Oriente, Rossio og Sintra. Nyd den gratis adgang til Jerónimos-klosteret, Belem-tårnet, det nationale flisemuseum, det nationale busmuseum og meget mere. Beundre fantastiske paladser, herunder Mafra National Palace og Ajuda National Palace. Tag den berømte Santa Justa-lift og meget mere - alt sammen med ét kort.

Lissabon: Sunset Boat Party Cruise med DJ og åben bar

2. Lissabon: Sunset Boat Party Cruise med DJ og åben bar

Oplev en unik og elektrificerende oplevelse med vores Boat Party! Tag på en fascinerende rejse ved solnedgang langs Tejo-floden, og udforsk Lissabons charme. Vores Boat Party er den perfekte kombination af sjov, betagende udsigt og fængslende musik. Vores åbne bar giver dig ubegrænset adgang til vores udvalg af drikkevarer. Nyd vores øl, vin og sangria, mens du fordyber dig i den festlige atmosfære, ledsaget af håndplukkede rytmer fra vores talentfulde DJ. Under krydstogtet får du mulighed for at beundre nogle af byens mest ikoniske vartegn, herunder Commerce Square, 25. april-broen, Christ the King og Belém-tårnet. Hvert øjeblik er en chance for at skabe uforglemmelige minder. Kom og vær en del af denne unikke fejring på Boat Party, hvor hvert øjeblik er en fest, og hvert glimt er et skue. Gør dig klar til en oplevelse, der går ud over det sædvanlige og skaber minder, der vil vare evigt.

Lissabon: Bådtur ved solnedgang med musik og drinks

3. Lissabon: Bådtur ved solnedgang med musik og drinks

Løft afslutningen på din dag ved at begive dig ud på en bådtur langs den fortryllende flod i Lissabon. Slap af efter en dag med udforskning, mens du nipper til en forfriskende drink og danser med venner eller familie. Forundre dig over nogle af byens ikoniske vartegn og bliv betaget af den betagende solnedgang over Tagus-floden. Gå ombord på en rejse ombord på en historisk betydningsfuld båd, omhyggeligt udformet i Tyskland med planker, der er genanvendt fra tanke fra første verdenskrig. Udforsk det banebrydende fartøj, der kan prale af propeller i rustfrit stål, hvilket markerer en global første, og står som Portugals første dieseldrevne skib. Slip dine bekymringer og nyd den ærefrygtindgydende udsigt over solnedgangen under din sejlads. Uanset om du foretrækker at slappe af i det indendørs område med et glas vin eller øl eller føle rytmen og danse til livlig musik, lover denne oplevelse en perfekt afslutning på din dag.

Lissabon: Tagus-flodkrydstogt til havet og delfinsafari

4. Lissabon: Tagus-flodkrydstogt til havet og delfinsafari

Gør dig klar til en dejlig udflugt, når vi begiver os ud på en delfinsafari fra hjertet af Lissabon langs den maleriske Tejo-flod. Vores rejse begynder midt i Lissabons historiske charme, hvor rejsende samles med forventning, ivrige efter at fordybe sig i naturens vidundere. Da vi forlader den travle by, afslører Tejo-flodens vand en fantastisk udsigt over Lissabons ikoniske vartegn. I disse omgivelser af arkitektonisk pragt begiver vi os ud i havets enorme vidder med blikket rettet mod horisonten på jagt efter havets yndefulde beboere. Guidet af erfarne maritime specialister navigerer vi gennem de blå vande i takt med havets naturlige rytmer. Undervejs deler vores besætning ud af deres viden om havets økosystem og beriger vores forståelse af de forskellige arter, der lever i disse farvande. Da vi begiver os ud i Atlanterhavet, stiger forventningen, og snart bliver vi belønnet med synet af legesyge delfiner, der danser mellem bølgerne. Med en følelse af ærefrygt ser vi disse storslåede skabninger springe og glide langs vores skib, og deres glade tilstedeværelse er et vidnesbyrd om naturens skønhed. I dette intime møde med livet i havet har rejsende mulighed for at observere delfiner i deres naturlige habitat, hvilket fremmer en dybere forståelse for deres intelligens og ynde. Vores besætning sørger for minimal forstyrrelse af miljøet, hvilket giver mulighed for en respektfuld og uforglemmelig oplevelse for både mennesker og delfiner. Tag med os på denne fascinerende rejse, hvor vi udforsker skønheden ved Lissabons havnefront og den fortryllende verden under bølgerne. Lad magien ved at opdage delfiner sætte et uudsletteligt præg på dit Lissabon-eventyr, et vidnesbyrd om naturens grænseløse vidundere.

