Ting at foretage sig
Praça do Rossio

Praça do Rossio: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Lissabon: 24-, 48- eller 72-timers Lisbon Card

1. Lissabon: 24-, 48- eller 72-timers Lisbon Card

Lås op for byen Lissabon med det fleksible Lissabon-kort. Nyd ubegrænset rejse med byens transportmidler og gratis adgang til 51 museer, historiske bygninger og meget mere. Få rabat på en lang række attraktioner, værdikuponer til forskellige butikker og en praktisk guide, der forklarer, hvordan du bruger kortet. Når du har byttet din GetYourGuide-kupon til magnetkortet, giver Lissabon-kortet straks adgang til det offentlige transportsystem i 24 timer, 48 timer eller 72 timer. Det kan bruges på Carris metro, busser, sporvogne og kabelbaner, og det fungerer også på CP-tog mellem Cais do Sodré og Cascais og tog mellem Oriente, Rossio og Sintra. Nyd den gratis adgang til Jerónimos-klosteret, Belem-tårnet, det nationale flisemuseum, det nationale busmuseum og meget mere. Beundre fantastiske paladser, herunder Mafra National Palace og Ajuda National Palace. Tag den berømte Santa Justa-lift og meget mere - alt sammen med ét kort.

Lissabon: Hop-på-hop-af-bustur

2. Lissabon: Hop-på-hop-af-bustur

Se hele Lissabon på en udflugt, der giver dig frihed til at planlægge din egen rute med denne heldags hop-på-hop-af sightseeingtur, der dækker fire separate ruter. Med regelmæssige stop undervejs har du fuld kontrol. Hop af og på når som helst og hvor som helst, og besøg så mange seværdigheder, haver eller shoppinggader, som du har lyst til. Du kan også benytte dig af audioguider om bord på 16 sprog. Organiser din tur, som du vil, du kan hoppe af ved de mange stop på ruterne og nyde en spadseretur langs de promenader, der findes i området. Belém-linjen, også kendt som "Portuguese Discoveries Line", tager dig med til uforglemmelige steder i vores by. Kultur, arkitektur og historie: Opdag hemmelighederne bag Lissabons smukkeste monumenter. Orient Line tager dig med til Parque das Nações, et moderne område, hvor verdensudstillingen blev afholdt i 1998, og hvor du kan besøge det smukke Lissabon Oceanarium eller shoppe i Vasco da Gama Shopping Centre. Du kommer også forbi et område med et væld af museer, mode-, kunst- og antikvitetsbutikker, caféer og restauranter samt udsigtspunkter - det traditionelle kvarter Alfama. The Castle Line, langs denne rute får du mulighed for at besøge Lissabons traditionelle kvarterer og nyde vores bys traditioner: Fado-musik, de lave huse og de smalle gader. Cascais-linjen viser dig den smukke by Lissabon og den storslåede natur på Costa do Sol. Nyd de lange sandstrande, som er ideelle til afslapning eller sport, nyd skønheden i byer som Cascais og Estoril, og opdag deres historie.

