Ting at foretage sig
Praca Luis de Camoes

Praca Luis de Camoes: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Lissabon: Pubcrawl med åben bar og VIP-klubadgang

1. Lissabon: Pubcrawl med åben bar og VIP-klubadgang

Opdag Lissabons natteliv med hjælp fra lokale guider, og lær andre rejsende fra hele verden at kende. Deltag i Lissabons første og største pubcrawl, hvor du besøger 3 barer og 1 klub i løbet af natten. Start natten med en times ubegrænset gratis øl eller sangria for at få gang i festen. Nyd derefter eksklusive rabatter på cocktails. Mød festglade rejsende fra hele verden, når du besøger forskellige barer med forskellige typer musik. Besøg 3 barer i Bairro Alto, det mest ikoniske nattelivsdistrikt i Lissabon, og afslut din aften med gratis adgang til en lokal klub. Du vil blive guidet af mindst 2 lokale guider, som vil give dig en god introduktion til det lokale natteliv.

Lissabon: Vandretur om historie, kultur og aktuelle emner

2. Lissabon: Vandretur om historie, kultur og aktuelle emner

Tag med din guide på en rejse gennem kvartererne Baixa, Chiado, Bairro Alto og de snoede gyder i Alfama. Oplev 3 af Lissabons 8 bakker på en indsigtsfuld vandretur, og vælg mellem en gruppe eller en privat mulighed. Lær om portugisisk historie og kultur, mens du slentrer rundt. Mød op på Rossio Square og begynd din gåtur gennem den nedre del af byen, bedre kendt som Baixa. Se den berømte Elevador de Santa Justa, gå op ad den første bakke til de imponerende ruiner af Carmo-klosteret i centrum, og se nogle af de smukkeste fliser i Lissabon. Oplev derefter det tidligere digterkvarter Chiado, og gå derefter gennem bolig- og nattelivsdistriktet Bairro Alto. Tag en kort pause for at få vejret, før du går videre til det romantiske Alfama-kvarter. Beundr et af de smukkeste udsigtspunkter over Tejo. Slut din rejse ved Lissabons Arco de Rua Augusta i Praça do Comércio, lige ved bredden af Tejo. Det maksimale antal deltagere i vores gruppeoplevelse er 12. Alternativt kan du bestille en privat tur for dig og dine rejsefæller.

Lissabon: Privat guidet tur med elektrisk tuk-tuk

3. Lissabon: Privat guidet tur med elektrisk tuk-tuk

Tag med på en privat guidet tur i Lissabon, og udforsk byens største seværdigheder fra en elektrisk tuk tuk. Besøg udsigtspunktet Portas do Sol, kør gennem de labyrintiske gader i det historiske Graça-kvarter, se Praça Luís de Camões og meget mere. Mød din guide, og hop ombord på din miljøvenlige tuk tuk for at begynde at udforske Portugals hovedstad. Fortæl om eventuelle særlige interesser eller ønsker ved turens start, så vil din guide gøre sit bedste for at imødekomme dine præferencer. Undervejs kommer du forbi byens mest populære attraktioner, herunder São Vincente de Fora-klosteret, det historiske Casa dos Bicos, det nyrenoverede Ribeira das Naus-bådværft og meget mere. Lyt til interessante fakta og hør underholdende historier om byen, mens du rejser, og gør stop undervejs for at tage de perfekte billeder af din oplevelse. Slut turen af med en dybere forståelse for denne pulserende by, dens fascinerende historie og den eklektiske blanding af gammelt og nyt, der gør Lissabon så unik.

Lissabon: Pubcrawl med åben bar, shots og VIP-klubadgang

4. Lissabon: Pubcrawl med åben bar, shots og VIP-klubadgang

Oplev Lissabon, når solen er gået ned, og se byen forvandle sig til et felt af musik og livlige fester gennem denne pubcrawl. Spar tid på research, og få et indblik i Lissabons natteliv under en pubcrawl, der er en sjov måde for solorejsende at møde andre på. Hvad du kan forvente: 1. bar: Velkomstdrink 2. bar: 1 times åben bar (øl og sangria) 3. bar: Ekstra shot Klubindgang VIP/Skip the line Klubindgang *Opgraderingsmulighed tilgængelig for Gin, Vodka, Whisky og Rom. (fås i Premium og Legendary Edition) Alt det nævnte er inkluderet i prisen, hvilket er lidt af et røverkøb. Hvis du selv skulle tage i klubben, ville du typisk skulle betale omkring 25-30 € og vente i den almindelige kø.

