Ting at foretage sig
Prag

I historiske Prag oplever du både eventyrlige omgivelser og arkitektur fra den sovjetiske æra.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Prag

Alle aktiviteter

Vores mest anbefalede ting at lave i Prag

Prag: 50-minutters sightseeing-krydstogt om aftenen

Prag: 50-minutters sightseeing-krydstogt om aftenen

Hop ombord på en behagelig og rummelig båd og begynd dit flodkrydstogt. Tag billeder, mens du sejler forbi seværdigheder som Petřín-tårnet og det historiske fort Vyšehrad. Beundre neo-renæssance koncertsalen i Rudolfinum og det største slotskompleks i verden, Prag Slot. Slap af på en båd med aircondition og tag over soldækket. Lær om de vigtigste seværdigheder med lydkommentarer, der er tilgængelige på 3 forskellige sprog, eller brug den trykte guide om bord, der er tilgængelig på 16 sprog. Du kan også bruge en mobilapp.

Prag: Middelaldermiddag med ubegrænsede drikkevarer

Prag: Middelaldermiddag med ubegrænsede drikkevarer

Velkommen tilbage til middelalderen! Denne sjove og unikke oplevelse bringer fortiden til live i atmosfæren af et middelalderligt værtshus. Ingen detaljer er blevet udeladt, og der er masser at nyde under det middelalderlige show, der ledsager aftenen. Se sværdkæmpere, jonglører og mavedansere, der alle optræder til musik. Mens du nyder showet, kan du nyde en lækker 3- eller 5-retters menu fra et udvalg af 6 forskellige menuer. 3-retters måltidet finder sted på et tidligere tidspunkt. Drik dig mæt af de ubegrænsede øl, vin og sodavand, der er til rådighed. Dette er en virkelig anderledes og underholdende måde at tilbringe en aften i Prag på, og en måde, der med garanti vil tage dig tilbage i tiden og tilfredsstille din gane.

Prag: Skip-the-line slotsbillet og valgfri audioguide

Prag: Skip-the-line slotsbillet og valgfri audioguide

Forudbestil dine billetter til Prags borg og undgå at spilde tid i billetkøen. Få en kort (15-20 minutter) introduktion til borgkomplekset, før du udforsker det i dit eget tempo. Mød vores repræsentant til en introduktion til Prags borg. Derefter bytter vores repræsentant din voucher til din billet, som dækker det bedste, der er at se på Prags borg. Spring billetkøen over og begynd dit besøg lige foran St. Vitus-katedralen, hvor du får vejledning og et kort over den bedste måde at udforske det vidtstrakte område på i dit eget tempo. Vitus-katedralen, det gamle kongelige palads, Sankt Georgs Basilika, Den Gyldne Gade og Daliborka-tårnet. Lær om slottets formål som hjemsted for kongerne af Bøhmen, de tysk-romerske kejsere og præsidenterne for Tjekkoslovakiet og Tjekkiet, helt tilbage fra det 9. århundrede. Din billet er gyldig i 2 dage og giver dig én adgang til hver bygning i slottets indre i hele denne periode. Bemærk venligst, at du skal have en internetforbindelse, for at online-audioguiden fungerer korrekt.

Prag: Tur til den gamle bydel, middelalderens undergrund og fangekælder

Prag: Tur til den gamle bydel, middelalderens undergrund og fangekælder

Prag er måske nok berømt for sin smukke arkitektur, men byens virkelige mysterium ligger nedenunder. På denne guidede tur kommer du væk fra masserne og udforsker en anden by - en by, der eksisterer under de brostensbelagte gader i den gamle bydel. Din guide vil vise dig en del af den tjekkiske hovedstad, som ikke har ændret sig meget siden det 12. århundrede. På dit underjordiske besøg lærer du om den utrolige historie bag det system af rum, korridorer og kældre, der ligger under Prag. Under turen kan du høre historier om Prags middelalder, hvor disse lokaler stadig var i brug, og opdage, hvordan livet må have været for indbyggerne på dette tidspunkt. Du vil også besøge den middelalderlige fangekælder og se udstillingen af tortur og henrettelser.