Lissabon: 1- eller 2-dages Hop-On Hop-Off Bustur

3. Lissabon: 1- eller 2-dages Hop-On Hop-Off Bustur

Oplev Lissabon og dets forskellige attraktioner på en eller to hop-on hop-off busture kombineret med offentlig transport og kabelbaner. Mærk solen på øverste dæk, og nyd seværdighederne, herunder Torre de Belém. Hop på og af den åbne dobbeltdækkerbus, når du har tid, og se de steder, du ønsker at se. Beundre de vigtigste pladser og monumenter tæt på Tejo-floden. Derefter kan du opleve den smarte og moderne del af byen med det moderne Lissabon. Belém Lissabon omfatter Lissabons mest berømte steder som f.eks. den storslåede Rossio-plads. Kør ned ad den elegante Avenida da Liberdade til Praça do Marquês de Pombal, og forundres over dette historiske monument. Få en smagsprøve på Belém-området, hvor monumenterne fra Portugals "Opdagelsernes tidsalder" ligger. Oplev en mere moderne side af Lissabon på det moderne Lissabon på turen til det moderne Lissabon. Du kan hoppe af ved Oceanarium for at se mere end 16.000 fugle, pattedyr og havdyr (entré ikke inkluderet). Passér forbi det storslåede Casa dos Bicos med sin facade af diamantformede sten. Stop her og bliv klogere på Portugals berømte fliser på Azulejo Museum. Udforsk fadoens historie på Fado Museum. Du kan vælge, hvilke attraktioner der fanger din opmærksomhed - enten på Belém Lissabon-turen eller turen til det moderne Lissabon ─ eller, hvis du har tid, få det hele på én billet. Belém Lissabon Hop-on Hop-ff bus STOP 1. Praça da Figueira (Figueira-pladsen) 2. Restauradores (Restauradores-pladsen) 3. Marquês de Pombal 4. El Corte Inglés indkøbscenter 5. Parque Eduardo VII (Eduardo VII-parken) 6. Amoreiras Shopping 7. Basílica da Estrela 8. Pilar 7 9. Belém/ Museu dos Coches (Vognmuseet) 10. Mosteiro dos Jerónimos (Jeronimos-klosteret) 11. Torre de Belém (Belém-tårnet) 12. Padrão dos Descobrimentos (Monument for opdagelserne) 13. MAAT (museum for kunst, arkitektur og teknologi) 14. Docas krydstogtterminal 15. Avenida da Liberdade (Liberdade Avenue) 16. Praça da Figueira (Figueira-pladsen) Moderne Lissabon Hop-on Hop-ff-bus STOP 1. Praça da Figueira (Figueira-pladsen) 2. Restauradores (Restauradores-pladsen) 3. Avenida da Liberdade (Liberdade Avenue) 4. Lissabon Cruise Terminal 5. Museu do Azulejo (Flisemuseum) 6. Oceanário (Oceanarium, Lissabon-akvarium) 7. Vasco da Gama Shopping 8. FIL (udstillings- og kongrescenter i Lissabon) 9. Torre Vasco da Gama (Vasco da Gama-tårnet)/ Hotel Myriad 10. Praça da Figueira (Figueira-pladsen)

Lissabon: Tag på en guidet foodie-tur med vin

4. Lissabon: Tag på en guidet foodie-tur med vin

Oplev essensen af det portugisiske køkken på en række af Lissabons foretrukne lokale caféer og restauranter på en guidet vandretur. Smag på en række traditionelle retter og vine, og få masser af insidertips fra din guide om, hvad du skal se, spise og lave under dit ophold i byen. Lær om byens historiske centrum, som er fuld af fremragende barer, restauranter og natklubber. Besøg nogle af Lissabons fantastiske caféer, f.eks. café Nicola fra det 18. århundrede, hvor du vil opdage kaffens betydning i Lissabons lokalbefolknings hverdag. Gå en tur gennem hjertet af byen og oplev en række eksotiske produkter, der er udstillet i en historisk gourmetbutik, såsom tørret Bacalhau, pølser, skinker og oste. Smag den berømte portugisiske torskekage med et glas forfriskende grøn vin. Lær mere om historien bag portvin, Portugals berømte hedvin. Nyd et glas sammen med den lækre São Jorge-ost. Besøg derefter en af de mest berømte tascas (taverner) i Lissabon, hvor du kan smage en typisk Bifana (sandwich med svinekød) skyllet ned med en kold fadøl. Oplev Ginjinha, som er mange portugiseres yndlingslikør og betragtes som Lissabons typiske drink. Prøv denne aromatiske kirsebærbrandy på en historisk bar, der var den første til at sælge den kommercielt i 1840. Lær tricks til at bestige Lissabons mange bakker og nyd en af de mest fantastiske udsigter over byen, mens din guide forklarer, hvilken mad du skal prøve, og hvilke restauranter du skal besøge i hvert af kvartererne. Afslut din tur med stil på et ægte lokalt sted med lidt Chouriço, et typisk portugisisk brød, og andre lokale produkter serveret med et glas lækker rødvin.

Lissabon 3-timers sightseeingtur med Tuk Tuk

5. Lissabon 3-timers sightseeingtur med Tuk Tuk

Oplev Lissabons seværdigheder og lyde på en unik 3 timers guidet tuk tuk-tur til en pris for en gruppe på op til 6 personer. Mærk pulsen i den kosmopolitiske by, mens du kører op til Chiado- og Bairro Alto-kvartererne for at nyde den traditionelle atmosfære i de gamle kvarterer. Fra en tuk tuk har du mulighed for at komme helt tæt på og få et indblik i det lokale liv. Højdepunkter på turen: - Lissabon centrum - Rossio-pladsen - Santa Justa elevator - Lissabon-katedralen - Sankt Antonius-kirken - udsigtspunkt Portas do Sol - Graça-kvarteret - Castle-kvarteret - Senhora do Monte udsigtspunkt - Mouraria - Saint Vincent-klosteret - Loppemarked (tirsdage og lørdage) - Nationalt Pantheon - Alfama-kvarteret

