Prag Krydstogter og bådture

  • Guidede ture
  • Vandaktiviteter
  • Heldagsture
  • Kombinationsoplevelser
  • Andre oplevelser
Vi fandt 38 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 3

Ofte stillede spørgsmål om Prag

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Prag?

De topattraktionerne der skal opleves i Prag er:

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Prag?

De bedste dagsture og -udflugter fra Prag er:

Dresden

Andre seværdigheder i Prag

Vil du se alle oplevelser i Prag? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Prag

Samlet bedømmelse

4.1 / 5

baseret på 6.413 anmeldelser

Tattyana var en fremragende guide, og den seks en halv times tur var godt sammensat, kort bustur, gå rundt og ned fra slottet, stop for kaffe i det jødiske kvarter, kort gåtur til bådtur, hvor vi kunne sidde og få en drink med udsigten, derefter kort gåtur til restaurant for en god frokost, afsluttende med en gåtur gennem den gamle byplads til Wenzelspladsen. Og vi var kun syv i gruppen, hvilket var en rigtig bonus - de fleste grupper, vi så, havde 20 eller 30 personer. Alt i alt, trods noget regn, en fremragende tur.

En stor oplevelse, Prag om aftenen, Vltava-floden, et roligt krydstogt, lækkert køkken, fantastisk "live" musik. Et meget romantisk krydstogt for to og en gruppe venner. En moderne pram, der tilbyder ly for regn og kulde, et bredt restaurantdæk, meget rene og moderne toiletter. Venlig og forstående service, nem kontakt på mange sprog.

Vi anbefaler. Båden var meget moderne og smuk og glastaget var et blikfang. Maden var fantastisk. Der var et stort udvalg, så der var noget for enhver smag. Derudover var der en livesanger med harmonika, som spredte god stemning.

En lille sejltur, som man ønsker. Der er god mad og underholdning med levende musik. Du kan i øvrigt også beundre Prags seværdigheder fra vandsiden.

Dejlig tur med god mad, betjening, musik og Prags smukke aftenlys.