Prag: Indgangsbillet til det gamle rådhus og det astronomiske ur

Prag: Indgangsbillet til det gamle rådhus og det astronomiske ur

Det gamle rådhus ligger på torvet i den gamle bydel og blev etableret i 1338 som sæde for den gamle bys administration. Komplekset består af 5 bygninger. Den dominerende del af bygningen er et gotisk tårn og et unikt astronomisk ur, hvor de tolv apostle roterer hver time mellem kl. 9.00 og 23.00. Det gamle rådhustårn er det ældste rådhustårn i Tjekkiet, og da det blev bygget, var det den højeste bygning i byen. I dag tilbyder det en betagende udsigt over Prags historiske centrum. Fra toppen af tårnet kan du se vartegnene på den gamle rådhusplads, beundre panoramaet af Prags borg i det fjerne eller lade dig rive med af udsigten til snesevis af tårne, tårne og kupler i Prags mangfoldige arkitektur. Spring køen over og fremvis din voucher ved den "prioriterede" kasse. Derfra kan du gå op til tårnet på tredje sal. TIP: Ved billetkontoret kan du købe en billet til en guidet tur i de historiske interiører (kapel, statsrum og undergrund) eller en billet til at bruge elevatoren i tårnet.

Prag: Slotstur med lokal guide og entrébillet

Prag: Slotstur med lokal guide og entrébillet

At besøge Prags borg, er som at træde ind i et eventyr. Se slotskompleksets højdepunkter, herunder Sankt Vitus-katedralen, det gamle kongeslot, Sankt Georgskirken og Den Gyldne Gade. Slottet rummer en overvældende mængde historie og kunst, men takket være din lokale ekspertguide kan du med lethed navigere rundt på slotsområdet. Mød din guide foran Malostranská-metrostationen nær Mánes-broen. Derfra tager I sporvognen op til Prags borg. Når du er inde, giver din guide dig hovedtelefoner, så du nemt kan høre kommentarerne på hele rundvisningen. Se Sankt Vitus' smukke, gotiske arkitektur. Se gargoilerne, der pryder kirkens yderside. Bliv forbavset over art nouveau-glasmosaikvinduerne, der er lavet af den tjekkiske kunstner Alfons Mucha. Beundr mosaikken fra det 14. århundrede, der forestiller dommedag. Se Sankt Václav og Karl 4.s grave, Jan Nepomuks barokgrav og Václav-kapellet. Dernæst kommer du ind i det gamle kongelige palads. Stå under det enorme hvælvede loft i Vladislav-salen. Kom ind i kammeret, hvor defenestrationen (vinduesudsmidningen) i Prag fandt sted. Her kastede de tjekkiske protestantiske aristokrater den Habsburgske kejsers katolske statholdere og deres sekretær ud af vinduet, hviket startede Trediveårskrigen. Besøg Sankt Georg-basilikaen. Stenmurene og designet af basilikaen udgør et kontrapunkt til slottets storslåethed. Se rester af freskoer fra det 12. århundrede, og gå så op ad den dobbelte trappe til det sted, hvor Sankt Ludmilas jordiske rester ligger.  Gå ad Den Gyldne Gade. Hytterne i denne gade blev oprindeligt bygget til slottets skarpskytter, men senere holdt guldsmedene til her. I senere århundreder boede kunstnere som Franz Kafka her. Studer de rekonstruerede værksteder og boliger i Den Gyldne Gade. Se, hvordan det arbejdende folk i Prag levede i skyggen af slottet.

Prag: Panoramisk krydstogt på Vltava-floden

Prag: Panoramisk krydstogt på Vltava-floden

Oplev Prag fra et andet perspektiv: fra vandet på en flodcruise. Nyd en betagende panoramaudsigt over Karlsbroen, Prags borg og skyline af De Tusind Spires By fra komforten af en båd på Moldau-floden. Tag på et afslappende krydstogt perfekt for familier med små børn eller enhver, der ønsker at nyde en uforglemmelig oplevelse på kort tid. Spis lette snacks og nyd kaffe eller kolde drinks for egen regning på det øverste dæk, mens du sejler, så du ikke går glip af et øjeblik af handlingen. Gå indendørs om vinteren for en hyggelig og opvarmet siddeoplevelse eller aircondition om sommeren.