Det bedste af Lissabon: byvandring i Rossio, Chiado & Alfama

6. Det bedste af Lissabon: byvandring i Rossio, Chiado & Alfama

Få et dybdegående indblik i den portugisiske hovedstad Lissabon på en vandretur med en lokal guide. Udforsk Rossio-pladsen, Restauradores-pladsen, Handelspladsen, Lissabon-katedralen, Chiado-kvarteret og meget mere. Smag på lokale snacks og vin. Start turen på Rossio-pladsen, hjertet af både det nye og gamle Lissabon, og hold øje med den indviklede neo-manuelinske arkitektur på Rossio Central Station. Midt på Restauradores-pladsen kan du se obelisken, der mindes genoprettelsen af Portugals uafhængighed fra Spanien. På Carmo-pladsen kan du lære om nellikerevolutionen i 1974, der gjorde en ende på 48 års diktatur. Senere kan du besøge det elegante Chiado-kvarter og se gamle caféer, butikker, teatre og maleriske boghandlere. Beundre byens hjerte, Baixa. Dette kvarter blev fuldstændig genopbygget efter jordskælvet i det 18. århundrede, idet det adlød nye regler for urbanisme og anti-systemisk arkitektur. Værdsæt et typisk portugisisk bagværk, den berømte pastel de nata (æggecremet tærte), og fortsæt derefter til det mauriske Alfama-kvarter, hvor du kan komme tæt på fadokunsten, Lissabons unikke musikgenre. Mens du sidder gemt mellem gyder og snoede gader i Lissabons ældste kvarter, kan du nyde en lokal snack og et glas vin. Afslut din rundtur i Lissabon ved Praça do Comércio for at se byens tidligere indgangsparti.

Lissabon: Vandretur om historie, kultur og aktuelle emner

7. Lissabon: Vandretur om historie, kultur og aktuelle emner

Tag med din guide på en rejse gennem kvartererne Baixa, Chiado, Bairro Alto og de snoede gyder i Alfama. Oplev 3 af Lissabons 8 bakker på en indsigtsfuld vandretur, og vælg mellem en gruppe eller en privat mulighed. Lær om portugisisk historie og kultur, mens du slentrer rundt. Mød op på Rossio Square og begynd din gåtur gennem den nedre del af byen, bedre kendt som Baixa. Se den berømte Elevador de Santa Justa, gå op ad den første bakke til de imponerende ruiner af Carmo-klosteret i centrum, og se nogle af de smukkeste fliser i Lissabon. Oplev derefter det tidligere digterkvarter Chiado, og gå derefter gennem bolig- og nattelivsdistriktet Bairro Alto. Tag en kort pause for at få vejret, før du går videre til det romantiske Alfama-kvarter. Beundr et af de smukkeste udsigtspunkter over Tejo. Slut din rejse ved Lissabons Arco de Rua Augusta i Praça do Comércio, lige ved bredden af Tejo. Det maksimale antal deltagere i vores gruppeoplevelse er 12. Alternativt kan du bestille en privat tur for dig og dine rejsefæller.

Lissabon: Privat guidet tur med elektrisk tuk-tuk

8. Lissabon: Privat guidet tur med elektrisk tuk-tuk

Tag med på en privat guidet tur i Lissabon, og udforsk byens største seværdigheder fra en elektrisk tuk tuk. Besøg udsigtspunktet Portas do Sol, kør gennem de labyrintiske gader i det historiske Graça-kvarter, se Praça Luís de Camões og meget mere. Mød din guide, og hop ombord på din miljøvenlige tuk tuk for at begynde at udforske Portugals hovedstad. Fortæl om eventuelle særlige interesser eller ønsker ved turens start, så vil din guide gøre sit bedste for at imødekomme dine præferencer. Undervejs kommer du forbi byens mest populære attraktioner, herunder São Vincente de Fora-klosteret, det historiske Casa dos Bicos, det nyrenoverede Ribeira das Naus-bådværft og meget mere. Lyt til interessante fakta og hør underholdende historier om byen, mens du rejser, og gør stop undervejs for at tage de perfekte billeder af din oplevelse. Slut turen af med en dybere forståelse for denne pulserende by, dens fascinerende historie og den eklektiske blanding af gammelt og nyt, der gør Lissabon så unik.