Lissabons højdepunkter - selvguidet skattejagt og vandretur

5. Lissabons højdepunkter - selvguidet skattejagt og vandretur

Lær Lissabon at kende i dit eget tempo på denne interaktive scavenger hunt-tur, der kan afspilles på din telefon. Løs gåder, interagér med byens vigtigste attraktioner, og lås interessante fakta og legender op. En ideel udendørs aktivitet for førstegangsbesøgende, par, grupper, familier og børn. Kan bruges som en fantastisk teambuilding-aktivitet. Vandre til alle de bedste seværdigheder og skjulte perler og løse udfordringer. Arbejd sammen med dit hold eller konkurrer mod dem, mens I lærer interessante fakta og skaber minder, som I ikke glemmer. På hvert stop skal du lære mere om attraktionen og løse en stedbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd til at låse den korrekte kode op og afsløre den næste destination i sightseeingspillet om byen. Opdag en anden side af Lissabon på denne tur. Gå rundt og tag historien og kulturen til dig, og bedst af alt, sørg for at stoppe op og smage den lokale delikatesse, Pasteis de Belem (flødetærter). Søgelsesjagter er fantastiske til særlige begivenheder. Så hvis du planlægger en polterabend, en polterabend, en fødselsdagsfest eller et teambuilding-arrangement, er dette måske den perfekte aktivitet for dig. Start din tur på den smukke Rossio-plads, Lissabons centrale torv, der går helt tilbage til middelalderen! Besøg det ikoniske Foz-palads. Fotografer Miraduro de Sao Pedro Alcantara, og beundr den uforlignelige smukke Sao Roque-kirke. Den fremragende akustik i Teatro da Trindade vil gøre dig målløs. Lær om den nationale digter Luis de Camões, og tag billeder ved hans monument. Teatro Nacional de São Carlos med sit verdensberømte program og sin tunge historie vil betage dig. Den arkitektonisk fremragende Praca do comercio er din tid og pladsen i din mobilhukommelse værd, her hvor havet møder landet plejede man at modtage udenlandske statsoverhoveder. Den fremragende Sankt Antonius-kirke og -museum vil være dit næste skridt, mens prikken over i'et på denne unikke tur vil være Lissabon-katedralen, som vil overraske dig med sin smukke arkitektur!

Lissabon: Startspadseretur til højdepunkterne på tysk

6. Lissabon: Startspadseretur til højdepunkterne på tysk

Tag med på en vandretur i Lissabon, og lær byen at kende med en lokal guide. Besøg populære seværdigheder, lær om Lissabons historie, kultur og aktuelle begivenheder, og få insidertips om de bedste steder i byen. Kør til mødestedet og udforsk Lissabons historiske centrum sammen med din guide. Gå gennem kvartererne Baixa, Chiado og Bica, og opdag interessante seværdigheder som den berømte Santa Justa-lift, Carmo-klosterruinerne, svævebanen "Elevador da Bica" og meget mere. Beundr smukke vægfliser og art nouveau-arkitektur, nyd udsigten over byen fra et særligt udsigtspunkt, og tag til den moderne markedshal "Mercado da Ribeira", der ligger tæt på Tejo-floden. Forlad turen med en dybere forståelse af portugisisk kultur og livet i Lissabon, og få mest muligt ud af resten af dit ophold i byen med gode tips fra din guide om, hvor du skal spise, og hvad du skal udforske. Det maksimale antal deltagere til vores gruppeoplevelse er 12. Alternativt kan du bestille en privat tur for dig og dine rejsefæller.