Lissabon: Tagus-flodens solnedgangstur med snacks og drikkevarer

5. Lissabon: Tagus-flodens solnedgangstur med snacks og drikkevarer

Bort på et krydstogt i solnedgang om bord på Príncipe da Beira i Lissabon. Beundr byens højdepunkter, mens du sejler langs Tejo-floden. Smag på rød- eller hvidvin, øl, vand eller sodavand. Prøv pastel de nata, smør, syltetøj, oliven og tørret frugt. Mød op på aktivitetsudbyderens kontor og gå om bord på båden. Tag af sted langs bredden af Tejo-floden. Se de farverige historiske bygninger i Alfama-kvarteret. Tag billeder af Belém-tårnet fra det 16. århundrede, som er en befæstning fra det 16. århundrede. Se den 25. april røde hængebro, der forbinder byen med Almada. Slap af på et komfortabelt skib, mens du ser solnedgangens spejlbillede på vandet. Vend tilbage til dit udgangspunkt ved afslutningen af dit krydstogt.

Lissabon: Tagus River Boat Tour med en drink inkluderet

6. Lissabon: Tagus River Boat Tour med en drink inkluderet

Tag på et 2-timers krydstogt om bord på Príncipe da Beira i Lissabon. Oplev byens højdepunkter, mens du sejler langs Tejo-floden og nyder en drink, som vi byder på. Mød op på turudbyderens kontor, og gå om bord på båden. Sejl afsted langs Tejo-flodens bredder. Se de farverige historiske bygninger i Alfama-kvarteret. Tag billeder af fæstningsværket Tower of Belém fra det 16. århundrede. Se den røde hængebro "25. april", som forbinder byen med Almada. Slap af på et komfortabelt skib, mens du drikker vin. Vend tilbage til udgangspunktet ved slutningen af krydstogtet. Bemærk venligst: Adgang til Sundeck er begrænset til de første 52 personer, svarende til antallet af sæder og i overensstemmelse med skibets sikkerhedsregler.

Lissabon: Tagus River Sunset Cruise med velkomstdrink

7. Lissabon: Tagus River Sunset Cruise med velkomstdrink

Oplev et uforglemmeligt aftencruise på Tejo-floden, og nyd den bedste udsigt over Lissabons monumenter i en varm portugisisk solnedgang. Kom om bord på vores komfortable og moderne skib til et behageligt solnedgangskrydstogt, hvor du vil blive mødt med en forfriskende velkomstdrink, mens du begiver dig ud på en afslappende rejse langs den fantastiske kystlinje. Vores barrierefri panoramabåd giver dig fleksibilitet til at sidde under åben himmel eller dække dig til, som du ønsker. Med mulighed for at lukke taget eller sætte en markise op kan du nyde den behagelige brise, mens du nyder den magiske udsigt over byen. Båden har et 360-graders vindue, der giver dig en imponerende panoramaudsigt fra hvert sæde. Mens du glider langs Tejo, kan du se store monumenter som 25. april-broen, Praça do Comércio og Belém-tårnet, som alle er badet i det gyldne lys fra den nedgående sol. Tag fantastiske billeder undervejs, og nyd en unik sightseeingtur, der fremhæver skønheden i Lissabons arkitektur. På vores solnedgangskrydstogter kan du nyde den afslappende atmosfære med chill-out-musik og vores cafeteria om bord, som byder på snacks og drikkevarer til at runde din tur af med. Med lidt held kan du endda få øje på delfiner! Vores kaptajn holder øje med disse venlige dyr og tager af og til en omvej, så du kan se dem helt tæt på. Børn kan også få mulighed for at udforske broen eller sidde i kaptajnens sæde, hvilket skaber uforglemmelige øjeblikke for dem og hele familien. Tag på en rejse langs Lissabons kyst, og opdag byens skønhed og historie - en bådtur, du ikke vil gå glip af.

Lissabon: Sejlbådtur med drikkevarer (dag/solnedgang/aften)

8. Lissabon: Sejlbådtur med drikkevarer (dag/solnedgang/aften)

Tag på en uforglemmelig 2-timers bådtur i byen i Lissabon på Tagus-floden med livekommentar fra besætningen. Oplev den smukke udsigt over byens havnefront fra en sejlbåd, mens du beundrer byens adskillige historiske monumenter og ikoniske vartegn undervejs.  Bliv budt velkommen af din kaptajn, som hjælper dig med at finde dig behageligt til rette i sejlbåden ved molen. Sig skål med en velkomstdrink, og sejl på opdagelse i Lissabons vandveje. Det første I passerer er det triumferende monument Padrão dos Descobrimentos. Glid under den storslåede 25. april-bro, og se op for at fange et glimt af Cristo-Rei-statuen, der kigger ud over vandet. Mens du nyder den fantastiske udsigt til bygninger, broer og skibe, kan du lytte til besætningen, som fortæller nogle kuriositeter og sjove fakta om stederne, I passerer.  Fortsæt din bådtur i Lissabon til byens historiske centrum, hvor du vil få fantastisk udsigt over Praça do Comércio, Basilica da Estrela og den imponerende Sao Jorge-borg, der ligger på toppen af Lissabons højeste bakke.  Din Lissabon-bådtur afrundes med et kig tæt på af MAAT-museets unikke slangeagtige arkitektur og det ikoniske Belémtårn. Hvis du har valgt den relevante mulighed, vil du også opleve byen lyst op i den gyldne time efterfulgt af en smuk solnedgang.