Lissabon: Helikoptertur, sejltur og byvandring i den gamle bydel

9. Lissabon: Helikoptertur, sejltur og byvandring i den gamle bydel

Udforsk Lissabon på en guidet vandretur gennem områder som Lissabons centrum og Alfama-kvarteret. Tag en gul sporvogn til Bairro Alto og få en fantastisk udsigt over byen. Tag op i luften og oplev byen fra oven på en helikopterflyvning. Mød din guide på Rossio-pladsen, og fordyb dig i Lissabons historie på en guidet gåtur. Gå til Restauradores-pladsen for at stige om bord på Elevador da Glória, en berømt gul sporvogn, der bringer dig til Bairro Alto, hvor du kan beundre udsigten over byen ved udsigtspunktet São Pedro de Alcântara. Vandre til byens ældste jesuitterkirke, Church of St. Roque. Se ruinerne af Carmo-klosteret, som blev ødelagt under jordskælvet i 1755. Kør til Lissabons centrum, byens historiske og kommercielle centrum. Kør til Alfama-kvarteret, og fortab dig i arkitekturen og historien i Lissabons katedral. Følg din guide til Praça do Comércio pladsen, der åbner sig mod syd til den enorme munding af Tejo-floden, hvor konger og statsoverhoveder plejede at gå i land på statsbesøg. Fortsæt turen om bord på en båd langs Tejo-floden, der bringer dig til Belém, Lissabons kvarter. Se den moderne arkitektur på MAAT-museet og Padrão dos descobrimentos, et monument dedikeret til de vigtigste portugisiske navigatører. Se Belem-tårnet, der er opført på UNESCO's verdensarvsliste, og som forsvarede byen mod søgangreb i det 16. århundrede. Gå om bord på en helikopter for at få et fugleperspektiv over byen. Svæv hen over seværdigheder som den ikoniske 25. april-bro og Jerónimos-klosteret i manuelinsk stil. Vend tilbage til byens centrum i en airconditioneret varevogn.

Lissabon: Byens højdepunkter Tuk-Tuk-tur med afhentning

10. Lissabon: Byens højdepunkter Tuk-Tuk-tur med afhentning

Se Lissabons vigtigste seværdigheder på en guidet tur i en sjov tuk-tuk. Læn dig tilbage og slap af, mens køretøjet klarer bakkerne for dig. Lær om højdepunkterne i den portugisiske hovedstad, og udforsk populære kvarterer, herunder det historiske kvarter Graça. Begynd din tur med en bekvem afhentning på hotellet i Lissabon, og hop om bord på din tuk-tuk. Kør ned i centrum og naviger i gamle gader, der er foret med historiske monumenter. Beundre Lissabons katedral fra det 12. århundrede, Rossio-pladsen og Santa Justa-elevatoren. Skridt op til Portas do Sol og Senhora do Monte, udsigtspunkter, der byder på en hidtil uset udsigt over byen. Herefter fortsætter du til det stejle Chiado-kvarter. Afslut din tur med et besøg på Time Out Market.

Alle aktiviteter

202 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Andre seværdigheder i Praça do Rossio

Vil du se alle oplevelser i Praça do Rossio? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Praça do Rossio

Samlet bedømmelse

4.4
(10.983 anmeldelser)

Det er en perfekt start på en ferie i Lissabon - fantastisk guide - Leslie som talte klart, tydeligt og fik alle med / informationsmængde var perfekt tilpasset gruppe på ca. 14 - Leslie gav god råd om hvad man kan/bør tilvælge og inspirerede til en tur over vandet samt ture til Cascais og Sintra - Tak for en dejligt tur

Meget nyttigt pas. Jeg var i stand til at gå ind i Jeronimo Kloster, Belem Tower, Rua Augusta Arch og Castelo de S. Jorge gratis inden for 24 timer, hvilket stort set betalte sig for selve passet. Det har nogle privilegier at springe over/omgå lange køer, ligesom Lisboa-kortet har sin egen billetlinje.

kan afhentes på turistkontoret, dette er forklaret ret uklart i beskrivelsen. Bus, sporvogn osv. er gratis. Men pas på, for at undgå lange ventetider og kø til diverse aktiviteter, kan billetter købes via Get your Guide, så kan Lisboa Card ikke bruges.

Dette kort er meget nyttigt, hvis du planlægger at besøge flere monumenter og tage offentlig transport. Hun springer køen over visse steder, hvilket er et plus i betragtning af antallet af turister i Lissabon! 72h-versionen er den mest økonomiske.

Lissabon-kortet er ekstremt praktisk. Giver adgang til en masse ting, men pas på, det undgår ikke køer. Under alle omstændigheder tilfredsstillede hun os 100%