Lissabon: Private tuk tuk-ture i historiske kvarterer

7. Lissabon: Private tuk tuk-ture i historiske kvarterer

Oplev det historiske centrum og den gamle bydel i Lissabon på en privat elektrisk Tuk Tuk-tur. Se de berømte kvarterer som Chiado, Graça og mange flere. Kør gennem de smukke distrikter Chiado, Bairro Alto, Principe Real og Estrela. Du vil lære om historien og kulturen i en af de ældste hovedstæder i Europa fra din guide. Din guide tager dig gennem de smalle og brostensbelagte kvarterer Alfama, Graça, Mouraria og de moderne kvarterer Chiado og Bairro Alto. Til sidst kan du beundre den smukke panoramaudsigt over Tagus-floden, inden turen slutter.

Lissabon: Guidet Tuk-Tuk-tur langs den historiske sporvognslinje 28

8. Lissabon: Guidet Tuk-Tuk-tur langs den historiske sporvognslinje 28

Følg Lissabons historiske sporvogn 28's rute, og se de største seværdigheder og skjulte steder. Kør i en miljøvenlig tuk-tuk til kvarterer såsom Graça og udsigtsposten Senhora do Monte.  Rejs tilbage ned ad bakken langs de smalle gader i Alfama, og stop ved Largo das Portas do Sol, og nyd flere panoramaudsyn. Fortsæt til Lissabons domkirke, hvor der tidligere lå en moské. Tag til Baixa-området, og lær om, hvordan byen blev genopbygget efter jordskælvet i 1755. Udforsk det kosmopolitiske Chiado, og se kvarterets designbutikker, kunstgallerier, boghandlere og restauranter. Fortsæt til Nationalforsamlingen, og slut af med en udsigt til Basilica da Estrela.

Lissabon: Gåtur i det gamle Alfama og Baixa Chiado-kvarteret

9. Lissabon: Gåtur i det gamle Alfama og Baixa Chiado-kvarteret

Mød din guide, og gå en tur gennem Lissabons ældste kvarter, Alfama, som er fyldt med charmerende, traditionelle bygninger. Turen byder på en fantastisk udsigt over byens skyline, der strækker sig helt ned til Tejo-floden. Se Alfamas ikoniske vartegn, fra Augusta Street Arch og Praca do Comercio, til Sao Vicente-klosteret og Lissabon-katedralen. Når du nærmer dig Baixa- og Chiado-kvartererne, vil du begynde at beundre en anden side af Lissabons kultur og arv. Disse smukke kvarterer er omkranset af neoklassiske bygninger og fyldt med butikker og spisesteder, og de er også hjemsted for populære attraktioner som Bica Elevator, Nationalteatret og Sao Domingos-kirken. Under hele turen vil du nyde live-kommentarer fra din guide, som fortæller om den fascinerende historie og kultur i Portugals smukke hovedstad. Spørg din guide om anbefalinger, stop for at tage en selfie, og nyd den perfekte introduktion til Lissabon med denne tur. Brug den gratis mobil-app til at få adgang til flere audioguidede vandreruter og oplev mere af Lissabon efter din guidede tur! Seværdigheder på turen: - Arco Rua Augusta - Praca do Comercio - Lissabons katedral - Casa dos Bicos - Alfama-tårnet - Sao Rafael-pladsen - Santa Engracia-kirken - Sao Vicente-klosteret - Portas do Sol - Santa Luzia-kirken - Sporvogn 28 - Sao Vicente-statuen - Sankt Estevaos kirke - Bairro Alto - Bica Elevator - Miradouro de Sao Pedro de Alcantara - Gloria Elevator - Carmo Covent - Lissabon Rådhus - Chiado - Rossio Square - Nationalteatret D. Maria II - Augusta Street App-baserede audioguide-ruter: - Jeronimos-klosteret - Belem-tårnet - Cacilheiro - Den lyserøde gade - Dom Luis Have - Ribeira-markedet - Basilica de Estrela - Principe Real Garden - Luis de Camoes-pladsen - Republikkens forsamlingspalads - Museum for kunst, arkitektur og teknologi