Prag: Indgangsbillet til Ice Pub Prag med natklubmulighed

Prag: Indgangsbillet til Ice Pub Prag med natklubmulighed

Velkommen til Icepub Prague, hvor alt, hvad du ser eller rører ved, er et iskoldt vidunder - fra vægge, bar og borde til de udsøgte skulpturer, der er omhyggeligt udskåret indeni. Omfavn en atmosfære, hvor temperaturen forbliver kølige -7 grader celsius hele året rundt! Ved ankomsten vil du blive udstyret med en hyggelig termojakke og handsker, der sikrer din komfort, mens du udforsker dette frostklare vidunderland. Dit besøg lover en fængslende 20-minutters rejse, hvor du har mulighed for at svælge i atmosfæren, mens du nyder en gratis drink inkluderet i entréprisen. Dette er ikke bare et besøg; det er en invitation til at fordybe dig i en oplevelse, der virkelig er enestående og uforglemmelig. Så vær modig, vær cool, og grib chancen for at skabe minder i et miljø, der trodser det sædvanlige. Lad ikke denne enestående oplevelse glide dig af hænde - tag med os på Icepub Prague på et eventyr, der lover at blive både køligt og spændende. Vælg nat og oplev den ultimative nattelivsoplevelse i Karlovy Lazne, Prags førende natklubdestination. Træd ind i en verden, hvor der venter fem etager med spænding, som hver især pulserer med deres egen unikke stemning og rytmer.

Prag: 45-minutters historisk flodbådtur med forfriskninger

Prag: 45-minutters historisk flodbådtur med forfriskninger

Se Prag fra et andet perspektiv, og tag på en 45-minutters historisk bådtur langs Vltava. Gå ombord på en traditionel kanalbåd, og udforsk vandløbene i det gamle Prag, mens du lytter til en audiokommentarer. Nyd den charmerende udsigt, og hør om Prags historie. For at uddybe din viden endnu mere kan du besøge Karlsbroen Museum efter bådturen på floden.  Din tur afgår fra Karlsbroen. Nyd en fantastisk udsigt over Prags borg, og tag nogle flotte billeder. Sejl gennem Djævelens Kanal (Čertovka), og find ud af, hvorfor dette område kaldes Prags Venedig.

Prag: Klementinum Bibliotek og Astronomisk Tårn - guidet tur

Prag: Klementinum Bibliotek og Astronomisk Tårn - guidet tur

Opdag et spektakulært barokbibliotek, og nyd den storslåede udsigt over Prag på en guidet tur i Klementinum. Mød din guide og tag ud for at udforske et af de største bygningskomplekser i Europa. Opførelsen af ejendommen dateres tilbage til 1653, og i dag er bygningerne for det meste besat af det tjekkiske nationalbibliotek. Se den barokke bibliotekssal fra bag hegnet. Forundres over de udsmykkede fresker, forgyldte udskæringer og store globusser, der dekorerer dette rum. Følg derefter din guide til det astronomiske tårn. På vej dertil skal du stoppe ved Meridianhallen. Se samlingen af instrumenter, der findes her, og lær om, hvordan dette rum blev brugt til at bestemme det nøjagtige tidspunkt for middag takket være en lille stråle af sollys, der skinner gennem et hul i væggen. Endelig skal du afslutte din tur på en høj note, når du klatrer til toppen af det astronomiske tårn. Beundre den fantastiske udsigt over centrum af Prag og Prags borg fra 68 meter over jorden. Operatøren forbeholder sig ret til at ændre programmet. På grund af uventede omstændigheder er guiden muligvis ikke tilgængelig.

Ofte stillede spørgsmål om Prag

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Prag?

Topattraktionerne, der skal opleves i Prag:

Se alle seværdigheder i Prag, du ikke må gå glip af

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Prag?

De bedste dagsture og -udflugter fra Prag er:

Se alle dagsture og -udflugter fra Prag på GetYourGuide

De mest populære seværdigheder i Prag

Oplevelser i Prag

Byer i Tjekkiet

Udforsk Prag

Læs vores komplette guide til Prag , eller opdag byens bedste oplevelser .

Det synes rejsende om Prag

Samlet bedømmelse

4.4
(86.415 anmeldelser)

Fantastisk sejltur med jazzakkompagnement. Simpelthen genialt at beundre det oplyste Prag fra Moldau i aftentimerne og lytte til vidunderlig jazz. Måltidsmenuen vi reserverede var meget velsmagende og lod intet tilbage at ønske. Klar anbefaling!!!

Vi tog afsted meget tidligere, end vi reserverede. Publikum var højt. Med den elektriske damper på tværs af Moldau. Det var virkelig fantastisk. Drikkevarer ombord var godt prissat. Servicepersonalet var ikke påtrængende. Jeg kan anbefale det.

10/10 nat, et must, mens du er i Prag. Kunne ikke tro på kvaliteten af jazzbandet og maden. Virkelig specielle og romantiske plus drinks var det billigste, vi havde set, siden vi har været her. Absolut elskede hvert minut

Tour og guide var meget gode. Det ville være rart, hvis elektroniske billetter var gyldige og ikke skulle ombyttes til papirbilletter

Anbefalet aktivitet, den varer mindre end en time og fungerer som et hvil og samtidig se byen fra et andet perspektiv.