Lissabon: Krydstogt på Tagus-floden

9. Lissabon: Krydstogt på Tagus-floden

Udforsk en af de smukkeste floder i Portugal på en bådtur. Slap af, mens du beundrer seværdighederne og landskabet, der passerer forbi. Gå om bord på båden, og vælg din plads: under tag eller under åben himmel. Læn dig derefter tilbage og slap af, mens rundturen begynder. Køb nogle autentiske snacks og drikkevarer, som du kan nyde om bord. Din rejse begynder ved South and Southeast River Station ved Commerce Square, et historisk omdrejningspunkt i byen. Hop om bord på en af Lissabons mest moderne og komfortable både, og glid langs byens maleriske kystlinje. Undervejs kan du beundre vartegn som den imponerende 25. april-bro, Commerce Square og Belém-tårnet. Tag billeder af disse ikoniske monumenter, og nyd et unikt sightseeingeventyr. Nyd bekvemmelighederne i vores cafeteria om bord, og forkæl dig selv med en forfriskning, mens du nyder rejsen og landskabet. Hold øjnene åbne - måske får du endda øje på delfiner! Vores opmærksomme kaptajn vil af og til afvige fra kursen for at give dig et nærmere kig på disse venlige skabninger. Børn har også mulighed for at udforske broen eller tage plads i kaptajnens sæde og skabe gode minder for hele familien.

Lissabon: 2,5 times elcykeltur til højene

10. Lissabon: 2,5 times elcykeltur til højene

Ifølge legenden skulle Lissabon være omgivet af bakker. Med vores elektriske cykeltur for små grupper (begrænset til maksimalt 8 deltagere pr. guide) har du mulighed for at bestige disse skråninger og se byens mest fortryllende vartegn og maleriske panoramaer. Der er ingen tvivl om, at dette er den bedste måde at fordybe sig fuldt ud i Lissabons rige historie, dynamiske kultur og indbyggernes ægte gæstfrihed. Besøg de smukke bydele Alfama, Chiado og Baixa, og cykl forbi Lissabons vartegn som katedralen Sé de Lisboa og andre. Kør op til de højeste steder i byen, såsom National Pantheon og São Vicente-klosteret, og nyd den storslåede 360-graders udsigt over Lissabons smukke landskaber. Vi tilbyder en række elcykler, der er designet til at passe til forskellige højder og erfaringsniveauer. Alle vores cykler er specielt udformet til byen, hvilket sikrer en ubesværet tur. Vores guider er mere end bare turguider - de er lokale historiefortællere med en passion for at dele byens historiske og kulturelle betydning såvel som det nuværende pulserende liv. Vi venter på dig!

Alle aktiviteter

337 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Andre seværdigheder i Praça do Comércio

Vil du se alle oplevelser i Praça do Comércio? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Praça do Comércio

Samlet bedømmelse

4.6
(13.932 anmeldelser)

Meget flot aktivitet med en lidenskabelig og munter guide. Pragtfulde landskaber, respekterede krydstogttider og god stemning. På grund af varmen og hovedpine før ombordstigning, var der et øjeblik, hvor jeg havde det dårligt, bådholdet tog stor omhu og gjorde alt for at få mig til at føle mig bedre, en oprigtig tak for det! Jeg anbefaler dette krydstogt!

Dette kort er meget nyttigt, hvis du planlægger at besøge flere monumenter og tage offentlig transport. Hun springer køen over visse steder, hvilket er et plus i betragtning af antallet af turister i Lissabon! 72h-versionen er den mest økonomiske.

Vi blev meget godt modtaget, meget venligt personale. Et meget behageligt lille øjeblik, som gav os valget mellem at lytte til de historiske forklaringer af monumenter eller slentre rundt foran båden. Meget gode romantiske øjeblikke! TAK

Lissabon-kortet er ekstremt praktisk. Giver adgang til en masse ting, men pas på, det undgår ikke køer. Under alle omstændigheder tilfredsstillede hun os 100%

Fantastisk tur med en utrolig udsigt. Nem adgang, nøjagtig placering. Venligt, venligt og hjælpsomt mandskab.