Lissabon: Privat Tuk Tuk-tur

10. Lissabon: Privat Tuk Tuk-tur

Er du klar til at udforske Lissabon på den mest unikke og miljøvenlige måde, du kan? Så er vores private halvdags tuk-tuk-tur med en lokal og erfaren guide den rette løsning. Dette er en halvdags tuk-tuk-tur til Lissabons skjulte skatte, seværdigheder og ikoniske kvarterer, herunder det charmerende og historiske Alfama-kvarter, det trendy Chiado-kvarter og UNESCO's verdensarvsområder i Belem. Du vil fordybe dig i Lissabons liv, beundre de maleriske udsigter og lære om byens rige historie og kultur fra en kyndig lokal guide. Du vil dække mere område end en vandretur, mens du bliver kørt gennem det historiske centrum og videre ud over det på en sjov og effektiv måde. Med en elektrisk tuk-tuk glider du gennem smalle gader og stopper ved udsigtspunkter for at få fotomuligheder, som du aldrig vil glemme. Tilpas din rejseplan, så den passer til dine præferencer, eller lad os køre dig til de vigtigste seværdigheder i byen. Vi har mindst to muligheder: Rute et med alt det historiske centrum inkluderet: Lissabon centrum, Rossio-pladsen, Sankt Antonius-kirken og Graça-kvarteret. Lissabon-katedralen, udsigtspunktet Portas do Sol og det nationale Pantheon. Bydelene Chiado og Bairro Alto. Rute to med Belém og det historiske centrum: Etui med det ikoniske Belém-kvarter, herunder Belém-tårnet, Jerónimos-klosteret og monumentet for opdagelserne. Nyd 25April-broen og de trendy kvarterer Bairro Alto, Chiado og Cais do Sodré. Med vores tur oplever du pulsen i den kosmopolitiske by, mens du opdager den traditionelle atmosfære i de gamle kvarterer. Book nu, og lad os give dig en uforglemmelig og personlig Lissabon-oplevelse

Alle aktiviteter

47 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Andre seværdigheder i Praca Luis de Camoes

Vil du se alle oplevelser i Praca Luis de Camoes? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Praca Luis de Camoes

Samlet bedømmelse

4.9
(561 anmeldelser)

Bookede denne barcrawl på dagen, for en gruppe på 10 på en kronhjort, et par timer før den startede. De to guider var venlige og imødekommende og tog os med til 3 barer og en klub, alle inden for kort gåafstand fra hinanden. De arrangerede et par drikkelege i den første bar for at få gang i natten og bryde isen mellem de forskellige grupper. Fantastisk måde at se Lissabons natteliv og gemt at gå rundt uden formål og lede efter steder at tage til. Klubben var ok, vores gruppe kom ind uden problemer, selvom vi ikke havde noget input til, hvor vi gik. Hvis vi kunne have gået til en klub baseret på vores foretrukne musiksmag, ville det have gjort natten endnu bedre! Samlet set vil jeg anbefale denne bar-crawl som dens gode værdi for pengene og en fantastisk måde at opleve Lissabons natscene på.

Dette er den bedste Pub Crawl, jeg har lavet! Jeg var skeptisk i begyndelsen på grund af nogle anmeldelser, så jeg bad dem om at give mig navnet på barerne. De fik alle 4,5 stjerner eller højere og endte med at blive rigtig sjove! Klubben var også god ved siden af floden. Guiderne var meget venlige og gav os anvisninger på, hvordan vi kom hjem til sidst. Jeg forstår ikke nogle af de negative anmeldelser, nogle siger, at gruppen er for stor eller for lille, barerne er tomme eller for overfyldte. Folk har en tendens til at glemme, at disse ting er bogstaveligt talt umulige at planlægge til perfektion, fordi det afhænger af hinandens smag. Men jeg synes, de gjorde et godt stykke arbejde med en stor gruppe.

Meget god - 1 times gratis snagria var fantastisk, beer pong afslappede stemningen, barer var ok, klubben var desværre stadig tom, da vi kom, men så fyldte den op. Ærgerligt, at guiderne lige er gået uden at sige farvel.

Meget rart at møde helt andre mennesker, ærgerligt at udflugten ikke tilbydes på fransk Lille lejlighed på ventetiden foran natklubben, som vi pludselig ikke gjorde